Kuřácká děvka

12 нояб. 2019 г. · 5 150 просмотров an32

Jsem sub a vzrušuje mě ponížení, podřízení, poslušnost apod. Už delší dobu mě lákala zkušenost s mužem. Po dlouhém přemýšlení a rozhodování jsem se rozhodl podal inzerát:
Nabízím se dominantnímu chlapovi, co si ze mne udělá kuřáckou děvku. Arogance, nadřazenost vítána, zkušenost s ponižováním a příkazy výhodou. Nabízím naprostou poslušnost a svá ústa k uspokojení.
Přišlo několik odpovědí, vyměnili jsme si pár emailů až nakonec zbyl jeden adept. Jediný požadavek měl na naprostou poslušnost a oddanost. Dohodli jsme se, že mě přijde použít ke mně do práce.

Čekám nervózní v kanceláři. Nevím, jak příchozí vypadá, kdo je to a co mě čeká, ale o to více mě představa být vydán na pospas neznámému vzrušuje. Přesně v domluvený čas se ozve zaklepání na dveře. Jdu otevřít. Ve dveřích stojí chlap jak hora. Mohutná postava, skoro 2m na výšku a možná 120 kg. Ne, že by to byl přímo kulturista nebo svalovec z posilky, ale tuším, že i kdybych mu chtěl v čemkoliv odporovat, je to marné. Prošel kolem mě a suverénně se usadil v mém křesle. Zavřu dveře a on mi ukáže na jednu ze židlí, kam si mám sednout. Než stačím cokoliv říct, začne on. „Aby bylo jasno, dnes jsme tu kvůli mně. Kvůli mému pobavení a uspokojení a ty budeš dělat naprosto vše co ti řeknu, kdy ti řeknu a jak ti řeknu. Nestrpím žádné odmlouvání, vykrucování a výmluvy. Já jsem tady důležitý a ty jsi tu jen pro to, abys sloužil. Jestli se uděláš nebo ne rozhodnu já, podle toho, jak se budeš snažit. Budeš mě kouřit, lízat, dráždit, budeš mě masírovat a vzrušovat. Když budu chtít, budu tě mučit a ponižovat. Budeš cítit bolest a pokoření, přesto to všechno budeš dělat rád a tak abych byl spokojený. Budeš má děvka. Pokud souhlasíš, klekni si a popros.“ Už teď jsem vzrušený, poslušně klekám a prosím, aby mě Pán použil pro své pobavení a uspokojení, abych mu směl posloužit jako kuřácká děvka, se kterou si může dělat, co bude chtít. Pak už se rozjela show, chvílema jsem byl jako v transu, ale užíval jsem si, jak sloužím pro jeho uspokojení.

Nejprve jsem se musel svléknout. Pán mi hned přikázal otevřít pusu, strčil mi tam několik prstů a prohmatával, jestli se mu tam dobře vejde pták, jak hluboko, doslova mi prsty prošukával pusu. Pak si mě celého prohlížel, prohmatal koule a ptáka. Nakonec mi přikázal nasadit si kolíčky na bradavky a na pytel, s tím, že je budu smět sundat teprve až ho udělám.

Pak už jsem se věnoval já jemu. Sundal si kalhoty a pohodlně se usadil v mém křesle. Já si klekl k němu. Chytnul mě za hlavu a bez okolků si ji nacpal do rozkroku. Začal jsem jej dráždit pusou, rukou, zatím přes trenky, ale jakmile mu stoupl, nechal si je sundat. Pak si mě přitáhl a prostě mi ho strčil do pusy. Začal jsem sát a dráždit jej jazykem, postupně jsem ho zasouval hlouběji a hlouběji. Přidal jsem ruce, honil ho a kouřil. Zrychloval a zpomaloval jsem podle jeho pokynů. Netrvalo to dlouho a bylo zřejmé, že se přiblížil prvnímu výstřiku. Oběma rukama jsem ho divoce honil, kouřil a sál. Pak přišel výstřik. Nejdřív mě to trochu zaskočilo, ale nepřestával jsem sát a honit ho. Poprvé mi někdo vystříkal pusu. Následovalo několik dalších výstřiků. Měl jsem plnou pusu a sotva jsem to stíhal polykat. Část mi vytekla ven a stékala na mé ruce a jeho koule. Nepřestával jsem, dokud nepřestal stříkat. Pak jsem jej pomalu honil a lehce kouřil, dokud mi neřekl dost. Vyndal jsem jej z úst a zvedl hlavu z jeho rozkroku. Ruce jsem měl od jeho spermatu a svých slin.

