Zkušenost, které bych původně nevěřil

18 мар. 2016 г. · 13 384 просмотра Aman

Mám moc rád děvčata, je mi s nimi fajn a nikdy jsem to ani jinak nechtěl. Přesto jsem před pár lety měl jeden zážitek, který se svým způsobem vymykal běžnému schématu.
Potkal jsem je v tanečních, kde jsem na prodloužené fotografoval průběh večera. Zprvu jsem myslel, že jde o kurzisty, byli tam však jako doprovod. Slečna mi padla do oka. Pěkná menší sportovní postava, krátké světlé vlasy, provokativní pohled a bylo jednoznačné, že ona je vedoucím prvkem v páru. Kdyby byl on neutrálně oblečen, tak bych na první pohled váhal, jestli nejde také o dívku. Viděli, že fotím dění a ona si nemohla nevšimnout, že jí fotím častěji, než aby to byla jen náhoda. Dala se se mnou o přestávku sama do řeči. Napřed jen obecné věci, ale nakonec došlo i na otázku co vše fotím a pak se mě docela provokativně zeptala, zda fotím také erotiku a zda bych je nenafotil nahé. Byl to půvabný malý diblík a takové otázce se nedalo odmítnout. Dal jsem jim na sebe kontakt. Moc jsem tomu nevěřil, ale stalo se a ona se opravdu zanedlouho ozvala.
Když přišli, nesla si sebou tašku. Pak se ukázalo, že v ní měla moc hezké věci na převlečení. Nejprve přišla na řadu decentní, spíše sportovně laděná fota jí samotné a pak i obou najednou. Měla jednoznačnou představu co a jak chce fotit a svého partnera pevně vedla a instruovala. Převlékla se za zástěnou a vše začalo velmi jemně několika rozepnutými knoflíčky, odhalením krajky podprsenky, lemu podvazku. Pak však začala svlékat jeho i sebe, on byl brzy úplně nahý, tvarovala si ho do póz, které se jí líbily a nakonec jsem fotil krásný rozmanitý sex. Měla tři druhy krásného prádla – bílou krajku, stříbrný satén a černou krajku a vše postupně prostřídala. Nikdy nezůstala úplně nahá a stále se při focení chodila převlékat za zástěnu. Vše si krásně řídila, na začátku zakázala svému partnerovi stříkat a také dávala pozor, aby k tomu nedošlo. Sama byla nádherně mokrá, její kundička se krásně leskla a bradavky na malých pevných dvojkách měla celou dobu tvrdé a vystouplé. Lubrikant opravdu nepotřebovala. Jemu stál celou dobu jako kůl. Spíše kolík, zase tak úplně velký nebyl. Nedovolila mu jakoukoliv odchylku od svých instrukcí, musel dělat přesně to, co chtěla ona. Ale nebylo to nijak výrazné, on jí prostě na slovo poslouchal.
Při focení si byla jasně vědoma i boule na mých kalhotách. Vzal jsem si před tím volnější prádlo a pláťáky kalhoty, bylo jasné, že mi u tohoto focení budou kalhoty těsné. Pak ke mě přišla oblečená jen v černých krajkách, tělem se na mě přitiskla a já pocítil dotek těch nádherných bradavek. Začala mě hladit po těle, dospěla až k poklopci, rozepla jej, vyndala mi ho a jemně si s ním začala hrát. Bylo to úžasně vzrušující. Pak ale řekla, že chce aby z dneška měl něco i její partner. Nic neupřesnila, jen mě jemně zatlačila do křesla a sedla si mi částečně na klín. On stál vedle ní. Dál mě hladila, hrála si se mnou a já mohl konečně vzít do dlaní její ňadérka. Stále jsem ale nevěděl, co měla na mysli předchozí větou. Najednou jsem na něm cítil jemné doteky a ruka mi ho začala lehce a pomalu honit. Ona ale měla ruce kolem mého krku a tak jsem se zarazil. Ta potvůrka to čekala a jen se ke mně přitiskla, řekla abych se uvolnil, zavřel oči a nechal všemu volný průběh. Sama si přitáhla moji ruku na kundičku a začala se s ní hladit na poštěváčku. On mi ho přitom jen držel bez pohybu v ruce. S honěním začal až za chvíli a mě už to tak nevadilo jako napoprvé. Byl to mladík, který hodně vypadal jako dívka, tak jsem to přešel a hlavně jsem se věnoval její kundičce, hladil jsem jí, laskal na poštěváčku i uvnitř a měl jsem ho naprosto tvrdého. Najednou jsem na něm pocítil ústa a opět jsem se zarazil. Ona se začala smát, přidržela mi ruce a rty se mi přisála k bradavce a začala ji dráždit jazykem. On využil situace, zrychlil práci svých rtů a jazyka, rukou mi mnul koule a to už jsem nemohl dělat vůbec nic. Trvalo to jen chvilku a vystříkal jsem se mu do pusy. On vše spolykal a olízal mě a zůstal klečet u křesla. Ona se mi zatím nahoře věnovala dále a také si evidentně užívala dráždění své kundičky. Nakonec vyskočila a prohlásila, že už musí jít a fotky si mám zatím nechat u sebe. Když jsem jí poté předával flash disk s fotkami v tanečních, jen na mě rozpustile mrkla a řekla, že to bylo fajn focení.