Gentleman a blonďatá nymfa

4 янв. 2021 г. · 1 769 просмотров Andrew-cz

Bez zjevného důvodu zavrávorala a vypadalo to, že spadne. On ale zareagoval okamžitě a chytil ji do náruče. Místo toho, aby se odtáhla, ještě více se k němu přitiskla, takže ucítil její drobná, ale pružná prsa na své hrudi. Pak potřásla hlavou, jako by si něco uvědomila, a narovnala se, přitom mu rukou přejela od zadku až na vnější stranu stehna. Odstoupila jeden krok a bezmyšlenkovitě si hrála s pramenem blonďatých vlasů, zatímco se mu dívala přímo do očí a čekala na jeho reakci.
“Provokuješ,” řekl tiše.
“Já?” hlesla a polekaně si přiložila dva prsty na rty, v gestu, kterým dříve ve filmech herečky vyjadřovali úlek a stud.
Pak ale prsty posunula trochu dovnitř úst, přejela po nich téměř neznatelně špičkou jazyka a přihmouřila oči.
“Já nikdy,” zašeptala.

Díval se na ni, jak stojí na ulici pokryté prvním spadaným listím, v tichém městě někdy mezi půlnocí a svítáním a cítil, jak mu vře krev v těle. Mladičká nymfa, blonďatý přízrak s rozevřeným kabátem, ze kterého se draly dvě oblinky ňader, v sukýnce tak krátké, že byl vidět lem černých punčoch.
Potkali se na koncertu jeho oblíbené kapely z dob bouřlivého mládí, ona tam byla vlastně omylem, protože taneční klub, kam s kamarády mířila, byl beznadějně plný. Zahlédl ji okamžitě poté, co dorazila. Mladičká dívka, čerstvých devatenáct let, skoro o patnáct let mladší než on. Přesto v sobě měla něco, co ho zaujalo, byla živá a přitom elegantní, když si sundávala kabát a jako jediná ze skupiny mladých studentů místního gymnázia si zvědavě prohlížela pro ně neznámé místo.
Zahlédla ho, jak se na ni dívá, nespustil z ní oči ani když se pomalu napil whisky ze sklenice, kterou svíral pravou rukou, zatímco se zlehka opíral o jednu ze stěn podniku. Otočila se zpět k přátelům, ale po chvilce se ohlédla, jestli ji stále sleduje. Setkala se s pronikavým pohledem oříškových očí.
Nedala nic najevo, když si všimla, jak k ní míří, zatímco se opírala o bar a čekala až si jí všimne číšník. Na nic si nehrál a upřímně jí řekl, že z ní nemůže spustit oči, že je překrásná. Odmítavě zakroutila hlavou, na drink se pozvat nechala.
Se sklenkou v ruce ji ale dohnalo svědomí a přiznala se, že je zadaná. Zklamání se mu v očích mihlo jen na kratičký okamžik, pak ho ale vystřídaly veselé jiskry, když zvedl ruce s dlaněmi obrácenými ven v obranném gestu a prohlásil o sobě, že je gentleman, že s vědomím jejích závazků na ni nic nezkusí a když bude chtít, počestně ji doprovodí až domů.
Zatvářila se pochybovačně, ale něco v jeho očích jí říkalo, že říká pravdu. Viděla v nich upřímnost a pobavení, nejen nad jejich rozhovorem, ale vlastně nad celým světem. Způsob jak se na ni díval mohl za to, že jí divoce bušilo srdce. Dali si ještě jeden drink, pak začala kapela opět hrát a ona ho chytla za ruku a odtáhla na parket.
Dodržel slovo, nevyužil víru tance k tomu, aby se jí dotýkal, když se k němu otočila zády a kroutila zadečkem přímo před ním, nenatáhl se, aby ji k sobě přitáhl. Z klubu odešli mezi posledními, nabídl jí rámě ale jinak šli tichou nocí vedle sebe zabráni do příjemného hovoru.
K cíli jim chyběly dva bloky domů.

