Moje první zkušenost s mužem

21 апр. 2020 г. · 5 381 просмотр MartinPraha

Stalo se to již dávno. Byl jsem o víkendu sám doma a nevěděl jsem co mám dělat a tak jsem brouzdal po internetu. Zabrousil jsem i do chatovací místnosti Kluci s kluky. Nikdy jsem takovou zkušenost neměl, ale zajímalo mne jaké to je.

Při brouzdání jsem narazil na muže (třeba Karel), který byl ochotný mne zaučit, ale chtěl to trochu jinak. Vždy jsem měl lehké submisivní sklony a tak jsem souhlasil.

Doma jsem se vykoupal, oholil vousy a oblékl se. Domluvili jsme se, že vše ostatní proběhne u něj za jeho přítomnosti a asistence. A tak jsem vyrazil směr Kladno což je z Prahy kousek. Při příjezdu na místo jsem se ocitl na malém sídlišti. Poslal jsem zprávu, že čekám u vchodu. Karel si pro mne došel dolů, letmo si mne prohlédl a pokynul, abych šel dál do domu.

Při příchodu do bytu zavřel dveře a řekl mi ať si odložím a vše nechám na připravené židli včetně spodního prádla. Po odložení věcí následovala rychlá prohlídka a prohmatání penisu. Pak mi poručil, abych šel do koupelny vlezl si do vany a šel na na 4. Vzal hadici od sprchy odšrouboval a hlavu a řekl, že si mne vyčistí. Pak mi hadici s vlažnou vodou přiložil k anální díře a já cítil jak se začínám plnit. Po chvilce jí odložil a řekl, že teď to nesmím pustit a mám si dojít na záchod. Toto se opakovalo 3x. Když usoudil, že už je to dost, a já se osprchoval jeho mýdlem, tak jsem se osušil a dostal jsem pokyn si kleknout. V tu chvíli vzal obojek a nasadil my ho na krk.

Pak jsme Karla následoval do obýváku , kde jsem zahlédl vyskládané různé pomůcky. Nasadil mi pouta na ruce a nohy. Pak mne zavěsil na trám kde měl oko na přichycení pout a nohy mi roztáhl a provazy přivázal k nohám od stolu. Pak si mne začal prohlížet, dráždit můj naběhlý penis a zajíždět mezi půlky. Pak vzal anální kolík a pomálu mi jej zasouval do análu. Když už byl dostatečně hluboko a držel, tak mi začal honit penis, ale jen tak abych byl nadržený. Pak mne začal hladit a jemně dráždit bradavky. Pak se začal věnovat zase mojí díře, ze které mi vyndal kolík a začal mi jej lízat. Když byl spokojený a o tom se přesvědčil prsty, tak mne odvázal a poručil mi abych si klekl a začal se mu věnovat o jeho naběhlý penis. Musel jsem kouřit, lízat koule, a dráždit uzdičku.

Další pokyn zněl již jen abych šel na 4 na gauč a opřel se lokty o opěradlo a hezky vystrčil díru. Nasadil si kondom a pak již do mne začal pomálu vnikat, protože moje dírka je hodně úzká a trvá než se povolí. Po chvilce uvolňování mojí dírky to bylo již v pořádku a začal mne pořádně mrdat. Když to na něj přišlo, tak jsem musel rychle slézt z gauče a kleknout si před něj. Ještě se nechal trochu pokouřit a pak mi začal stříkat do pusy. Potom jsem se mohl vyhonit já a postříkat jeho penis a musel jsem vše olízat.

To byl můj první zážitek, který si pamatuji a líbilo by se mi něco podobného zažít ještě někdy.