Bisex zážitky s amatérem po squashi

4. 8. 2020 nahac-ze-severu

Dlouho jsem chtěl vyzkoušet bisex hrátky, jaké je to být nahý s jiným nahým cizincem, cítit to vzrušení kdy on mne chytne za tvrdý penis, a kdy mu ho zase chytnu já a budu ho svírat v dlani.
Dostával jsem spousty nabídek až mě zvědavost a touha zlákaly a zaujal mne jeden amatér, jednak vzájemnou sympatií a smýšlení, ale také i vzhledem. To co nosil mezi nohama, to bylo moc pohledné a ihned jsem si dokázal představit mu na něj sáhnout a dotýkat se ho. Problémem bylo jen kde se sejdeme, ani jeden jsme neměli vhodný prostor, a venku, v hotelu nebo někde v autě jsem nechtěl.
Vzpomněl jsem si a jedno místo, kam jsem chodil a squash, byly tam jen dva kurty, nechodilo tam moc lidí, společné šatny, a vždy když jsem byl ve sprchách tak mne napadali myšlenky na nějaké ty sexuální hrátky (tou dobou ještě se ženou :-D ). A tak jsme se shodli a domluvili se že si půjdeme zahrát squash.

Přišel ten den, zavolali si že to platí a v podvečer se sešli před budovou. Chvíli pokecali a pak šli dovnitř na recepci, zaplatili a šli do šaten. Už když jsme se převlékali bylo takové erotické napětí když jsme byli ve spodním prádle. Šli jsme s zahrát, byl obsazený jen jeden kurt. Docela dobře jsme si zahráli a zamakali, ke konci hodiny jsme už jen seděli a popíjeli a povídali. Pak přišla další dvojice která byla po nás, a my se přesunuli do šatny. Chvíli jsme čekali jestli nepřijde ještě další dvojice na druhý kurt ale stále nikdo nešel a tak jsme se tedy přesunuli do sprchy. Je to opravdu skvělý pocit, svlékat se do naha s jiným mužem, a moci mu bez studu bez rychlých uhýbavých pohledů koukat do rozkroku a neomezeně se kochat. Už když jsme stáhli trenky, tak jsme byli oba vzrušení a tvrdý. Vlezli jsme tedy pod sprchu a začal jsem se mýt, takový ten klasický pohyb - opláchnout rukou hrudník, rukou prohrábnout koule a odlepit je od stehen, podpaží, a v tu chvíli vidím jak si on ke mě kleká, mám ho šíleně tvrdého a trčí nahoru jako stožár, on si ho chtěl dát rovnou do pusy bez doteku ruky, ale jak trčí nahoru tak ho musel rukou stáhnout dolů a dal si ho do pusy kde ho pevně sevřel. Já první co jsem udělal, tak jsem se podíval ke dveřím šatny a kontroloval zda tam nikdo není a nemůže nás překvapit. Taková byla má první reakce, vůbec ne zaskočení z toho že ho mám v puse jiného muže, že jsem s ním nahý a on mě začíná kouřit, ale první reflex byl zda nás nikdo nevidí. Bylo to tak intuitivní a přirozené, že mi hlavou běžely myšlenky spíše o tom zda nás nikdo nevidí, než o tom že mi ho právě kouří muž. Ale ihned jsem se zorientoval a podíval dolů a začal se kochat jak mi mizí v jeho puse. Bylo to slastné, příjemné, měl jsem ho tvrdého jako žulu a on mi ho jemně opracovával pusou. Hodně jsem si to užíval a on také. Po chvíli přestal a zeptal se mě jestli teď chci já a já natěšený ihned klekal, on si stoupl a mě před obličejem trčel jeho skvostný tvrdý velký penis, žalud mu trčel z předkožky, celý naběhnutý a stékala po něm voda z tekoucí sprchy. Nejdříve jsem ho pohladil rukou, stiskl dlaní a už se k němu blížil pusou s obrovskou touhou ho ochutnat. Olízl jsem tekoucí vodu po jeho žaludu, otevřel rty a už si ho vsouval do sebe, bylo to parádní, rukama jsem se chytl jeho stehen zezadu a začal se přitahovat a odtahovat od jeho údu, krásně ve mě mizel a každým zasunutím jsem si ho zkoušel vsunout hlouběji a hlouběji do krku. Přitom jsem si dával pozor abych ho zuby nepoškrábal. Oběma se nám to líbilo. Po chvíli, kdy už jsem si potřeboval trochu odpočinout a protáhnout si nohy jsem si stoupl a vzali jsme si je vzájemně do rukou a vyhonili si je do konce. Jak jsme stáli proti sobě tak jsme se vzájemně i lehce postříkali ale tekoucí voda to ihned opláchla. Po vystříkání jsme chvíli stáli oba jako opaření a nevěděli co dělat, a zmohli jsme se jen na úlevné UFFFFF.

A tak jsme se omyli a šli o šatny, tam naštěstí stále nikdo. Oblékli se, šli ven a před budovou jsme si podali ruce, ty ve kterých jsme si oba ještě před chvílí navzájem svírali penisy a rozloučili se se slovy, že si půjdeme brzy opět zahrát :-D