Žena v PMS

2.8.2020 04:03 Gusci

Tak a jsem spálená, a vypadám úplně jako indián na válečný stezce!

Momentální vývoj, nazvala bych to spoluprací spíš než patrnerstvím, s cyklomaniakem, je na mrtvém bodě.
Po tom kdy jsem ho nechtěla, hned na to, asi vlivem hormonů, zase chtěla, použila zbraně největšího kalibru, pro ukojení prapůvodních živočišných pudů ho konečně svedla, na to tedy byla, ale jen tak vlažně šoustnutá, a po zásunu, v temné noci, opuštěná .. nevím jestli tohle stojí za něco čemu se říká vztah, možná ani za něco jako přátelství, nevím jestli toho člověka nevymazat ze svého života úplně.
Jsem si vědomá toho, že tohle nejde donekonečna, ale myslím, že příliš investuju do něčeho, kde se ta investice nejenže nezhodnotí, ona tam nenávratně zmizí jako pecka do Macochy.

Jedna moudrá hlava mi říkala "budeš blbečkovi všechno pořád dokola vysvětlovat, až tě to jednou přestane bavit"a ten okamžik nejspíš právě nastal.
A opět mě čeká pár upřímných slov do vzduchoprázdna o tom, proč a jak a co se mi nelíbí a přes co prostě vlak nejede, na to obšírné vysvětlování co to vlastně znamená a jak to myslím..

Ten člověk má svoje neoddiskutovatelné hodnoty, za něco si ho skutečně vážím, ale stejně to nevyváží to, že mě většinu času spíš štve.

Jenže tenhle souhrn dojmů, vjemů a pocitů má jeden obrovský háček a tím je PMS. A já jsem jím skutečně postižená a to poměrně dlouho před stavem kdy se jako nešuká. Řekla bych, že to mám tak půl na půl, cca. dva týdny jsem šťastné, veselé, pozitivní děvče to se však pozvolna přehoupne k malému bručounovi, který hodnotí situace a lidi poměrně ostře.

Tak a jak teď poznat kterej ten úsudek je ten správnej, když objektivně víte, že vám straší ve věži?

Možná bych nad tím jak na mě úplně zbytečně vrčel kvůli kravině a měl hemzy na moje milovaný kolo, třeba bych nad tím před čtrnácti dny mávla rukou, zatímco teď to beru jako hlubokou psychickou újmu.

S ženckejma je to vážně těžký a já jsem v tomhle směru opravdu marná, ale vím, že i když trpím tím nejhlubším stavem PMS, že existují lidé, kteří mě z něj alespoň na chvilku vyvedou, zvednou mi náladu a, že spoluexistence s někým kdo ten stav naopak umocňuje, nejspíš nemá moc cenu.

Jen nechci dělat unáhlený závěry.