Kanda narozeniny

31 янв. 2024 г. · 4 324 просмотра Tolerantnipritel

Už tři dny předem byla tajemná, jak hrad v Karpatech. Spíš jak celý Karpaty. Narozeniny většinou slavíme večer před dnem, kdy jsou. Letos to vyšlo na pátek. Odpoledne si napustila vanu a cachtala se v ní asi hodinu. Pečlivě se oholila, vymydlila. A že mi taky pomůže. Užíval jsem si to, bral jsem to jako předehru večerní oslavy. Jelikož od úterý nic nebylo, taky stačilo málo, aby byl jak skála. Po oholení mě natlačila do sprchy a myla mě. Paráda. Říkala přitom něco ve smyslu že musí zajistit, abych se neudělal předčasně, abych si nezkazil oslavu. Najednou pustila ledovou vodu a od nohou nahoru mě ochlazovala. Hekal jsem víc než při orgasmu, ale podařilo se jí utlumit moje vzrušení. Najednou vytáhla klícku a dala mi ji do ruky. Políbila mě na tvář a odešla z koupelny. Pár vteřin mi trvalo to vstřebat, ale vzrušení se začínalo hlásit zpátky, tak jsem rychle zasáhl a navlékl si ji.
Seděla nahá u noťasu a koukala na kino. Objednávala místa. Hmm, takže pro mě má kino. Copak to bude za film? Z myšlenek mě vyrušila její prohlídka, zda je klec správně nasazená. A pak zacvaknutí zámečku. To už byl v kleci zase pořádně napnutej.
Film začínal prý za necelou hodinu, takže jsme se šli oblékat. Já si vzal rifle a tričko, ale prý mám jít naostro. Trochu jsem se bál, aby nebyla moc poznat klícka. Anetka si ale vzala tmavě šedý šaty, co obepínají její tělo. Je to spíš taková hodně pružná roura, nahoře bez ramínek, drží jen za prsa a dole končí pod zadkem. Podprsenku si nebrala, ale kalhotky ano. Strašně jí to seklo. Samozřejmě ji to trvalo věčnost, takže jsme dorazili, když už běžely poslední upoutávky. Poslala mi na mobil můj lístek. Řada 24, místo 8. Úplně nahoře. Ale co ten film? Nějaká puberťácká kravina, co už běží skoro půl roku. Vždyť to nemůže nikoho zajímat, kdo chtěl, už na tom byl a ostatní si to někde stáhli a zkoukli doma. Taky že jo. V sále byla tma, ale bylo jasný, že nás tam bude tak deset. Stoupali jsme po schodech, Anetka přede mnou, schválně šla tak, aby se jí vyhrnovaly šaty nad zadek. Potvora, takhle provokovat. Když jsme došli nahoru, v řadě 24 už někdo seděl. Já na místo 8, Anetka na 7 a na místě 6 byl nějakej kluk, o dost mladší než já.
Film začal a už od prvních chvil mě nebavil. Anetka mi prsty hladila levý stehno, ale dávala si pozor, aby nesahala na klícku. Netrvalo to ani deset minut, když jsem si říkal, že se tak zvláštně hýbe. Naklonil jsem se a viděl proč. Ten kluk měl péro venku a Anetka mu ho levačkou pomalu honila. Když viděla, že jsem si všiml, přestala, zvedla tu levačku, pohladila mě s ní po tváři a zajela mi prsty do pusy, abych je oblízl. Pak pokračovala v jeho honění. Okamžitě jsem cítil, jak se mi péro natlačilo do klícky. Po chvilce znovu přestala a zase mi chtěla dát prsty do pusy, ale já vzdoroval. Dala mi pravačku na temeno hlavy a políbila mě. Zajela mi jazykem mezi rty a já povolil. V tu chvíli jsem měl v puse i ty její prsty znovu. Usmála se, tak trochu vítězně a pokračovala v jeho honění a přitom se se mnou dál líbala. Najednou se odtáhla, otočila se a začala ho kouřit. On ji chytil hrubě za vlasy a chvíli si určoval tempo a hloubku. Pak ji silou natlačil až na doraz. Anetka poslušně držela, i když se v tu chvíli musela dusit. Zdálo se mi to nekonečný. Pustil ji. Chvíli to rozdýchávala a pak se otočila na mě a znovu mi dala pusu. Jazyk mi cpala až do krku. Vzrušení bylo cítit všude kolem. Líbali jsme se chvíli, pak mi pošeptala do ucha "Miluješ mě?" Přikývl jsem. "Tak mu ukaž moje prsa, prosím."
Chvilku jsem zaváhal, ale pak vzal její pružný šaty a stáhl je pod prsa. Na nic nečekal, začal jí prsa celkem hrubě mačkat a tahat za bradavky. Ona ho zatím znovu honila. Zatáhl ji za bradavku až k sobě. Chytl za hlavu a narazil si ji na péro. Oběma rukama ji držel a šukal její pusu. Pak ji zase natlačil až nadoraz. Bylo slyšet slabý Grrr, jak už nemohla. Pak ji pustil a nechal ji, ať mě může chvíli líbat. Tváře měla od slin, pusu taky plnou slin, naše jazyky po sobě rejdily. Zajela mi rukou na poklopec a rozepla ho. Vyndala mi péro v klícce i koule ven. A pak mi řekla, že jí mám sundat kalhotky. Trochu se nadzvedla a pomohla mi. Pomalu jsem je stáhl až k zemi, chytila mi hlavu a nechala se chvíli líbat v klíně. Byla úplně mokrá. Kalhotky dala jemu, honila ho už oběma rukama a celkem rychle. On jí sahal na prsa, zakláněl hlavu a užíval si to. Najednou oba přestali, Anetka se posadila jako vzorná školačka, jen ty prsa měla pořád venku a šaty vyhrnutý, že byla vidět kundička. On ji znovu chytil za hlavu, tentokrát ale jemně. Sklonila se k němu sama, ani ji nedržel za vlasy. Chvíli měla hlavu u něj v klíně a pak se sama zvedla a dala mi pusu. Sakra, on už se udělal! Cpala mi jazyk do pusy, ale já se bránil. Bylo z ní cítit sperma. Projela mi párkrát špičkou jazyka mezi rty, pak se mlsně oblízla. Položila mi kalhotky do klína a začala mě s nimi hladit přes klícku a přes koule. Byly plný semene. Schválně mi ho tam rozmatlávala a dívala se mi při tom vzrušeně do očí. Nechala je položený u mě v klíně, oblízala si prsty jak kočka, chytla mi oběma rukama hlavu a líbala mě. Pak mi pošeptala, že se smím zapnout, až film skončí. Ale jí, že film nebaví, tak jde pryč. Zvedla se, šaty pořád pod prsama a v půlce zadečku. On se zvedl taky, byl vysokej asi jako já, ale takovej sportovec, ramenatej. Udělala krok přede mě, on taky, jednou rukou ji přímo přede mnou zajel do klína a druhou chytil za zadek. Ona vzdychla. Pak ji přes ten zadek plácl tak, že to bylo slyšet přes celý kino. A odešli. Celou dobu po schodech šla odhalená a on za ní. Těch pár puberťáků kolem se dívalo. Ještě půl hodiny tu mám sedět. Vytáhl jsem telefon a na něm zpráva od Anetky.
-Až to skončí, jeď domů. V ložnici jsou na posteli čistý kalhotky a adresa, kde mě vyzvedneš. Přijeď tam ve 23:30. A moc nezlob, klíček mám u sebe. ;-) Miluju tě.
Znovu jsem si přehrával dnešní večer. A očima tlačil hodiny dopředu.

