Poslušná čubka vol. 3

28 янв. 2021 г. · 2 284 просмотра sin_city

Cítím tvůj horký dech na mé tváři. Dívám se do tvých očí a nohama třu o sebe, jsem tak nadržená. “VYMRDEJ MĚ” vyhrknu na tebe a roztáhnu nohy. Stále se mi díváš do očí a usměješ se. Nevím kde jsi vzal tak rychle pouta, ale zackvakneš je na mých rukách nad hlavou a zacvakneš na provaz co je přivázaný k posteli. Začneš mě líbat a rukou mi hladíš kundu. Kousneš mě do rtu, díváš se na mě a najednou mě plácneš přes kundu. Vzdechnu.
Rukou si hraješ s mojí mokrou kundou. Zajedeš prsty do ní, pak ji plácneš, chytneš mě za podbřišek a zmáčkneš, pak zase rukou na kundu, prsty zajíždějí, zase mě přes ni plácneš. Chvíli si tak hraješ s mojí kundou a vychutnáváš si, jak se kroutím a vzdychám.
Najednou vstáváš a jdeš k naší “krabici”. Zakňučím, zase si přestal. Snažím se ale natahovat krk a zahlédnout co vytáhneš z krabice a co mě čeká.

Vezmeš věci, pokládáš je vedle mě. Jediné co zahlednu je nafukovací pták a svíčku. V hlavě se mi honí co všechno mi můžeš udělat, co chci abys udělal… Obkročmo si mi sedáš na břicho a začneš mi mačkat kozy a tahat bradavky. Pořádně je zmáčkneš a skloníš se nade mnou, olízneš mi rty a kousneš mě do brady. V kozách cítím tlak a mírnou bolest jak jsou zmačknuté. Sténám rozkoší a užívám se bolesti, která jde od prsou. Přestáváš a vytahuješ svorky. Moje bradavky se ocitají v zajetí chladného kovu a bolesti. Přijde mi, že mi bradavky jsou teď citlivější a když přes ně přejedeš, chvěji se.

Slezeš ze mě a bereš si nafukovacího uměláka. Toho rošťáka dokonale znám a vím co mi umí udělat. Těším se jak mi ho strčíš do kundy a začneš ho nafukovat, jak mě bude uvnitř zaplňovat. To je to co můj oheň v kundě potřebuje. Dáváš mi nohy k sobě a pod koleny je chytneš a úplně je stlačíš až na kozy. Teď jsem dokonale znehybněná. Ruce připoutané a a nohy pevně sevřené, kunda ze zadkem jsou ti vydány na milost. Cítím jak mi umělákem přejíždíš po dírách. Pomalu ho suneš do kundy.
Zasouváš ho tam a zpět. Trpělivě čekám až ho začneš nafukovat a užívám si to. Najednou ho však celého vyndáváš a začínáš ho tlačit do mého zadku. Chci se vzepřít, ale ty jen zatlačíš na moje nohy, až se mi začne těžko dýchat a uměláka dál pomalu suneš do mého zadku.
Bože, cítím se tak najednou “plná”. Jak je tam celý, přestáváš mi tlačit na nohy, pouštíš je a já se mohu pořádně nadechnout. Cítím pulzující bradavky a teď do toho i zadek. Neumím si představit co to semnou udělá až uměláka začneš nafukovat. Jen jsem to domyslela, cítím jak jsi ho začal nafukovat. Díváš se na mě a já ti pohled opětuji. Užívám si to a ty to na mě vidíš. Cítím jak se mi zadek umělák v zadku roztahuje. Je to pro mne nový a vzrušující pocit.

Necháš ho ve mne a opět si na mě sedáš obkročmo. Cítím teplo z tvého rozkroku na mém břichu, z tvého ptáka, který ti stojí a pulzuje na mé kůži. Současně i tvou váhu, která mi tlačí na břicho a uměláka, kterého mám v sobě. Začínám se kroutit. V tom vezmeš svíčku a zapaluješ ji. Kroutím se, cítím jak umělák v zadku pracuje, cítím jak se svorky hýbou na bradavkách...vše mi dělá rozkoš. První kapka vosku mě překvapí. Horký vosk dopadl na bradavku. Vystřelující “štípnutí”, pálení a teplo. Jako kdyby mě někdo jemně pichl jehlou.
Další a další kapky začínají dopadat na moje kozy, bradavky, na kůži mezi kozy. Cítím každou jednotlivou kapku, dokud se to vosk neslije v jednolitou krustu. Když usoudíš, že na mých kozách je dost vosku, odkládáš svíčku a chytneš si čuraka.
Chčiješ mi mezi kozy, trochu se odrazí i na mé rty. Zchladíš mi kozy pokryté voskem chcankami, které mi začínají téct po kozách ke krku. Olizuji si rty, na kterých ulpívají slané kapky. Cítím se potom divně, ale přesto vzrušeně a stále nadrženě.
”Děvka asi potřebuje ošukat” najednou oznámíš. Slézáš ze mne, trhnutím mi roztáhneš nohy, trhneš mím tělem k sobě co mi pouta dovolí. Nohy zvedáš, opíráš si je o ramena, ruky kolem stehen a prudce mi zasuneš ptáka do kundy.

Псевдоним
Регион
Donna43 Donna43
Slovakia Bratislavský kraj
sexy.tygrice1 sexy.tygrice1
Czech Republic Středočeský kraj
Reha Reha
Czech Republic
Snilek59 Snilek59
Czech Republic Ústecký kraj
Janua Janua
Czech Republic Jihočeský kraj
primir primir
Czech Republic
Dave007 Dave007
Czech Republic Jihočeský kraj
lets_do_it lets_do_it
Slovakia Žilinský kraj
martin21469 martin21469
Czech Republic Středočeský kraj
franti-see franti-see
Czech Republic Liberecký kraj
PAVOL-I PAVOL-I
Czech Republic Plzeňský kraj
Afrodite666 Afrodite666
Czech Republic
zvraceny1 zvraceny1
Czech Republic Ústecký kraj
rudolf92 rudolf92
Czech Republic Jihomoravský kraj
Sileny_Alfons Sileny_Alfons
Czech Republic
pohodari74 pohodari74
Czech Republic Liberecký kraj