“Jsem gentleman, dal jsem slovo!” vyhrkl těžce.
“Hmm,” vydechla dráždivě.
“Přestaň provokovat, nebo…”
“Nebo?” usmála se svůdně.
“Jsem taky chlap. A chlapy jsou monstra, co touží po mladém mase,” zavrčel, chytil ji jemně za zápěstí a stáhl ruku dolů pryč od jejích smyslných rtů.
“Holky ale taky nejsou žádné světice,” zašeptala, vytrhla ruku ze sevření a položila mu dlaň na poklopec kalhot. Vydechl slastí a ona konečně přes napnutou látku ucítila jeho pulzující penis.
“Ze rtů se mu vydralo bezeslovné zavrčení, chytil ji za obě paže a natlačil ji na dubové dveře nejbližšího domu. Přitiskl se na ni, pravou rukou stiskl jemně krk a kousl do něj, až vyjekla. Na chvíli sevřel mezi zuby ušní lalůček, pak se sklonil k její šíji. Tentokrát se jí jemně dotkl ústy a jazykem dráždivě přejel po hebké kůži. Se zasténáním rozevřela rty a on se na ně přisál v dlouhém polibku, nejdříve divoce vášnivém, potom smyslném, jak se jeho pravá ruka sunula po krku směrem k ňadrům.
Najednou si uvědomil co dělá a rozhlédl se. Na ulici nikdo nebyl. Rozmýšlel se jen vteřinu, sundal si šálu a zkušeně jí svízal zápěstí. Pak ji za ní odtáhl několik desítek metrů k blízkému parčíku, jako by byla kořist ulovená na nějakém středověkém válečném tažení.
Nasměroval ji, aby se dlaněmi opřela o jeden ze stromů, levou rukou nadzvedl sukni a pravou ji několikrát plácl. Pak se k ní přitiskl, takže ucítila jeho penis na svém zadečku a do ucha jí zašeptal, jestli bude hodná.
Místo odpovědi zadečkem zavrtěla.

Opřel se o další strom a přitáhl si ji za svázané zápěstí.
“Klekni si!” přikázal a ona ho poslechla. Zespoda se mu drze dívala do očí plných chtíče.
“Vyndej mi ho!”
Zatímco zápasila s páskem, omotal si zápěstí silným pramenem blonďatých vlasů.
Jakmile penis vysvobodila, jemným tlakem jí na něj nasměroval ústa. Dívka bez zaváhání vzala pulzující úd mezi rty, sála ho a jemně mu kroužila po špičce žaludu jazykem. Muž zaklonil hlavu a zasténal, pevně sevřel vlasy ve své ruce a začal jí na svůj penis přirážet hlavu.
I v záchvatu vášně myslel na to, aby jí nijak neublížil. Toho se ale bát nemusel, s každým přírazem mizel penis stále víc, až byl hluboko v dívčím krku.
Cítil, jak na něj jde orgazmus, ale to ještě nechtěl. Zatáhl ji za vlasy nahoru a vyklouzl z jejích rtů, pak ji jediným trhnutím postavil a dalším otočil zadečkem k sobě. Přitiskl ji na své tělo, levou rukou přes svetřík stiskl ňadro a pravou zajel do kalhotek. Byla úžasně mokrá, strčil jí dva prsty do rozevřené kundičky a začal jí plynulými pohyby prstit.
Když začala přerývaně dýchat, vyndal z ní prsty a strčil jí je do úst, okamžitě se na ně hladově přisála. Pak jí oběma rukama stiskl zadeček a jediným pohybem stáhl kalhotky ke kotníkům.
Tvrdě do ní pronikl až vyjekla a začal do ní dlouze přirážet. Pokaždé vysunul penis až na žalud ven a pak do ho do ní tvrdě narazil až po kořen. Dívka se snažila tlumit své sténání, to se ale stejně rozléhalo malým parčíkem až na ulici.
Zarazil jí ho až na dno a přitáhl ji k sobě. Naklonil se, jeho rty se dotkli jejího ouška.
“Kam to chceš?” zašeptal.
“Do pusinky, chci tě ochutnat,” vydechla.

Vyklouzl z ní, otočila se a poslušně si před něj klekla. Setřásla šálu ze svých zápěstí a chytla ho do ruky. Jemně ho honila, rty sevřené kolem žaludu. Opřel se o strom a vychutnával si její nádherné doteky.
Opět jí chytil za vlasy a jemně jí zaklonil hlavu, až jeho penis vyklouzl z horkých úst. Vzal ho do ruky sám, několikrát zapumpoval a se sténáním vybuchl v orgazmu.
Na vystrčený jazýček dopadly mocné proudy spermatu, jeden pramínek stekl přes rudé rty a bradu až na svetřík napnutý oblinkou jejích prsou. Smyslně si jazykem olízla postříkané rty, vzala jeho penis naposledy do úst a očistila ho.
Pak vstala a schoulila se mu do náruče. Stáli opření o strom a těžce vydechovali po prožitém divokém sexu.

Naposledy jí stiskl zadeček a ona zmizela za dveřmi. Než se zabouchly, ještě se mu dlouze podívala do očí. Vyrazil na cestu domů a zatímco na východě svítalo přemýšlel, jestli na tuhle blonďatou nymfu dokáže někdy přestat myslet.