Noční linka

24 нояб. 2023 г. · 3 604 просмотра Ovocny.Bonbon

Jmenuji se Pepa a jsem řidič autobusu.
Jezdím hlavně v noci pravidelnou noční linkou. Je středa, 3h ráno. Vyjíždím z depa a čekám pohodovou směnu, jelikož touto dobou už příliš cestujících nemívám. Když přijíždím ke druhé zastávce, všimnu si čekajícího páru. Je to mladá plavovlasá dívka ve velmi krátkých letních šatech a starší prošedivělý muž v tričku a kraťasech. Zastavím, otevřu, oni nastoupí a zaujmou místa zhruba uprostřed soupravy. Mám na rozličnou dvojici dobrý výhled v zrcátku, kde pozorují především onu dívku a její velmi hezké nohy v dámských černých páskových sandálech na vysokém podpatku.

Hlavou se mi honí mé představy a touhy, ve kterých klečím na kolenou a plný pokory a vzrušení, olizují půvabné plavovlásce její černé podpatky. Ta na mě hledí svým povýšeným pohledem a nataženým ukazováčkem míří na své nalakované nehty u nohou, které začnu uctívat svými jemnými polibky. Má představivost mě zaměstná na tolik, že téměř přehlédnu zastávku, na které čeká jakýsi mladík v mikině a kšiltovce. Rychle dupnu na brzdu a zastavím o pár metrů dál, než je běžné. Otevřu dveře, mladík nastoupí a zaujme místo na sedadle přes uličku vedle páru. Poté si z hlavy sundá kšiltovku a dlaní si přejede po vyholené hlavě. Nakonec věnuje dosti podivný úsměv dívce po jeho pravici a pak se opře ramenem o stěnu, zavře oči a pokusí se spát.

Pokračuji klidnou noční ulicí a světla pouličních lamp plynou za našimi okny. Jemně otáčím volantem a unavený zvuk dieselového motoru mě téměř ukolébá ke spánku. Okem mrknu do zrcátka a to co vidím mě okamžitě probere. Dívčina drobná ručka se nachází zasunuta v kraťasech staršího muže a provádí něco co bych nazval zručnou masáží rozkroku.
Prošedivělý muž roztáhne kolena od sebe a se slastným výrazem zakloní hlavu.
Dívka pootočená na svého partnera sleduje s úsměvem jeho výraz a poté se zadívá směrem na mě. V zrcátku se naše pohledy střetnou a dokonce mi věnuje úsměv. V ten moment mi dojde, že oni vědí, že je pozoruji a chtějí abych je pozoroval. Stávám se součástí jejich intimní hry a místa které si vybrali k sezení, si vybrali schválně, abych na ně dobře viděl.

Mohl bych je vykázat z autobusu ale neudělám to, jelikož mi je role šmíráka, kterou mi přisoudili velice příjemná a vzrušuje mě to.
Pozoruji dívku, která posune zadeček více do uličky přetočí se na bok a skloní se staršímu muži do klína. Prsty sevře lem jeho kraťasů, on nadzvedne zadek a ona mu je stáhne, čímž obnaží penis a silné chlupaté stehna.
Tomu chlapíkovi trčí parádní pero s obrovským nateklý žaludem, po kterém dívka nejprve krouží jazykem a poté rty srká nektar který se v drobných kapičkách roní na jeho špičce. Uff....tedy musím přiznat, že mé pero už taky stojí a mám problémy udržet autobus na silnici.

Očima těkám, silnice, zrcátko, silnice, zrcátko, nemohu se pořádně soustředit a vzrušením se mi tají dech.
Krásná plavovláska už pojmula svými ústy celý penis a pevně ho sevřela rudými rty. Její tváře se propadnou jak saje žilnatý penis. Muž slastně zasténá a probere tak plešatého mladíka který do teď spal. Když mladík vidí, že se jen kousek od něj odehrává vzrušující kuřba, vykulí oči a stejně jako já hltá to erotické dění s tím rozdílem, že on nemusí řídit.
Přijedu ke světelné křižovatce a přes to že je prázdná, zastavím jako bych musel dávat někomu přednost. Ruku sundám z řadící páky a stisknu si mou páku... tu která mi vyrostla v rozkroku. Hledím do zrcátka a rukou si přejíždím po poklopci manšestrových kalhot a dráždím si přes něj ptáka. Dívka změní během kuřby pozici a natočí se zadečkem směrem ke mě. Pravačkou drží penis u kořene a pečlivě ho kouří, zatímco levačkou si vyhrne svou krátkou sukni letních šatů a já jasně vidím, že nemá spodní prádlo. Krásný zadeček a jemná vyholená buchtička vystavená mě přímo na obdiv. V péru mi zacuká vzrušením když v tom se ozve klakson. Jeden z nervózních řidičů, jenž zastavil za naším autobusem, mi dává najevo, že bych se už měl pohnout.

