Jízda V. - Nezbedná zastávka

28. 7. 2020 nezbedna_kocicka

Protože mám po tom všem chuť na pořádné kafe, bufetový vozík ve vlaku odmítneme, i když ten kluk by stál nakonec asi za hřích, kdyby nebyl na kluky… a zamíříme v Plzni do první pěkné kavárny blízko nádraží. Snažím se z kluků dostat, co se bude dít na zpáteční cestě, bojím se, komu mě zase „prodají“, ale jsou jako tajemné hrady v Karpatech. Kavárna má kromě výborné kávy velmi krásné toalety, a protože je v tomhle čase kavárna téměř prázdná, využiju příležitosti, v prostorném umyvadle se rozhodnu trochu ošplouchnout. Přeci jenom jsem všude možně ulepená. Svléknu si šaty a jezdím mokrou dlaní po celém těle. Je tady příjemně chladno proti tomu vedru venku, takže mi bradavky stojí zimou a postupně i intenzivnějšími dotyky. Sleduji se v obrovském zrcadle, jak se hladím, tahle podívaná se mi líbí a ta samota po těch šílených zážitcích ve vlaku také. Na chodbě se ozve nějaký rachot, tak se rychle osuším, co to jde papírovou utěrkou, oblékám si zpátky šaty, upravuji trochu make-up. Myji ještě pořádně to moje dildo, aby bylo připravené a čisté, kdyby náhodou….

Vracím se za Tebou a za Martinem, jste v polohlasné debatě a zaslechnu jenom něco o "Týnce" a úzké kundičce, jenom kroutím hlavou, protože mi přijde, že vy dva nemyslíte na nic jiného, jenom na mrdání. Rozhlédnu se kolem, ale kromě nás nikde nikdo, tak nevím, co komentujete. Ztichnete, samozřejmě než si sednu a oba mě soustředěně pozorujete. Ale já jsem se rozhodla už neškemrat, hučela jsem do vás celou dobu, než jsme dojeli do Plzně a neřekli jste půl slova, už prosit nebudu. Jenom se na vás ušklíbnu, provokativně si hodím nohu přes nohu, takže můžete zahlédnout osvěženou kundičku a pozoruji šrumec na ulici.

„Tak jo, Markétko,“ vrátíš mi ušklíbnutí s povzdechem. „Nejradši bych tě napínal do poslední chvíle, ale potřebujeme, abys trochu spolupracovala.“ Mrkneš na mě a mě to začíná zase zajímat. To jsou pikle, kundička mi vlhne při pomyšlení, co jste si zase připravili. Jsem jedno velké ucho.

„Z Plzně pojede Andělina neteř, mladá kočka, co je trošku rajda a prý to zkouší na jejího muže, takže by Anděla byla ráda, kdybychom jí dali trochu do těla, aby jí přešly choutky na zakázané ovoce.“ Shrneš rychle situaci a já se nestačím divit. Martin souhlasně přikyvuje a podle boule v jeho kalhotech se jemu ta představa velmi zamlouvá. „Andělka nám ji přihraje do kupé, takže si s ní budeme dělat, co budeme chtít.“ Dodává Martin s mlsným úšklebkem a boule na kalhotech se mu snad ještě zvětší. „Vy jste vážně neuvěřitelný,“ protáčím oči ke stropu. „To chcete jako v kupéčku ojet cizí holku?“ Kroutím nevěřícně hlavou a naoko jsem pohoršená, ale ta představa, že budou mít, nebo budeme mít v parádě mladou holku, možná rajdu, mě nenechává tak úplně chladnou. Při tom, co jsem zažila teď s Andělou, chtěla bych, aby mě taky vylízala nějaká holka, tak představa mi zaplaví rozkrok mojí šťávou, až si nenápadně zajedu rukou mezi nohy a zakroutím si poštěváčkem.

