Čerstvě single 2.díl

29 янв. 2024 г. · 2 191 просмотр Xperimentum

“Děkuji za milé a pozitivní ohlasy k mé první povídce. Neskutečně mě jejich psaní baví a vzrušuje. Snad se bude líbit i tohle pokračování. Za jakoukoliv odezvu nebo podnět, předem děkuju.“

Zůstal jsem v němém úžasu. Přímo před očima se mi tyčil neskutečně dlouhý, ztopořený pták. S kapičkou rozkoše, přímo na jeho špičce. Při jeho sledování se mi v hlavě začalo reprízovat to, co jsem se od “holek” během večera dozvěděl a vše začalo do sebe postupně zapadat, ty jejich různé zážitky, jako když od nich chlapi utekli nebo příběh o tom, jak je nemožné sehnat někoho, kdo by byl schopen je obě uspokojit, najednou dostal úplně jiný význam. Během tohoto soukromého promítání v mé hlavě, se Jana vrhla na penis Viky, začala jej po celé délce olizovat, plivla na něj a na první dobrou jej vzala do pusy. Po pár olíznutích krásně růžového žaludu v puse, sklouzla plynule rty až ke kořenu a bez sebemenších obtíží měla tohoto dlouhána hluboko v krku. S hlavou zabořenou v klíně Viky, zvládla ještě špičkou jazyka olizovat její malé kouličky. Viky chytla Janu pevně za hlavu a začala si určovat tempo přírazů, které vedla vždy dlouhými tahy od špičky až po kořen, kde Janu zhruba ob tempo, chvilku přidržela. Po několika opakováních Viky pustila hlavu Jany a nechala ji vysmeknout se z jejího klínu. Jana tak mohla na chvilku popadnout dech. Slinami zcela pokrytý lesknoucí se penis začala Janča levačkou okamžitě honit. Podívala se přitom směrem nahoru a obě holky si vyměnily pohled do očí. “Už?” zeptala se polohlasně udýchaná Jana. “Už!” odpověděla sténavě Viky. Jana si bez rozmýšlení strčila ukazováček s prostředníčkem do pusy a pořádně je naslinila. Viky ji opět uchopila obouruč za hlavu a narazila ji pusou zpátky na svůj kolík. Jana přitom nasliněnými prsty začala pronikat do zadečku Viky. Ta začala pánví v rytmu přirážet na Janiny prsty z jedné strany a její pusu na straně druhé. Po pár tempech se Viky zastavila, prohla se v zádech a snad vší silou přirazila Janinu hlavu ke svému klínu. Ta se neměla šanci se nijak bránit a rozhodně ani nechtěla, vydala jen pár dávivých skřeků, zatímco Viky pumpovala svoji dávku přímo do jejího hrdla, v doprovodu slastného sténání. Obě zůstaly v strnulé křeči po několik sekund. Po pár vteřinách od odeznění orgasmu Viky pustila hlavu Jany. Ta se se slzami v očích vyprostila ze stále plně prokrveného cukajícího penisu a lapala po dechu. Viky si ihned klekla na kolena za Janou a začla ji divoce líbat, přiložila ji svou dlaň na mušličku a dopřála Janě pár rychlými pohyby zasloužený orgasmus. Jana svíjející se v rozkoši ještě zvládla Viky do pusy vrazit k ochutnání a očištění své prsty, potřísněné od slin a šťáv z Vikyna zadečku.Ta s chutí vše olízala a pak prsty ocucala do sucha. Po odeznění Janina vyvrcholení se holky ještě párkrát vášnivě políbily a upřely svůj pohled na mě, nyní snad ještě více vyjeveného a zaraženého z toho, čeho jsem byl, z první řady, právě svědkem.

