S dívákem

16 февр. 2024 г. · 2 839 просмотров Com4t77

Po přečtení inzerátu „Pár pro diváka?“ jsme si s Luckou sedli, domluvili se a začali psát odpověď. „Ahoj, rádi si pohrajeme před tebou, nějaké podmínky?“. Odpověď na sebe nenechala dlouho čekat, slovo dalo slovo, a už jsme seděli v autě. Míříme směr Stodůlky. Parkujeme před domem, zvoním a už stojíme ve výtahu. Vítá nás sympatický mladý muž. Nemyslel bych si, že tenhle typ bude chtít být divák. Lucie má na sobě síťované triko, krátkou sukni, punčochy a vysoké kozačky. Krajková podprsenka jí prosvítá tričkem a pohled na ní je vzrušující.

Robert nás zve dovnitř, sedáme si do křesel a chvíli povídáme. Sklenka vína… Chce si nás nejdřív prohlédnout. Lucie svléká triko, v její podprsence se tísní krásně pevná ňadra. Vyhrne sukni, předvádí se a něžně tančí směrem k Robertovi. Otáčí se zády a nechává si rozepnout podprsenku. Odhazuje ji na křeslo a sedá si do něj. Nohu přes nohu a je čas na mě. Rozepínám košili, pásek u kalhot, shazuju kalhoty, ponožky… Stoupám si k Lucii a nechávám si sundat trenky. Můj čerstvě oholený ocas vyklouzne před obličej mojí krásky, který ho pohotově bere do úst.

Jsme v ložnici… Robert není jen divák. Má kolem postele rozmístěna světla, stativy, dvě kamery, třetí na stole. Stojíme vedle postele, Robert rozsvítí první světla a zapíná kamery. Lucie pokleká k mým nohám, jemně hladí můj tuhnoucí ocas a něžně ho olizuje. Mazlí se s mým žaludem, kroužkuje ho rudou rtěnkou a saje první kapky mojí lásky. Kamery jedou, Robert bere jednu z nich do ruky a točí detail našich orálních hrátek. Lucie mi hladí tvrdnoucí koule, honí čuráka rychlými pohyby a je vidět, že se jí role herečky zamlouvá. Saje můj ocas až po kořen a hladí si svoje nádherný prsa.

Lucie se pokládá na postel, Robert se přesouvá s kamerou a já roztahuju její nádherně rostlý nohy. Bořím se do jejího klína a pomalu lížu její krásně oholenou kundičku. Roztahuju jí růžový pysky, jazyk se topí v její šťávě a líže naběhlý poštěváček. Robert se chvíli dívá, chvíli točí jazykové hrátky s kundou mojí krásky. Chová se jakoby ho to ani nevzrušovalo. Jako profesionální kameraman. Ale chtěl být divák… Lucie se prohýbá v zádech, dráždí svoje tvrdé bradavky a tiše sténá. Hraje si se svými nádhernými prsy, hladí si bříško, tlačí mi hlavu do klína. Miluju lízání té nádherné kundy. Lucie se třese pod silou prvního orgasmu.
Zvedám Lucii nohy na ramena, ona si rukou roztahuje kundičku a můj tvrdý klacek mizí ve vlhké a vzrušené lasturce. Držím jí v bocích, Lucka má ruku v klíně a stahuje kundu kolem mého tvrdého ptáka. Usmívá se na našeho diváka, mrdám její jeskyňku a on stále natáčí. Detail jak můj ocas vniká do vyholený, mokrý kundy, jak do ní tvrdě naráží, naše těla o sebe pleskají a Lucie nahlas sténá. Robert se s kamerou přesouvá, točí zezadu, občas sykne „pod vousy“ a konečně vidíme, že se mu to líbí. Lucka si drží nohy za stehna a nechává mě pronikat až na samé dno svojí vzrušené kundy.

Kleká si na postel a nabízí se mi zezadu. Chytím jí za půlky, Lucky nádherný kozy visí pod jejím horkým tělem, opatrně zasouvám čuráka… Moje krásná partnerka se naráží na tvrdý klacek, sténá a křičí na celý byt. Tvrdě jí mrdám, přirážím, naše těla jsou v jednom ohni. Lucka stahuje svojí nádhernou kundou mého ptáka, zespodu mi hladí koule. Stoupám si na špičky, držím její krásný kozy a vrážím ho do ní. Žilnatej ocas v mokrý kundě.

Lehám si na záda, Lucka na mě nasedá a její prsa mi tančí kolem obličeje. Držím její krásný zadeček, narážím jí na svůj kyj. Mazlím ty krásný prsa, laskám bradavky, prstem si hraju s Lucky zadečkem. Robert sleduje a pozoruje… Sedá si vedle nás a Lucie hlavou naznačuje „ano“… Náhle stojí Robert vedle nás, rozepíná kalhoty a vyndává obrovského čuráka. Líbilo se mu to. Stojí mu jako skála, žíly na něm tepou a Lucie ho polyká… Skáče na mém ohonu, Robertův jí musí dráždit mandle. Střídavě mu ho honí, kouří, saje, líže… Náš divák sundává si zbytky oblečení a jeho ocas trčí do prostoru.

Střídáme se, Robert si lehá pod Lucku a vráží svoje obrovský péro do mojí princezny. Zvolna honím svůj pevný ocas a laskám Lucky zadeček. Rajtuje na kameramanovi a škádlí mě svojí jemnou prdelkou. Můj tvrdý ocas chce zase dovnitř. Lucka na Robertovi zpomalí, chytne se za půlky a zve mě do svého úzkého análu. Na krajíček, naslinit dírku, pomoc prstem a zkusit znovu. Moje slina vklouzne do Lucčiny prdelky a můj žalud je celý uvnitř. Opatrně zasouvám celého ptáka a Lucie křičí slastí. Robert začal znovu přirážet ze všech sil a já jsem v zadku celý. Držím Lucii za boky, uvnitř cítím kameramanův ocas jak se tře o můj a přidávám na rychlosti. Lucka je jako ve svěráku. Dva ocasy do ní buší a dáma je v sedmém nebi. Kamery běží…

Můj pták opouští zadeček mojí lásky… Držím ho v ruce a zasouvám vedle Robertova. Lucka má dva ocasy v kundě. Poprvé, ale určitě ne naposled. Naši ptáci se o sebe třou, Lucie vrní slastí. Užívá si našich klacků, kunda je naplněná, mokrá a spokojená. Vystupujeme z Lucie, nastavuje nám svoji tvář a naše čuráky hrnou porce semene na její ústa. Líže naše žaludy, olizuje mrdku ze rtů a polyká ji.

Můžeme se zase potkat… nebo s vámi.