Cestou z dovolené

6 окт. 2023 г. · 2 045 просмотров Thrillseeker

Sedím v kanceláři a vyťukávám do mobilu další z mnoha zpráv, které si celý poslední týden vyměňujeme. Odjela jsi s manželem a dětmi na dovolenou k moři a výměna fantazií a vzájemné vzrušování po telefonu je takovým zvláštním pojítkem mezi námi. Většinou se naše fantazie točí kolem toho, jak se někde v resortu potkáme, na pláži, na baru, nenápadně se vytratíš a pomilujeme se někde v ústraní. Nebo necháš odjet manžela s dětmi na výlet a pod záminkou, že ti není dobře, zůstaneš v hotelu, kde tě zatáhnu na svůj pokoj, a necháme propuknout vášeň, která nás už dlouho spaluje. Teď už vám to ale končí a vím, že touto dobou musíte sedět někde v letištní hale při čekání na odlet domů. Samozřejmě ti hned do mobilu píšu po částech svojí aktuální fantazii. A jsem vzrušený z myšlenky, jak si jí čteš, a nikdo v tvém okolí netuší. Ty se jen usmíváš a třeš si nenápadně stehna o sebe, kalhotky máš mokré a nejraději by sis pomohla rukou.

***

Potom, co jsme se několikrát viděli v hotelu a na pláži, po krátkém flirtu na baru, jsi mi na poslední den pobytu zmizela z očí. Teď se naše oči střetly v letištní hale. Jsi tady s manželem, netuší, vypadáte jako spokojená rodina. Sedíme připraveni na odlet, já kousek stranou naproti vám. Máš na sobě krátké šaty a tvoje dlouhé nohy přitahují mojí pozornost. Všímáš si toho, nenápadně se na sedačce pootočíš mým směrem a dáš kolena kousek od sebe. Sice jen na krátkou chvíli, ale stačil jsem si všimnout bílých kalhotek. Provokuješ. Šum v hale přeruší hlášení v arabštině a angličtině, abychom se přesunuli ke gejtu. Procházím do letadla a usazuji se v poslední řadě. Pohodlně tak mohu pozorovat přicházející, hledám tě očima. Letadlo je poloprázdné. Máte místa někde nad křídlem, ty máš to svoje do uličky a než se usadíš, spiklenecky na mě mrkneš.

Teď už jsme ve vzduchu asi hodinu, většina lidí spí nebo sledují film. Já jsem ponořený do svých sprostých myšlenek, pořád vidím tvé dlouhé rozevřené nohy a bílé kalhotky, myslím na tvoje křivky a říkám si, jestli tě vzrušovalo, jak ses mi v hale předváděla. Z myšlenek mě vtrhne lehký dotek na rameni, jak procházíš kolem na toaletu. Musel jsem asi na chvíli zavřít oči. Za minutku se vracíš, ale nepokračuješ dopředu, popostrčíš mě na sedadlo až k oknu a sama si sedáš vedle mě. Nic neříkáš, jen mě skoro okamžitě začneš líbat a rukou neomylně zmáčkneš přes látku kalhot můj penis. Rozepínáš mi poklopec a zajedeš rukou pod trenky. Skoro okamžitě mi ztvrdne, ostatně před tím jsem měl myšlenky jen na to, takže byl docela připravený. Lehce se nadzvednu a popotáhnu si s tvou pomocí kalhoty níže. Hned se skláníš a bereš si mě do pusy. Naběhlý fialový žalud olizuješ kolem dokola, rukou mě při tom lehce honíš. Pak mi chvíli masíruješ koule a taháš za ně, zatímco ti pták mizí v puse. Stále ho při tom olizuješ. Nádhera. Snažím se dotýkat tvého těla. Tak rád bych se ti dostal pod šaty. Ruka mi vklouzává do výstřihu a v podprsence beru do dlaně jedno ňadro, trčící bradavku svírám mezi prsty.

Ty mě nepřestáváš kouřit. Vím, že máš jen chvilku, musíš se vrátit k manželovi. Druhou rukou ti zatím vyhrnuji šaty a zajíždím konečně do kalhotek přes zadní dírku až do kundičky. Jsi úplně mokrá, dva prsty ti stačím strčit na kraj, dál ale nedosáhnu. Snad teď nikdo nepůjde kolem. Už to na mě brzy půjde, šeptám ti to, ale ty na to vlastně čekáš.
Nepřestáváš mě fantasticky kouřit. Mačkáš mi při tom koule, druhou rukou mi ho lehce honíš. Chvilku olizuješ žalud, chvilku si ho bereš hluboko do pusy. Je to k nevydržení. Už. Bílá šťáva se dere v cákancích ven, stříká ti do pusy a na jazyk. Snažíš se všechno pochytat a olízat. Nepřestáváš mi ho olizovat ani, když přestane stříkat. Podávám ti ubrousek a kontroluji ti obličej, jestli na tobě něco nezůstalo. Zvedáš se a líbáme se. Má to zvláštní chuť. Říkám si, kéž bychom teď byli někde jinde a měli trochu času.

Tak, jak jsi překvapivě přišla, tak i rychle odcházíš. Jen se za tebou stačím podívat uličkou. Než se usadíš zpět na místo, s mrknutím se na mě usměješ.