No tati...

25 февр. 2024 г. · 5 537 просмотров sexuh

Asi všichni se z práce či školy těšíte domů. Já to nemám jinak, škola nemá konce a nejlepší zprávou, kterou můžu slyšet, je odpadnutá hodina. Tenkrát to byla vážně klika, učitel musel někam nutně pryč a odpadnula nám rovnou poslední tříhodinovka praxí, takže po obědě trádá domů.

Otevřu vchodové dveře a hned u botníku mě zaujmou ženské sandálky, jaké s jistotou nenosí mamka. Na háčku u dveří visely tátovi klíče. Přehlcen myšlenkami mi zmrzl úsměv na tváři a šel jsem dál do domu. Z ložnice vycházely ony zvuky, rozpoznal jsem mladý ženský hlas, vlastně mladé ženské sténání. To je to nejhorší, co může syn zažít – načapat otce při nevěře. Na chodbě spojující ložnici rodičů od zbytku světa jsou asi v polovině dveře do mého pokoje. Šel jsem k sobě a nechal otevřené dveře, abych viděl, co se bude dít. Hrál jsem hru na počítači, ale nedokázal se na ni soustředit, navíc hrát bez zvuku není ono. Uběhlo asi dvě desítky minut a slyšel jsem lehké zavrzání od dveří z ložnice. Zpozorněl jsem a zakoukal se do otevřených dveří, kdo projde. Po chodbě si to štrádovala úplně nahá blondýnka asi v mých letech. Bosá si to cupitala po chladné dlažbě, ve dveřích se zastavila a naše pohledy se protnuly. „Čau,“ řekla a šla dál. „S kým mluvíš?“ ozvalo se z ložnice. „Je tu nějaký kluk, asi syn,“ řekla z koupelny ta holka. Z ložnice vyšlo ještě jedno nebo možná dvě krásná česká peprná slovíčka a krom sprchy nebylo nic slyšet. Polknul jsem tak hlasitě, jak se mi to ještě nikdy nepodařilo. Po pár vteřinách se ve dveřích objevil můj táta, na sobě jen trenýrky a koktajíc mě pozdravil a zeptal se na školu. Nechtěl jsem se s ním bavit, zabouchnul jsem dveře a koukal do monitoru, přitom jsem se na něj nesoustředil. Po sprše jsem slyšel nějaké šeptání, chichotání a pak už jsme zůstali v domě jen my dva.

Jakmile ji táta vyprovodil, šel ke mně a začal mě prvně přemlouvat a pak uplácet, abych to neříkal mámě, že nejvíc bych ublížil jí a takové ty běžné řeči. Začal se ospravedlňovat sám sobě, že máma už s ním nechce nic dělat a že jsme chlapi, bylo mi to celé nepříjemné a nechutné, mlčel jsem. Nechal mě samotného. Celou dobu jsem nad tím přemýšlel. Máma měla dvanáctku a vrátí se až večer, bylo relativně dost času nad uspořádáním si celé té scény v hlavě.

