Hľadanie

Žena
Pár žena & muž
Pár žena & žena
Skupina
Účel hľadania:
priateľstvo
sex
fotenie

Osobné informácie

Pohlavie:
Sexuálna orientácia: hetero bi
Rodinný stav: nezosobášení partneri slobodný(á)
Výška: 185 cm 170 cm
Váha: 77 kg 63 kg

Sexuálne záľuby a záujmy

skupinový sex

Osobný popis

VALALTA 27.7 - 3.8 24
Poptáváme v tomto termínu na jeden týden buďto poslední v červenci, či první v srpnu sympatický pár, páry či ženu na společnou dovolenou. Ubytování 2+1, 2+2, 4+2. Samozřejmě je možné i v jiné formě podle obsazenosti. Rádi by jsme fajn společnost a příjemně strávený týden v dobré a veselé společnosti. Kdo zná Valaltu, není třeba vysvětlovat a popisovat veškeré možnosti a přednosti.... .

Jsme muž a žena viz foto a rádi si užíváme občas. Jsme štíhlých postav a to samé požaduje jako protějšek a samozřejmě sympatie jsou na prvním místě. Nejsme půjčovna, ani záložna a nezajímají nás idioti a zoufalci.

Rádi se seznámíme s mužem a ženou podobných postav a společných zájmů. Žena by měla mít velmi kladný vztah k ženám, protože u nás tomu tak je a na tom si zakládáme v případné něco mezi námi. Ženy si musí rozumět a ne něco dělat, že musí. Od toho se vše muže rozvíjet do všech kombinací. Vůbec nás nekontaktujte s podmínkou výměny, ta je na vzájemné sympatii a zájmu všech zúčastněných.

Jme viz profil, aby jste se neptali dokola co by jsme rádi. Mobilní, tedy nemáme problém přijet i do větší vzdálenosti, zaplatit si noc, víkend někde v hezkém prostředí. Rádi přijedeme i do soukromí, případně finančně se samozřejmě nemáme problém podílet na ubytování. Samozřejmě že hezky bydlíme, ale děti už babičky nezajímají a vodí domů holky a kluky a tak zkrátka máme obsazeno. Děti už jsou ale soběstačné a naší nepřítomnost vítají s radostí.

Zkušenosti máme ve třech s mužem, ženou, ve čtyřech pramálo, ve skupině párkrát, což neznamená, že něco bylo měněné. Nemáme problém se milovat ve skupině, jen koho si připustíme je jen a jen na nás. Což jsme s tím nikdy neměli problém, být viděn a vidět,

Rádi fotíme, rádi něco nafotíme a rádi poznáme sympatické dvojice, podobné nám,