Francouzská dovolená - soutěžní

11. 6. 2020 · 7 083 zhliadnutí sexlover69a

FRANCOUZKÁ DOVOLENÁ

Tato příhoda se stala asi před pěti lety. Jelikož jezdím s kamionem je dost složité si s Evčou sladit společnou dovolenou. Evča ji má víc a tak to občas řešíme tak, že jezdí se mnou. Většinou se mi s dispečerem podaří domluvit nějakou zajímavou destinaci a trochu volnější režim přepravy, abychom měli možnost si tu společnou cestu trochu užít.
V té době jsem již delší dobu jezdil pro českou firmu a po Evropě rozvážel po nemocnicích a sanatoriích nemocniční postele. Na vykládce mne vždy čekal zástupce servisní firmy a postele předával nemocnici. Se všemi jsem se už dost dobře znal. Jeden z nich Armán mne několikrát pobízel, ať přijedu do oblasti, kterou má na starosti na dovolenou, že vše zařídí. A samozřejmě s Evčou. Evču znal z dřívějška, a z jejích pětek nikdy nemohl spustit oči. Evča si toho byla vědoma a pokud jezdila se mnou, nosila provokativně velké výstřihy, ze kterých se jí kozy draly ven. Dělala to nejen kvůli Armánovi, ale i kvůli ostatním mým kolegům. Evču ta pozornost těšila a já byl hrdý na to, že mám něco, co mi můžou ostatní jen závidět.
Rád bych jel, ale Armán měl na starosti jižní část Francie a finančně by to bylo náročné. Tak jsem představu dovolené ve Francii odsunul na nikdy. Po nějaké době se naskytla přeprava do Armánovi oblasti a Evča, která ho ráda viděla, chtěla jet se mnou. Sice to byly dvě vykládky, ale ta druhá v pátek a u Armána. To byla šance. Navrhnul jsem dispečerovi, že ať mi na pátek nehledá náklad zpátky, že by jsme si s Evčou chtěli užít víkend u moře. Nevadilo mu to a schválil mi to až do úterý. Okamžitě jsem napsal Armánovi. Ten potěšen, že přijedu s Evčou mi potvrdil, že pobyt zajistí. Evče jsem neprozradil, že máme volný víkend. Nechal jsem to jako překvapení.
Přijel jsem domů a hned za dveřmi jsem se málem přerazil o otevřenou cestovní tašku. Všude byly roztahané kousky oblečení a rozházené boty. Hned mi to došlo. Evča se balí na cestu. „Evčo“zavolal jsem ode dveří. „Kam jedeme?“ozvala se Evča a vyběhla mi naproti z obýváku jen v miniaturních tangách a podprsence, ze které se drali ven její pětky kozy. Při pohledu na ní jsem úplně ztuhnul. Vlastně začal mi hlavně tuhnout ocas. Skočila mi kolem krku a objala mne. Zřejmě jí neuniklo mé stojící péro. Přejela mi po něm a odtáhla se s předstíranou zlobou. „ Ty už zase nemáš trenky.“ „Nemám je horko“odpověděl jsem, stáhnul zpátky Evču na sebe, objal ji a rukou zajel na kozy. Odstrčila mne. „Nech to na potom.“Mrkla na mne a pokračovala „Dáš si kafe?“ A už z kuchyně pokračovala „A kam vlastně jedeme?“ Překonal jsem předsíň a vešel za ní do kuchyně, kde už vařila kávu. „ No na dvě místa do Francie. Jo a taky uvidíš Armána. A co znamená tady to pozdvižení?“ Chytil jsem ji za boky a přitáhl k sobě. Otočila se ke mně a dala mi pusu. Oči ji svítili. „To jsem ráda a moc se na něj těším. Je fajn. Škoda, že je to vždy jen tak na chvilku. Bylo by fajn s ním někdy posedět. Sice mu moc nerozumím, ale je sranda jak neví kam se koukat. On by si asi chtěl moc alespoň šáhnout, viď?“ Šibalsky se na mne usmála. „ No asi by si šáhnul. Kdyby mohl“zasmál jsem se „Vždyť ty mu taky dáváš zabrat. A nejenom jemu. A co to tu má znamenat?“ Usmála se a otočila ode mne, aby zalila kávu. „No, vybírám si věci s sebou a nevím co mi ještě je a co už není. A když pojedeme k Armánovi, abych začala znovu a vybrala něco víc sexy.“ „ A to kvůli Armánovi?“dotčeně jsem se zeptal. Odstrčila mne, předklonila se a vytáhla můj už stojící ocas ze šortek. Stáhla předkožku ze žaludu a pak si ho zastrčila do pusy. Několikrát přejela po žaludu rty a zase ho pustila. Narovnala se, vzala kávu a dodala. „A to si myslíš, že to dělám jen kvůli němu, ty můj loudile žárlivej?“ a odešla do obýváku. Vzal jsem kávu a šel za ní.
