SLÁVA SWINGERS CLUBU LUBLAŇSKÁ

7.8.2022 18:02 · 3 553 zhliadnutí hradecaci111

Na začátek tohoto blogu bych chtěl čtenáře upozornit, že nejsem žádný spisovatel a ani to není skrytá reklama. Je to jen a pouze osobní zkušenost a nevšední zážitek, se kterým se chci podělit.
Jsme úplně normální pár s dětmi, kterým doma klasický sex dost zevšedněl a oba jsme zpohodlněli. I proto jsme se rozhodli po dlouhém rozhodování navštívit swingersparty v Lublaňské v Praze. No, rozhodli…spíš jsem k tomu přemluvil manželku, která o tom zpočátku ani nechtěla slyšet. Je pravda, že jsme už v minulosti měli s manželkou nějakou trojku za sebou, ale vždy to bylo doma, kde se žena cítí nejvíce v bezpečí a dokáže se uvolnit a tím si to i užít. Protože o sobě již něco víme, tak mi bylo jasné, že hlavní problém by byl, kdybych si začal něco s jinou ženou a ona by byla takříkajíc na ocet, protože je silnější postavy. Klasický nedostatek sebedůvěry, když je žena silné postavy. Takže jsem sliboval, že naše domluvené pravidla neporuším. Teda pokud mě jasně nedá najevo, že si to přeje, tak nechce, abych šukal, lízal apod. jinou ženu. I proto jsme zvolili tento club, kde dle dostupných informací je více sólo mužů, protože o výměnu ve čtyřech jsme neměli zájem. Další s pravidel bylo že budu stále s ní, a že budu hlídat, kdyby bylo něco v nepořádku, kdyby byl někdo moc dotěrnej, hrubej atd. Musím přiznat, že jsme oba byli při vstupu hodně nervózní a bylo naprosto zásadní, a tím asi i celý zážitek umocněný třemi faktory.
Prvním byl naprosto úžasný barman, který hned u vstupu nám vše vysvětlil, když jsme mu řekli, že jsme zde poprvé. Kamarádský přístup, žádné přihlouplé vtípky a dostatečný diskrétní odstup, kdy nám nechal čas vše pomalu vstřebávat.
Druhým bylo, že jsme přišli docela brzo. Protože jsme nevěděli, jak to funguje a v kolik se tam schází lidi, přišli jsme hodinu po otevírače. V klubu byli pouze dva lidi a my se začali bát, abychom tam nebyli ve čtyřech. Jak nás barman uklidnil, v létě přicházejí hosti spíš dýl. A pro nás bylo fajn si klub projít bez lidí, okouknout všechna zákoutí, možnosti, výřivka, sauna, pára, kde jsou WC, sprchy, bar atd. Tím se i žena uklidnila a mohli jsme si dát na baru Prosecco na uvolnění.
Třetím faktorem je spojení swingers s wellnes a daný dresscod, tedy ručník. Při přemlouvání ženy jsem jím odzbrojil otázku v čem má jít a že nemá co na sebe. V šatně jdou všichni do ručníku a tím i odpadá různé honění trika u pánů, vzít si co nejluxusnější věc, jen aby zapůsobili. Možná by návrháři spodního prádla se mnou nesouhlasili, ale z praktického hlediska je to pro silnější ženy nejsnadnější řešení.
A jak dopadla naše návštěva z hlediska sexu? Náramně jsme si to užili. Žena měla spoustu diváků, když jsem jí mazlil a laskal, kolem dostatek mužů, kteří byli většinou v dostatečné vzdálenosti a až když jsem pokynul, aby se toho ujali a vystřídali mě, tak jí hezky dvakrát vyšukali a žena další dva vykouřila. (S jedním jsem jí pomohl) Když jsme měli pocit, že mužů je u nás nějak moc, stačilo jediné slovo a hned se stáhli do diskrétní vzdálenosti. Dokonce jsem v tomto klubu nabyl i pocitu, že kdybych se od ženy vzdálil a někdo by si k ní začal dovolovat více, než by zrovna chtěla, tak že by ostatní okamžitě drzouna sami vykázali. Prostě to zde vypadalo, že i když zrovna s mojí manželkou nešukají, nebo mají raději jiný tip ženy, jsou rádi že tu je a že si nehraje na "nedavajku". Všude bylo dostatek kondomů, ubrousků a prostě jsme odcházeli nadšení. Asi bohužel i dost brzo, protože když jsme odcházeli, tak odhadem zde bylo přes 20 hostů, z toho minim. 5 žen. Jestli si užívali i s ostatními muži, nebo jen v párech už nevíme, ale když nepočítám, že občas ženu někdo pohladil v úzké uličce po pozadí, či se pokoušel pod hladinou výřivky o zakázané věci, což asi nejde úplně odbourat, tak osazenstvo bylo vesměs přátelské, milé a kamarádské. Navíc to ženě spíš lichotilo, než aby byla naštvaná. Při cestě autem domů mi hned říkala, že na poprvé to bylo tak akorát, ale příště (chápete to? Ani nezapochybovala, že by znovu jet nechtěla) budeme muset jet na delší dobu, možná i s přespáním v Hotelu. Lépe to naplánovat, protože cesta domů je pak dlouhá.
Na závěr nechci vyzdvihovat Lublaňskou falešnou reklamou, samozřejmě by bylo vhodnější novější vybavení a pár věcí by se dalo určitě vylepšit..(Fotbal v TV na baru a přitom v herně TV není? Třeba i na jejich stránkách nějaký blog, kniha návštěv apod. k lepšímu získání informací o klubu, zkušenosti návštěvníků…)…atd. Ale zde bylo zásadní: Top barman; rodinné a kamarádské prostředí; super spojení swingers a wellnes; pohodoví hosté.
Dříve bych nikdy neřekl, že se mnou půjde žena někdy na swingers. Dobře, není to klasické swingers, když nechce abych já měl jinou ženu, ale když jí pomůžu vykouřit třetího ptáka, co má zrovna v puse, jsme oba nadmíru spokojení a náš sexuální a rodinný život to ohromně obohatilo a rozšířilo obzory. Tak se hlavně dámy nebojte, ujasněte si pravidla s manželem, odhoďte předpotopní názory, že to není správné a běžte to aspoň vyzkoušet. Pro každého to možná není, ale většinou to pomlouvají ti, kteří tam nikdy nebyli a nemají odvahu to vyzkoušet. Když nemůžu já, tak to všem znechutím.
A jaké máte zkušenosti se swingers vy? Budem se těšit na vaše reakce, tak se pochlubte. Třeba i soukromě. Pa.