Večer plný vášně

3 окт. 2020 г. · 4 081 просмотр amateri49

Byl sobotní večer, malý usnul, a to byl čas, kdy měla konečně přibližně 3 hodiny čas, než se vzbudí a bude se dožadovat noční svačinky. Věděla, že ve vedlejším pokoji na ni čeká manžel. Chtěl pokračování toho, co již bylo naznačeno dopoledne. Ona ale nehodlala nikam spěchat. Takže, když vyšla z ložnice, vzala jen osušku a věci, které si nachystala, a zamířila do sprchy. Nechala na sebe dopadat proudy vody a promýšlela scénář na nadcházející minuty. Neměla s tím zkušenosti, takže jí toho moc nenapadlo. Řekla si tedy, že nejlepší bude to nechat jen tak plynout. Když vyšla ze sprchy, oblékla se do věcí, co si nachystala. Potom do rukou vzala boty a vyšla schody nahoru. Udělala posledních pár úprav svého vzhledu. Obula si boty a na obličej dala škrabošku. Teprve poté pomalu otevřela dveře. Nejdřív strčila dovnitř hlavu, aby viděla, že on si něco čte na mobilu. Vešla dovnitř, kolem manžela prošla a posadila se na druhou půlku postele.
Zvedl oči od telefonu a se zájmem si ji prohlížel. I bez toho úsměvu by poznala, že se mu líbí. Měl rád, když si oblékla košilku z černé krajky, která ji končila těsně pod zadečkem. Byla průhledná, takže víc odhalovala, než skrývala. Chvilku se pohledem zastavil na jejich prsou. Byla to jeho nejoblíbenější část jejího těla. Potom se usmál, když viděl, že si k tomu opravdu vzala černé samodržící punčochy, obula lodičky. Dokonce si i na obličej nasadila černozlatou škrabošku. Vypadala tak, jak jí pár dní zpátky řekl, že by si to přál.
Ona seděla na posteli a on už dávno odložil telefon, koukal se na ni a čekal, co bude dál. Už dopoledne si začali hrát a na večer měl slíbené pokračování.
„Pojď k mým nohám,“ řekla mu a čekala, až poslechne. Nervózně se usmál a poposedl si k jejím kolenům. „Ne, úplně k mým nohám, až na zem,“ opravila ho hned.
„Jo až tak?“ zeptal se a trochu neochotně se přesunul na zem. Posadil se na paty a čekal, co přijde teď.
Natáhla k němu jednu nohu „Můžeš mi sundat botu,“ úkolovala ho dál. Sice si pomyslel, proč si je teda brala, ale poslechl. Když k němu pak natáhla i druhou nohu, ani nemusela nic říkat, aby i z ní sundal lodičku. „Teď mi můžeš políbit prsty,“ úkolovala dál a čekala, až i toto splní. „Už si můžeš sednout ke mně na postel“, počkala, až se posadí a znovu k němu natáhla nohy a nechala se hladit a líbat po celé délce obou nohou. Líbilo se jí to, měla ráda jeho doteky. Po pár minutách hlazení si nechala sundat punčochy a on ji chvilku hladil po kůži. Občas se jen tak mimochodem dotkl i jejich tang. Ještě si nechala namasírovat obě chodidla. Milovala to.
„Teď mě budeš hladit po zadku,“ úkolovala ho dál, otočila se na břicho, podepřela se na loktech a vyšpulila na něj svůj zadeček, o který on tedy začal pečovat. Chvilku ho hladil a po dalším pokynu ho sem tam i políbil, prohnětl.
„Teď můžeš do mě dát prst a vyzkoušet jak jsem vlhká,“ pokynula mu dál. „ A teď ho olízni,“ řekla, když ho vyndal. „Chutnám ti?“ zeptala se ještě a on jen souhlasně zabručel.
„Tak mě šukej prstem,“ poručila si dál. Jezdil v ní pěkně a ona byla čím dál vlhčí. „Plácni mě po zadku,“ řekla po chvilce. Když na ni dopadla jeho ruka, tak oba současně vzrušeně vydechli. Koukla se na něj a teprve teď mu dovolila, aby i on se mohl dělat. Byl už tak vzrušený, že jen poděkoval a začal si ho sám honit.
„Přestaň!“ řekla mu rázně a zvedla ruce nad hlavu, aby mu dala najevo, že je čas ji zbavit košilky. „Můžeš mě hladit po zádech,“ řekla a zase se vrátila na všechny čtyři a vyšpulila mu svůj zadeček, přes který vedla tenká šňůrka posledního kousku oblečení, co jí zbylo. Nechala se chvilku hladit, ale pak se otočila na záda. Sledovala, jak si se zájmem prohlíží její prsa, která už nic neskrývalo.
„Můžeš si s nimi hrát,“ dovolila mu a on neváhal. Začal je hladit. Potom každé pořádně promnul v ruce. Pak se nahnul, jazykem začal kroužit po bradavce, aby ji následně vsál dovnitř. Totéž udělal i s druhou. Bylo na něm vidět, že si to užívá. I jí se to dost líbilo.
„Můžeš ho do mě dát,“ řekla jen a čekala, až to udělá. Přesně podle pokynů ho tam jen dal. Nepřirážel. „Tak a teď si zase sedni,“ řekla a pohnula se tak, že by z ní vyklouzl, i kdyby nechtěl poslechnout. Když z ní byl venku a on jen seděl a čekal na další pokyn, otočila se, že klečela u něj. Sehla se a vzala mu ho do pusy se slovy, že taky musí ochutnat, jak je vlhká. Pak si zase lehla na záda. Roztáhla nohy, chodidla mu položila na stehna a začala si hrát sama se sebou. Po chvilce se propla a nadzvedla pánev, aby měl dobrý výhled. Chvilku kroužila jen po povrchu a roztírala si svoje šťávy, potom ale zajela jedním prstem dovnitř. Pozorně ho sledovala. Díval se. Když v ní zmizel ještě druhý prst, vzrušeně zaúpěl.
