Tak trochu jiná práce přesčas - soutěžní

11. 7. 2020 · 5 306 zhliadnutí lapareja

Je pátek odpoledne, a ačkoliv většina lidí se už dávno rozprchla do svých domovů, ty musíš v kanclu dneska zůstat déle a dodělat před nadcházející dovolenou všechny resty. Práce neubývá, čas se vleče, když v tom ti začne zvonit mobil. Adam. Začne ti bít srdce a v krku máš najednou sucho. Adam? Proč mi volá? Co mi může chtít? Neviděla jsi ho skoro rok, ale vzpomínky na to, jak tě šuká na kapotě auta, zatímco jeho holka kouří péro tvého kluka na předním sedadle, se ti vybavily hned, společně se zatrnutím v podbřišku. To bylo loni v létě. Od té doby jsi o něm neslyšela. Roztřesenými prsty hovor zvedneš. „Haló?“ řekneš nejistě do telefonu. „Ehm, ahoj, tady Adam“ ozve se na druhé straně. Nezmůžeš se na nic jiného než přiblbé „aha.“ Už jen jeho sexy hlas v telefonu tě neskutečně vzruší. Úplně slyšíš, jak ti říkal pološeptem do ucha všechny ty čuňačinky. „Já…možná už si na mě nepamatuješ…“. Probereš se z transu. „Ne-e, promiň, mám tu moc práce a jsem už z toho trochu zblblá. Jasně, že si tě pamatuju, a-ahoj.“ Zatřepeš hlavou a vzpamatuješ se. Během následující konverzace se dozvíš, že je služebně v Praze, za hodinu mu jede vlak z nádraží kousek od tvé práce, a jelikož potřebuje poradit s něčím ohledně účetnictví, vzpomněl si na tebe. Nějak moc náhod najednou, pomyslíš si. Ale vlastně proč ne. Celé tvoje tělo ti dává jasně najevo, že ho minimálně ráda uvidíš. Má dorazit za 15 minut. Rychle doděláš, co máš rozdělané, upravíš se v zrcadle a nezapomeneš na jemně červený lesk na rty, který dokonale ladí k tvým ohnivým vlasům.

Za chvilku se ozve ťukání na dveře a dotyčný ani nečeká na tradiční „dále“ a doslova vpadne do tvé kanceláře. Koukáš na něj s vyvalenýma očima, takové ántré jsi rozhodně nečekala. „Jak to, že tě sem na recepci pustili? Obvykle každého pořádně lustrují.“ – „To víš, kouzlo osobnosti, ty vaše paninky dole by za úsměv mladýho kluka udělali cokoliv.“ Mrkne na tebe a potutelně se usměje. Sjedeš ho pohledem od hlavy až k patě a musíš uznat, že mu to vážně sekne a za ten rok na sobě dost zapracoval. Má na sobě tmavě modré kraťasy, které mu obepínají jeho pevný zadek a odkrývají vysportovaná lýtka. Světle modré tričko s límečkem zase nechává vyniknout vypracovanému hrudníku a vyrýsovaným svalům na pažích. Pamatuješ si ho jako takové tintítko spíše atletické postavy, tohle tělo jsi tu rozhodně nečekala. Kdyby se tě tak mohl dotýkat tak jako tehdy…Cítíš příjemné teplo a vzrušení ve slabinách a také, jak ti z té představy tvrdnou bradavky. Jako na potvoru sis zrovna dnes nevzala podprsenku, venku je horko a tvá pevná menší prsa ji opravdu nepotřebují. Adam si samozřejmě okamžitě všimne tvých bradavek, které se rýsují pod tenkou látkou krátkých červených šatů, které máš na sobě. Děláš, že sis nevšimla, jak ti nepokrytě kouká na kozy, usadíš ho ke konferenčnímu stolku, nabídneš jako slušně vychovaná holka občerstvení a pak už klábosíte o všem možném. Nejdříve proberete, co se za ten dlouhý rok stalo nového, přičemž ani slovo nepadne o tom, co se odehrálo na té lesní cestě, a poté se, k tvému překvapení, opravdu dostane na otázky ohledně účetnictví. I přes změnu tématu nemůžeš vypudit z hlavy hříšné myšlenky na jeho tělo, neustále se na židli ošíváš, poposedáš si, bradavky jsou v pozoru už konstantě. On si to evidentně užívá, sem tam se tě letmo dotkne rukou na stole, přejíždí si prstem po rtech, propichuje tě očima a pořád se tak provokativně usmívá.