“Měly sme mu to říct, je z nás chudáček úplně mimo!” pronesla lehce provinile Jana. “Hmm, hlavu má sice zamotanou, ale dívej, jeho junior v tom má úplně jasno!” řekla a uchichtla se Viky. Vteřinku mi trvalo, než jsem zpracoval její odpověď a sklonil zrak ke svému rozkroku. A fakt, pták mi stál v pozoru jak vysekaný ze žuly.
“Holky já, já…” bylo to první, co jsem ze sebe vykoktl, po mé několikaminutové odmlce, ale než jsem stihl větu dokončit holky se přesunuly ke mě, chytly mě, podepřely a společně jsme se všichni zvedli ze sedu do stoje. Nohy se mi podlamovaly, dlouhým sezením a množstvím alkoholu v těle, byly strašně ztuhlé, takže jsem je jen nechával propnuté a opíral se zády o stěnu kabinky. Holky se ke mě postavily každá z jedné strany a začaly mě něžně ale intenzivně líbat na krku a uších. Viky přitom přejížděla a klepala svým pomalu ochabujícím, vlhkým ptákem po mém překrveném, tvrdém “juniorovy”. Mezitím co mi ho Jana rukou u kořene přidržovala a občas prohmátla koule. “Tak co Davi, neutečeš nám? Nebo budeš jako ti ostatní?” pošeptala mi zvídavě do ucha Jana. “Urč.. ehm.. určitě neuteču.. o tomhle se mi nikdy ani nesnilo, jen ste mě holky strašně zničili, sotva stojím.” odpověděl jsem.
“Tak pojďme pokračovat k nám, v posteli se ti uleví.. skočím zaplatit a počkám na vás!” řekla bryskně Viky a oblékajíc si šaty rychle odcházela pryč.
“Na co bude čekat?” zeptal jsem s podivem. “No.. s tímhle jen těžko můžeš jít ven!” řekla Jana a dlaní mi potěžkala úplně tvrdého ptáka. Zapřela se o mě a pomohla mi sednout si na mísu. Předklonila se přede mě, plivla si do dlaně a rychlým tempem mi začala honit. Po několika rychlých přetaženích předkožky jí bylo na obličeji vidět, že se nad něčím zamyslela. “Hmm, musíme to urychlit, ten stojí jak na viagře!” řekla s úžasem a dala mi pusu. Otevřela ústa, zlehka vytáhla špičku jazyka a plynulým pohybem sjela pusou až ke kořenu, kde se ještě nadvakrát sama prudce přirazila. Zvedla hlavu a vyndala si jejími slinami zcela promáčené péro z pusy. Mohutnou slinu, která spojovala její jazyk s mým žaludem, chytila do druhé dlaně a dala si ji mezi nohy. Narovnala se, otočila se ke mě zády a trochu vyhrnula šaty. Před obličejem se mi náhle v plné kráse zjevil její krásný, malý, kulatý zadeček. Neváhal jsem a pořádně jej oběma rukama chytil, přitáhl k sobě a začal ji líbat její měkoučké kmínky. “Jestli se cítíš, tak mi ho klidně ještě trochu promaž!” řekla s radostí Jana a roztáhla si půlky od sebe , mě se tak naskytl pohled na její tepající análek, čerstvě nalubrikovaný jejími slinami. Navnaděn pohledem jsem ji párkrát dírku přelíznul a hned začal svůj jazyk tlačit dovnitř jak smyslů zbavený. Po pár zasténáních mi Jana odtáhla hlavu od jejího zadečku a řekla: “Neboj, ještě si ho vychutnáš, ale teď je třeba tě postavit na nohy!” Pustila mi hlavu a v mírném podřepu si začala mého ptáka směřovat do svého zadečku. Dala si chvilku na čas se zaváděním žaludu, ale jakmile byl uvnitř, tak jedním tahem sklouzla až do mého klína a jen zavrněla jako kočka. Zadečkem v mém klíně jen ladně zatočila zleva doprava a začala rychlými, krátkými pohyby tvrdě přirážet. Chytil jsem její boky, abych jí odlehčil a pomohl, ale přišlo mi, že ji spíše brzdím v jejím vysokém tempu. Zřejmě to tak cítila i ona, takže si shrnula vrch šatů, chytila mé ruce a přesunula je na své pevné, hebké prsa. Ihned jsem je začal mačkat a pohrávat si s jejím piercingem, za což se mi dostalo odměny v podobě jejího zesilujícího se hekání a zvýšení už tak neskutečného tempa. Nenapadlo by mě, jak náruživý může být někdo s tak andělský vzezřením jako Jana. Což ještě podtrhla tím, že si pravou rukou začala hbitě mnout svou mušličku. Navyšující se úroveň jejího vzrušení a přibližování se kýženého orgasmu, mělo za následek stahování jejího už tak dosti těsného zadečku. Pár přírazů stačilo k tomu, abych jako sopka začal pumpovat své horké magma hluboko do jejího zadečku. Ve stejný moment zažila svůj moment euforie i Janka, jenž přitlačila své ruce na mé, pevně svírající její prsa a se záklonem hlavy dlouze a hlasitě zasténala.

“Ty jsi neskutečná!” pochválil jsem po odeznění orgasmu Janu a začal ji něžně hladit od šíje až k zadečku, kterým odpočívala zcela usazená v mém klíně. “Díky, jsi roztomilej.” řekla spokojeně Jana. A začala se rukama natahovat pro kabelku.
”Ještě chvilku ho ve mě nechej!” řekla nekompromisně, když jsem jí pomáhal dosáhnout na kabelku nadzvednutím jejího zadečku. Začala lovit v kabelce a vytáhla z ní anální kolík se světle růžovým králičím ocáskem. Dala si ho do pusy, otočila se na mě a koutkem rtů se na mě pousmála. Chytla kolík levou rukou, nechala mi pomalu ochabující péro vyklouznout z jejího roztaženého zadečku a hned tam zastrčila připravený kolík tak, aby nepřišla ani kapka nazmar. Pár pohyby ještě zkontrolovala, že kolík drží na místě a šla se pomalu upravovat ven z kabinky k zrcadlu. Když se mi konečně začala vracet krev z postupně uvadajícího péra i do zbytku těla, tak jsem se taky pustil do oblékání.
Po zapnutí zipu u kalhot jsem jen zvedl zrak a uviděl před sebou Janu, jak s pohledem nevinné princezny stojí s nataženou dlaní mým směrem a říká: “Tak pojď, večer ještě pokračuje!”