PLACENÁ EROTIKA NENÍ NEVĚRA

7.8.2020 03:57 · 1 803 zhliadnutí nestydka

Vím, že toto téma je převelice kontroverzní a možná vyvolá mnohé polemiky pod článkem.

Vězte tedy, že to, co si myslím já, si nemusí myslet někdo jiný.... :-))

Věřte nebo ne, ale placenou erotiku nevyhledávají jen muži osamocení, tedy bez partnerky, ale i muži ženatí a dokonce v manželství velmi spokojení!

Jak je to možné?

Zkusím to popsat.

Za prvé:
zdravý muž má vysoký testosteron a sex prostě potřebuje. Někdo denně (někdo dokonce několikrát denně), jiný 2x týdně, někomu stačí jednou týdně, atd....
Každopádně je jasné, že hormon testosteron toto celé řídí – že se muž chová hodně pudově v tomto směru.
Společensky jsme všichni kolektivně přijali to, že je dobré sex provádět v nějakém vztahu, nepřepadávat a neznásilňovat ženy.
Ovšem mnoho sexu se uděje jaksi mimo jakýkoliv vztah a celkem dost sexu je za peníze – tedy jde o službu.

Může tady vzniknout diskuze na téma: když ty „kurvy“ se všude nabízejí, tak ti chlapi za nimi lezou!
No, když se člověk začne zabývat tím, na které straně je víc testosteronu, tedy víc chtíče, tedy větší poptávky – logicky a jasně nám vyjde, že na straně mužů. Takže odtud vychází zvýšená poptávka po sexu. A celkem logicky to vytvoří i nabídku.
Takže to není vůbec tak, jak by to řada lidí ráda viděla a svalila základ problému na ženy... :-))
Samozřejmě ženy by nemusely nabízet, i když je velká poptávka. Ale to už se dostáváme k přísloví „kdyby byly v „zadeli“ ryby, nemusely by být rybníky“....

A tak i spokojený ženatý nebo zadaný muž občas dostane nápad: „Jaké by to bylo s jinou ženskou?“
A v tomto případě pak volí buď mezi vzrušujícím lovem nějaké milenky (je to sice vzrušující, ale více nebezpečné a někdy i dražší než erotická služba, o času nemluvě).
Anebo uvažuje o nějaké placené službě a zde má milion a jednu možnost, co, jak, s kým, kam, kde.....
Každopádně, placená služba je jedním z nejbezpečnějších úletů, jaký může muž zvolit (tedy pokud se nevydá přímo do ulic a velmi pochybných podniků, kde pracují zfetované pracovnice nedbající na hygienu).

Kvalitní erosenka se pozná. Není úplně nejlevnější, má vlastní prostor s hygienickým zázemím (nebo pracuje v kvalitním prostoru), dokáže smysluplně komunikovat, používá ochrany všeho druhu, nechlastá, nefetuje. A hlavně – pokud poskytuje službu, tak velice diskrétně, a to znamená, že toho muže nepronásleduje, aby ho uchvátila pro sebe (což zpravidla dělají milenky).
A která jiná dbá na zvýšenou hygienu víc, než erosenka? Je to přece její živnost.
A roznášet nemoci se fakt moc nevyplácí – v době internetu a sociálních sítí....

Za druhé:
ne každý muž to má doma růžové. To se stává velmi často, že přijdou problémy a nebudu teď řešit na čí straně je vina (zpravidla na obou stranách). Ale stane se, že prostě žena vypadne ze své erotické role.
Na nějaký čas nebo navždy.
A muž přesto nechce opouštět rodinu (vážím si takových obětavých mužů).
Hledat milenku je dost nebezpečné – tak se obrátí na placené služby.
V tomto případě je to velmi žádoucí, protože je jasné, že zdravý chlap si prostě dlouhodobě honit u porna nebude.
Důležité je, že nechce, aby se mu rozpadla rodina. A jeho žena, pokud na to přijde (což se celkem stává, protože chlapi jsou nepozorní a ženské lezou do mobilů a e-mailů, aby našly to, co vlastně najít ani nechtějí) a začne dělat bengál, tak by si měla přinejmenším uvědomit hlavní důvod, proč ten chlap ty služby vyhledává? Jestli to taky není její chyba? A měla by být ráda, že si nenašel milenku! Protože to už nevěra je. Tady hrozí zamilování se a odchod od rodiny za novou ženou. Nevěru považuji především za duševní a emoční záležitost – nikoliv za pudovou, kdy si muž zaplatí úlevu a jde dál.

Ženy si to nechtějí uvědomit, ale pokud odmítají sex v partnerství, tak de facto muže přímo posílají do náruče erosenek (v tom lepším případě) nebo milenek (v tom horším případě). A je pochopitelné, že toto něco stojí. Vždycky.

A opravdu je hodně chlapů, kteří přijdou jen tak, protože si prostě chtějí ulevit a zažít něco jiného, než co mají doma, zejména, čekají-li je doma hlavně výčitky, hádky, nebo tichá domácnost s napětím...
Tedy neřešené problémy. A je úplně jedno, kdo je řešit nechce. Je to věc obou dvou.

Ženy obecně odmítají přijmout fakt, že muži prostě za erosenkami chodí. A chodí tam rádi a mají na to tajné fondy.

Já na jejich místě bych svému partnerovi takovou návštěvu věnovala k narozeninám, Vánocům... Třeba tantrickou masáž nebo erotickou masáž. Taky jsem to dříve udělala. Dokonce jsem pozvala na tajný výlet přítele do swingers klubu! Nevěděl do poslední chvíle, kam jedeme. A to bylo překvapení! A jak jsme si to užili. Byl nadšený. Samozřejmě to asi skousne málo žen...

Ale než začne ženská žárlit a kopat hrob jejich vztahu – měla by se zamyslet...(Co tím chce dosáhnout? Co má být výsledek? Pomsta a ztráta vztahu?).

A co si myslím o celoživotně věrných mužích?
Oni fakt existují?
A prosím vás – mohla bych je vidět?