Poprvé

29 сент. 2023 г. · 814 просмотров j_krizkova

Ona:
Letím ráno z domu a nestíhám, musím být v kanceláři první, vyřídit jednu zakázku než přijdou ostatní a letět k zubaři. Rychle parkuju a beru schody téměř po dvou, jinak to vážně nestihnu. Kartou odemykám kanceláře, ale tam je již spuštěný počítač a na monitoru krásné šaty a boty. Že už by byla Simona v práci? To ale není její počítač, tam sedí ten nový brigádník na výpomoc....že by vybíral šaty pro přítelkyni?

On:
Průšvih!! Jen jsem si rychle odběhl od počítače pro skleničku s vodou a teď vidím, jak před ním stojí ta překrásná kolegyně o které se mi včera v noci zdálo. Na obrazovce je můj košík. Začíná se mi motat hlava, snad ji nedojde, že ... snad si nevšimne velikosti lodiček 42.

Ona:
"Dobré ráno", zdravím tě ještě trochu udýchaná. "..jsem myslela, že tu budu první a ty jsi mě předběhl. Vidím, že nakupuješ na internetu také to tam mám ráda A ty botičky se bodou tvé přitelkyni jistě líbit,jsou totiž moc...moc...ježiši jsou nějak moc velké".

On:
"Dobrrr é... ráno... to js.. jsem ... se a.. asi spletl" koktám a červenám se. Snad si nevšimne, že pod jeanama mám na sobě silonky. Od malička se cítím jako holka, tohle je snad poslední práce, kde budu muset vypadat jako kluk. Moc bych chtěla být ženou, jen nemam odvahu. Bojím se odhalení, tohle je snad nejhorší noční můra.

Ona:
Za školních let jsem brigádničila v obchode s obuví mé tety, změřím si Tě pohledem, pak opět monitor počítače a rtěnka na tvých zubech dává napovědět, že....."ty boty a šaty zřejmě neubudou pro přítelkyni, že ne?"

On:
Klopím oči, nevím co řict, třesu se, ale už se asi nedá nic jiného dělat. "Ne, .." sbírám odvahu "jsou pro mě".

Ona:
"Myslím, že Ti vlastně budou dost slušet...jen by to možná chtělo tohle" ...a podávám Ti svou řasenku a stíny. "To je takový malý dárek do začátku"...usměju se a přitom se mi kolena třesou nervozitou z uplně nových pocitů.

On:
"D..Dě ..děku ju" vymáčknu ze sebe a v hlavě křičím "JE TO MOŽNÉ!!! Co se to děje?" Má krásná kolegyne práve řekla, že by mi slušely černé lesklé lodičky na 12 cm podpatku a dala mi svou řasenku a stíny.

Ona:
Bereš si ode mě malou pozornost a Tvé prsty pohladí mé...je to krásná pulvteřinka, plus naše nesmělé usměvy. "Třeba...víš...třeba bys mohlA dát vědět až ty krásné šaty a boty přijdou...prostě jen tak".

On:
"Dobre Pavli, ja, .. nevím jak Ti to...." do dveří přichízí dalši kolegyne, ja i Pavla rychle děláme, jako by se práve nic nestalo a dáváme se do hovoru s blondýnkou Simčou.

Ona:
Mluvíme se Simčou, ale očima stále ujíždím Tvým směrem a Ty mým. Simča povídá něco o včerejším večeru, ale my se na sebe nesměle usmíváme a asi obě myslíme na něco pěkného.

On:
Je pátek odpoledne a právě dorazil kuryr s balickem. V kanceláři jsme jen 3, já, Simča a Pavla. Simča prohodí vtip, že teda je trochu divný, že kluci nakupují obleceni po internetu a Pavla dřív než já odpoví - "To má Honzík pro maminku, viď? To je hodin, neříkalas Simči, že pojedeš ..." Simca reaguje "a jooo, já jsem ale kráva.." a rychle se balí a odchazí. Zůstaváme v kanceláři sami. Pavliny oči mě propychují a rekl bych, že si olízla rty. Pomalu přejde ke dveřím a otočí klíčem v zámku. Celým tělem se mi rozlévá pocit milionu motýlů, kteří nevědí, na kterou květinku dřív sednout. "Unboxing?" zašeptá tiše a rozhodně vykročí ke mně.

Ona:
Usměju se a vím, že jsi nervozní stejně jako já. Sedáš si do křesla hned vedle mě, naše kolena se téměr dotykají a sexuální napětí by se dalo krájet. Vytahuju nůžky a pomalu rozstříhávám tašku s balíkem. Uvnitř jehlové boty, černé samrdržy a letní šaty. Otvríám krabici s botami, beru je do ruky a přivoním k nim...."mám ráda vůni nových botů, špitnu tiše".

