Mr.T. a učitelka ze střední na nudapláži

12 нояб. 2023 г. · 5 856 просмотров Allsports

Věkový rozdíl v této povídce bude něco kolem 20ti let. Nikomu jsem se o tomhle zážitku zatím nesvěřil. Dnes tu máme premiéru! Naše učitelka učetnictví nebyla na škole nijak výstřední. Nosila spíše katolické oblečení. Nikdy jsme na ni neviděli kozačky, podpatky natož výstřihy, tuniky nebo cokoliv rajcovního. Postavu ale měla skvělou. Na výšku krásných 170 cm a váhově snad nemohla překročit 60-65kg ? To už si moc nevybavím. Jediné co mám před očima momentálně při psaní textu do Wordu bez autoopravy pravopisu (pirátská verze), je její chlupatá frnda a ty nádherný 4ky a stále pevný prsa jak od profíka ze soukromé kliniky. Ale to předbíhám.
Těch prsou jsem si všiml vždycky v létě, to byl jediný moment, kdy nebyla v roláku nebo v jiném puritánském oblečení. Kde veškérá ženská křivka byla slazena do monotónu všedního dne. Nosila šaty. Ráda barevné s květy, až jsme ji přes léto dali přezdívku – květinka, protože nám vždycky tak vykvetla se sluníčkem a já věděl, že to co tam schovává chci někdy vidět. Bohužel k naší nelibosti, už přesně nevím proč, vydržela na škole jen 2 roky a poté jsme dostali pupkáče, jehož jméno už neumím vyslovit.
Obecně mám rád nahotu a dovolené trávím zásadně bez plavek. Později třeba přidám povídku z Koversady? Citím se volně, je mi skvěle, krásně se opálím, všechny lidské předsudky jsou hned pryč a naháči jsou vesměs fajn lidi. Přišel jsem si jednou na svoje oblíbené místečko i v Česku. Základem je slušně pozdravit, vybrat neutrální místo ať nikomu nekoukám přímo mezi nohy a zahazuji sluneční brýle na jasný signál, že šmírovat nikoho nehodlám. Přece jenom se dostanu na nudu 1 do měsíce a místní mě moc neznají, tak ať ví, že jsem nudista každým coulem a harmonie na nudě zůstane nenarušena. Poprvé co jsem vycházel z vody jsem si ji všimnul. Ta puritánská číča, tam leží kousek ode mě, opřená na loktech s vytasenými prsy a civí mi na moje zcvrklé péro po ještě stále studené, červnové vodě. Říkám si jak je možný, že je má tak skvělý ? Vždyť má 2 dcery – jednu dokonce o pár let mladší než bylo mě. Chci je vidět z blízka! Přikráčel jsem si to jako plážový playboy s malým princátkem přímo před ní a říkám „Dobrý den, tak vy jste ta poslední, kterou bych tady čekal“ na to mi odpověděla, že si nebyla jistá, jestli jsem její bývalý student, protože jsem dost zmužněl a pamatovala si mě i jméném. Řekla, ať si přisednu k ní a pokecáme, je to rok co se vrátila do kraje a sem na nudu dříve chodívala. Nezapomněla zmínit, ať se klidně na ně podívám. Moc dobře ví, že jsme nad jejímy prsy fantazírovali na škole. Seděl jsem přímo naproti ní v takovém polo tureckém sedu, aby viděla na moje péro a do karet mi hrálo, že na mě svítilo krásně sluníčko a zima z vody bylo tu tam. Přemýšlel jsem nad tím, jak si ji vezmu na čtyrech na pejska a nalíval se mi u toho pták. Na rtech stále úsměv a gentlemanská konverzace. Několikrát mi na něj kouknula a občas se kousla do rtu, když přemýšlela co odpovědět. Po půl hoďce jsem se rozloučil, sedl na kolo a razil si ho kousek do lesa opodál vyhonit. Stříkal jsem jak poprvý s novou holkou na kterou se 2 měsíce těšíš a jsou z toho 2 minuty při prvním kole.
Mohly uplynout asi tak 2-3 měsíce, bylo září a polojasný den. Nic moc na koupačku, ale opálit poslední bílé fleky ideál. Spíš jsem se chtěl cítit volný, vzal jsem kolo, knížku a vyrazil na nudu. Nikde nikdo. Rozbalím se a vklidu si čtu. Zkusil jsem vodu – studená a nechtělo se mi tam. Vrátil jsem se zpátky, stále nikde nikdo a začal jsem se sám sebe dotýkat. Pomalu jsem si se sebou hrál a přišla ONA! Asi jste to čekali, když jste začli číst tuhle povídku... Já tenkrát ne. Řekla, že mě viděla u vody, měla deku kousek dál za rohem za pár stromy, dneska tu nikdo není a necítí se sama úplně bezpečně. Opět jsme se dali do řeči a já se musel zeptat, jaktože má tak úžasně asymetrické prsa jak od chirurga i po 2 dětech. Řekla, že má snad štěstí a taky možná tím, že nemohla kojit ani jedno dítě a ať si klidně sáhnu, když mě tak fascinují. Ani chvíli jsem neváhal. Věkový rozdíl mi byl úplně fuk. Kdejaká 20ti letá baculka by ji mohla postavu závidět. Hrál jsem si s jejími prsy, tak jak jsem si přál vždycky ve školní lavici. Začínal se mi nalévat pták, kterého mi ochotně začala honit, neměla žádný stisk – to mi ale v tu chvíli ani nevadilo. V klíně byla přírodní žena, světlé chlupy, trošku nazrzlá – pro mě tohle byla novinka. Vždycky před sebou čerstvě vyholenou 20-25 a teď, zralou ženskou, mokrou až k anální dírce, prstuji dvěma prsty a tlačím na stěnu v podbříšku. Sama řekla, ať přestanu a lehnu si na záda. Mazlila se s mým ocasem jak kdyby to byl obřad svatý a že mě jenom vykouří, protože bez kondomu ne. Ale dlouho ji její přesvědčení nevydrželo a zlomil jsem ji. Začali jsme na misionáře a já poprvé měl starší úplně vlhkou ženskou podemnou a zarážel jsem ji ho jak nejvíc hluboko to šlo. A další poprvé bylo pro mě, že souložím ženu po dětech a konečně vím jaký je to pocit. Nebylo to vůbec špatný! Po misionáři jsem si vzal na čtyřech na pejska, chytil za prsa a bušil o sto šest. Užívala si to mladý péro v sobě a neskutečně ji rajcovalo, že můžu být klidně její syn. Nevydržel jsem snad víc než 10 minut. Vykřiknul jsem, že už budu, že to nedám – obratem jak 20cítka se otočila na záda ruce do praku a nechala se celá zcákat. Stříkal jsem mohutné trysky na tu zarostlou číču, trefil krk pod bradou i obě prsa.
Úžasný zážitek. Pak už jsem ji nikdy neviděl.