Paní, Pán a wellness

12 мая 2024 г. · 1 302 просмотра doggie_pussycat

Uběhlo několik týdnů od jejich návštěvy u Madam, avšak oba na ten zážitek neustále mysleli. Jejich sex byl od té doby žhavější a vášnivější, přesto společně toužili po dalším podobném zážitku.
Již nějakou dobu komunikovali s párem, se kterým si občas vyměnili svoje domácí erotické fotografie, vzájemné sympatie byly na obou stranách, ale k osobnímu setkání mezi nimi zatím nedošlo. Proto Paní a Pána překvapila zpráva s nabídkou na společný soukromý wellness, kterou od páru obdrželi. Chvíli nad nabídkou přemýšleli, ale nakonec ji se vzrušením přijali.
V den setkání byly oba lehce nervózní, ale zároveň se těšili na snad pro ně vzrušující zážitek. Paní si na setkání oblékla dlouhé růžové triko s krátkým rukávem, pod kterým byly jasně viditelné obrysy jejích pevných prsou a bradavek. Paní byla zastánkyní volnosti a svazující podprsenky nesnášela a nenosila. Navíc ji vzrušovaly upřené pohledy mužů a žen, když takto na volno vyrazila ven. Její zadeček obepínala krátká černá sukýnka, přes kterou měla lehce přetažené triko. Její nožky pak zdobily černé látkové kotníkové botičky na vysokém a širokém podpatku.
Pán byl oblečený do volné černé košile s krátkým rukávem, lehkých bavlněných kalhot a letních tenisek.
Na soukromý wellness dorazili s mírným zpožděním. Přes vstupní kód vstoupili do menší chodby a pomalu se rozhlédli. Najednou se otevřely dveře do samotného prostoru wellness, kde se již nacházel druhý pár. Vítáme Vás, řekla usměvavě štíhlá brunetka, která k nim pomalu přicházela. Paní a Pán na ni upřeli svůj zrak, neboť brunetka byla téměř nahá, na sobě měla jen červené průsvitné kalhotky, které zdobily její klín. Její menší pevná prsa a lehce vystouplé bradavky ladily s její štíhlou postavou a viditelně pevným bříškem a zadečkem. Pán ucítil, jak mu při pohledu na ni pomalu začíná tvrdnout penis. Rádi Vás konečně osobně poznáváme, já jsem Lenka a tohle je Jakub. Ukázala na muže, který vstal z velké postele a přicházel k nim. Jakub byl celý nahý. Paní si prohlédla jeho štíhlou postavu, nejvíce jí však zaujalo jeho visící, hladce oholené péro.
Já jsem ..... a tohle je ....., také Vás rádi poznáváme, řekla Paní a na druhý pár se usmála. Paní s Pánem se přesunuli do rohu k prostorné pohovce a začali se svlékat. Lenka je přitom toužebně sledovala, zatímco Jakub naléval vychlazené šampaňské. Paní si sundala triko, sukýnku a botičky a odhalila tak celé své tělo. Lenka si povšimla, že Paní neměla podprsenku, ani kalhotky, líbí se mi tvůj volný styl, řekla, také mám ráda volnost. Vyšpulila svůj menší pevný zadeček, přes který si stáhla kalhotky a hodila je na kraj pohovky. Měla krásnou růžovoučkou kundičku, kterou zdobilo jen několik krátkých chloupků. Mezitím se svlékl i Pán, který tak před druhým párem odhalil své polotvrdé žilnaté péro, ochlupení měl krátce zastřižené a po stranách oholené. Všiml si, jak si jej Lenka s Jakubem vzrušeně prohlížejí. Slušná výbava, řekl Jakub, mě se také moc líbí, přidala se Lenka. Děkuji, odpověděl Pán a provokativně si před nimi své péro protáhl. Oba páry si vychutnali vychlazené šampaňské, které ještě více uvolnilo atmosféru. A teď všichni do sprchy, zavelela Lenka.
V prosklené sprše si na svá nahá těla pustili příjemně teplou vodu. Paní chvíli vzrušeně pozorovala, jak si Lenka hladí svá mokrá prsa a bradavky, přistoupila k ní a beze slova ji začala líbat a hladit její zadeček. Obě se k sobě přitiskly, jejich prsa a vzrušené bradavky se o sebe pomalu třely. Lenka jednou rukou sjela do mokrého klína Paní a jemnými pohyby jí začala dráždit poštěváček. Oba muži sledovali tuhle vzrušující podívanou, ze které jim ihned ztvrdla péra.
