Cyklistika

11.7.2020 20:52 · 1 795 zhliadnutí Gusci

Můj malý grapefruit ví jak tančit jako královna a vzápětí přijít o všechny svoje nádherný listy.
Začíná znovu, těžko, lísteček po lístečku, snaží zas a znova nějak přelstít svůj předurčený osud, a to být mojí oblíbenou pokojovou rostlinou.

Chudák nejspíš ani netuší, že je mým nejmilejším společníkem, a přesto, tak moc se mu nedaří!

Občas si najdu i jiné společníky, ty ke kterým mě poutají společné zájmy, koníčky, aktivity, prostě rádi slezeme kde co a to kolo, to k nám už tak nějak patří.
Abych to zbytečně nerozváděla, což už vlastně dělám :))
Já se vždy marně domnívám, že nás pojí možné, budoucí, sportovní zážitky..
ale holky, nalijme si čistého vína, když chce chlap sportovat tak do nejbližší občerstvovací zastávky a hlavně s dalšíma chlapama.
Poměřovat si síly se ženskou bude buďto, chudák kterej ostatním nestačí a nebo.. a to je poměrně zásadní pro všechny s tím lákavým otvůrkem mezi nohama.. chlápek kterej je nadrženej tak, že je ochotnej si ho dobrovolně, v průběhu osmdesáti kilometrů, v těžkým terénu, vlastně vmasírovat do tvrdýho sedla a přesto zůstat.. funkční!
Pokud chcete zažít sportovní zážitek, ani jedna z variant vám vyhovovat nebude.
Což z nás žen už valná většina ví, nebo alespoň tuší.

Já jsem před nedávnem byla vážně krátkozraká a podlehla touze měřit svoje síly s mužem.
Není na tom nic strašnýho, v kopcích mu vynadáte, v klesání jste jako splašený ovečky, žádný prosby o pomoc, poctivě si vyšlapete a sešlapete to co máte a výsledek.. jsi dobrá!!! Fakt, vážně!!

Situace se lehce mění ve chvíli kdy se vám začne dobývat do rozbitýho rozkoroku, tím mírumilovným sedlem, navrženým přímo pro ženy, v touze uspokojit svoje erotické touhy a představy.

Ideální pro oba by byl vzájemný chtíč, jenže kde nic není, ani smrt nebere a já se na víkend stala naprosto a totálně frigidní. Nikde ani známky po vzrušení, z mé strany nastalo úplné, sexuální bezvětří!
Nemůžu říct, jestli by slova jak moc jsem k tomu kolu přirostlá a veškerá ta hodnocení vzal zpět, ale výsledek je, že mě ve vší slušnosti odvezl domů a už se neozval.
Žádná bolest, vlastně tu nepříjemnost vyřešil za mě, ale vraťme se k původní myšlence, neměli jsme spolu vlastně jet na kolo?
A tak byla jsem dobrá a nebo ne? Bavilo ho to se mnou a nebo to všechno jen přetrpěl s vidinou věcí příštích?

Jestli chtěl sex, to se mi dá říct narovinu a nemusel kvůli tomu platit kempy, snídaně, večeře, bla, bla, nic díky čemu si myslel, že se zavděčí.

I já si uvědomuju, že jezdit s mužem na víkend pod stan, pod jeden stan, je dráždění hada bosou nohou, ale, a to měl být hlavní motiv článku, nejsem jen to příjemné mezi stehny, až na pár rozdílů jsem stejně člověk jako každá ženská a nejspíš i jako každej chlap, dokonce je se mnou občas i docela sranda.
Nejsem jen ŽENCKÁ, jsem taky cyklista, hele, vážně mě to baví, nemačkám si pičku jen tak pro nic za nic, ale kvůli šuku si na kolo vážně nesedám!