Manželky kamarádka

26 нояб. 2020 г. · 8 116 просмотров ImFoto

Tato povídka je dlouhá, ale snad to prelouskate. Za chyby se omlouvám,. Napsal jsem to o pauze v práci 😁

Manzelky kamaradka

S manželkou jsme spolu přes 6 let. Jeji kamarádky znám, ale jednu mi nějak zapomnela představit. Možná úmyslně a možná taky ne. Každopádně její kamarádka, o které chci psát, je cikanka. Ale echt cikanka, krásná mladá slečna, tak akorát sneda, že vypadá jako misenka někde ze Senegalu. Překrásný oči a vlasy. Maličko silnější postavy a úžasná velká kulatá prsa. Zadeček taky krásně kulaté-ne velkej ani malej, prostě tak akorát. Moc mi to k sobě nešlo, protože manželka je krásná hubená blondýna a s žádnými cikány mě nikdy neseznamila.

Jednou když jsem přijel z práce, byla tam. Říkejme ji třeba Daniela 😊. Manželka nás představila, dali jsme si kávu vašichni tři a poslouchal jsem jejich příběhy ze školy, jejich zážitky a všichni jsme se skvěle bavili. Dcera byla u babičky, tak jsme si mohli dát i nějaký alkohol. Hodiny utíkaly a zábava byla čím dál lepší. Skvěle jsme se bavili a v nalyvani panaku jsme se střídali. Byli jsme krásně opilí a prijednom nalyvani jsme se postuchovali a na holky vyprskla kola, takže měly mokrý trička i leginy. Daniela mě servala, co si jako má vzít na sebe, že tu s sebou nic náhradního nemá. Tak ji říkám, ať je ráda, že jsem ji postrikal jen kolou a že klidně si to může sundat, že nám to nevadí, že většinou doma chodíme nazí. Na to se usmála a začala se svlekat.
Byl jsem tak ozralej, že i před manželkou říkám hmmm dost dobrý, to bych si nechal líbit a obě se hrozně smaly. Pak jsme dostali skvělý nápad, že si zahrajeme flašku a budeme si pokládat otázky a buď odpovíme, nebo se musíme svléknout, či splnit nějaký úkol, který bude vymyslet ten, co pokládal otázku. Byli jsme jako malý děti a ptaly se na počet sexuálních partnerů, nejlepší zážitky atd.

Ani jsem se nenadal a byl jsem v boxerkach, protože na určitě otázky před svoji ženou nebylo zrovna vhodné odpovídat... No manželka to měla asi stejně, protože za chvíli už byla taky jen ve spodním prádle a ve vzduchu se začalo vznášet vzrušení. Při pohledu na ty dvě jsem měl čím dál větší chuť je tam sprznit obě a ony to musely vědět.

Asi po dvou velkých flaskach Jacka vytáhla Daniela huleni., přej aby to stalo za to. Ubalila asi gramovyho speka a to byl mazec. Připomnělo mi to dobu v kasárnách, kde bylo hlavní náplní se zmastit co nejvíc a někde se zasit 😁 tak jsem to vyprávěl holkám a strašně se tím bavili.

Pak ale manželka odpadla na roztazenem gauči. Bylo toho na ni moc a prostě spala. S Danielu jsme pak manželku přikryli a dal kecali jako by nic.

To huleni mě probralo a já ještě spát nechtěl, tak Daniela nalyvala další panák a při tom si musela stoupnout a predklonit se. A já měl tak úžasný výhled na její zadeček a kundicku přes bílé tanga, které krásně kopirovaly její tvary. Koukám na ni a odfukuju, protože jsem měl hroznou chuť ji tam přejet jazykem a ne jen jednou. Ona na mě kouká a směje se. Sedne si a říká, přesně vím, na co jsi asi myslel a mě by se to taky líbilo a moc, jenže tu spí tvoje žena a to je dost nefér.

No nic, napili jsme se panáka a já říkám, že škoda, že jsem si celý večer myslel, že to vypadá na pěkně povedenou trojku. Koukám na manželku a ta spí jako zabita...
V tom se Daniela zvedne, že jde na záchod a jde kolem stolu přes moji stranu, takže se o mě lehce otre nohama a její kozy mi jakoby náhodou pohaldily obličej. Sice přes podprsenku, ale o to víc mě to vzrusilo. V péru mi zacukalo a hned se mi postavil. Měl jsem chuť ji chytit a ty kozy ji polaskat, ale svědomí mi nedalo. Vedle špici manželka působila jako dobrá stopka. Když byla na záchodě, prohrábl jsem si koule, aby se mi ulevilo.

Na boxerkach byla vidět boule a Daniela si sedla tak, aby na ni viděla. Opřela se o gauč a když viděla, že si tu bouli držím, aby na ni nebylo vidět, protože mi bylo trapně, roztahla nohy a přes tanga si začala dráždit buchticku.
Druhou rukou si hladila prsa a já myslel, že exploduju. To zakázané ovoce mě tak vzrusovalo, že se to nedalo vydržet.
Vytáhl jsem ho a začal jemně honit. Pripohledu na vzdychajici Danielu a spící manželku hned vedle ní jsem věděl, že chci stříkat a nejlépe na obě. To vzrušení bylo obrovské a ve vzduchu vonel sex. Vždycky jsem chtěl mrdat nějakou cikanku a ona si to tady teď predemnou dělá koukáme si do očí, to se nedá ani popsat. Vzdychani Daniely se stupnovalo až se prohla jako luk a bylo vidět, že prožívá hodně mohutné orgasmus, strikala a byla pěkně hlasitá. Její stavička doletla až na mě a v tom jsem se neovladnul, stoupnul si blíž k oběma holkám a začal pumpovat obrovskou dávku semene na obličej spící manželky a na prsa a bříško Daniely. Podlamovaly se mi kolena vlivem neskutecneho orgasmu a malem jsem na ně spadnul, jak jsem byl opilý.

