Ze života autobusáka

27 мая 2020 г. · 7 166 просмотров ImFoto

ZE ZIVOTA AUTOBUSAKA

Uff, stihl jsem to! Ted jeste natankovat a hura na linku. Štěstí, že je teprve pul čtvrté rano a nikdo nejezdi, jinak by to byl pruser jako mraky.

Je zima, snih a tma. Jedu pres obec asi 80km/h a najednou nejaka postava s kapuci na hlavě mává a chce, abych zastavil. V buse uz je krasne teplo. Zastavim, otevru dveře a vchazi jakasi osoba. Je to krasna mlada blondyna s uzasnyma ocima. Slikne si bundu a rika "uz jsem myslela, ze se odsud nedostanu... Ale vy jste nejakej mladej řidič. A peknej, to bych si asi nechala říct."

Polknu na prazdno, úplně jsem ztratil řeč. Zdalo se mi to nebo to fakt rekla? Uz jsem se rozjel, ale musim na ni porad koukat. Je tak krasna, uple leginy, ruzove tilecko a skvely vystrih me rozptylovaly solidne. Pri kazdem letmem pohledu na ni, citim, jak mi tvrdne.
"slecno, vy jste tak krásná, ze z vas nemuzu spustit oci. A po tom, co jste rekla, mi stoji!"

"Tak nekde zastavte a neco s tim udelame."
Jeli jsme lesem. Okamzite jsem to strhnul na placek podel cesty a zastavil. Ani jsem nestihl vylezt z pozavolantu a uzbyla u me. Rukou mi hladila pres kalhoty pero a libala me. Moje zvedave ruce ji jemně hladily zadecek a prsa pres obleceni. Pres leginy bylo citit, ze ma tanga a kozy melaasi tak trojky.
"Ses nadherna, chci te hned" vypadlo ze me a okamzite jsem si stoupnul. Rukou jsem ji hladil ty uzasny kozy a ona mi sundala kalhoty. Klekla si a zacala miho kouřit. Sala jako o život. Mezitim jsem ji sundal tilko a podprsenku. Boze ty kozy byly tak dokonaly! Vytahl jsem ji nahoru a zacal ji je laskat. Sténala a rukou jsem ji zajel na kundicku pres kalhotky. Byly totálně mokrý. Ona mi ho honila a ja uz myslel, ze ji postrikam. Chytil jsem ji ruku a celou ji polozil na predni dvousedadlo. Chtel jsem si s ni hrat, ale chytla me  a prirazila tak drsne, ze sama zacala řvát. Stacilo do ni dvakrat prirazit a odstrcila mě. Koukam, co se děje a ona stříká jako hasic! To byla podívaná, tohle jsem nikdy nevidel, chvela se celá a řvala. Ja v ruce stojici péro a honim si ho dobrou minutu, nez se dodelá. Pak jsem nedockave opet zasunul, prirazil jeste třikrát a uz to prichazelo. Chtel jsem ji zcakat ty dokonaly kozy, ale zacala se zmytat ve slastne kreci znovu a pritahla me k sobe a nepustila! Nastrikal jsem doni obrovskou davku semene a uzival jsem si ten skvelej pocit spolecneho orgasmu.

"Tak to bylo dokonalý, to se mi jeste nestalo", rekl jsem a rozdychaval. Zniceho nic bYla zase oblečená i v bundě, dala mi pusu a říká "dík, byl jsi skvelej a ted mi otevri dvere, ty stejne jedes jinam, nez jsem chtela".

Dodnes netusim, kam tam uprostred lesa šla, ale byl to ten nejrychlejsi a nejlepší sex, co jsem kdy měl. Zpozdeni bylo řádné, asi 10 minut a nenatankovano. No nic, dnes to nejak dojezdim a budu doufat, ze to nechcipne nekde.

Hned na dalsi zastavce nastupuje pani a seda si na  sedacku, kde se to pred chvili odehravalo.
"mate to tu strasne mokrý, to jste neco vylil?".
Jj trosku no... Stoupnu si, abych se podival a vidim, jak je mokra moje košile a dokonce i podlaha a sedacka naproti.

Od te chvile jsem slecnu již nikdy nevidel, ale doufam, ze mi zase jednou nastoupi do autobusu stejně chtiva sikovna žena.