Doma byly opravdu na posteli čistý kalhotky. A lístek s adresou. Bylo to tak akorát, teď večer to k němu bylo max 10 minut autem. Přijel jsem asi o pět minut dřív. Vystoupil z auta byly to starý řadovky s malou předzahrádkou. Klidný místo, hezký bydlení. Kalhotky jsem nervózně žmoulal v ruce. Zaposlouchal jsem se a slyšel Anetku. A-a-a-a to se blíží k orgasmu. To poznám i z dálky. A-a-a-úúúú. Takže právě se luxusně udělala. Představil jsem si, jek se jí v tu chvíli vždycky svírá pochva, přímo drtí péro, takže to nejde vydržet. Za oknem v přízemí se mihnul stín. Tam někde jsou. Plesk plesk. Dostala přes zadek. A-a-a-a-a... cože? Znovu? To já nikdy tu její ždímačku nevydržel. Nikdy se mnou neměla víc, než jeden orgasmus. Jak to, že on to vydržel? A-a-a-a-úúúú Znovu. Chvíli nebylo přes hučení města okolo nic slyšet a pak rychlý pravidelný mlaskání. Grrrrr. Zase jí ho rve až do krku. Zakuckala se. A znovu. Plesk. Otevřely se dveře. Anetka vyšla bosá až k brance. Šaty srolovaný v pase. Šminky rozmazaný od slz, obličej lesklej od slin. "Chce mě šukat v kalhotkách. Dáš mi je prosím?" Jako ve snu jsem jí podal kalhotky přes branku. Hned venku si je natáhla. Poslala mi vzdušnou pusu a odešla dovnitř. Dveře zůstaly otevřený. Zase plesknutí. A pak pravidelný přirážení. A-a-a-a-úúúú Zase? Jak to ten chlap dělá?
Vyšli oba ven. Až k brance. Anetka se chytila branky, já stál na druhý straně. On stál nahej těsně za ní. Chytil si ho do ruky a nasadil. Tvrdě do ní zajel. Vzdychla. Prsa se jí zhouply. A taky řetízek s klíčkem. Všimla si, jak se na něj dívám. Usmála se. "Vyndej ven péro a koule." Okamžitě jsem to udělal. Naklonila se přes branku a začala mě líbat. On ji začal tvrdě mrdat, až jsme do sebe naráželi zuby. Chytil ji za vlasy a zatáhl, takže se prohnula. Přitiskla se přitom prsama na branku a bradavky trčely ke mě skrz pletivo. Chytil jsem je mezi prsty a stiskl. A-a-a-a-úúúú Tentokrát to už nevydržel. Chytil ji za boky a narval co nejhloub. Ááááá a udělal se do ní. Ještě chvíli tak zůstal, pak ho rychle vytáhl a narovnal jí kalhotky. Pleskl ji přes zadek a beze slova odešel. Pomalu jsem otevřel branku a dovedl Anetku do auta. Doma jsme byli za 5 minut. Ve výtahu se chytila madla, přes zrcadlo se mi koukala do očí a zavrtěla zadkem, že se jí šaty zase kousek povytáhly. V bytě si řekla o víno, nalil jsem nám oběma. Sedla si v ložnici na postel, koukala na budík. Čas 0:02. "Krásné narozeniny, miláčku! " Musel jsem se usmát. Takhle jí to přesně vyšlo. Chvíli jsme se líbali, pak sundala z krku klíček. "Mockrát jsi o tom mluvil, mockrát ti při tom jiskřily oči. Snad se to povedlo tak, jak sis přál. Použitá, rozmrdaná, vystříkaná a ty nadrženej. " Dala mi klíček do ruky, lehla si, dala nohy od sebe a kalhotky stranou. "Všechno nejlepší, ty můj kanďáčku!"