V sobotu ráno jsme vyrazili. Krásné červnové sluníčko nás vyprovázelo na cestu. Já jel pracovat a Evča na dovolenou. První místo bylo v nemocnici Biaritz u Atlantiku a druhé naproti přes francii u středozemního moře v Cerbére. Malém soukromém sanatoriu. Tam jsme se měli setkat i s Armánem a tam byl také domluvený pobyt. Evča stále nevěděla, že mám vlastně také dovolenou.
V úterý ráno jsme složily v Biaritz a jelikož na druhém místě jsme měli být až ve čtvrtek, udělali jsme si volné odpoledne u studeného Atlantiku. Vyrazili jsme na procházku kolem moře. Abych Evče vrátil narážky na to, že nenosím v létě trenky, hned jsem si rýpnul. „Ty nemáš podprsenku?“Věděl jsem, že v Čechách by bez ní ven nevylezla, ale tady ji to nějak nevadilo. „Je horko“odsekla mi, tak jak to dělám já a pokračovala. „Navíc mne tu nikdo nezná tak je to jedno. A nechtěl jsi mne také vyfotit venku bez ní?“ Jen jsem přikývnul a koukal jak ji přes tenké tričko s velkým výstřihem, ze kterého se tlačili kozy ven, vystupují bradavky. Nevím, zda to bylo tím, že se ji o ně tričko třelo nebo vzrušením, že dělá něco, co by jinak neudělala, ale já cítil, že se mi ocas dere ze šortek ven. V těchto místech je moře kamenité a okolo plno skal. Napadlo mne, že bych si ji mohl v těch skalách vyfotit. „Pojď za tu skálu. Uděláme nějakou fotku.“Navrhnul jsem a táhnul ji za sebou. Mezi skalami jsem zahlédl krásně schovanou úžlabinu. Do té jsem Evču vtáhnul.
Přitiskl ji k sobě a chytil ji za kozy. Pomalu a jemně ji začal mnout bradavku. Evča slabě hekla a jemně se prohnula v zádech. Její ruka mi okamžitě zajela do šortek a začala pumpovat s mým napruženým ptákem. Ten už to potřeboval. Její chování mne úplně rozdráždilo. Rozhodl jsem se, že ji to oplatím. Ruku jsem nechal na koze a dál si s ní hrál. Druhou rukou pomalu sjel přes zadek na stehno. Uvědomil jsem si, že nemá ani kalhotky. Pomalu jsem sunul ruku po stehně nahoru. Evča mezitím vysvobodila stojícího ptáka ze šortek, které mi sklouzli ke kotníkům. Dostal jsem se rukou po stehně až k její kundě. Její lehce roztažené nohy mi umožnily zasunout prsty mezi pysky. Pomalu jsem projížděl s nimi po štěrbince. Měla ji vlhkou. Lehce porozevřenou. Sjel jsem prstem na okraj kundičky a zkusil zasunout prst. Odměnou mi byl příval vlhkosti. Přidal jsem druhý prst a prudce je tam zarazil. Hlasitě vyhekla a cítil jsem, jak se jí roztřásli nohy. Nebyl to orgasmus, ale vycítil jsem, jak moc ho tam chce. Evča mezitím zpracovávala můj ocas. Při svém vzrušení ho honila silně. Pevně až křečovitě ho svírala a nepravidelnými pohyby pumpovala nahoru a dolu. To se nedalo dlouho vydržet. Odtáhl jsem ji od sebe a otočil. Pochopila a ohnula se a opřela o skálu. Vyhrnul jsem ji sukni nahoru a viděl, jak nádherně mokrá kundička touží po mém ocasu. Chytil jsem ho za kořen a přejel ji s ním po zadku až mezi pysky. Několikrát mezi nimi projel až se navlhčil od jejích šťáv a nasadil ho na otvor. Pomalu jsem zajel žaludem dovnitř a zbytek tvrdě dorazil. Evča mezi sevřenými zuby něco procedila a začala víc špulit zadek proti mému ocasu. Už jsem musel. Její honění a celá situace mne dovedli tak daleko, že jsem ji musel šukat tvrdě, rychle. Hekala a narážela proti mně. Věděl jsem, že to dlouho nevydržím. „Stříkej do mě. Do mě.