Autošuk

9.7.2020 13:16 psychopatecka

Kdo kdo z nás má s autošukem zkušenost. Hodnotit jaký auto je na šuk nejvhodnější nebudu, nemám k tomu dostatek zkušeností ani nervů na to je všechny zkoušet. Potlučená a otlučená bych stejně ze všech aut byla stejně. Ani kožené sedačky nesjou žádná velká výhra. O prostoru nad hlavou ani nemluvím. Pohodlí je věc kterou při šuku v autě fakt nenajdete. Podnebí ,které při mrdání v autě vznikne ,by se lehce dalo přirovnat k podnebí v amazonským pralese v období dešťů. Celkově vzato sakum pikum je to úplně píčou ke zdi.

Ale co když se dostanete do situce kdy uslyšíte otázku na kterou se nedá říct ne. Třeba jako "chceš šukat?" Jak se mě na tohle někdo může ptát a čekat jinou než kladnou odpověd? Když už se ocitnu v něčí těsné blízkosti ,tak aby mi takovou otázku mohl položit ,je zbytečné se ptát. Jako kdyby se někdo ptal jestli ráno vyjde slunce. Nebo jestli hoří hovno .

Zase to bylo jako prd v solárku. Krátký , intezivní a s ničivým dopadem. Prej se dvakrát do stejný řeky nevstupuje. A jako už to někdo doopravdy zkusil? Byl vždycky výsledek ten samý? Na velký filozofický zamyšelní není tohle ten správný prostor , ale podle mě je to hovadina. Taky se dvakrát neprobudím do toho a samého dne se stejnou náladou ve stejný poloze se stejnou poševní teplotou.

Chybama se člověk údajně učí. Pouze však do doby než zapomene na poslední blbej nápad a jde do něj znovu aby si po jeho dokončení uvědomil , že ani minule to fakt dobrej nápad nebyl. Asi si povedu notýsek do kterého si svoje přešlapy budu pečlivě zapisovat, abych už nikdy neměla touhu se pustit do šuku v autě. Uvidím kolik uplyne let než se do autošuku pustím znovu. Třeba se něco změní a bude to báječný, skvělý dokonalý a úžasný.