Koupelka :-)

25 окт. 2023 г. · 2 815 просмотров Jeff17

Setkali jsme se po delší době s Terry a Denčou, její kámoškou. Chtěli jsme se odreagovat od všedních starostí. Už jak obě holky dorazily, tak jsme se objali a vzájemně pevně postískali. Všichni jsme potřebovali už nějaké to pevné a láskyplné objetí. Ani jsme nestihli pustit film, kvůli kterému jsme se mimojiné potkali a obě děvčata, že musí do sprchy se jít zahřát, že je jim po dlouhé cestě trochu chladno.

Netrvalo dlouho a holky mě volaly ze sprchy, že by byly rády, kdybych jim umyl záda. Vůbec jsem se nedal přemlouvat a šel k nim. Terry s Denčou se už vzájemně myly a hladily a rozmazávaly sprchový gel po těle, voda byla vřelá, takže koupelka byla plná oparu. Mile mě uvítaly, když jsem k nim vešel a má mužská chlouba se začala nadouvat a mohutnět už když jsem je spatřil, vešel jsem k nim a začal se o ně hezky a něžně starat. Netrvalo dlouho a začaly vzdychat tím blahem společného vzájemného hlazení a vzrušování se. Terry uviděla mé stojící péro a podívala se na Denču. Ta se jen pousmála a hned mě rukou za něho chytla. Uculovaly se se při tom vzájemně a neodolaly a začaly se u toho líbat. Denča mě chvilku mě honila, zatímco jsem se oběma snažil mydlit jejich těla, ale nedalo se to vydržet a musel jsem si každou rukou začít hrát s jejíma nádhernýma prsíčkama, která se mi hezky vešla do dlaní. Terry už to ale nevydržela a nasála si moje péro hluboce do svým půvabných úst.

Hezky pomalu mě kouřila a očkem se dívala, jak Denči u toho hladím prsa. Deniska se se mnou hned začala líbat. Když už mi čurák hezky po té té jejich vzájemné péči stál až skoro k prasknutí, vybral jsem si Terry, do které jsem zasunul, pěkně pomalinku jsem jí vjížděl pérem mezi její skvostné závojíčky a nořil jsem se hlouběji a hlouběji. Deny nezůstala však ladem, setkali se v její broskvičce mé prsty spolu s prsty Terry a zasouvali a dráždili jsme její líbeznou pochvičku společně s našimi vzájemnými přírazy s Terry. Hezky u toho všichni vzdycháme. "Nikdy bych nevěřila, že se do Denči tolik prstíků vejde", pronesla Terry.
Denča vykřikla blahem, že mě chce taky v sobě, tak mi to nedalo a začal jsem šukat tu její kundičku. Terry se musela prozatím spokojit s našimi prstíky v její studánce, ale když jsem se začal věnovat jejímu poštěváčku jazykem, tak rozhodně nelitovala.

Denča na mě rajtovala a já ti seděl Terry se obličejem vsála do Denčiny broskvičky: "Krásně mi lížeš kundičku, za chvilku budu", vzdychala Denča. Terry začala zesilovat skučení blahem z lízání její broskvičky a moje péro v Denči pěkně mohutnělo a zasouval jsem do ní až po kořen. Když to na Terry přišlo a vykřikla v klitoriálním orgasmu, tak se pevně ke mně přitiskla a celá se chvěla. Začala Denči hladit její prsíčka a ještě více ji vzrušovat na jejích bradavkách, které stále už hodnou chvíli trčely vzrušením.

Kundičku měla úplně mokrou a nádherně se udělala. Terry Denče mačkala bradavky a začala se s ní líbat. Vrhla se na Denču a položila ji na záda a začala jí lízat opět kundičku. Měla krásně rozevřeneé závojíčky po mém peru a naběhlý poštěváček. Jak jsem uviděl tu hezky rozevřenou kundičku, vrazil jsem své péro opět do Terry a ona si to užívala. Dlouho už jsem však už nevydržel, pomalu to na mě šlo. Denča včas zareagovala a už mi ho pěkně společně olizovaly a střídavě pokuřovaly.

Aby to Denči nebylo příliš líto, tak jsme z kuchyně přinesli banán a Denča si to s ním hezky před námi dělala. "Ta vaše péče o mě už nejde déle vydržet", křičela přitom. Já stříkal své semeno do jejich pusinek a také na jejich prsíčka. Chvilku mi ho ještě olizovaly a když už začal ochabovat, začal jsem se věnovat střídavě jejím kundičkám tím donešeným banánem. Banán sice nebyl příliš mohutný, ale i tak si to obě užívali a Terry i Denča začaly stříkat své šťávičky, které tak rád saju a olizuji.

Byl to úžasný večer :)

Ale ještě nekončil, vzájemně jsme se po sprše osušili ručníkem, dali si drink a přesunuli se do ložnice, kde jsme začali další vzájemné mazlení, při kterém se mi začal opět stavět do pozoru při té jejich líbezné péči, ale o tom třeba jindy...

Jeff17 a Terrysama

Псевдоним
Регион
TantraRelaxCZ TantraRelaxCZ
Czech Republic Jihomoravský kraj
Rama1 Rama1
Czech Republic Olomoucký kraj
Jirkasex88 Jirkasex88
Czech Republic Moravskoslezský kraj
Radiodemon12 Radiodemon12
Czech Republic Zlínský kraj
milda70 milda70
Czech Republic Liberecký kraj
1974marty 1974marty
Czech Republic Moravskoslezský kraj
Jeff17 Jeff17
Czech Republic
Zdenek08 Zdenek08
Czech Republic Vysočina
Michal030 Michal030
Czech Republic Vysočina
KAL1 KAL1
Slovakia Trnavský kraj
tibor75 tibor75
Slovakia Nitriansky kraj