JE TO ÚCHYLKA NEBO NE?

17.6.2020 12:50 · 3 879 zhliadnutí nestydka

Osobně si myslím, že každý má nějakou svoji úchylku (a nemusí být v sexu).

Ale o téhle mojí se tu chci trošku rozepsat a jsem i zvědavá, jestli ji nějaká žena má taky a co na to říkají muži?

Tahle moje „úchylka“ se mi ovšem docela dost hodí do mého podnikání v oblasti erotiky.
Neměla jsem jí vždycky. Ona se postupně tak nějak vynořila, když se zanořil stud.
Podotýkám, že se vše děje v soukromí. Na veřejnosti byste si mne vůbec nevšimli, jsem úplně nenápadná baba.
A taky díky tomu jsem si původně dala přezdívku: „soukromá nestyda“ – jako že se nestydím v soukromí...

Strašně se mi líbí, když ke mně přijde cizí muž (přijde na intimní relax), oba víme, že se odehrají hodně vzrušující chvilky a oba se těšíme. A právě ta anonymita a cizota nás dvou mne vzrušuje a já se těším, až si mne svlékne nebo se svléknu před ním sama a položím se na speciálně připravené lůžko, kde mám takový trojúhelníkovitý podhlavník, který slouží k vypodložení a vyšpulení kundičky a aby při orálku bylo větší pohodlí. Mám na tom ručníky a netkané prostěradlo a ubrousky, protože hrátky se neobejdou bez olejíčku, atd.

Tak se nahá natáhnu, pod hlavu si dám polštářek a kochám se nadšeným zájmem cizího muže, který se zase kochá tím, že si pohraje s cizí ženou, s cizími prsy a její kundičkou.

Pomalu mi roztáhne nohy a dívá se ...
A potom vezme olejíček a nakape mi ho na kundičku, na poštěváček, mezi pysky. Teplý olejíček stéká tím údolíčkem až na řiťku.
A muž svými prsty ten teplý olejíček pěkně pomaličku roztírá. Jemně, něžně a citlivě, aby dal kundičce příležitost se pěkně rozpálit a později prožít nádherné orgasmy!

Mám ráda, když se to muži líbí a hodně mě vzrušuje ten fakt, že mám před ním doširoka rozevřená stehna a na kundičce cítím svěží vzduch, je otevřená, připravená přijímat.
Musí v tom být hromada důvěry – to je jasné a nejde to s každým.
Čím víc je muž milovník dámského klína a čím víc to dává najevo, tím lépe.

Mám ráda, když mi prsty roztahuje pysky a trochu fouká na úplně obnažený poštěváček. Když natahuje kůži na venušině pahorku a tím zcitlivuje všechno okolo poštěváčku a to napětí stupňuje tím, že se třeba jen lehounce dotkne špičkou jazyka špičky poštěváčku!
Nemusí to hned být náruživá lízačka. Pěkně zlehounka a postupně přidávat, jak se stupňuje vzrušení. Pak prstíkem objet dírku, pěkně ji polechtat a jemně zasunout prst do jeskyňky a najít bod G a ten pěkně poklepat, jako při morseovce. Vibrace na bodu G dokážou právě spustit ten zbožňovaný ženský výstřik – když se to ovšem náležitě umí!

A potom se může spustit níž a polechtat prstíkem zadní vrátka, vklouznout do „předsíňky“.
Tohle prostě miluji – a když to dělá cizí muž, který je tím nadšený, tak mne to opravdu hodně vzrušuje!
Pokud muž začne sát poštěváček a stimulovat ho jazykem a vrtí se prstíkem uvnitř mé řiťky – je můj orgasmus téměř zaručen! A když už dojde k jednomu, tak druhý na sebe nenechá dlouho čekat a pak klidně třetí, i čtvrtý...

Nadšení cizího muže mne stimuluje fakt hodně.
Zažívat tyhle orgasmy je nádherné. Jak pro mne, tak pro cizího muže.

A věřím, že pouhý fakt, že muž jde někam, kde tuší, že tohle zažije, mu způsobí erekci s velkým předstihem!
Je to úchylka? Možná ano, ale docela pěkná...