„Koukám, že kurvička se nezapře. Už máš na ni taky chuť, viď ty čubko!“ Komentuješ moje počínání šeptem a oba pozorujete ruku v mém rozkroku. Ušklíbnu se a roztáhnu trochu víc nohy v pohodlném křesle a začínám si prstit kundičku a dráždit poštěváček už naprosto beze studu. Obsluha je daleko, my máme všeho dost, takže nevěřím, že nás někdo vyruší. Navíc sedím zády do místnosti, takže nikdo nemůže vidět, co tady provádím. Uvolněně se usazujete a soustředěně mě pozorujete.

Z kabelky vylovím právě umyté dildo a nasliněným prstem ho přejedu po žaludu, hraji si s jeho špičkou a koukám Ti do očí, takže víš přesně, jakého ptáka mám teď v ruce. Ani tvoje kraťasy už neschovají, že se Ti moje představení líbí. Martin si mačká tvrdýho ptáka přes džínovinu a nespouští pohled z mojí ruky a dilda.

„Ty čubko jedna, ty nás tady budeš takhle provokovat?“ Vzdychneš potichu. „To si vypiješ, to se neboj!“ Vyhrožuješ a sleduješ moje lascivní pohyby na dildu. Možná vypiju, možná ne, ale teď jsem v bezpečí kavárny, uchechtnu se v duchu a pokračuju v počínání.

Vsaji uměláka do pusy a olizuju ho tak, abyste to viděli, hraju si s ním, jako kdyby byl opravdový, druhou ruku vrátím zpátky mezi nohy a hladím si pomalu kundičku a poštěváček. Nevíte ani jeden kam byste raději koukali. Konečně vám to ulehčím a nasliněným dildem si začínám kroužit po pyscích, poštěváčku a zasunu ho pomalu mělce do kundičky. Zakloním hlavu, opřu si ji v křesle, ještě, že má vysoké opěradlo, takže nikdo nemůže vidět moji polohu. Potichu sténám a představuji si, jak tady přede mnou klečí nějaká mladá kočička a líže mi pičku. Zrychlím pohyby, zasouvám dildo hlouběji a hlouběji, až se mi o zadeček opřou umělé koule. Zároveň si kroutím a tahám poštěváčkem, ohýbám ho ze strany na stranu, chytám ho mezi prsty a vytahuji ho. Dildo mi jezdí v kundičce chvilku mělce a chvilku zase hluboko, potichu sténám a oči mám slastí zavřené. Před sebou vidím skloněnou hlavu, jak mi malé rty sají vydrážděný poštěváček, kundička se mi svírá kolem pumpujícího dilda a já se tak trochu líně udělám. Potichu sténám se zavřenýma očima a užívám si tu představu.

Dřív než změním polohu, otevřu oči a můj pohled se nečekaně střetne s pohledem číšníka, který stojí nade mnou. Asi mě už chvilku pozoroval, protože se netváří překvapeně, ale dost pobaveně. Bez mrknutí oka, se sesunu do „slušného“ sedu a vrhám po vás vražedné pohledy. Je vidět, že jste si celé to divadlo i s číšníkem dost užívali. Můžete se potrhat smíchy, zatímco já bych se nejradši vypařila.

„Mohu vám ještě něco nabídnout?“ Zeptá se číšník a nekouká na Tebe, ani na Martina, ale na mě! Jsem rudá až na zadku, co si jako myslí, že mi teď nabídne? „Nic nechci díky.“ Zamumlám vytočeně.

„Poprosíme vás o účet!“ Dodáváš, mrkáš na něj a on trochu se zklamaným výrazem odchází.

„To jste mi nemohli říct, že někdo jde?“ Sjedu Tě s Martinem nasupeně. „Ne nemohli.“ Dodáváte jednohlasně a ten pobavený škleb vám asi tak něco nevymaže. Ale to už se taky směju, protože jak jinak to se mnou dneska mohlo dopadnout. Dopíjím výbornou kávu a těším se zpátky do vlaku na tu mladou kundičku, kterou nám Anděla předhodí.