Поиск

Цель поиска:
дружба
секс

Личная информация

Возраст: 44 года
Рост: 195 см
Вес: 105 кг

Объявления о знакомствах (1)

Hledám

Мужчина ищет женщину
Czech Republic Hlavní město Praha

Zdravím všechny. Hledám bosou otrokyňku, co věří v to, že realita je lepší než virtuální svět, má radši zmrzlinu než pivo, raději se projde v dřevácích než v lodičkách. Holku, která by měla odvahu setkat se s cizím mužem, protože stále ještě věří v to, že i úchylný sadista může být slušný člověk, pro kterého je bezpečí subinky stejně důležité jako její případné vzrušení. Jsi taková? Říkají Ti ostatní, že jsi naivní? Ne, nejsi. Zvu Tě na nezávazné, naprosto civilní setkání 🙂

Сексуальные увлечения и интересы

садомазо
связывание
хозяин - рабыня

Личное описание

Sadistický, perverzní, romantik, tak trochu switch, preferující bosé holky s obojkem na krku, jelity na prdelce a úsměvem na tváři.
Zájmy: potulky po české přírodě za jakéhokoliv počasí (třeba lesy na venkově), historie, hrady a zříceniny, dobrá muzika (např Georges Delerue, U2, Pergolesi, Mozart, Neckář, Nightwish atp), dobré jídlo (české, třeba bramborák), rád si poslechnu rozhovor s někým, kdo má co říct (Cílek, Dušek, Oliva, Šmoldas a samozřejmě Jára Cimrman), samozřejmě knihy. Poslední dobou mne čím dál tím víc oslovuje i staré výtvarné umění, takže docela rád zajdu třeba do galerie, nebo muzea. Sport: nejlepší pohyb je pravidelná chůze (třeba právě po lese) a třeba plavání, nebo jízda na kole.
Rozhodně odmítám: jakékoli drogy, přílišné pití alkoholu, (nejen) rasovou nesnášenlivost.
Neřesti: jsem docela lenoch, ale je jich víc.
Co mi přijde směšné: lidi znevažující lidskost a hodnoty a pak také ti, kteří řeší značku auta, mobilu nebo oblečení...
Čemu/komu nerozumím: lidem, kteří žijí čím dál tím víc ve virtuálním světě.