„Můžeš se dělat,“ řekla jen a dál si hrála se sebou. „Přestaň,“ řekla po chvilce. „Teď mě ty můžeš šukat prsty.“ Nezaváhal. Hned do ní dal jeden prst a začal v ní pomalu jezdit. Pak začal pomalu zajíždět i druhým. Vzrušeně vydechla. Začal ji pořádně prstit a oba vzrušeně dýchali. Líbilo se jí to. Ale nechtěla se hned udělat, a tak ho přerušila. Bylo na něm vidět, že se mu to nelíbí. Že by chtěl pokračovat, kór když celá mlaskala. Jen se nahla a olízala mu prsty tak, jako předtím penis.
„Podej borůvku,“ řekla a on sáhl pod postel, kde už měl nachystaný fialový vibrátor. „Můžeš ho do mě dát,“ řekla mu. Vytáhl gel a přejížděl po vibrátoru tak, jako když dělal sám sebe. Potom ho začal dávat do ní. Pozorovala ho, jak soustředěně do ní zajíždí a jak jí začíná šukat borůvkou. Chvilku vykulil oči, když v ní vibrátor zmizl celý. Ani toto však netrvalo dlouho. Chtěla, ať borůvku vytáhne a podá jí ji do ruky. Dovolila mu ji prstit, zatímco si sama borůvku dávala do pusy. Dívala se na něj, aby bylo jasné, co si představuje, že kouří. Dávala si ji, co nejhloub to šlo. Jeho vzdechy na sebe nenechaly dlouho čekat.
Ani toto ale netrvalo dlouho. Vytáhl z ní prsty a ona se otočila zase na všechny čtyři. Tentokrát si nechala sundat i tanga.
„Rukama ne“ upozornila ho, když po tenké šňůrce automaticky sáhl. „Máš přece zuby,“ dodala s úsměvem, když se na ni jen koukal a nic nedělal. Chytil ji za boky a opatrně vzal do zubů kousíček látky a začal je sunout dolů, pryč z jejího těla.
„Chci, ať mě šukáš zezadu,“ nenechal se dlouho pobízet a nejprve do ní jemně vjel a pak začal přirážet. Chytil ji pevně za boky a občas plácl po jedné, nebo druhé půlce.
„Vem borůvku, zapni ji a jezdi mi s ní u análku,“ bylo další, co mu řekla. Jezdil vibrujícím strojkem u její dírky a občas sjel níž, aby cítil vibrace i na svých varlatech. Oba začínali více vzdychat, ale ona ještě nechtěla, ať se udělá. Ještě nebyl pravý čas. Zase mu řekla, aby z ní vyklouzl a otočila se na záda. Borůvku nechala být. Teď si chtěla hrát více s ním. Ale ne hned.
Zase roztáhla nohy a hrála si sama svými prsty. Po chvilce mu řekla, že potřebuje navlhčit. Neváhal a přisál se jí na kundičku pusou. Chvilku lízal, chvilku sál. Tak jak to měla ráda.
„Pojď do mě,“ řekla jen a on to rád splnil. Byl v ní a ona si dál jezdila prsty u poštěváčku. Dělala to chvilku, ale aby i jeho udržela vzrušeného začala se pánví zvedat a napichovala se na jeho penis. Líbilo se mu to. Poznala to z jeho dechu. Ještě pořád ale nechtěla, aby se udělal. Ne dřív jako ona. Chvilku takto jezdila a chvilku si jen sama hrála prsty. Střídala to takto několik dlouhých minut, než uznala, že je na čase být trošku víc sobecká. Přestala se hýbat. Jen se nastavila tak, aby ho dobře v sobě cítila. Dál už si jen pokračovala svými prsty. Ale nedalo jí to, aby se občas nedotkla i jeho. Aby ho nesevřela mezí své dva prsty a neudělala pár pohybů nahoru a dolů, než se zase věnovala jen sobě.
Po pár minutách cítila ten známý svíravý pocit v podbřišku. Do několika vteřin se jí začala kundička stahovat a její tělo se začalo třást. Ráda ho v sobě cítila, když se dělala. Líbilo se jí, že on může cítit její stahy. Teď byla řada na něm. Využila toho, že má po orgasmu užší kundičku a začala se na něj zase napichovat.
„Je to jako bys byla na mě, jen trochu obráceně,“ pronesl on s pohledem upřeným na její prsa. Dlouho ale její prsa nesledoval. Hráli si dlouho a ona už mockrát oddálila jeho orgasmus. Oči se mu začaly protáčet. Ona trošku zrychlila.
„Už budu,“ řekl jen. Ona přestala přirážet a nechala ho vyklouznout ze sebe. Když byl venku, přisála se pusou a začala pohybovat hlavou dopředu dozadu. Jednou rukou ho držela, v druhé měla jeho koule, které hladila. Netrvalo dlouho a přišel první výstřik. Byl tak silný, že ho cítila, až na mandlích Pořád ještě sála, jen trochu zmírnila tempo. Ještě další tři výstřiky jí stříkly do krku a naplnily pusu. Počkala, až se přestane tak moc třepat a opustí její pusu. Protože nepolykala, zvedla se a šla vyplivnout jeho semeno, které ji zůstalo v ústech. Když se vrátila z koupelny, ještě ležel na posteli a celý se třásl.
V chůvičce začalo praskat, malý se budil. Když sbírala svoje věci, věděla, že něco podobného si ještě zopakují.