“ Vydechovala Evča a já věděl, že ji to brzo splním. Ucítil jsem, jak pomalu povoluje v kolenou. Třesou se jí stehna a přerušovaně vydechuje. „Ještě vydrž, už budu.“zaskřípal jsem na ni mezi zuby a věděl, že budu brzo stříkat. V ocasu mi pulzovalo. Teď. Semeno ze mne vylétlo a v ten samý okamžik Evče povolila kolena a ocas vyklouzl ven. Zbytek semene ji začal pleskat na zpocený zadek a vyhrnutou sukni. Povolil jsem ji. Evča se svalila na skálu a přetočila se ke mně. „Bylo to krásné“Vydechla se spokojeným úsměvem. „A řekla jsem do mě. Teď to budu muset vyprat“. Dodala. Převalila se na záda a začala se smát.
Otřeli jsme se, upravili a dál vyrazili kolem moře a později i k autu. Evča šla do mne zavěšená a neustále se smála. Na břehu stál nějaký pohoršený starší pár a nevraživě na nás koukal. Třeba i něco viděli anebo slyšeli. Ale to už nám bylo jedno.
Ráno jsme vyrazili na další vykládku do Cerbére. Cestou jsme měli poměrně dost času, a tak jsme si občas někde zastavili a zpestřili si tu dovolenou několika zastávkami. Evča byla šťastná a neustále dobře naladěná. Předchozí dovádění u moře a pohled toho staršího páru ji stále udržoval ve stavu šťastné divokosti. Neustále se ke mně tulila a dorážela na mne na veřejnosti. Zřejmě ji to vzrušovalo a přitahoval ji udivený zájem lidí okolo. Zaparkovali jsme asi deset kilometrů od Cerbére. Byl už večer a skládat jsme měli až ráno. Napsal jsem Armánovi a ten mi potvrdil ranní vykládku i zajištěný pobyt na okraji Cerbére přímo v tom soukromém sanatoriu. Po večeři jsem se šli ještě projít a chtěli zajít na pobřeží středozemního moře. Bohužel byly jsme vysoko na skále a nebylo kudy sejít dolů. Navíc díky opunciím a bodlákům se nedalo dělat nic z toho o co se rozdivočelá Evča snažila.
Následující ráno Evča vyházela snad celou tašku. „Co blbneš?“jsem se ptal se zoufalým pohledem na tu hromadu oblečení. „Neblbnu, jen hledám něco pořádnýho, abych podráždila Armána“ prohlásila a spiklenecky na mne mrkla. To už jsem nekomentoval. Moc dobře jsem věděl, jak ráda ho dráždí a na něm je vidět jak u toho trpí. Světlá zrzka s pětkami kozami byla pro pomenšího černocha s rozplácnutým nosem naprosto neodolatelná. Nakonec se nasoukala do miniaturního trička s naprosto gigantickým výstřihem a krátké sukně. Pro lepší vzhled si tentokrát vzala i podprsenku a ta se ji snažila vytlačit kozy výstřihem ven. Cítil jsem, jak tohle prudce zabírá i ne mne. Nebo hlavně na můj ocas. Musel jsem se snažit myslet na něco jiného, protože jinak bych asi na vykládku nedojel.
