Koupelka :-)

25 окт. 2023 г. · 2 483 просмотра Jeff17

Setkali jsme se po delší době s Terry a Denčou, její kámoškou. Chtěli jsme se odreagovat od všedních starostí. Už jak obě holky dorazily, tak jsme se objali a vzájemně pevně postískali. Všichni jsme potřebovali už nějaké to pevné a láskyplné objetí. Ani jsme nestihli pustit film, kvůli kterému jsme se mimojiné potkali a obě děvčata, že musí do sprchy se jít zahřát, že je jim po dlouhé cestě trochu chladno.

Netrvalo dlouho a holky mě volaly ze sprchy, že by byly rády, kdybych jim umyl záda. Vůbec jsem se nedal přemlouvat a šel k nim. Terry s Denčou se už vzájemně myly a hladily a rozmazávaly sprchový gel po těle, voda byla vřelá, takže koupelka byla plná oparu. Mile mě uvítaly, když jsem k nim vešel a má mužská chlouba se začala nadouvat a mohutnět už když jsem je spatřil, vešel jsem k nim a začal se o ně hezky a něžně starat. Netrvalo dlouho a začaly vzdychat tím blahem společného vzájemného hlazení a vzrušování se. Terry uviděla mé stojící péro a podívala se na Denču. Ta se jen pousmála a hned mě rukou za něho chytla. Uculovaly se se při tom vzájemně a neodolaly a začaly se u toho líbat. Denča mě chvilku mě honila, zatímco jsem se oběma snažil mydlit jejich těla, ale nedalo se to vydržet a musel jsem si každou rukou začít hrát s jejíma nádhernýma prsíčkama, která se mi hezky vešla do dlaní. Terry už to ale nevydržela a nasála si moje péro hluboce do svým půvabných úst.

Hezky pomalu mě kouřila a očkem se dívala, jak Denči u toho hladím prsa. Deniska se se mnou hned začala líbat. Když už mi čurák hezky po té té jejich vzájemné péči stál až skoro k prasknutí, vybral jsem si Terry, do které jsem zasunul, pěkně pomalinku jsem jí vjížděl pérem mezi její skvostné závojíčky a nořil jsem se hlouběji a hlouběji. Deny nezůstala však ladem, setkali se v její broskvičce mé prsty spolu s prsty Terry a zasouvali a dráždili jsme její líbeznou pochvičku společně s našimi vzájemnými přírazy s Terry. Hezky u toho všichni vzdycháme. "Nikdy bych nevěřila, že se do Denči tolik prstíků vejde", pronesla Terry.
Denča vykřikla blahem, že mě chce taky v sobě, tak mi to nedalo a začal jsem šukat tu její kundičku. Terry se musela prozatím spokojit s našimi prstíky v její studánce, ale když jsem se začal věnovat jejímu poštěváčku jazykem, tak rozhodně nelitovala.

Denča na mě rajtovala a já ti seděl Terry se obličejem vsála do Denčiny broskvičky: "Krásně mi lížeš kundičku, za chvilku budu", vzdychala Denča. Terry začala zesilovat skučení blahem z lízání její broskvičky a moje péro v Denči pěkně mohutnělo a zasouval jsem do ní až po kořen. Když to na Terry přišlo a vykřikla v klitoriálním orgasmu, tak se pevně ke mně přitiskla a celá se chvěla. Začala Denči hladit její prsíčka a ještě více ji vzrušovat na jejích bradavkách, které stále už hodnou chvíli trčely vzrušením.

Kundičku měla úplně mokrou a nádherně se udělala. Terry Denče mačkala bradavky a začala se s ní líbat. Vrhla se na Denču a položila ji na záda a začala jí lízat opět kundičku. Měla krásně rozevřeneé závojíčky po mém peru a naběhlý poštěváček. Jak jsem uviděl tu hezky rozevřenou kundičku, vrazil jsem své péro opět do Terry a ona si to užívala. Dlouho už jsem však už nevydržel, pomalu to na mě šlo. Denča včas zareagovala a už mi ho pěkně společně olizovaly a střídavě pokuřovaly.

Aby to Denči nebylo příliš líto, tak jsme z kuchyně přinesli banán a Denča si to s ním hezky před námi dělala. "Ta vaše péče o mě už nejde déle vydržet", křičela přitom. Já stříkal své semeno do jejich pusinek a také na jejich prsíčka. Chvilku mi ho ještě olizovaly a když už začal ochabovat, začal jsem se věnovat střídavě jejím kundičkám tím donešeným banánem. Banán sice nebyl příliš mohutný, ale i tak si to obě užívali a Terry i Denča začaly stříkat své šťávičky, které tak rád saju a olizuji.

Byl to úžasný večer :)

Ale ještě nekončil, vzájemně jsme se po sprše osušili ručníkem, dali si drink a přesunuli se do ložnice, kde jsme začali další vzájemné mazlení, při kterém se mi začal opět stavět do pozoru při té jejich líbezné péči, ale o tom třeba jindy...

Jeff17 a Terrysama