On:
"Tak si je zkus, Jani" řekne tiše a podává mi do ruky lodičky. Citím se neuvěřitelně krásně. Pavla mi pomaha s rozbalením punčošek a já si sundávám své tenisky a ponožky. "Mám na sobě silonky" šeptnu ted uz s větší odvahou a nazouvam si vysoké černé lodičky s červenou podrážkou. Tvé oči se mhouři jako kočičí. "Ty mrcho" řekneš s hranou závistí "máš úžasné nohy, trochu se projdi" Jako už tolikrát jdu ke dveřím po plovoucí podlaze kanceláře a obě slyšíme omamné klapání podpatků. Klap klap klap klap otočit klap klap klap.

Ona:
Zvuk podatků zní v kanceláři jako vzrušující tóny a ty pohupuješ bokama jako zkušená modelka. "Jsi fakt mrcha, Jani" říkám Ti už zcela bez ostychu, když vidím, že tohle neděláš poprvé. Přijdeš ke mně a já Ti nesměle pohladím stehna se samodržkama...."Sluší ti to, strašně moc Ti to sluší, Jani".

On:
Motá se mi hlava, ta nejhezčí holka co jsem kdy potkala mi říká, že mi to sluší. Trochu na podpatcích zavrávorám a ona mě přidrží. Jeji ruce vyleti k mým vlasům, chytá mě za ně pevně a přitáhne si mé rty ke svým. Jeji jazyk agresivne dáva najevo, že i jí samotnou překvapilo, jak moc mě chce líbat. Nepřestává, obě dýcháme a líbeme se hluboce, vlhce, intenzivně, vášnivě.

Ona:
Můj jazyk instiktivně vkluzne do tvých horkých ust a naše jazyky se spojí. Začínají se proplétat a kmitat po sobě, nejde přestat....jakoby se najednou propletaly mé hetero a bisexuální touhy s někým, s kým bych to nečekala...s mužem, který je vlastně přitažlivou ženou

On:
"Půjdeme ke mě" řekneš tak samozrejmě, jako by to ani pro Tebe dnes nebylo poprvé. Víš co chceš a to je vzrušující, i když nevím, co bude dál. Rychle balíme ,opouštíme kancelář a Tvým autíčkem jedeme večerním městem. Při každém řazení hledáš lem samodržících punčošek pod mýma kalhotama a usmíváš se na mě. Ihned po vstupu do krásneho vkusně zařízeného bytu mě bereš za ruku a vedeš přímo do koupelny. "Jani, bej si sprchu, oholím si Tě."

Ona:
Nanáším gel na holení na tvé nohy i prdelku a ostou žiletkou pomalu přivádím Tvé nohy k dokonalosti. Občas políbím čerstvé oholené místečko a Ty mě hladíš ve vlasech.

On:
Jsme obě nahé ve sprše, Ty posledními tahy dokončuješ holení, chytáš mě znovu za vlasy a jasným pohybem si me navedes do kleku pod sebe. "Jani, víš, že v Africe jsou kmeny, kde páry dávají najevo svojí lásku pachovou stopou?" "To jsem nikdy neslyšela" říkám opatrně. "Jsi moje, moje" prekvapivym ale opatrným pohybem tiskeš mé rty na svoji mušličku "moje, moje" ihned pochopím a lízám tu voňavou lasturku, která je vlhká a pripravená "moje, moje, rozumíš?" dostáváš se do extáze a najedou cítím teplý proud. "Počůrám si Tě, Ty mrško, budeš jen moje, ať to všichni cítí". Jako smyslu zbavena mě značkuješ svým divošským ritualem a já poslušně držím a roztírám Tvuj parfem po celém těle.

Ona:
Romantika se pomalu vytrácí a já Ti močím na celé tělo, do úst, vlasů, na vyšpulenou oholenou prdelku, na nohy, na ruce. "Ted už žádná sprcha, budeš vonět jen mnou" ...sténám v extázy a můj zlatý proud stříká po celé koupelně. Ty znovu otvíráš ústa, nestíháš polykat a já si Tě přivlastňuji svou močí jak se to dělává v afrických kmenech.

On:
Obě jako v šoku dýchame a Ty mě opět vyzvedáváš k sobě. "Děkuju Pavli" "Jenom moje, Janičko" "Já vím" Opět atakuješ moje rty, líbání je intenzivní, vlhké, vášnivé. "Bylo to moje poprvé" šeptám do Tvého nádherného ouška. "Moje taky" říkáš se šibalským úsměvem a obě se dáme do zamilovaného smíchu. "Chci te"..

Ona:
"Moc tě chci"....opakuji ještě jednou a přitáhnu si Tě k sobě za počuranou prdelku. Mé dlouhé nehty cítíš přímo na své citlivé dírce a jeden dokonce jemně vnikne na její okraj až tiše zavrníš.