V Cerbére čekal Armán už u vrat. Ukazoval mi kam najet a posunkoval, že je vše o.k.. Zaparkoval jsem a přivítal jsem se s ním políbením na tvář. Hned na to na mne zamrkal a pokyvoval hlavou k autu a vyhrkoval to své „Evca?Evca?“. Ta, se smíchem vystoupila. Viděl jsem, jak se otočila ve dveřích a nadzvedla se ji sukně, až vykoukla na nás její bíla stehna. Armán jen zachrčel a poskočil k autu, snad aby ji pomohl ven. Pak se ale zarazil. Evča slezla dolů a se smíchem se vrhla na Armána stojícího ztuhle a hledícího na ní jak na zjevení. Evča ho chytila kolem krku a začala pusinkovat. Sledoval jsem, jak se kozami otírá o jeho hrudník. Ještě ji ta divokost nepřešla. Chce si to tentokrát opravdu užít. Armánovi ruce objímali Evču a pomalu ji sjížděli na zadek. Jakmile se ho však dotkli Evča odskočila a plácla přes ně. Armán zůstal zaraženě stát s nataženýma rukama a stojícím pérem. Evča se rozesmála. To uvolnilo situaci. A byl nejvyšší čas. Šel k nám ředitel sanatoria. Jelikož Evča jazyky moc neovládá šla se projít po okolí a já šel vykládat.
Složil jsem, vyřídil papíry a ředitel s Armánem mi ukázali bungalov, který můžu do úterý s Evčou okupovat. Našel jsem Evču. „Tak pojď si vyndat věci z auta. A ubytovat se.Armán nám chce ještě něco ukázat.“ „Jak ubytovat?“zeptala se Evča, která nepochopila, co jsem tím myslel. „No Armán nám tu do úterý zajistil dovolenou. A v práci s tím souhlasí.“Sotva jsem to stačil doříct, už mi vysela na krku a šťastně mě líbala. A nenápadně jsem dodal „Myslím, že ještě budeš mít čas ho pozlobit.“
Armán mi vysvětlil, že se máme sbalit a hodí nás do města. Že nám ukáže nádhernou písečnou pláž dál od ostatních. V bungalovu jsem se otočil na Evču oznámil ji, že se pojedeme s Armánem koupat. „Já nemám plavky. Já to nečekala.“ To mne trochu zarazilo. Nenapadlo mne, že je nebude mít s sebou. „Tak si vezmi tu černou podprsenku a černý kalhotky. Nikdo tě tu nezná a třeba to ani nepozná a zítra něco koupíme.“Prozradil jsem Evče můj spásný nápad. No nenadchlo ji to, ale souhlasila. Armán už čekal venku. Vzal nás do města. Tam zastavil u velké oblázkové pláže. Vysvětlil mi, že ta pláž je veřejná a kudy se dostaneme na tu písečnou. Potřeboval ještě něco vyřídit, a že potom přijde za námi. Souhlasil jsem a vyrazil s Evčou na pláž. Courali jsme se po oblázkové pláži, sbírali mušle a kamínky. „Koukej“sykla Evča a strčila do mne. „Oni to tu neřeší.“Podíval jsem se, kam ukazovala. S překvapením jsem sledoval, že horní díl plavek není vůbec nutný ani povinný. Skoro žádná žena na pláži ho neměla. „Tak a vršek máme vyřešený, a jak koukám, tak ti může většina ty kozy závidět.“Smál jsem se. „Vyřešený máme, ale jestli je nepřestaneš očumovat, vyřeším já tebe.“řehtala se Evča a já už utíkal napřed, aby mne nestačila plácnout.
Po chvíli jsme se dostali na Armánovu pláž. Bylo tam asi pět lidí a jeden z nich Armán. V plavkách nás už vyhlížel. Šli jsme pomalu k němu a horký písek se nalepil na nohy. Už z dálky mával, kde jsme a že máme jít rychle do vody. Podívali jsme se s Evčou na sebe a usmáli. Rychle ze sebe shodily tu trochu oblečení a kochali se jak Armán očima svléká ten zbytek z Evči. Ta nelenila a rychle stáhla podprsenku. Nádherné pětky se jí zhouply, jak se uvolnily a Armán, který nejprve zcela ztuhnul, se hnal rychle do vody. Mrknul jsem na Evču a hrnul se do vody také, protože jsem začínal mít stejný problém jako Armán. Ve vodě jsme řádili jako děti a Armán se k nám přidal. Několikrát se mu podařilo ji chytnout za kozy, ale už ho neodehnala. Konečně se dočkal. Samozřejmě, že naše dovádění neuniklo pozornosti ostatním. V jednu chvíli se k nám přidal nějaký Armánův známý a on ho odlákal dál a pustil se s ním do dlouhého a vášnivého hovoru.