Vytáhnu ruku z klína, zařadím a opět se rozjedu. Trochu spěchám, jelikož mám v plánu autobus zastavit na nebližší zastávce. Během minuty se blížím k předposlední zastávce, jen že tam někdo čeká. Jakási plnoštíhlá žena nervosně vyhlíží, jelikož mám asi minutu zpoždění. Když zastavím a otevřu dveře, cestující udělá krok směrem dovnitř, když v tom si všimne jak tu ta dívka ukájí ústy svého partnera a špulí při tom zadeček s kundičkou na řidiče. Ta žena se rychle otočí a vyběhne zpět na zastávku. Rukou si překrývá ústa a kroutí hlavou. Nedivím se jí, asi by mě to taky dost překvapilo. Zavřu tedy dveře a popojedu o pár metrů dál, kde zabrzdím a konečně se mohu dívat.

Stejně jako já, si i plešatý mladík jezdí rukou po kalhotách. Plavovláska s mlasknutím vyjme penis z úst a oba si nás změří pohledem.
„No tak pánové, na co čekáte? Hoňte si je!“ Vyřkne jakýsi rozkaz z usměvavých úst a její přítel souhlasně přikyvuje. Poté se mu přisaje opět na penis a mlaskavě pokračuje. Podívám se na plešatého mladíka, ten bez váhání vytáhne svou kládu z kalhot a okamžitě kmitá svou dlaní. Vím, že tohle mě může stát místo, ale tomuhle rozkazu prostě neodolám. Rozepnu poklopec a soukám ven svého natlakovaného ptáka kterého pevně sevřu a honím. Vozem se ozývají slastné vzdechy, jak kouřeného muže, tak i nás honičů.
Prošedivělý muž se křečovitě napne a hlasitě zasténá. Jednou dlaní se opře do okna a druhou tlačí na dívčino temeno. Kráska zmírní tempo a pečlivě saje jeho stříkající penis. Po několika vteřinách se muž úlevně opře do sedačky a s blaženým výrazem vydechne.
Plavovláska opět vyjme penis z úst aby nás instruovala. Není jí moc dobře rozumět, jelikož v pootevřených ústech stále drží sperma svého partnera. „Přidejte mi tam to svoje.“ Vyzve nás, klene si na zem a otevře svá ústa do kořán. Plešatý mladík neváhá, okamžitě vstane a přiskočí k dívce, pár vteřin si ho honí a pak zasténá, žalud opře o její spodní ret a z jeho dírky vystříkne proud hustého semene dívce přímo na jazyk. Ta nosem vypustí spokojené uchechtnutí a poté do úst odchytne i pár posledních stříkanců.

Mladík si též úlevně oddychne a posadí se unaveně zpět na sedačku. Teď všichni čekají na mě. Dívka s pootevřenými ústy, mě vyzývá gestem své ruky, stejně tak jako oba muži.
„No tak, nebojte se, nastříkejte jí to do pusinky.“ Vyzve mě její přítel a dívka nedočkavě přikyvuje.
Vstanu od volantu a za stálého honění kráčím k té překrásné holce.
„Já... chtěl bych se jí vystříkat na zadeček.“ Dodám trochu nesměle. Dívka zavře ústa hlasitě polkne, poté si trochu odkašle a polkne znovu.
„Jak je libo.“ Dodá s úsměvem. Otočí se ke mě zády, opře se o sedačku a vyhrne si svou sukni. Pozoruji její překrásnou prdelku a vzrušením zmáčenou buchtičku. Honím si svůj klacek pod kterým se kroutí ta překrásná prdelka a plavovlasá dívka mě přes rameno vyzývá svým provokativním úsměvem. A je to tu, ohňostroj slasti. V péru mi zacuká, mírně se mi podlomí kolena a ve varlatech mi zapumpuje. První dávka horkého semne se rozprskne přímo mezi její půlky, další dávky už nemají takovou sílu a tak potřísním její lýtka a boty.
„Doprdele...“ Vypustím udýchaně z úst a posadím na jedno z volných sedadel. Pomalu jsem vystřízlivěl z toho vzrušení a došlo mi jaký průser z toho mohu mít. Rozhlížím se po oknech, jestli se někdo nedívá, nebo si to nedej bože nenatáčí. Okna jsou prázdné nevidím nikoho. Plavovláska vstává a velice spokojeně se usmívá. Své šaty si rukou připlácne mezi půlky a suší jimi mé sperma.
„Tak budeme pokračovat na další zastávku?“ Vznese dotaz, a usadí se na místo jako vzorný cestující.
„Jistě.“ Přikývnu, strčím si zpět do kalhot svého ptáka a odšourám se za volant. Poté za svými zády slyším plešatého mladíka.
„Tohle byla bomba vážně bomba... hej nechcete vy dva něco ještě podniknout... jako ve třech nebo tak... já vám dám číslo.“
„Ne díky.“ Odbije ho pár, který vstává a přesunuje se ke dveřím. Mladík zklamaně pokrčí rameny a o víc se už nepokouší.

Když jsem dorazil k poslední zastávce, všichni tři vystoupili a já odjel do depa. Průšvih z toho naštěstí nebyl ale pokaždé když v noci řídím autobus tak si na ten zvláštní pár vzpomenu. Stále doufám, že je opět spatřím stát v noci na zastávce a že mi opět dovolí vstoupit do jejich intimního života. Zatím jen stále čekám.

Konec