Čerstvě single 4.díl

3 февр. 2024 г. · 1 877 просмотров Xperimentum

Šokem jsme všichni tři vyskočili na nohy a Jana rychle zatočila kohoutkem, aby tuto ledovou sprchu co nejdříve utla. Holky se celé rozklepané začali překřížením rukou zahřívat a krásně se jim přitom zvýraznila, jejich lesknoucí se prsa. Krátce jsem se pokochal tímto pohledem a pak jsem se otočil pro přehozenou osušku. Přistoupil jsem k holkám a obě najednou je do ní zabalil. Rychlými pohyby jsem začal přes osušku jezdit dlaněmi po jejich bocích, abych je ještě trochu více zahřál. „Jejda, na tebe nezbylo!“ vyhrkla ze sebe Jana, sundala ze sebe osušku a šla ke skříňce pro další.

„Hmm, co tu dělají moje kalhotky.. a proč jsou tak vlhké?!“ řekla zaskočeným tónem Jana, když se ohnula pro na podlaze ležící tanga. „Měl jsem s nima menší dostaveníčko..“ řekl jsem rozpačitě, zatímco jsem zezadu hladil přes osušku Viky. Ta se ke mně jen otočila hlavou a šibalsky se pousmála. „To jsou ty, cos měla na sobě na nákupech?“ zeptala se Viky. Jana jen na souhlas od skříňky přikývla, načež se Viky začala až ďábelsky smát a zeptala se mě, co přesně jsem s nimi dělal. “Povídej!” pobídla mě i Jana, která zůstala stát za sklem s kalhotkami v ruce. Celou událost, jsem jim celkem stručně, ale v určitých částech i dosti detailně popsal. Viky se na mě tentokrát otočila celá a já tak zahlédl, její pomalu se znovu prokrvující péro. S kterým se mi, díky těsné blízkosti, otírala o mého, stále ještě zvadlého ptáka. „To je dobře, že sis pochutnal, chceš něco vědět?“ zeptala se mě potichu a smyslně Viky, zatímco mě hladila po krku a hrudi. Začal jsem se touto něžností znovu vzrušovat a jen přikývl na souhlas. Jemně mě chytila oběma rukama za krk a začala mě něžně líbat. Já ji něžnost ihned začal oplácet tím, že jsem ji chytil za zadek, pořádně ji přitlačil k sobě a začal jej hladit. Přitom, se naše pomalu zahřívající se péra začala třít o sebe.

Po chvilce tohoto mazlení, se ode mě odklonila, zhluboka se mi podívala do očí a řekla: „No víš, zlobila sem, a tak mi Jana zamkla péro do klícky, mělo to být na týden, ale Janu to tak rajcovalo, že z toho nakonec bylo čtrnáct dní. Nesměla jsem a ani nemohla nijak masturbovat, nebo si dělat dobře skrz zadeček. No a když jsme byly před dvěma dny nakupovat, zatáhla mě Jana v obchodě do kabinky, kde mě odemkla. Pak mě nechala se do ní pořádně udělat. Byla jsem tím celibátem tak nadržená, že jsem se do ní udělala dvakrát, hned po sobě. Přes rozmrdanou kundičku si pak přetáhla tyhle kalhotky a pokračovali jsme v nákupech, zatímco jí do nich celou dobu pomalu přitékalo další a další sperma. Když jí stékalo až po stehně, tak ho vždy na prst nabrala a vrazila mi ho do pusy.. No, jsem ráda, že ti moje zaschlá čtrnáctidenní dávka chutnala, já ji chutnala za čerstva a byla supr.“