Pomalu a nenápadně jsme se s Evčou přesunuli za malý výběžek porostlý olivovníky a nechali Armána jeho známému. Když už na nás nebylo vidět Chytil jsem Evču zezadu za kozy a přitáhl na sebe. Jemně jsem ji mnul bradavky a se smíchem šeptal do ucha. „Ty ho pěkně zlobíš. Ty ho snad za mě i vyměníš.“ Vykroutila se mi a otočila ke mně, pověsila se mi na krk a rozesmátá mi šeptala zpátky. „ No černocha jsem neměla. To bych mohla zkusit.“ „No ale já tu nevidím žádnou černošku tak nic.“ Vrátil jsem jí narážku a zajel rukou pod kalhotky, zmačknul zadek a přitisknul ji k sobě. „A co tobě? Také ti ze mě stojí?“A zajela mi rukou na můj napůl stojící ocas. Zklamaně se zatvářila a chytla mne oběma rukama kolem krku, vyskočila a objala nohama kolem pasu. „No asi to budeme muset trochu vylepšit“ zamumlala a začala mi kundou přejíždět po ocasu. „No nevím, jestli to tady v té vodě půjde, ale co zkusit ten hájek nahoře.“ Jen jsem to dořekl už mne táhla ke břehu. Vyškrábali jsme se nahoru na břeh a s překvapením zjistili, že v poměrně hustém olivovém hájku není písek, ale krásná jemná zelená tráva.
Povalil jsem ji na trávu a začal z ní rvát kalhotky. Evča se mi vyprostila a postavila se. „Vždyť ani nevíš, jestli tu někdo není.“Prohlásila vyčítavě. Rozhlédl jsem se okolo a prohlásil „Nikdo tu není“. Ale to už měla Evča sundané kalhotky a tahala ze mne plavky. Pomohl jsem ji s nimi a znovu povalil do trávy. Začal jsem ji líbat. Ruce mi bloudily po kozách, masírovali je a tahali za bradavky. Pomalu jsem se přesouval dolu. Začal ji líbat prsa a sát bradavky. Evča začala vášnivě oddechovat. Sklouzl jsem dolu. Roztáhl ji nohy a olízl kundičku. Byla slaná. Roztáhl ji pysky a začal prolízávat štěrbinku až k poštěváčku. Evča sama povolila nohy ještě víc, abych se tam lépe dostal. Pomalu a s mírným tlakem jsem ji přejížděl jazykem po kundě od zadečku až k poštěváčku. Pokaždé jsem ale zajel jazykem do kundy. Evča se začínala pode mnou kroutit a já cítil, že mi ocas úplně stojí a krev v něm pulzuje. Najednou Evča prudce vzdechla, shodila mne ze sebe a lehla na mne. Ale tak, že mi mohla kouřit ocas a já mohl lízat dál kundu. Pokrčila kolena a já nemusel ani hlavu zvedat, abych jí na ní dosáhl. Ona mi zatím chytila ocas pevně pod žaludem a přetáhla předkožku. Teď ho držela u kořene a silou svírala. Chvilku ho tak držela a potom aniž by povolila, začala žalud jemně olizovat po hraně. Jak ho silně držela, byl překrvený a ten dotyk jazykem mi projel ocasem až do koulí. Celý jsem se zachvěl. Strčila ho do pusy a pomalu ho sjížděla zuby po žaludu. V koulích mi škubalo. Při tom se mírně nadzvedla a já se mohl nadechnout. Při soustředění na ocas mi přimáčkla kundu na obličej. Já ji ale nepřestal jazykem zpracovávat. Využil jsem toho, že se nadzvedla a do kundy rozčvachtané z moře a mého lízání prudce vrazil dva prsty. Hekla, prohnula se a ztuhla. Zalil mne příval jejích šťáv. Chvíli tak zůstala. Pak se zvedla, nade mnou otočila, naklonila se ke mně a zašeptala. „Chci ho tam a vezmu si ho.“ A okamžitě na mého cukajícího ptáka dosedla. Vjel do rozmáčené kundy až na doraz. Dosedla tak prudce až jsem vyhekl a kozy jí vylétly nahoru. Okamžitě jsem ji za ně chytnul. Postupně jsem z nich sjel rukama na zadek, za který jsem ji pevně chytnul. Určoval jsem jí rytmus i tvrdost dopadu. Ocas mi pevně stál a vypadalo to, že ji narážím na kůl. Evča převzala můj rytmus a pohyby a zrychleně začala dýchat. Nepřestával jsem v pohybech, ale jednu ruku přesunul dopředu a prstem ji třel poštěváka. Cítil jsem, jak mne zalévají její šťávy a koule mám celé mokré. Mlaskalo to mezi námi a Evča se už celá kroutila. Najednou mne začala pevně svírat třesoucími stehny. Její hekání přešlo v hlasité vzdechy. Přitlačil jsem na poštěváka. Vykřikla. Ztuhla a svalila se na mne. Chvíli tak ležela a dech se ji zklidňoval.