Paní a Lenka se ještě chvíli líbaly, když najednou Paní mírně poodstoupila, své mokré tělo opřela o stěnu a roztáhla nožky. Lenka si před ní poklekla a užívala si pohled na její úzkou kundičku, po které stékaly kapky vody. Začala líbat její stehna a svým jazykem pomalu přejížděla okolo její nadržené kundičky. Jazykem přejížděla i přes její tmavé chloupky, které měla Paní upravené do štíhlé čárky, která se táhla několik centimetrů od jejího poštěváčku směrem k pupíku.
Muži stále sledovali jejich hrátky, přitom si oba protahovali svá tuhá, žilnatá péra.
Lenka svým jazykem pokračovala v dráždění poštěváčku Paní a vychutnávala si její sladkou šťávičku, která se mísíla se stékající teplou vodou. Lenka cítila, jak se kundička Paní začíná stahovat, obě ruce položila na její zadeček a silně jej zmáčkla, svým jazykem zrychlovala dráždění poštěváčku. Během chvilky Paní vykřikla a rukama přitiskla Lenčinu hlavu do svého klína. Pod tekoucí teplou vodou si užívala svůj vrchol. Lenka ještě chvíli jemně olizovala roztouženou kundičku Paní, poté se postavila a ještě krátce se s ní polibila. Tvoje kundička mi chutná, řekla Lenka a vzrušeně se usmála. Paní její úsměv opětovala, poté vzala Lenku za ruku a společně vyšly ze sprchy. Jdeme do vířivky, vy si dělejte co chcete, pánové, řekla Paní a společně s Lenkou vklouzly do prostorné kulaté vířivky. Oba muži pochopili, že dámy chtějí pokračovat ve svých hrátkách, proto se společně přesunuli do sauny, která se nacházela hned vedle vířivky, přes její prosklené dveře tak mohli dále sledovat kočičí hrátky.
Paní se ve vířivce pohodlně usadila a užívala si pohled na nahé Lenčino tělo. Lenka stála ve vířivce a s lehce vyšpuleným zadečkem nastavila příjemné bublání. Poté se otočila, pomalu přistoupila k Paní a zády k ní se opatrně posadila do jejího klína. Obě ženy si udělaly příjemné pohodlí, přičemž Lenka se svojí hlavou opřela o krásná a jemná ňadra. V objetí si společně užívaly příjemné bublání. Paní po chvíli začala Lenku hladit po jejích stehnech a občas nenápadně přejela i po její kundičce. Paní viděla, jak má Lenka zavřené oči a hlazení si užívá, proto v něm dále pokračovala. Svými prsty pomalu jezdila okolí její kundičky, hladila její pysky a masírovala její poštěváček. Poté dvěma prsty opatrně roztáhla stydké pysky a jedním prstem pomalu vnikla dovnitř. Lenka vzdychla. Paní pomalu zasouvala a vysouvala prst z její kundičky. Když ucítila, že je její kundička dostatečně vzrušená, přidala i druhý prstík. Svými prstíky zrychlovala pronikání do její růžovoučké kundičky, avšak náhle prstíky z jejího otvůrku vytáhla a celou dlaní její rozdrážděnou kundičku pohladila. Poté se Paní pomalu přesunula k jejímu poštěváčku a prsty jej začala krátkými pohyby dráždit. Ucítila, jak se Lenka celá zachvěla vzrušením, proto své pohyby okolo poštěváčku postupně zrychlovala.
Muži seděli v sauně a se ztvrdlými péry sledovali, jak si Lenka užívá v náručí Paní. Jakub se po chvíli mírně nahnul a beze slova začal svojí rukou pomalu honit Pánovo velké tvrdé péro. Pána taková akce překvapila, ale vzrušením nechal Jakuba pokračovat a protahování svého ptáka si užíval. Jakub viděl, že se Pán jeho ruční péči nebrání, proto po chvíli vstal, klekl si před Pána a jeho tvrdé žilnaté péro si pomalu vzal do své pusy a začal jej sát. Jakub byl překvapený, že mu v tom Pán nezabránil, proto pokračoval a pusou si jeho tvrdé péro vychutnával.
Lenka stále ležela v náručí Paní a užívala si její prstíkové hrátky se svým poštěváčkem. Po celou dobu měla zavřené oči a věnovala se pouze svému poťěšení. Cítila, jak se pomalu blíží její vrchol. Tolik toužila po silném vyvrcholení. Paní viděla, jak se Lenka chvěje a vzdychá, proto svými pohyby ještě zvýšila masáž vzrušeného poštéváčku. Lenka v očekávání silného orgasmu otevřela oči a povšimla si, jak Jakub svojí pusou uspokojuje Pána. Náhle se její tělo zachvělo v návalu silných stahů, které vycházely z její růžovoučké kundičky. Napnula své tělo, hlasitě vykřikla a užívala si přívaly rozkoše.
