V moci divokých kohútov

29 авг. 2019 г. · 4 683 просмотра Cortigiana

Mala v sebe vnútorný nepokoj i očakávania. Jej pán ju niekoľko dní držal nakrátko. Mala zakázané dotýkať sa sama seba. V očiach mala nebezpečný i spaľujúci plameň, ktorý ju celú pohlcoval a pri každom pohľade na svojho pána ho jej oči prosili, tak veľmi to od neho chcela.

Raz si ho pred ňou vytiahol z nohavíc a dal jej ho k tvári. Musela sa pozerať, ako onanuje, ale nesmela sa ho dotknúť. Nerozumela dôvodom a pýtala sa – „Prečo?“ Neodpovedal. Iba ho skryl späť do nohavíc a tváril sa, že sa nič nestalo.

Toho dňa bolo všetko inak. Zdalo sa jej, že sa hrádza čoskoro pretrhne, brány do pekiel sa otvoria a jej páliaca túžba bude uhasená.

V práci bola nepokojná a pán ju zasypával nemravnými správami. Cez obedňajšiu pauzu prišla fotka. Bola na nej čierna podprsenka a čipkované nohavičky. Všetko priehľadné a veľmi vyzývavé. Po fotke prišla správa: „O 20:00 to budeš mať na sebe!“

Pán vedel, že by mu nič neodmietla a splnila by všetko, čo od nej žiadal. Dopriala si kúpeľ a dokonale sa pripravila. Pri obliekaní nohavičiek sa jej však čosi nezdalo. Nebola to jej veľkosť, ale boli o čosi menšie. Zrazu počula trhnutie, pravdepodobne jej kdesi pri obliekaní povolila látka. Podobne na tom bola i podprsenka. Bola taktiež o číslo menšia, no vyzerala v nej kurevsky sexi. Vlastne, ako devka. Prsia jej pretekali von, ramienka ju tlačili a nemohla sa dočkať, kedy to dá zo seba dá dole.

Prišiel presne o 20:00. Pozdravila sa mu pokľaknutím a sklopením zraku. Jej kunda bola vlhká, pripravená na obcovanie. Namiesto toho ju však prudko chytil za zápästie, aby sa postavila a viedol ju preč.. Nedovolil jej ani obliecť sa. Na sebe mala len to spodné prádlo a na nohách lodičky. Drsne ju ťahal po schodoch dole, no neodporovala mu. Vedela, že napriek tomu, že idú na neznáme miesto, dnes ju konečne zbaví utrpenia a bola ochotná urobiť čokoľvek len pre to, aby ju pretiahol. Cítila však, ako jej vlhko z kundy presakuje medzi stehnami.

Vzrušovalo ju, že je skoro nahá, vonku, na verejnom mieste, kde ju môže ktokoľvek vidieť a ona by ochotne kohokoľvek ošukala, ani by sa nepýtala, či smie. Vzala by si najprv svojho pána, potom niekoho iného. Bola ako v tranze so svojimi myšlienkami, ani si neuvedomila, že ju prudko postrčil do auta a odišli.

Spolu hovorili len veľmi málo a vo chvíľach ticha sa na neho dívala. Usmieval sa. Vedela, že pán pre ňu niečo chystá a kunda ju pálila túžbou vždy, keď sa na jeho usmievajúce sa pery pozrela.

Minuli mesto a prechádzali dedinou, keď autom zastavili pred nejakou miestnou krčmou alebo reštauráciou, ktorá však nemala žiadne označenie a preto sa nedala presne identifikovať.

„Vystúp!“ – prikázal jej pán a ona ho poslúchla.

Pri vystupovaní sa rozhliadla okolo seba. Zdalo sa, že snáď okrem nich tam nik iný nie je, ale nedalo sa to rozoznať. Všade bola tma a obaja stáli pod silnejším osvetlením, preto si nevšimla dvoch mužov, ktorí stáli neďaleko a bezostyšne sa na ňu pozerali. Nevidela ani pár, ktorý venčil psa a ani to, ako muž začal svoju ženu obchytkávať a bol rozhodnutý, že doma ju pretiahne, hoc pri tom bude myslieť iba na ňu, na tú polonahú ženu, ktorú na okamih zahliadol pred miestnym podnikom.

