Noc mého života - soutěžní

14. 8. 2020 · 6 444 zhliadnutí LivingForLove

Je to 15 let, co se odehrál příběh, který si budu pamatovat nadosmrti. I když to nejspíš nakonec nedopadlo podle našich původních naivních představ, nikdy nebudu litovat, že jsem to prožila právě s ním a právě tehdy..
Bylo mi 17, můj kluk Jirka byl o rok starší. Začali jsme spolu chodit dva měsíce před jeho maturitou. Na zábavě seděl naproti mě, byli jsme tam oba s partou a během večera jsem si nemohla nevšimnout jeho pohledů. Měl takové krásně laskavé oči, neustále se usmíval na své okolí a na mě. Když pak začala hrát písnička Zahrada tichá, protáhl se mi úsměv. Má překrásnou melodii a hlas Pavla Rotha k ní skvěle pasuje. Jirka se po pár tónech zvedl a gentlemansky mě požádal o tanec. Byla jsem štěstím bez sebe, že přišel právě pro mě. Košile mu ohromně slušela, už cestou na parket ruku v ruce jsem zaznamenala, jak krásně voní. Nabídl mi ruku, abychom se mohli společně pohupovat v něžném rytmu ploužáku. Už v těchto chvílích mě silně přitahoval a přestože jsem se snažila předstírat odměřenost, moje ruka ho instinktivně pomalu hladila po zádech. Za pár desítek vteřin už jsem neuměla zakrývat náklonnost a přitiskla se těsněji na jeho hruď. Tvář jsem mu přiložila na jeho a se zavřenýma očima vnímala rytmus nádherné skladby a jeho doteky na mých bedrech. Pak ale píseň dohrála, Jirka mi s poděkováním za tanec políbil nárt ruky a omluvil se. Z jeho pohledu jsem cítila, že jsme nebyli naposledy v takhle těsném objetí.
Snažila jsem se nechovat jako puberťačka, ale očima jsem stejně kmitala po sále a tajně doufala, že na něj ještě narazím. Nevnímala jsem nic kolem sebe, jen jsem si v duchu přála, aby ještě přišel. Abych mohla být odvážnější. Nechtěla jsem dát najevo zklamání, tak jsem se po 20 minutách rozloučila s kamarády. V šatně jsem si vyzvedla jarní sako a zamířila ven. U východu do mě kdosi narazil ramenem. Už jsem si chystala přednášku o slušném chování, když jsem spatřila zase ty jeho modré oči.
„Promiň, nechtěl jsem.. Máš taky cestu přes náměstí?“ nabídl mi galantně doprovod. S radostí jsem přijala. Dali jsme se do řeči, čekaly ho zkoušky dospělosti, oba rodiče jsou učitelé, sourozence nemá. Taky jsem prozradila něco málo ze sebe, když jsme už přicházeli k mému domovu. Pohladil mě po rameni a bez zeptání si mě přitáhl k sobě, abychom se poprvé políbili. Jeho rty byly neskutečně příjemné, nechtěla jsem, aby tenhle okamžik kdy skončil..
Od té doby jsme spolu trávili veškerý volný čas. Po škole jsme se spolu učili, většinou u jeho rodičů. Dveře do pokoje zůstávaly samozřejmě dokořán, stejně bych se na nic víc než polibky a pár bližších doteků necítila. Byl to můj první kluk, já byla jeho první holka. Pro oba bylo všechno nové. Naši rodiče se poznali po pár týdnech, skvěle si rozuměli. A my se soustředili na přípravu Jirky k maturitě. Složil ji úspěšně a já na něj byla tehdy neskutečně pyšná.
Čekal nás první společný víkend osamotě. Měli jsme oba dovoleno vyjet si na dva dny pod stan kousek za město. Nechtěla jsem předvídat, zda k něčemu dojde nebo ne. Cokoliv s ním mi připadalo neuvěřitelně přirozené, neměla jsem z ničeho nejmenší obavy.
Sobota večer pro nás byla jako dělaná. Nebe bez mraků nabídlo tisíce hvězd, během pozorování té krásné noční oblohy jsme se hladili a líbali, až Jirka navrhl jít se schovat do stanu před začínající ranní rosou.. Ležela jsem na zádech a Jirka mě zahrnoval něžnými polibky na rty, krk a šíji. Vzájemně jsme si svlékali oblečení kousek po kousku, už teď jsme byli oba zpocení z toho vzrušení a hlubokých vzdechů. Položil se na mě a já poprvé ucítila jeho tvrdý ocas. Byl mnohem větší, než jsem si představovala. Já byla absolutně připravená na naše první milování, stejně jako on. A potom ho spolu s nádherným polibkem pomalu zasouval do mě. Začal mi v ní jezdit, byla jsem kluzká a chtěla jsem to stejně jako on. Jeho péro ve mě mi dělalo hrozně dobře, milovali jsme se s nepopsatelnou láskou a něhou. Pánví jsem přirážela na jeho ocas ve stejném rytmu, jazyky jsme měli propletené a ve chvílích, kdy mě líbal na krk, jsem se zarývala nehty do jeho zad. Vnímala jsem, jak se můj poštěváček tře o jeho jemně zarostlé břicho. Nohy jsem mu omotala kolem pasu a tiskla se na něj neméně intenzivně jako on na mě. Mockrát jsem si tyhle okamžiky představovala, ale teď jsem chtěla, aby trvaly věčně. Byla jsem naprosto oddaná jeho tělu i duši. Prsty mi jezdil ve vlasech a díval se na mě jako na tu nejúžasnější královnu. Opřel se víc o lokty a vzal mě za ruce. Položil mi je za hlavu a s intenzivnějším pocitem dominance začal zrychlovat zásuny ocasu do mé kundy. Jezdil teď celou svojí délkou zevnitř ven, sténání se stupňovalo. Začal silněji přirážet až kam jeho velký tvrdý péro dosáhlo. Sál mi bradavky a já cítila jeho nádherné zpocené tělo klouzat na mém. Rychlost a tvrdost šukání byla stále větší, když zvedl hlavu a já věděla, co přijde. S hlasitým procítěným křikem zažíval svůj první orgasmus do kundy. Trvalo dlouhé okamžiky, než byl schopen zastavit a oddechovat po tom neskutečném výstřiku. Pevně jsme se objali a oba si užívali tyhle absolutně intimní okamžiky. Po pár minutách jsme ve vzájemném objetí usnuli…
U nás doma se nikdy téma sexu neprobíralo, ve škole bylo taktéž tohle téma tabu, takže jsme oba stejně tak jako de facto všichni ostatní našeho věku žili v domnění, že „se nemůže nic stát, když je to poprvé“. Konec prázdnin se u nás a u jeho rodičů oznamovalo moje těhotenství. Byla jsem vyděšená, ale zpětně skutečně nelituji ničeho. Vzali jsme se ještě před mým porodem a rozvedli se po 6 letech. Ale máme spolu tu nejúžasnější dceru, jakou jsme si mohli přát. Je krásná, chytrá a sebevědomá. Byla zplozena z lásky, takže i ona umí rozdávat hodně radosti a optimismu. Milujeme ji oba přesně tak moc, jak mají rodiče milovat svoji dceru. Byl to opravdu nezapomenutelný zážitek.