Když jsme viděli, že ani nic z toho manželku nevzbudilo, chytla mi Daniela za pero a začala olizovat vše, co na něm zbylo a úplně ho vyčistila. Hladim ji po vlasech a říkám, že je úžasná, že bych jí stejně nejradši opichal. A ona se jen usmála a poseptala mi, že by mě taky moc chtěla, ale že to teď není moc dobrý nápad, ale že by si ještě zahulila.
Tak jsem to ubalil a vyhulili jsme strašný brko sami ve dvou. Pak nevím nic a mám výpadek. Usnul jsem.

Když jsem se vzbudil, nevěřil jsem svým očím. Moje žena už nespí. Laska Daniele kozy a prsti ji jako o zivot. Obě už jsou úplně nahý a mě se zdálo, že je to snad sen, asi jsem fakt moc... Ale pero mi stalo a bylo hoooodne tvrdý. Pohled to byl nadhernej, tak jsem je nechal a díval se na ně, jak si to obě užívají. Po chvíli jsem to už ale nevydržel a přistoupil k manželce ze zadu a beze slova ji ho tam dal. Byla tak horká a mokrá, že jsem neměl nejmenší problém a ona úplně vyjekla vzrušením. Placl jsem ji přes ten nadhernej zadeček a řekl a teď jedeme! Mrdal jsem ji tak drsné, jak jsem jenom mohl a přitom se díval do očí ty zkurvene krásný cikance, která už rvala, jako by ji na noze brali... Bylo to konečně tady, trojka s mojí manželkou a s další kundickou a ještě k tomu cikanku, mě se splnily dva sny najednou, tak jsme byl rozhodnutý je strašně zamrdat obě.

Daniela už byla na pokraji orgasmu, když vstala, že chce taky curaka. Tak se vyměnily a já konečně zasunul do ty černý kundy. Byla fakt ještě rozpalenejsi, než moje žena a byl masakr, abych se neudělal hned. Moje žena mi koukala přímo do očí jak mrdam její kamarádku a přitom si užívala Danielinu péči o svoji kundu. Z ničeho nic začala řvát jako pominuta a udělala se. Úplně se klepala a její orgasmus byl tak silně, že jsem ji takhle ještě neviděl. Byl jsem z toho v pasti, protože já s ní mohl dělat co jsem chtěl, ale takhle jsem ji nikdy neudělal.

Najednou Daniela vstala, dala moje manželce pusu a sedla si na mě. Já vedle moji manželky, cikanka na mě a pohled na ty dvě překrásný holky byl dokonalej. Laskal jsem Daniele úžasný kozy a u toho to dělal manželce rukou. Obě holky se libaly a já už tušil, že to dlouho nezvládnu. Vstal jsem a Danielu položil a žádá tak, aby si manželka mohla sednout kundickou na její pusinku. Tak jsem mrdal cikanku na klasiku, u toho placal její kozy a líbal manželku na rty, na kozy a všude kde se dalo. Jebacka nabrala tempo a blížili jsme se do finále. Daniela sebou začala skubat a od strčila mě že sebe. Koukám co je a v tu chvíli jsem dostal dávku její stavy přímo do ksichtu. Tak jsem to chytal do pusy a polykal. Chutnala výborně, dokonce až tak, že mi z toho zacukalo v Peru a já věděl, že už to nezastavim. Zasunul jsem ji ho tam, ať se jí to líbí nebo ne a prostě jí to tam nacakam úplně všecko. Dostala pořádnou dávku dovnitř a přitom se pořád dodelavala. Manželku to asi pořádně vzrusilo a dopomohla si rukou na poštěvaku k pořádnemu orgasmu. Takže já v cikance, ta lizala manželku a ta se taky dělala. Vidět nás tři, jak jsme se udělali téměř současně, bylo fakt moc hezký a myslím, že pro všechny tři to byl snad největší sexuální zážitek. Nechali jsme doznit orgasmy a sesunuli se na gauč tak, že jsme leželi všichni vedle sebe. Ruce hladil každá kazdyho a manželka mě políbila a říká, že to byl nejlepší sex v životě.

Otočila a okamžitě usnula. Tak jsem ji zase přikryl a nechal spinkat. Daniela vedle mě byla pořád vzhůru. Hladil jsme se a libali. Obdivoval jsem její krásné prsa a hladil je. Vlezla si na mě a masirovala mi pero kundickou. Tak jsem po chvíli do ní zajel a zase jsme mrdali. Tentokrát už ale jen spolu a bylo to dokonalý. Měla to asi v krvi, protože tolikrát za tu noc mě nikdo nikdy neudělal. Když jsem se udělal asi už po osmý, odpadnul jsem.

Ráno jsme se vzbudili všichni tři nalepeny na sobě pod jednou dekou. Manželka mi říká promiň, tohle byla moje přítelkyně v době, když jsem tě ještě neznala. Byla to taková moje milenka. Tak říkám, že to nevadí, že je super, že se rozdělila, že od teď to už bude milenka nás obou. A od té doby už jsem Danielu neviděl a moje žena dělá, jako by se to nikdy nestalo.