Prišli bližšie k neoznačenému miestu. Vnútri bolo počuť hlasy, hudbu, možno i spev a na bráne si všimla nápis: „Uzavretá spoločnosť.“

Kým si to uvedomila, pán jej dal okolo krku obojok. Pozrela sa mu zmätene do očí. Pán však vedel, čo ju trápi a preto nahlas vyslovil – „To len pre istotu, aby si neutiekla. Zložím Ti to, keď budeš poslušná devka.“ Trocha ju to vystrašilo, ale zároveň vydráždilo. Z nohavičiek, ktoré boli úplne mokré, jej vyliezali pysky. Potiahol ju a zatiahol k dverám.

Prešiel nimi ako prvý. Kráčal s ňou ako s trofejou a pýšil sa ňou. Zábava utíchla a všetci muži v podniku sa na ňu pozerali a jemu ticho závideli. Mal na vôdzke ženu, o ktorom sa žiadnemu ani nesnívalo. Všetci ju chceli, všetci po nej túžili a nikto nedokázal od nej trhnúť zrak.

Hanbila sa pred pohľadmi toľkých mužov. Uvedomovala si si svoju charizmu, ale aj to, že je bacuľatej postavy a bála sa, že by sa to mužom nemuselo páčiť, ale oni sa na ňu neprestajne dívali. Väčšina z nich si už dlaňami trela rozkroky a iným sa rozkrok vydúval do veľkej hrče.

Pri pohľade na tie mužské rozkroky bola nadržaná, telo sa jej chvelo a chcela ochutnať svojho pána. Dúfala, že sa jej tu pred všetkými zmocní a drsne ju pomiluje.

Posadili sa k stolu. Podprsenka to však neudržala a bradavka jej vykukla spod látky, keď v tom k nim prišiel čašník. Spýtal sa ich, čo si dajú, ale neustále mu pohľad ubiehal na jej plné prsia.

„Vidím, že toho máte dnes veľa. Nechcete, aby Vám moja žena pomohla?“ – spýtal sa pán čašníka.

„Samozrejme, nevidím v tom problém. Ukážem je, čo a ako.“ – potešil sa čašník.

Pán ju pustil z vôdzky, pozrel sa na ňu vzrušene i prísne a jeho pohľad hovoril jediné – „Poslúchaj!“

K stolu číslo štyri mala odniesť niekoľko pív. Muži v podniku ju nepretržite sledovali, iba muži pri čísle štyri nie a hoci vrava pokračovala, všetky hlasy zneli tlmene.

K stolu číslo štyri prišla obsluha, aby ich potešila. Jeden muž jej vzal pohár z ruky, ale uchopil ju okolo pásu a pritiahol k sebe, čím bruchom narazila o stôl, prsia sa vytasili na stole a druhá bradavka jej vyliezla spod látky. Pozeral sa jej do očí. Bol mladý a svalnatý. Držal ju pevne a ona chcela, aby to trvalo večne. Nevie, ako dlho na ňu pozeral, keď ju niekto plesol po zadku. Zľakla sa a mierne cúvla, no muž pri stole ju už okolo pása nedržal. Nevedela, čo má robiť a preto sa pozrela na svojho pána. Ten ju len potichu pozoroval, nedal jej žiadny signál, a tak šla za čašníkom.

Podal jej ďalšie dve pivá, ktoré niesla k stolu pri okne. Keď podávala pohár druhému pánovi, stalo sa nevyhnutné. Podprsenka to nevydržala. Prsia sa konečne dostali na slobodu, ona ostala nehybne stáť a obaja muži na ne pozerali. Nesnažila sa ich zakryť, veď ju už aj tak všetci videli. Znenazdajky ju jeden chytil za prsník a prisal sa jej na bradavku.

„Ááááćh“ – vyhŕkla. Bola úplne vlhká, chcela na seba siahnuť, ale vedela, že ešte nie je ten správny čas.

Druhý muž uchopil jej druhý prsník a tiež sa k nemu prisal. Mala ich tam oboch a žiadne z pív nemalo šancu. Kŕmila ich oboch svojimi bradavkami tak, ako si to vždy želala. Oddávala sa ich ústam i jazykom. Jeden sa jej jemne zahryzol do bradavky, sykla od bolesti, ale nezastavilo ju to a privinula si ich oboch ešte bližšie k sebe.

