VIP. FemDom fikce nebo realita?

1 мая 2020 г. · 2 886 просмотров s-Adela

Další z akcí na kterou jedu se svojí Paní. Opět na pozvání Paní D. Tentokrát vím jen to, že budu hned u vstupu zapůjčen Paní D a to až do konce večera.
No a po příjezdu se tak stalo. Dobrý den Paní D, zdravím a líbám ruku. Nezdržuj se Adélo a běž se převléknout, klec už na tebe čeká. Dnes toho budeš mít na starosti více, tak ať jsi nachystaná než přijdou první hosté. Hned mířím na WC, opláchnout, převléknout. Kozačky ke kolenům, dlouhá latexová sukně, podprsenka s pořádnými ceckami s pírsingy v bradavkách, latexové bezprsté rukavice a vše korunuji čubčí maskou. Za pár minut se hlásím u klece. Ta stojí u vchodu a hned si mám do ní sednout. Jen tak tak se nasoukám dovnitř, moje cecky jsou opravdu obrovské a nevidím přes ně na desku stolu. Dvířka zatím zůstávají pootevřeny.
Posluhující otrok Paní D přistavuje židli ke kleci a bere do ruky zakrytý tác. Paní D si pohodlně sedá a odkrývá plachetku na tácu. Je plný jehel a desinfekce. Už je mi jasné co bude. Během večera nebudu jen zamčená v kleci, ale budu i označená jako majetek Paní D a to přímo jehlami.
Potírá mi ruku desinfekcí a vpichuje první z několika jehel. Postupně vytváří svůj monogram. Jehly tak vytváří propletené P a D. Otírá si ruce a vstává. S dílem je očividně spokojena. Kontroluje mě. Máš propojenou pisshadičku s pisspytlíkem? Protože celý večer klec neopustíš, ostatně klíč budu mít u sebe. Klec se s vrzáním zavírá a zámek zacvakává. Klíček mizí.
Na ruce dostávám pouta s krátkými řetízky jen tak, abych mohla rukami si podávat věci po stolku, který tvoří vršek bedny. Za všech stran jsem totiž uzavřena od pasu dolů v bedně a ještě v kleci.
Paní mě obchází zezadu a nasazuje mi roubík. Pak následuje obojek, který je zezadu přichycen k mříži. Na stolek dostávám nalepovací nehty. Každý nehet je označen písmenem a ve výsledku je to z čelní strany klece čitelné jako čubka Adéla.
Dostávám lahvičku s olejíčkem. Pěkně se nalešti, aby jsi mi nedělala ostudu hned u vstupu. Začínám maskou, pak obrovské cecky zasahující do poloviny pracovní desky. Přetírám rukavičky. Víc vidět není, zbytek těla je ukryt v bedně.
Jakmile mám naleštěno, přichází otrok Paní D a přináší mi jmenovky, seznam hostů a další pomůcky pro registraci pozvaných Dam a Paní s jejich doprovody. Je akorát za minutu 17:00, když mám vše připraveno. Ještě naposledy mě Paní D kontroluje a pak již dává povel k otevření dveří pro příchozí.
Každou z Dam pozdravím kývnutím hlavy co mi obojek dovolí, vyslechnu si jméno a pak předávám jmenovky. Jen velmi málo Dam vyžaduje změnu přihlášeného doprovodu, který nedorazil. Pak opět kývnu na pozdrav a věnuji se další příchozí Dámě. Paní D mě občas přijde zkontrolovat. Ještě než vyhlásí začátek programu a pozve Dámy do klubovny, tak se zastavuje u mě a do dírky v roubíku zasunuje hadičku s trychtýřem. Málo piješ, tak to napravíme. Paní D bere krígl a lije do trychtýře vodu. Statečně polykám a pak mi z roubíku odstraňuje hadičku.
Ačkoliv program již jede, já mám stále práce dost. Přichází další Dámy se svými doprovody. V pauze programu Paní D kontroluje stav přihlášených a posléze i mě. Tak ještě hodinku a pak registrace uzavřeme a budeš vydávat FemDom Dukáty za stylové oblečení Dam a jejich doprovodů. Odchází na další část programu a já jsem osaměla. Cítím jak potřebuji na WC, ale jsem připojená na hadičku, tak si ulevuji. Snad vše funguje jak má a pode mnou nebude loužička. Spodní pytlík se plní. To už není v mé moci regulovat.
Paní D přichází, přebírá si seznam příchozích a dává mi FemDom Dukáty. Zkracuje mi však řetězy na rukou, takže mohu jen po části plochy desky. Následuje další procedura s trychtýřem a vodou. Připadám si jako vodárna, ale tohle nemám komu sdělit a asi by to ani nikoho nezajímalo. Jsem jen Věc v kleci.
Dámy s opět kolem mě nahrnuly a nestačím vydávat Dukáty. Každá z Dam je v něčem originálně oblečena, jejich doprovody vytváří tu pravou atmosféru FemDom společnosti. Můžeme tak vidět Dam v elegantních večerních šatech a jejich otroků v obleku až po Dámy v kůži či latexu a jejich subů s nimi sladěných, či chodících v uctivé vzdálenosti na vodítku. Kolem prošlo i několik lidských zvířátek, jak jinak na vodítku.
Zvoní zvonek a zve na další část programu. Za chvíli se totiž bude konat dražba a tak je potřeba mít hotovost, aby Dámy mohly utrácet. Stále mám u sebe dost Dukátů, když cítím zezadu přitažení za obojek až na mříž. Nemohu pohnout hlavou, dostávám pásku na oči a tak instinktivně držím peníze. Někdo v kožené rukavici mi však zakrývá i nos, nemohu se nadechnout. Chvíli vzdoruji ale pak je pouštím. V tu chvíli jsou pouta přitaženy na boky klece a zajištěny. Nezbývá mi než sedět a čekat co bude dál. Minuty neúprosně běží. Cítím jak si někdo hraje s mojimi ceckami, jak mě postupně přidušuje. Jsem prostě Věcí v kleci bez možnosti bránit se .
Nevím jak dlouho to trvalo ale najednou se mění tlak na paži a cítím jak mi jsou vytahovány jehly z kůže, jsou mi povoleny pouta na rukou, obojek. Uvolňuje se roubík, a sundána páska z očí.
Tvá dnešní úloha je u konce slyším hlas Paní D. Zachrastil zámek na dvířkách klece a já mohu opustit klec. Klesám na zem a děkuji Paní D za roli, kterou mi na dnešek přidělila. Za chvíli si mě přišla přebrat moje Paní. Tak se vítám i s jejími botičkami. Dámy se chvíli baví a pak si mě Paní odvádí ke svému stolu. Tedy přesněni pod něj, kde mám po zbytek večera své místo.
2020/4 s.Ade