Péro se mi napružilo tak, že stát u mě Viky o něco blíž, tak ji na něm pozvednu do vzduchu. Rozzářily se jí oči, popadla mě za něj, odhodila osušku a začala mě za něj pomalu tahat ven, ze sprchového koutu. “Kam razíte?” zeptala se Jana, která zůstala stát uprostřed místnosti. “Ložnice!” odpověděla Viky a dál mě táhla. “Tak já hned přijdu, jen se postarám o prádlo.” řekla Jana a zůstala v místnosti. Já jen doufal, že ložnice je v patře, protože cestu po schodech, bych takto absolvovat nechtěl. Naštěstí jsme vešli hned do druhých dveří, na rozhlížení jsem neměl moc času, protože jsem se snažil držet krok s Viky. Všiml jsem si jen velké manželské postele a zrcadlové šatní skříně. Aby zrcadel nebylo náhodou málo, tak jimi byl obložen i celý strop, čehož jsem si všiml hned potom, co mě Viky odhodila na postel. Ihned skočila za mnou a začala mě kouřit. Chvílí jsem jen cukal hlavou do všech možných stran a vychutnával si tento okamžik. Nejen fyzicky, ale hlavně vizuálně, sledováním tohoto okamžiku téměř ze všech úhlů, v odrazech zrcadel. Mého upřeného sledování zrcadel si Viky po chvilce všimla a tak, když jsem jí začal přemlouvat, aby se ke mě otočila do šedesátdevítky, řekla jen: “Na tohle se ti bude líp koukat!” Opustila mého ptáka, vylezla na mě a posadila se mi na prsa. Její pomalu ukapávající pták se mi tak zjevil přímo před obličejem. Vyplázl jsem jazyk, abych vysící kapičku zachytil. Viky se hned chytla za kořen a žaludem mě přes vyplazený jazyk dvakrát plácla, poté mi žalud strčila do pusy a já jej začal hned olizovat a sát. Rukou jsem jí za něj chytil a začal přihoňovat, abych z něj vypumpoval další chutné šťávy. Když viděla, že mám vše pevně v ruce, prohla se v zádech a hlavou skončila vedle mého ptáka, hned si ho nasměrovala do pusy a pokračovala tam, kde před chvílí skončila. Kdybych neměl plnou pusu práce, dal bych jí za pravdu, protože pohled který se mi naskytl, byl neuvěřitelný! Její krásné, nahé, dokonalé tělo, pulzující na tom mém a k tomu dlouhý pták, končící přímo v mé puse. Nebýt už toho večera tolikrát vycákán, tak snad exploduju jen z tohoto pohledu.

“No pání!” pronesla okouzleně Jana, když s tácem jídla v rukách, vstoupila do ložnice. Položila jej na stůl a když viděla, jak jsme oba zaneprázdnění, tak se jen zeptala: “Chcete něco podat?” Viky si vytáhla mé péro z pusy a řekla: “Olejíček prosím a trochu ztlumit světla.” Jana hned sáhla po vypínači, pak obešla postel, otevřela šuplík nočního stolku, vzala olejíček a přesunula se za námi na postel. Lahvičku zvedla vysoko nad Vikyino tělo a ve chvilce začal první čirůček dopadat na její prsa a pak i bříško. Viky se začala jedním očkem v zrcadle na stropě pozorovat a pomalu si začala dlaněmi olejíček roztírat po celém svém těle, aby se celá leskla, od krku až po kolena. Jana si naplnila olejíčkem plnou dlaň, přiložila si ji na prsa, lehla si vedle nás a taky si začala olejíček roztírat po celém jejím těle. Nakonec jí sklouzla ruka do jejího klínu a začala si hbitě dráždit poštěváček. Občasným pohlazením jejich těl, jsem měl již dlaně také pěkně naolejované, takže když začala Jana vzrušením rozevírat nohy, bez váhání jsem vrazil své dva prsty, prudce do její kundičky. Slastí se celá prohla a ještě přidala na tempu, takže jsem také přidal na intenzitě a Jana se začala celá kroutit. Mezitím se Viky zlehka nadzvedla, tím vyprosila své péro z mé pusy a naolejovanou dlaní si ho začala honit. Posunula se blíže ke mě a já tak měl nadosah její koule. Ihned jsem je vzal do pusy a začal je olizovat. Tímto přesunutím vyměnila kouření, za honění mého ptáka její olejem nasáklou ručkou. Chvíli jsme se tak všichni pozorovali v zrcadle a když jsem na Janě zahlédl, že se blíží její vrchol, přidal jsem jí do jeskyňky, ještě jeden prst. Po pár tempech mi z prstů odskočila a za krátkého zaječení, ji z pičky vystříkl krátký, ale zato mohutný proud. Který přistál jak na prostěradle, tak i na mých prstech.