Dve ruky ju plesli po zadku a zips nohavíc sa trel o pokožku. Muž za ňou sa k nej sklonil, odhrnul jej vlasy a prisal sa na krk. Bol ako upír, ktorý ju chcel celú vycicať. Mal teplý dych i vlhký jazyk. Prehodil jej vlasy na druhú stranu a začal jazykom láskať jej ucho.

Všimla si, že ďalší muži sa postavili okolo nich. Niektorí mali v rukách poháre a sledovali ju, kým iní si už siahali na rozkroky. Chcela sa im predviesť, aby ju videli. Bolo by to pre ňu silné afrodiziakum a všetok ten oheň v nej by sa konečne uhasil. Sledovala tie vyduté rozkroky okolo seba. „Ach bože, toľko nadržaných vtákov a sú len pre mňa.“– pomyslela si.

Mala pravdu, skutočne sa jej spravila malá dierka na nohavičkách, keď ich na seba obliekala. Muž stojaci za ňou ju natrhol jedným ťahom prsta ešte viac, rýchlym pohybom jej prešiel po kunde rukou a už do nech pchal svojho nadržaného čuráka. Bol veľký a pulzoval, keď do nej prirazil naplno a bez zábran. Hneď vedela, že ten dlho nestriekal. O zadok jej narážali jeho plné gule, jeho vták zas narážal do jej diery a s každým prírazom bol tvrdší. Rajcovalo ju to, tak strašne to chcela, preto mu šla svojim telom naproti, aby to z neho všetko dostala. Bol ako ona. Potreboval sa uvoľniť. Cítila to spojenie, ten dlho nenaplnený chtíč. Preto v okamihu, keď ju pevne chytil za boky a začal kričať, začala kričať aj ona. Keď ju plnil semenom, jej kunda sa sťahovala v orgazmickom kŕči. Spravila sa. Tieklo z nej, no z jeho doznievajúcimi prírazmi striekala a šťavy sa miešali s jeho semenom.

Znova sa k nej sklonil a pobozkal na krk, potom ju tam nechal. Bola tam s vystrčeným zadkom i kundou na celý podnik. Zachvela sa, keď si uvedomila, ako teraz vyzerá. Ako devka. Potom sa zachvela znova, keď si uvedomila, že sa jej to páči. „Príde ešte niekto? – hovorila si sama pre seba a nedokázala si sama odpovedať. Zavrtela zadkom a predklonila sa.

Jeden z mužov sa odlepil od jej prsníka a vybral si vtáka z nohavíc. Jeho penis bol oholený a gule plné k prasknutiu. Pohladila mu ich a lačne sa na neho prisala. Šiel jej naproti a strčil jej ho do úst až po koreň. Pridusil ju, ale pomaly si zvykala. Druhý muž od prsníka podišiel k nej odzadu a konal tak, ako muž pred ním. Prirážali do nej obaja, jeden vpredu, druhý vzadu. Šukali ju divoko a tomu, ktorý jej vypĺňal kundu, sa odmenila mokrým orgazmom. To už vydráždilo muža vpredu natoľko, že jej vyplnil ústa semenom a to, čo nestihla prehltnúť si nechala stiecť na prsia.

Bola spokojná, nie však uspokojená. Otočila sa čelom k celému podniku a oprela sa o stôl. Z kundy jej vytekalo semeno, zbytky mala v kútikoch úst i medzi prsníkmi. Pohľad do jej očí hovoril jasne – „Kto bude ďalší?“

Celá tlupa mužov v podniku urobila krok vpred. Cítila sa trocha stiesnene, ale teplo v jej lone z nej odhodilo všetky zábrany. Z rady okolostojacich mužov vystúpil jej pán. Do dlaní chytil jej tvár a prezeral si ju. Potom ju drsne pobozkal. Jazykom sa jej zarazil až do krku a divoko kĺzal v jej ústach. Tak veľmi ho chcela. Všetci muži okolo už mali v rukách svoje vtáky, niektorí už onanovali, iní sa s nimi len pohrávali. Prestal ju bozkávať a pozerali sa navzájom do očí. Bol tam chtíč, bolo tam všetko.

