Procházka lesem

11 апр. 2021 г. · 3 925 просмотров piss.42

Občas, když je pěkné počasí si zajedu na vycházku do blízkého lesíku. Zaparkoval jsem opodál své auto, bylo slunečné a teplé odpoledne, na procházku jako stvořené. Lesíkem vede poměrně široká okružní, pěší cesta, ze které občas odbočí užší pěšinka, mizící v hustém houští. Vím, že se tady scházejí zájemci o nějaké to náhodné "chlapské" dobrodružství. Dám si jedno kolečko a pojedu domů. Hezkého odpoledne využilo zjevně více zájemců, občas někdo z nich prošel proti mě, občas projel nějaký cyklista. Svižným krokem jsem se přibližoval, k místům, kde se chlapi obvykle nejvíce sdružují.
Před sebou jsem zahlédl jednoho, který se loudal pomaleji než já. Zrovna jsem míjel pěšinku, která mizela v hustém houští a jak jsem už vědět z minulosti, oblíbené místo na nějakou tu akcičku. Nahlédnu, říkám si. Prodral jsem se křovím a ocitl se na malé travnaté mýtince. Nikde nikdo. Velký pařez byl ideální k sednutí, vytáhl jsem láhev s pitím, abych se osvěžil. Sedím zády ke vstupní pěšince, popíjím a tu slyším, nějaké šustění. Dělal jsem, že nic neslyším a popíjím dál. Zavřu láhev, strčím do batohu a předstíraje nezájem se nenápadně podívám na příchozího. Byl to zjevně chlapík, který šel před chvílí přede mnou. Čtyřicátník asi metr devadesát, v tričku, pravou ruku zastrčenou v rozepnutých kraťasech a hraje si se svým pérem. Když uviděl můj pohled, rozepnul si rychle kalhoty, které mu spadly ke kotníkům. Bezpochyby, abych skutečně nepřehlédl, jak si honí péro. Pomalu se se spuštěnými kalhotami šoural ke mně. Postavil jsem se, rozepnul si taky své kraťasy a chytil svůj ocas do ruky. Cítil jsem jak mi pomalu tvrdne. Chlapík ho měl o dobré dva cenťáky větší, než mých 16 a byl taky vyholený, jako já. Když se přišoural až ke mně, vzal si do ruky mé péro a já na oplátku jeho a vzájemně si je honili. Po chvilce si klekl, vzal se do pusy můj ocas a začal mě kouřit. Že je to příjemné, netřeba žádnému chlapovi vysvětlovat. Po pár minutách mu říkám, teď já Tebe. Postavil se, já si na oplátku klekl před něho a vzal si jeho ocas do pusy. Třeba říct, že mu moc nestál, byl takový "napůl", ale jinak pěkný macatý, čistý a voňavý.
Když mu ho takhle nechám jezdit od jazyku, až téměř do krku, tak po chvíli slyším, jak říká, vylížu Ti prdel, chceš? Kdo by odmítl. Když jdu na takovou vycházku, kde očekávám, nějaké to dobrodružství, nezapomenu se pořádně vypláchnout a vymydlit, kdo je připraven, není překvapen. Jo, vyliž mi, mám vymydlenou, říkám. Obrátil jsem se, opřel o pařez, na kterém jsem prvně seděl a vypnul na něho zadek. Roztáhl mi nohy, aby byly doširoka rozkročené a začal mě hladit po stehnech vzhůru k mému zadku. Občas přejel prstem mezi mýma roztaženýma půlkama, což mě patřičně rozpalovalo. Lízal mi koule, zezadu kouřit ocas a občas přejel jazykem středem přes roztaženou prdel. Byl jsem v sedmém nebi, třásly se mi nohy, taktak sem se na nich udržel. Pak, když mi svým nasliněným jazykem zajel nekompromisně mezi půlky a lízal vášnivě díru, jsem téměř ztrácel vědomí. Bylo to úžasné, jak to střídal, olíznout koule, pokouřit ocas a jazyk do prdele. Přitom mě ještě tahal za ocas, jako by mě chtěl podojit. Lízal mě divoce jak fena. Nevím, jak dlouho to takhle střídal, ztratil jsem pojem o čase. Vím jen, že když skončil, zůstal jsem s vypnutým zadkem a třesoucíma se nohama, opřený o pařez před sebou a nemohl jsem se hodnou chvíli postavit. Když jsem se konečně postavil a obrátil na něho, řekl, máš fajnou prdel. A Ty ji perfektně lížeš, odpověděl jsem mu, to já vím, on na to. A měl pravdu.
Chytil jsem ho za ocas a říkám, vyhoním Ti ho, chci vidět jak stříkáš! Nic nenamítal, tak jsem si před něho klekl a začal mu ho honit, jak už jsem zmínil na začátku moc tvrdý nebyl, ale to mi nebránilo, abych mu ho pěkně mastil. Držel jak "hloupý vrata", mírně u toho vzdychal. Rád si hraju s ocasem, kouřím, honím a pohled, když z něho vystříkne sperma mám nejradši. Měl slušnou výdrž, ale po chvíli jsem stejně poznal, že už se to blíží, chytil mou ruku, z úst mu vyšlo dlouhé "ááááá" a z ocasu vystříklo ve třech dávkách husté bílé sperma. Chytil jsem jeho sperma do nastavené dlaně, natřel mu obnažený žalud, a když jsem mu sevřenou dlaní začal po žaludu přejíždět tam a zpátky, začal se třást a z úst mu jen vyšlo, "né, už né, už dost"! Když dost, tak dost, tak ahoj jindy.
Natáhl si kalhoty a beze slova odešel. Postavil jsem se, otočil a v tom jsem si teprve všiml, že jsme měli dva diváky, oba nakukovali z pěšinky ústící na mýtinku, každý v ruce svůj ocas a mastí si ho. Já si utřel ruku, natáhl kalhoty a kolem obou "honičů" jsem odešel pryč.