Musel jsem si je očistit. Klečel jsem před Pánem, nahý, kolíčky na bradavkách a na pytli a postupně jsem musel olizovat zbytky spermatu ze svých prstů. Mezitím mu klesl, ale ještě zdaleka nebylo hotovo. Když jsem vše spolykal, znovu si mě přitáhl. Začal jsem mu olizovat koule. Jazykem jsem slízával zbytky jeho spermatu. Pak jsem se přesunul k jeho péru. Nejprve olízat. Masíroval jsem jej rukama, přetáhl předkožku a jazykem obkroužil žalud. Jemně jsem jej sál a dráždil jazykem na uzdičce, dokud se mu znovu nepostavil. Masíroval rukama, lízal koule a znovu jej bral do úst. Kouřil jsem jej, honil, olizoval odspod přes koule, ptáka až k žaludu, nasát do úst a klouzat postupně níž a níž až jsem jej měl v puse celého a pak zas zpět. Pak jsem se věnoval jen koulím. Lízat, jemně nasávat a dráždit rukou. A znovu kouřit až na doraz. Při tom jsem stále intenzivněji vnímal bolest od kolíčků na bradavkách a na pytli. Tentokrát to trvalo výrazně déle. Měnil jsem rychlost honění, střídal dráždění rukou a pusou, kouřil a sál, co to šlo a pak zas jen zlehka. Když se přiblížil k výstřiku, přidržel si mou hlavu a doslova mi vyšukával pusu. Nakonec mi Pán pustil celou dávku do úst. Tentokrát už toho nebylo tolik, takže jsem vše zvládl spolykat.

Pak jsem si konečně směl sundat kolíčky. Bolelo to jako čert, ale Pán mi přikázal, ať se ještě dráždím rukou, promačkávám si bradavky a hraju s pytlem. Pohodlně se usadil a řekl mi, že teď je má chvíle. Pokud chci, mám si ho vyhonit a mám na to pár minut. Je to ponižující. Honím si ho před cizím chlapem, on mě pozoruje a v ústech stále cítím chuť jeho spermatu. Je to vzrušující. Honím si ho rychleji a rychleji. Najednou je to tu, stříkám dle pokynů. Postříkám mu ptáka a koule. Rukou otřu poslední kapky ze svého péra a už je tu další pokyn. Olízat si prsty. Opět klečím nahý před Pánem a postupně olizuji zbytky spermatu ze svých prstů. Tentokrát svého spermatu.

Když jsem se očistil, je na řadě očištění Pána. Olizuji své sperma z jeho koulí a ptáka. Vše polykám a znovu lížu a cucám jeho ptáka. Pokračuji, až se mu znovu začíná stavět. Hraju si s jeho pérem, masíruju, olizuju žalud, jemně saju, dokud mu zas neztvrdne. Pak mu jej honím oběma rukama, jazykem dráždím žalud, olizuji uzdičku. Pěkně pomalu a dlouho. Pak jej znovu nasaju celého do úst. Kloužu po něm až ke kořenu a zpět. Kouřím a saju. Zrychluji honění, dráždím na koulích. Pak mi ho vytáhne z pusy a začne si jej honit. Klečím s otevřenou pusou a lehce zakloněnou hlavou, zatímco si jej honí stále rychleji. Žalud má položený na mém jazyku. Pak začne stříkat do mé otevřené pusy. Pozoruje, jak mi jeho sperma stéká po jazyku do úst, pomalu až do krku. Polykám. Nakonec jej znovu beru do úst a jemně očištuji. Je spokojený.

Obleče se a bez rozloučení odejde.