„Je Vaša!“ – vyslovil a odstúpil od nej.

Niekoľko rúk jej začalo omakávať prsia, brucho, zadok. Zaklonila hlavu a privrela oči. Bolo ich veľa, nedokázala to počítať, ale vnímala všetko. Pritlačili sa k nej odzadu, cítila ich tvrdé penisy a telami ju natlačili aj na tie vpredu. Každý sa jej chcel dotýkať, mať z nej kus len pre seba. Hýbali jej prsníkmi, až v jednom okamihu mala na nich aj štyri ruky. Bola ich a oni boli jej, pretože len oni jej vedeli dať to, čo potrebovala.

Spontánne chytila dva penisy, ktoré boli po ruke, ani nevedela, čo robí, iba ich inštinktívne honila a vychutnávala si ich tvrdosť. Jedného muža pobozkala, ostatní ju potiahli za vlasy, ďalší ju začal vášnivo bozkávať na ústa, iný zas na krk. Znova ju potiahli za vlasy, brali si ju ako chceli, no neťahali sa o ňu, iba si ju dotykmi požičiavali. Vždy chvíľu jeden, potom druhý. Najprv ich poznávala podľa jazykov. Jeden mokrý, druhý poddajný, tretí smrdel po pive, štvrtý po cigaretách, piaty mladý, no hoc drsný a neohybný, chcela si ho nechať čo najdlhšie, aby ho skrotila. Zrazu ju niekto potlačil do chrbta a ona šla do predklonu. Nechala sa viesť chtíčom. Strčila si do úst prvého vtáka, ktorý bol po ruke, a keď sa k nej priplietol aj druhý, začala ich sať oba naraz. Jej ústa boli lačné a nenásytné rovnako ako aj jej kunda. Otvorila sa ako fena pri háraní. Muž za ňou už nečakal, roztiahol jej polky a zasunul ho do nej.

Mala pocit, že omdlie. Telo i rozum jej prechádzali do inej dimenzie, ktorá sa nedala nijakým spôsobom opísať. Musela si priznať, že jej pán to majstrovsky zvládol. Ovládol jej chtíč a donútil ju, aby všetky zábrany odhodila a nechala sa ako kurva vymrdať od cudzích chlapov. Pán ju mal v moci a na chvíľu sa jej zdalo, že zabudla, čo sa okolo nej deje.

Prišla k sebe až v okamihu, keď ju muž, o ktorého sa orálne starala, začal vypĺňať semenom. V kunde už mala niekoho iného, cítila jeho menší, ale zato hrubší penis i jeho ostré chlpy, ktoré ju pichali na pokožke, ako aj ovisnuté gule, ktoré jej plieskali o vnútro stehien, keď do nej prirážal. Uvedomila si, že viacero rúk jej siaha na prsia, ktoré viseli nadol a pôsobili ako kravské vemená na dojenie. Stláčali jej bradavky, hnietli jej prsníky a ona kričala vzrušením – „Ešte. Urobte mi to!“ Bola ako v tranze a túžba šukať i nechať na seba siahať ju pripravili o zvyšky racionality.

Jeden jej striekal do dlane, a aby mu ukázala aká veľká devka je, vzhliadla k nemu a obsah ruky si olizla. Muž jej ruku zachytil a v návale vzrušenia ňou pohyboval po jej tvári, aby si semeno rozotrela i tam. Šminky na očiach si trocha rozmazala, ale nevadilo jej to. Devka predsa nemôže vyzerať ako neporušená bábika. Muž s chlpatým rozkrokom z nej vytiahol vtáka a za hlasného ručania striekal semeno na jej zadok i na chrbát.