V jednu chvíli si musíš jít najít něco na internet, abys mu nevykládala bludy a přejdeš k pracovnímu stolu. Sedíš na židli, chvíli googlíš a pak radostně vykřikneš „Ha, už jsem to našla!“ On se zvedne, přijde zezadu vedle tebe, skloní se skoro až k tvé hlavě a dá ti ruku na rameno. „Tak copak tady máme zajímavého?“ pronese. Cítíš jeho dech na krku. „Mno, píšou tady, že…“ – „Mě ale vůbec nezajímá, co píšou na internetu, mnohem více mě zajímá tohle“ řekne a sjede ti rukou na trčící prso. Nejdřív ti ho pořádně prohněte, pak vezme chtivou bradavku mezi prsty a začne s ní jemně kroutit. Tohle přesně miluješ. „Víc“ hlesneš a zakloníš hlavu. Jeho stisk zesílí a druhou rukou ti zamíří přes stehno do klína. Roztáhneš trochu nohy od sebe a cítíš, jak ti jeho prsty začnou lehce masírovat poštěváček. „Ale, ale, tady je někdo pořádně nadrženej“ prohlásí v reakci na tvoje zvlhlé kalhotky a zvýší tlak dráždění. Začneš potichu vzdychat, zvedneš ruku a přes záda mu jí přejedeš na zadek, který pevně stiskneš. On tvůj stisk reflektuje jak na tvém, teď už druhém, prsu, tak na kundičce. Přestane ti jí masírovat přes kalhotky a hbitě zajede rukou pod ně. Posuneš se na židli o něco níž, aby se mohl dostat všude, i k tvé dírce, natáhneš nohy a zapřeš se jimi o tyč, která je pod stolem.

Otočíš hlavu směrem k jeho klínu, a zatímco on ti mučivě střídavě dráždí klitoris a zajíždí na okraj lačné kundičky, ty mu nedočkavě rozepneš kalhoty, pod kterými se rýsuje jeho vztyčené péro a stáhneš je dolů. Nejdřív ho pohladíš přes boxerky, hezky pomačkáš každý kousek jeho délky a pak ho jemně poškádlíš zubama, jako bys ho okusovala. „Tak a dost“ prohlásí, přestane ti dráždit bradavku, strhne si dolů boxerky, chytne tě zezadu za hlavu a nasměruje tě na svůj tvrdý penis. Tyčí se před tebou v celé své kráse, vypadá úžasně sametově a jeho lesknoucí se žalud přímo láká k olíznutí. Vezmeš ho u kořene do ruky, olízneš ho nejdříve zespoda nahoru po jedné straně a pak ze shora dolů po straně druhé. Vrátíš se zpět nahoru, vsuneš si do úst pouze žalud a začneš sát. V tu chvíli uslyšíš, jak po chodbě jede vozík uklízečky a na chvíli se zastavíš. Podíváš se nahoru na Adama a řekneš „Není zamčeno“, načež on odpoví „Tím líp, kašli na to, a teď už pořádně kuř.“ Chytí tě za vlasy a strčí ti svého ptáka hluboko do pusy, až se začneš trochu dávit. Jste tam, ve tvé nezamčené kanceláři, on tě nekompromisně šuká do pusy, uklízečka na chodbě jezdí sem a tam a je jen otázkou času, kdy vejde právě do tvé kanceláře. Celá ta situace tě nesmírně rajcuje, zvládneš si sundat kalhotky a dáváš si obě nohy rozkročmo na židli, takže na ní vlastně dřepíš. Adam tak má perfektní přístup do tvé tekoucí kundy, kam okamžitě zajíždí nejdříve jedním a pak dvěma prsty, přičemž palcem ti stále dráždí tvůj značně naběhlý poštěvák. „Ta tvoje těsná kundička mi moc chyběla“ procedí skrze zaťaté zuby. Cítíš, jak jeho prsty rejdí v tobě a jde na tebe orgasmus. „Rychleji prosím“ zaskučíš během chvilky, kdy máš prázdnou pusu, on zrychlí jak prsty v tobě, tak venku a ty už si jen užíváš ty slastné stahy rozdrážděné kundičky a skoro až bolestivé pulzování v poštěváčku. Díkybohu za to, že máš plnou pusu jeho mužství, které tak tlumí tvoje jinak velmi hlasité steny.

