Slečna Vášeň-naplněná sexuální fantasie

8. 8. 2022 · 1 433 zhliadnutí Volvista_Vit

Úvodní slovo- Tuhle povídku, respektive svou sexuální fantasii, jsem nahrál na svůj původní, předchozí profil, v září 2020. Do roka "a do dne" se mi to splnilo. Věk byl trefen přesně. Přeji příjemné čtení. ;-)

Z hloubi myšlenek mně probudilo pípnutí telefonu. Bylo to upozornění z aplikace amatéři. Píše mi snad nějaká kamarádka, že si chce odpoledne udělat dobře?

K mému překvapení to byla dobře vypadající zralá žena okolo 35 let. Já jako jednadvacetiletý zajíček tuto skutečnost ocenil.

Pár hodin jsme si psali a já zjistil, že tato nová kamarádka má podobné sexuální záliby jako já. Ráda se obléká do černých sexy podvazků a rozvazuje si své blonďaté vlasy po celé jejich délce, která dosahuje až k jejímu kulatému pozadí. Byl pátek odpoledne a dostal jsem k ní pozvání na návštěvu. Chtěla si prý popovídat a líp se poznat a já s tím souhlasil.

Doma jsem se osprchoval, vzal láhev šampaňského a z nějakého důvodu jsem měl velmi příjemné lechtání na žaludu při pomyšlení na madame, za kterou teď vážím cestu, takže jsem si přibalil i dva kondomy a lubrikační gel na bázi vody. Kdo ví, co se může stát?

Přijel jsem svým autem na ono sídliště. Typický páteční provoz mi nedovolil najít si místo na nějakém extra lukrativním místě, ale nakonec se mi to povedlo. Přišel jsem k paneláku číslo 8 a hned mně překvapila zajímavá věc. Na zvonku, v nepřeberném množství všedních příjmení, byl zvonek s nápisem "slečna Vášeň". Bylo mi hned jasné, že jde o ni. Se zdravým pocitem trémy jsem vystoupal schody a zaklepal. Po chvíli se jemně otevřely dveře a v nich stála ona. Madame Vášeň. Prohlédla si mě od shora dolů, ladně se ke mně naklonila a polohlasem špitla:"Jdeš pozdě ", polibila mně a dala mi lehkou facku. Cítil jsem z ní velmi silný parfém, který mi imponoval.

Posadili jsme se a chvíli si povídali. Slečna Vášeň se mi neustále nenápadně při rozhovoru otírala svou jemnou rukou o mého ztopořeného fešáka. Zajímavé bylo, že mi nechce odpovědět na otázku, zda má děti. Po chvilce mi řekla:" Počkej chvíli tady, mám pro Tebe překvapení. " Posadil jsem se a párkrát jsem přetáhl kůži přes svoje stojící mužství. Zavrel jsem oči a představoval si, jak si užívám s madame. Ale rychle jsem toho nechal, přece by byla škoda se hned udělat.

Čekal jsem snad celou věčnost. Říkal jsem si, že si to možná rozmyslela, nebo couvla. Jsem u cizí ženy doma a ta tu teď není. Říkal jsem si, ze je nejvyšší čas odejít. Ale v tom se otevřely dveře koupelny a z nich vystoupila ona. Jako božský anděl, nebo spíš jako paní pekel, celá v černém. Opovážlivě mi hodila kalhotky na hlavu a řekla:"Kampak mladíku, teď mi budeš hezky lízat mou vlhkou broskvičku". Z kalhotek jsem cítil, jak je nádherně vzrušená a málem mi explodovalo teď už velmi naběhlé péro. Byla to vůně rajských zahrad, kterou doprovázela šťáva z ovocných plodů.
Než jsem se nadál, už ležela na stole a svými zkříženými nohami, schovanými v černých punčocách, mi držela hlavu. Jazykem jsem ji lízal klitoris a prstem dráždil poševní vchod. Proudy nektaru přicházely teď ve velkých vlnách jako tsunami. Křičela:"Anoo, takhle to dělej, učíš se rychle, hlavně neprestavej, och takhle se mi to libi".
Dělal jsem to asi čtvrt hodiny a v tom se zvedla, začala mě libat a vyslikat, poklekla si a bez skrupulí mi začala kouřit ocas. Pomáhala si i rukou. Obdivně zavrněla a řekla mi: "Jsi velký " Tohle už bylo na mě moc a vystříkal jsem její ústa horkým semenem. Ale ji moc nezajímalo, že potřebuju přestávku. Vzala mě za ruku a povalila mě na svou postel. Ležel jsem a ona si na mě sedla na koníčka. Tuhle polohu miluju, ani mě nepřekvapuje, že ona to už ví. Umí přečíst každé mé přání. Nabodla se a mě se naskytl pohled na její usměvavou tvář, hezky upravené vlasy, vyhoupla se i pěkně tvarovaná ňadra, které jsem teď mnul ve svých rozklepaných rukou
Ona pořád skákala a vzdychala a říkala mi svým smyslným lehce udýchanym hlasem: "Snad se Ti to libí, miláčku, mně mooc".
Ano, líbilo se mi to. Užíval jsem si tento opojný pocit krásné soulože se zralou ženou dle mého vkusu, když v tom najednou mě popadla nějaká vyšší síla. Najednou ze mě byl drak. Okamžitě jsem vysunul úd z její pochvy a chytl ji zezadu. Vzal jsem lubrikacni gel a začal ji tvrdě milovat anální otvor. Ona byla jako v sedmém nebi a já ostatně taky. Šukal jsem ji i lasturku stále zezadu. Byl jsem opravdu rychlý a měl jsem nebývalou výdrž. Roztahoval jsem ji půlky od sebe a tím zvyšoval pocit tvrdosti svého nádobí. Ona řvala:" Jsi ten nejlepší, který mě kdy mrdal ", já vysunul svůj penis a pekelnou dávkou semene jsem ji potřísnil pozadí, zbytek mi ještě slizala svým mlsnym jazyckem.
Pak jsme se si dali romantickou vanu s šampusem a slíbili si, že se ještě uvidíme.