Musela si na chvíľu oddýchnuť. Rukami naznačila, aby sa muži rozostúpili. Potrebovala si sadnúť a nadýchnuť sa. Sadla si na stoličku, ale oproti sa posadil nejaký mladík. Vyzeral sotva na osemnásť rokov. Pri ňom stál zrejme jeho kamarát, ktorý nevyzeral o dosť staršie. Usmiali sa na seba a tľapli si dlaňami vo vzduchu. Bolo jasné, že sa niečo chystá. Sediaci mladík sa na ňu žiadostivo pozrel a ukazovákom jej naznačil, aby prišla k nemu. Obkročmo sa na neho posadila, prehla v páse a lakťami sa oprela o stôl. Nabodla sa na jeho mladý penis a penis jeho kamaráta dostala do úst. Chcela sa dotknúť prsníkov, ale prsia jej stláčali už ruky iného muža, chcela si prehrabnúť vlasy, ale aj tých sa už dotýkal iný muž, ktorý ju miestami prudko za ne potiahol a šepkal jej – „Ty si ale devka. To sa Ti páči, že? Mať vtáky a semeno úplne všade. Tak krič, Ty kurvička, nech všetci vidia, ako sa Ti to páči!“

Keď sa jej ústa občas uvoľnili od mladého penisu, nahlas si zakričala – „Urobte mi to. Milujem tvrdý penis v ústach i v diere!“ – a sama neverila, že to hovorí nahlas, ale jej telo to nevydržalo a myseľ šalela.

Mladík, na ktorého penise jazdila, mal výdrž, hoci sa jej brucho na neho tlačilo i váha jej prsníkov ho takmer miestami dusila. Mladík s penisom v jej ústach sa od nej odtiahol a za silného chvenia tela jej striekal na tvár. Zatvorila na okamih oči, ale vystreknuté semeno cítila na brade, lícach, na čele i vo vlasoch.

Stále však pociťovala striedajúce sa penisy, ktoré dokázala uchopiť pevne do dlaní, honiť ich a vždy pred ňou stál niekto, kto sa nechal vyfajčiť. Naklonila sa k mladíkovi, na ktorom jazdila, ten ju trocha nadvihol, pevne uchopil za zadok, nabodával si ju na vtáka a ona cítila ako ju nejaké ruky plieskali po zadku. Údery prichádzali v nepravidelných intervaloch, ale každý jeden ju privádzal bližšie k ďalšiemu orgazmu, hoci počet výronov štiav z jej kundy už prestala dávno počítať.

Nejaký muž s väčším penisom posunul stôl, aby sa dostal k nej bližšie a začal jej prstami prenikať do análu. Robil to precítene, pomaly sa jej otvor rozťahoval a ona stonala. Vták bol tvrdý, pripravený, ale otvor ešte priúzky. Preto skĺzol ku kunde. Obaja muži sa na chvíľu zrazili svojimi vtákmi v jej diere. Za pomoci mladíka, ako ju držal za boky, sa napichávala na oboch a hlasno kričala. Spoločná hrúbka oboch vtákov jej dávala pocit, že má v sebe celú dlaň a diera sa jej rozťahovala ešte viac a obidvoch ich naraz pohlcovala. Netrvalo dlho, z diery sa jej valila šťava a ich vtáky zmočila.

Obaja ju šukali už dlho a chceli striekať. Prestali sa s ňou hrať a začali do nej drsne prirážať. V okamihu jej orgazmu ho druhý muž z nej vytiahol a prenikol ním do análu. Zvrieskla a prevrátila očami. Mladík, ktorý bol v nej, začal v tom okamihu do nej striekať a dieru jej vypĺňal semenom. Následne na to pocítila pulzovať penis v anále, a keď sa utíšil, vytiahol ho z nej, zatiaľ čo semeno z jej diery kvapkalo na zem.

Muži ju položili na stôl. Tí, ktorí sa už vystriekali, jej držali roztiahnuté nohy, aby ešte pár mužov pocítilo chuť jej rozmrdanej kundy. Každý ju mrdal silou sebe vlastnou, len aby sa mohli vystriekať. Už nešlo o vášeň, ktorú v nich táto žena prebúdzala, keď vstúpila do podniku, ale šlo o to, aby zničili kurvu, ktorú z nej počas tej noci spravili.

Ležala oslabená na stole, s nohami rozkročenými, postriekaná a celá polepená. Keď otvorila oči, jej pán sa na ňu usmieval. Potom ju pobozkal a dal jej okolo krku obojok. Pomohol jej postaviť sa a spolu odkráčali k autu.