Z pokoje jsem vyšel až večer. Šel jsem do kuchyně si dát něco k večeři, táta tam seděl s notebookem u stolu a mlčel, normálně je přitom upovídaný. „Kdo to byl?“ zeptal jsem se. „Denisa, studuje hotelovku,“ odpověděl. „Šlape?“ zeptám se. To táta trochu vyletěl, co si o něm a o ní myslím, že by si nikdy neplatil lehkou holku. „Tak je na dědečky?“ řekl jsem spolu s rozhozením rukou, jakože proč zrovna s ním. Na to se naštval a se slovy že to nemá cenu přestal komunikovat. Žvýkal jsem rohlík se sýrem, ale jako bych jedl papír, žádnou chuť neměl. „Tak zůstane to jen mezi námi?“ nevydržel ani 10 minut v nejistotě. „Co za to?“ řekl jsem. Táta se usmál a prý cokoliv si řeknu. Přemýšlel jsem nad novým počítačem, mobilem, herní konzolí, ale to všechno už jsem měl. „Chci Denisu,“ řekl jsem jako tenkrát ještě nezkušený panic. „To nemyslíš vážně!“ zařval táta. „No jak myslíš,“ odseknul jsem a šel k sobě. Asi si o mě nemyslíte nic dobrého, ale byl to momentální nápad, jak ho naštvat a vrátit mu to. Aspoň trochu. On by mi koupil snad kromě domu vše co bych si vymyslel, možná i motorku, ale toto bylo na něj moc. Ona byla opravdu krásná, taková ta holka, co je na každé párty královnou parketu, ale kluk jako já se k ní ani nepřiblíží. Za asi čtvrt hodiny otec přilezl znovu a snažil se mě zlákal na počítač, já však chtěl Denisu. Ano, představa prcat holku po otci se mi hnusila, ale příležitost dělá zloděje. „Poslední slovo?“ zeptal se a když jsem mu to potvrdil, třísknul s dveřmi a zavřel se v ložnici. Nedalo mi to a šel jsem poslouchat za dveře. Opravdu jí volal a byť jsem ji neslyšel, asi nadšená nebyla, protože se pohádali. Hrál jsem hry a otec chodil po domě dost nervózně, jen pár minut před příjezdem mamky mi přišel říct, že tedy platí. „Ona s tím souhlasí?“ zeptal jsem se zaskočeně. „To není tvoje starost, podrží ti, ale ty budeš před mamkou mlčet, jasné?“ řekl rázně táta. „Fajn, do týdne mi vleze do postele, jinak víš co,“ dal jsem si podmínky. Slyšeli jsme otevírat se garáž, otec mi to odsouhlasil a už jsme to neřešili. Máma sice poznala, že jsme nějak zaražení, ale mlčel jsem. Byl jsem naštvaný, že to táta udělal, že mámě ubližujeme, že jsem jí to neřekl, že jsem tátu vydíral. Tu noc jsem nezamhouřil oči a celou dobu se převaloval ze strany na stranu.

Ze soboty na neděli měla máma noční. Odešla do práce a táta sedl do auta a odjel. Vrátil se asi za půl hodiny i s Denisou. Už při příjezdu se hádali. Z obýváku jsem slyšel otce a ženský hlas. Nedlouho na to mi někdo zaťukal na dveře. Táta buší jinak, věděl jsem, že to musí být ona. „Dále,“ zavolal jsem a stopnul hru. Pomalinku se otevřely dveře a v nich se objevila hlava té holky se slovy: „Ahoj, můžu dál?“ Kývnul jsem hlavou, ona vstoupila, zavřela za sebou a sedla si. „Tvůj taťka mi říkal, že jsi mě chtěl vidět,“ povídá. „Jo tak vidět,“ zopakoval jsem si v hlavě. „Já tě nechtěl úplně vidět,“ odpověděl jsem. „Jo, říkal mi, ale to asi není nejlepší nápad, pojďme si o tom promluvit,“ povídá Denisa. „O čem chceš mluvit? Je to daň za mlčení,“ řekl jsem naštvaně. „A co si jako myslíš? Myslíš, že dám každému? To jste vy chlapi, svět se točí jenom kolem vás, vidíte jen sebe,“ začala křičet. Prudce jsem vstal a udeřil na ni: „A ne snad? Kolik bereš za hodinu?“ Úplně oněměla. „Tohle nemám za potřebí,“ vyprskla rozhořčeně a vydala se ke dveřím. „No neříkej že ti nic nedává, že jsi na dědky,“ zakřičel jsem na ni, když už byla na chodbě mimo můj pokoj. Vrátila se a vrátila mi to: „Abys věděl, já ho miluji, je pozorný, naslouchá a v posteli je… No to je jedno, rozhodně mi ale za to neplatí!“ „Ten mobil teda nemáš od něj?“ upozornil jsem na nejnovější iPhone, co držela v ruce. Pak blekotala něco o dárku a že ona mu taky dala dárek, když měl narozeniny. Buď blafovala nebo spolu byly už přes půl roku. „To byl taky poslední dárek, co jsi od něj dostala, řeknu o vás mamce a ta se rozvede a vezme jedno jeho auto, půlku domu, půlku firmy a moc bych se divil, kdyby s tebou ještě zůstal,“ odseknul jsem jí a otočil se k ní zády, protože mi po tváři začala stékat slza. Bylo ticho, myslel jsem, že odešla. Za krkem jsem ucítil teplý dech a vzápětí ruku ve vlasech. „Už jsme oba skoro dospělí, pojďme se domluvit,“ chlácholila mě a hladila mě po vlasech. Bylo jasné, že s tátou není kvůli nekonečné horoucí lásce.

