Profily

10.4.2021 17:19 Sarrahh

V běžném světě máme sebe, abychom se prezentovali. To, jak se chováme, jak se oblékáme, jak vypadáme. V tomhle modrém světě k tomu máme profily.
Tedy v případě, že tam máme vyplněné něco víc než pohlaví.
Profil je stejně jako ikonka a Nick důležitý, řekne o nás, co jsme zač.
Nejen to, co preferujeme v sexu, protože ať se to někomu líbí nebo ne, tenhle server je hlavně o sexu. Ale i to, co jsme za lidi.
Pokud si do profilu napíšeme, že ex je „debil“, říká to víc o nás než o něm. My si ho vybrali, my s ním byli, nikdo nám zbraň u hlavy nedržel, když jsme šli na rande. A protože je tu možnost, že z těch, co to čtou, by mohli být „ex“, pravděpodobně nenapíšou, protože nechtějí být za „debila“.
Pokud si do profilu napíšeme, že volíme SPD, pravděpodobně rozumný protějšek nenapíše, protože s touhle stranou nechce mít nikdo rozumný nic společného.
Pokud si do profilu napíšeme, že covid je uměle vytvořený proto, aby snížil počet důchodců, zničil ekonomiku, nebo z jiného důvodu, platí to samé jako v předchozím případě.
Pokud si do profilu napíšeme, že máme léta zkušeností, a přitom si pleteme dom a Daddy, pravděpodobně nikdo rozumný nenapíše.
Další moc zajímavá věc na profilech je možnost jejich provázání.
V případě že Vás kdokoliv označí na svém profilu, objevují se oba profily současné. A je jedno jestli napíše že jste „super“ nebo „zmetek“. Prostě Vaše profily se objevují najednou.
A to má taky něco do sebe.
Zjistíte, jestli ten, co Vás „miluje“ už třeba náhodou nemá dlouhodobý vztah s někým jiným.
Zjistíte, jestli je vůbec šance, že přijde na domluvenou schůzku, nebo jestli se po cestě záhadné ztratí.
Samozřejmě nic z toho neplatí na 100%. Pobavili jsme se s jedním přítelem nad tím, že na jednom profilu je označen za loudiče fotek, který nikdy nepřijde. A připili si na to v mé oblíbené restauraci.
Pravidelně se bavíme s kámoškama, když nás někdo označí za převlečené chlapy.
Ale někdy je to pravda, někdy je za červeným Nickem opravdu schovaný chlap, někdy se protějšek opravdu na cestě ztratí.
A proto nebuďte líní, napište si do profilu alespoň pár řádků a nemusí to být nic zásadního. Prostě jen pár slov, ať ti na druhé straně obrazovky vědí, kdo sedí proti nim.
A čtěte to, co tam mají ti ostatní ze stejného důvodu.

Protože takhle to prostě funguje mnohem líp.

A to přece všichni chceme.