Vyndá ti ho z úst, zvedne tě ze židle, pak za boky a zamíří s tebou na tvůj stůl. „Sem ne, je malý a ne moc stabilní, opíchej mě támhle“ a ukážeš na stůl kolegy naproti. Skoro tam tebou mrskne, papíry letí na zem, rozevře ti pořádně stehna, chytne tě pod koleny a tvrdě do tebe zajede. I přes jeho úctyhodné rozměry ho máš v sobě hned až po koule. Cítíš každý jeho kousek. Začne zuřivě přirážet a tvoje nohy si dá na ramena. Moc dobře si pamatuje, jak to máš ráda. Přímo za dveřmi začne někdo něco dělat u kopírky. Koušeš se do ruky, aby tě nebylo slyšet. Adam zpomalí, sundá tvé nohy ze svých ramen a nakloní se nad tebe. Lenivě z tebe vyjíždí a zase do tebe zajíždí a jemně tě chytne pod krkem. „Chceš být moje hodná čubička?“ zeptá se tě a tvoje odpověď je okamžité ano. „Tak se otoč“ zatáhne tě za ruce, vyklouzne z tebe, ty si lehneš břichem na stůl a vyšpulíš na něj svou krásnou prdelku. „Čubko jedna nestydatá“ ozve se zpoza tebe a přes každou půlku ti přejede pořádné plesknutí jeho ruky. Hrozně moc ho chceš zpátky v sobě, ale on si užívá tvoje mučení a špičkou péra ti přejíždí okolo dírky a jen trošku nakukuje dovnitř. „Prosím“ zasténáš, „pojď do mě, prosím“. „Když tak hezky prosíš“ odvětí, nečekaně tě chytne zezadu za vlasy, zvrátí ti hlavu dozadu k sobě a ve stejnou chvíli ho do tebe dychtivě zarazí. Tentokrát jeho rychlé a tvrdé přirážení nepolevuje. Držíš se rukama za stůl, sténáš už zcela neskrývaně nahlas a užíváš si každý jeho pohyb. Adam už vzdychá také, sem tam tě plácne přes zadek a boky, nebo tě za ně pořádně chytne, a druhou rukou tě stále drží za vlasy. Už to déle nevydržíš a celé tvé tělo se začne zmítat v dalším, ještě silnějším vyvrcholení. Cítíš, jak stahy tvé rozšukané kundičky víc a víc svírají jeho skvostného čůráka. To už nevydrží ani on, celý v tobě ztuhne a napumpuje do tebe pořádnou dávku semene. Když se trochu zklidní, plácne tě laškovně ještě jednou po rudém zadečku a vyklouzne z tebe.

Otočíš se, sedneš si na kolegův stůl a s potutelným úsměvem na něj necháš vytéct mrdku smíchanou s tvou šťávou. Celkem tě to vzrušuje, protože kolega nesnese na svém stole ani hadr uklízečky, natož kdyby věděl, cos na něj vypustila ty. „Jo, vážně jsi mi chyběla“ pronese spokojeně Adam, podívá se na hodinky a začne se spěšně oblékat. „Však ty mě taky“, odvětíš mu, přejedeš si rukou lehce mezi nohama a sesuneš se ze stolu. Srovnáš si šaty na těle, s kalhotkami se ani neobtěžuješ, máš takový dojem, že z tebe ještě nějakou chvíli něco poteče. „Musím už běžet, za 5 minut mi to jede“ řekne Adam, již oblečený. Přistoupí k tobě, chytne tě kolem pasu, rty se přiblíží těsně k tvému uchu „Díky za pořádnou lekci, nejen v účetnictví. Rád si to zase někdy zopakuji, divoško“ zašeptá ti do ucha. „Třeba zase za rok, můžeme z toho udělat takovou novou letní tradici“ odvětíš a už teď víš, že dodržovat tento zvyk by ti nedělalo nejmenší problém. „Třeba…tak ahoj“ a už jen vidíš, jak se za ním zavírají dveře. Tak to bychom měli, je na čase uklidit po sobě tu spoušť na stole, než se tu objeví uklízečka, pomyslíš si a na mysl ti také přijde myšlenka, že být déle v práci vlastně nemusí být vůbec tak špatné :-)