Po chvíli se nadzvedla. Já začal pomalu hýbat boky a nadzvedávat ji na sobě. Pochopila, že ještě nejsem. Zůstala na mně, ale mé pohyby neopakovala, dosedla na ocas úplně nadoraz a začala se hýbat dopředu a dozadu. Přitom si třela poštěvák o můj podbřišek. Cítil jsem, že nebude dlouho trvat a budu stříkat. Najednou zpomalila pohyby a předklonila se nade mne. „Armán“zašeptala. „Kde?“ „Tam v olivách.“ Lehce jsem zaklonil hlavu a uviděl ho také. Nevím, jak nás našel, ani jak se tam dostal, ale pár metrů od nás ve shluku olivovníků stál Armán. Plavky na kotníkách a v ruce péro. Už tam stál asi delší dobu. Vypadalo to, že se během chvíle vystříkne. „Armán“vykřikla Evča a mávla na něj, ať jde k nám. Překvapeně jsem se na Evču podíval. Mrkla na mne a poslala mi náznak pusy. Armán přišel až k nám. Vyzařovalo z něj překvapení, stud a hlavně chtíč. Mnoho chtíče. Evča mezi tím změnila pohyby a začala se opět narážet na můj ocas. Ten se velice rychle dostal do předcházejícího stavu a já cítil jemné poškubávání v ocasu. Evča chytla Armána za ocas. Prudce mu stáhla černou předkožku, ze které vykoukl temně růžový žalud. Chytila ho do pusy a za neustávajícím poskakování na mne, ho začala kouřit. Jednou rukou se mi opírala o prsa a druhou honila Armánovi zbývající kus ocasu. Ten pohled mne vzrušoval ještě víc. Armán zakloněný a našponovaný už jen skučel. „Už budu“ zasyčel jsem na Evču. Přestala kouřit Armána, ale ocas mu nepustila a honila ho dál. Rychle ze mne slezla a klekla si. Já se postavil a ona chytla do ruky i můj ocas a honila nás oba. Najednou se Armán celý zatřásl a z ocasu mu začalo létat semeno. Dopadalo Evče na kozy stehna i tvář. Ještě několikrát ho pohonila a jak mu začal klesat, pustila ho a začala kouřit mne. Já už moc nepotřeboval. Po pár přetaženích jsem začal stříkat semeno Evče do pusy. Něco do ní chytla, ale zbytek se přidal k semenu na jejích kozách.
Později jsme se ještě vykoupali a jak říká Evča“opláchli semeno“ a s Armánem se rozešli. Večer se Evča ke mně přitulila a pošeptala mi „O tom se mi zdálo. Děkuji.“ „No mě ani nezdálo.“Pomyslel jsem si.
Druhý den nás pozval na večeři. Seznámil jsem se s jeho krásnou černou přítelkyní a během zbývajících dní měla Evča svého černocha a já svojí černošku. Teď už tu práci nejezdím. S Armánem jsem stále v kontaktu. Stále mne láká na dovolenou a tak šetřím. A on slibuje, že přijede. Tak čekám. A Evča sní o tom, že se to zopakuje a vymýšlí jak to nejlepší vylepšit.