Když Jakub uslyšel hlasitý výkřik své ženy, zvedl hlavu z Pánova mužství, otočil se a vzrušeně sledoval, jak si Lenka užívá svůj vrchol. Také Pán celý její vrchol upřeně sledoval, přitom cítil, jak mu Jakub párkrát silně stáhl péro.
Po odeznění silných stahů se Lenka schoulila do náruče Paní, která už jen jemnými pohyby hladila její uspokojenou kundičku. Obě si navíc užívaly příjemné bublání vířivky.
Oba muži mezitím vyšli ze sauny a svá horká vzrušená těla schladili společnou studenou sprchou. Paní a Lenka jejich společné sprchování sledovaly, když náhle Paní něco zašeptala Lence do ouška. Ta se usmála, obě pak pomalu vylezly z vířivky, prošly kolem sprchujících se mužů, vedle sebe vlezly na velkou postel a směrem k mužům společně vyšpulily své oblé zadečky.
Muži jejich výzvu pochopili, vyšli ze sprchy a se ztopořenými péry se postavili za své ženy.
Pán se sklonil a svým jazykem několikráte přejel přes kundičku a análek Paní, vzal své velké tvrdé péro do ruky a pomalu s ním vnikl do její roztoužené jeskyňky. Poté svůj penis celý vytáhl, krátce si jej protáhl a poté nadoraz vnikl do kundičky. Paní vykřikla rozkoší, jak ho v sobě ucítila celým objemem. Pán pomalu pokračoval v pronikání do její sladké kundičky.
Mezitím si už i Jakub užíval svým tvrdým pérem Lenčinu vlhkou kundičku. Krátkými rychlými pohyby vnikal do její těsné růžovoučké kundičky, její zadeček se přitom vlnil v rytmu jeho přírazů.
Pán svým velkým žilnatým pérem pokračoval v protahování kundičky své Paní a užíval si pohled na její zadeček. Po chvíli svůj tvrdý úd vytáhl, vzal Paní za boky a položil ji na záda na postel. Na těsno k ní klekl, její hladké nožky si opřel o ramena a tvrdým pérem opětovně vnikl do její vlhké kundičky a pokračoval v jejím šukání. Pán tuto pozici miloval, jelikož mu umožňovala hluboké vniknutí do roztoužené kundičky.
Lenka si užívala pronikání péra do své kundičky, náhle však ucítila, jak se Jakub zachvěl, proto od něho rychle odtáhla svůj zadeček, otočila se k němu čelem, vzala do ruky jeho tvrdé péro, silně jej zmáčkla a párkrát přetáhla. Po chvíli pocítila, jak jí na prsa dopadají husté dávky teplého semene. Ještě párkrát Jakubovi péro stáhla, aby z něj dostala veškeré semeno a poté si jeho péro strčila do pusinky a začala ho sát a olizovat, přitom cítila, jak jí teplé semeno ztéká z prsou do klína.
S nožkami na svých ramenou pokračoval Pán v šukaní své Paní, pérem pronikal hluboko do její kundičky, když náhle ucítil, jak mu z péra stříká semeno a vyplňuje vlhkou kundičku. Paní si výstřiky hustého semene užívala, pocit takto vyplněné kundičky milovala.
Lenka ležela na zádech na posteli a po svých prsou a klínu si roztírala teplé semeno. Po chvíli se zvedla a pomalu se vydala do sprchy. Jakub se mezitím posadil na pohovku a hladil si svoje ochabující péro.
Pán vytáhl svoje polotvrdé péro z vystříkané kundičky a posadil se na pohovku vedle Jakuba. Paní ležela na zádech na posteli a cítila, jak jí z kundičky pomalu začíná vytékat husté semeno. Vstala z postele a vydala se za Lenkou do sprchy. Během chůze jí dávky semene stékaly po stehnech. Ve sprše si pak s Lenkou svá těla omyly. Oba muži jejich sprchování sledovali a přitom si ještě protahovali svá péra.
Po chvíli si oba páry uvědomili, že čas jejich společného wellness se pomalu krátí. Pán a Paní se oblékli a s druhým párem se rozloučili. Před odchodem se Paní ještě vášnivě políbila s Lenkou. Všichni se již těšili na další společný zážitek.