Zavřela dveře od pokoje, já ji stále ignoroval. Vrátila se ke mně a pokračovala v masáži hlavy. Hlavou mi šly představy, jak to samé dělá otci. Odporné. Její vlasy jsem cítil za krkem, když mi rukou zajela pod tričko na můj hrudník. Otočil jsem se na ni, stála tam a usmívala se. Čapla si a povídá: „Tak co?“ Koukal jsem jí do modrých očí a netušil, co odpovědět. „Nějak se určitě dohodneme,“ řekla a nehtem mi jezdila po stehně. Stále jsem jí koukal do očí a mlčel. Ze stehna mi stejným nehtem přejela na rozkrok. Přemýšlel jsem co bude dál, když se s ní vyspím, večer hupsne na tátu jako by nic a to je špatně. Ruku natáhla přes nohavici kraťasů až na mé trenýrky, vytáhla si ho a tvrdého semknula do ruky. Svůj boj jsem v ten okamžik jednoznačně prohrál. Pohladil jsem ji po vlasech. Vytáhla ruku z kalhot. Chytila mě za ruku a přesunula na postel. Sedla si na mě a začala líbat. Ještě první vteřinu jsem si představoval, že to dělá s otcem, pak už mě měla v hrsti a byla jako moje holka. Svlékla si krátký topík připomínající podprsenku, kterou neměla, svlékla mi tričko a položila mě na postel. Nevěděl jsem, kam jí mám sahat první, jak se to vlastně s takovou prdelkou dělá. Ona se rukou intenzivně věnovala mému klínu, až jsem se bál, aby to všechno neskončilo dřív než to začne. Když mě vlasy šimrala po stehně, zatímco mi ho kouřila, pták mi pulzoval jako divý. Pro jistotu jsem ji přerušil a začal svlékat zbytek jejího oděvu. Po rozepnutí kraťasů jsem ji zajel rukou pod kalhotky a ucítil vlhký teplý ráj. Bylo to kouzelné. Svléknul jsem jí tedy úplně všechno a zase ztratil kontrolu, kterou převzala. Byla iniciativní, nebál bych se říct i dominantní. Ležel jsem na zádech, ona mi opět skočila po klíně a svou dírkou se třela o mé koule a o můj klacek. Pak se přizvedla, vzala ho do ruky a přisedla tak šikovně, až v ní celý skončil. Byl to nepopsatelný okamžik. Pomalinku a opatrně začínala rajtovat, přičemž tentokrát ona nespouštěla oči z těch mých. Kozenky měla pevné, ani se nehnuly. Zakousnutá do rtu si se mnou hrála. Na klíně jsem cítil ženské teplo a to mě celého rozpalovalo. Zadek přimáčknutý k posteli a péro v díře, to je panečku život. Rajtovala čím dál svižněji a já tušil, že mi mnoho nezbývá, přesto jsem chtěl ještě něco vyzkoušet. Položil jsem ji na záda, roztáhnul jí nohy a opět do ní vklouznul. Bušil jsem do toho hlava nehlava, jestli se udělám za dvacet vteřin pomalu nebo za deset rychle a ještě budu mít pocit alfasamce, volba byla jasná. Byla první holka, která se se mnou vyspala, první holka, kterou jsem viděl nahou a první holka, kterou jsem naplnil.

A co bylo dál? S tátou si užila večer, rodinu nám to nerozvrátilo a co se týče morálních témat, kdo z nás nikdy nepřeběhnul silnici na červeného panáčka?