“Ty sis ustříkla!” řekla šokovaně Viky, když všeho nechala, jakmile viděla Janin orgasmus v zrcadle. Ta se jen překulila na bok a silně rozdýchávala tento moment a chvílemi snad až brečela slastí. Viky ze mě okamžitě seskočila, přitiskla se k Janě a začala ji něžně hladit po vlasech a líbat na šíji. Já se posadil a začal ji hladit od bříška až k nártům a zeptal se, zda něco nepotřebuje. Po pár sekundách se otočila na záda a jediné co řekla bylo: “Rozmrdejte mi pičku!”

S Viky jsme se na sebe usmáli a ta jen řekla, ať jdu první. Vzal jsem polštář a strčil ho Janě pod zadek. Dal jsem jí nohy nahoru a naběhlým lesknoucím se žaludem jsem jí ještě párkrát přejel po štěrbince nahoru a dolu. Na což okamžitě zareagovala prohnutím zad a obtažením nohou kolem mě. Vplul jsem do ní a hned jsem nasadil poměrně vysoké tempo přírazů, to její rozdováděné pičce bylo málo a tak mě tlačením do slabin, hnala jako dostihového koně. S mým pomalu se blížícím se orgasmem, jsem začal zaklánět hlavu dozadu. Přes přivřené víčka jsem se začal kochat pohledem na Janu v zrcadle. Zaujat tímto pohledem, jsem chtěl vytáhnout ptáka z její lasturky a pocákat ji lesknoucí se bříško. Toho, že se z ní snažím vyklouznout si hned všimla a nesouhlasně zabručela, načež mě nohama zmáčkla a přitáhla k sobě. Takže jsem v ní zůstal zaklíněn a začal její jeskyňku plnit. Upadl jsem přitom na ni a začal ji láskyplně líbat. Po otevření očí, jsem si všiml nedočkavé Viky, jak si pomalu honí péro, které bylo v těsné blízkosti našich hlav. Strčila ho mezi naše ústa a nechala si ještě pořádně od nás obou naslinit žalud. Lehnul jsem si vedle Jany a Viky se ihned přesunula k její čerstvě naplněné kundičce. Bez váhání do ní vrazila svůj kolík až po kořen a začala ji v rychlem tempu šukat. “Hlavně ho nevytahuj!” zmohla se ještě říct Jana, než začala rytmicky hekat. Viky si lehla na ni, divoce ji začala líbat a obtočila ruce kolem jejího těla. Najednou se VIky vzpřímila do kleku, zvedla s sebou i Janu a začala ji tvrdě přirážet na své péro. Takových přírazů stačilo jen pár a holky začaly v silném křečovitém objetí prožívat společný orgasmus. Potom, co si ho dosytosti vychutnaly, se obě pustily a položily na záda. Viky se po chvilce zvedla, popadla tác s jídlem, lehla si zpátky do postele vedle nás a tác položila na Janino bříško.

„No teda a ja si myslel, že občerstvení se podávalo už ve sprše.“ řekl jsem s úsměvem. Holky se pobaveně zasmály a Jana řekla: “To byl jen předkrm, tohle je hlavní chod.” a všichni jsme chvilku mlčky a vyčerpaně, zobali dobroty z tácu.

“A dezert bude?” zeptal jsem se po chvíli popichovačně. “Ten jste si před chvílí upekli!” odpověděla Jana, posadila se a položila tác na místo, kde před chvílí ležela. Otočkou na zadečku, se otočila čelem k nám a kmitnutím očima zkontrolovala, že ji oba pozorujem. Následně roztáhla nohy od sebe a levačkou si zajela do kundičky, až za klouby. Chvíli v sobě rukou rejdila a najednou z mušličky začala ruku vytahovat. Za posledním článek prostředníčku najednou z mušličky vytáhla, zcela promáčené a napěněným spermatem pokryté, růžové tanga. Odhodila je na téměř prázdný tác a řekla: “Dezert se právě servíruje!”