I tady se dá sejít...(2)

19. 8. 2020 uzzkuseny

Pokračování…
Lehl jsem na záda, roztáhl nohy a Lucka se vrhla na můj stožár. Netušil jsem, co ještě zažiju.
Kouřila mě už před tím, ale že jsem se jí tak rozvinul a ona měla přístup k celé mé pánvi, mimo honění, kouření, hlubokého hrdla, lízání a cumlání koulí mi začala dráždit anální dírku. Ne, že bych nějaké dráždění někdy nezažil, ale dnešek byl tak nějak mimořádný a moje vzdechy jí popoháněly k větší intenzitě. Řekla mi to jasně "chci aby ses udělal, chci tvoje semeno". Když jsem reagoval na dráždění análu, zpozorněla a zeptala se, jestli může...
Víš, už jsem zažil mnoho, ale jen takhle dráždění zvenčí. Ty jsi nikdy nezažil dráždění prostaty, divila se? No, zvenku ano, ale prst v zadečku jsem mimo u doktora ještě neměl. Děláš si srandu nevěřila? Fakt a navíc jsem se na to dnes nijak nepřipravoval, vzpomněl jsem si na pravidlo, že by měl být člověk před análními hrádkami „vyčištěný“. Neboj, když tak se umeju. A uvolni se. Byly to zcela nové pocity. Po chvilce pronikla ukazováčkem do mého tmavého otvoru a neomylně začala dráždit prostatu zevnitř těla. Přitom dál prováděla ta svá orální kouzla s jazykem, rukou a hlavně ústy. Hned jsem věděl, že tohle bude něco zvláštního. Nešlo to hned, ta hlava v tom nějakou roli hraje, ale asi po minutě to začalo přicházet. Tlak okolo prostaty, ten pocit že to na vás jde, umocněný myšlenkou, že ona dostane to, po čem toužila. Už to cítím, hlesl jsem a dál vnímal příchod extáze. Parádní bylo, že to přicházelo celkem pomalu, vše jsem skvěle vnímal a jen se soustředil na střik. Muži vědí, jak to přichází – pocit nutkání, pocit napětí a zároveň uvolňování a pak ten pocit, jak semeno prochází močovou trubicí, zároveň stahy, které ženou střiky ven. To vše jsem prožíval tak, jak chlap prožívá orgasmus s výstřikem. Umocněné prstem v zadku a hlubokým zásunem mého péra v ústech Lucie, která sála a polykala každý střik a každou kapku.
Fakt nevím, jak to dlouho trvalo. Honila mě 5 minut? Orgasmus přicházel snad minutu a stříkal jsem 15 sekund? Pokud nemáte zmáčknuté stopky nebo ve svém zorném poli hodiny, nejste to schopni odhadnout. Teda to bylo něco, zhodnotil jsem a jen odfukoval. Lucka se zvedla, otřela si ruku vlhčeným ubrouskem a zatímco já byl stále v rauši, přilehla zpět. Usmála se a řekla „chutnáš mi“. Byl jsem rád, že nejím nic nepatřičného, co by zkazilo chuť mého semene. Ale je ti jasné, že sis mě teď vyřadila z provozu, varoval jsem ji. Přitulila se ke mně a dala mi pusu, ze které jsem moje semeno ještě cítil. Jazyky se znovu propletly a my se krásně líbali a mazlili.
Mám strašnou žízeň, já taky, shodli jsme se. Vstal jsem, nalil Lucce víno a sám vyžahl sklenici vody. Ležela na posteli, usmívala se, prsa rozhozená trochu na strany, bradavky stále v pozoru a hladila se po krásně vyholené kundičce. Máš málo? Zbytečně jsem se zeptal a opět zalehl do toho krásného údolí. Hoň si ji, vyzval jsem ji a sám začal líbat a lízat ten její poklad. Rozjeli jsme druhé kolo…
Když opět začala vzdychat a řekla mi, že ani neví, kolikrát se už udělala a jestli mi nevadí, že ležíme v mokru, oddělal jsem její ruku, vsál do úst její poštěváček a začal opět dráždit prstama jeskyni zevnitř. Užíval jsem jsi její vzrušení i chuť jít naproti orgasmu. Také to, že jsem po chvíli cítil, že i já nebudu mít s mým kamarádem problém pokračovat. Bože, co se mnou děláš, zasténala. Přestal jsem, což ji překvapilo, a se slovy “a co ty se mnou“ jsem se nad ní vztyčil a zároveň ukázal mého opět připraveného ptáka. Zjevně jí to potěšilo, takže jsem poklekl a vložil péro mezi její prsa a začal s pohyby. Šikulka si je sevřela a při každém přiblížení mého žaludu k ústům ho olízla. Chvíli jsme se si užívali tenhle „Španělský sex“, ale pak jsem se posunul dolů, napíchl ji a šukali v klasice.
Pomalu jsem klouzal její mokrou kundičkou, občas přirazil až mi koule plesky o její hráz a ona hekla. Zvedl jsem ji nohy do výšky, dal k sobě a cítil, jak mě krásně sevřela. Mám rád střídání poloh, takže jsme si postupně „dali lžičku“ zezadu, na koníčka a nakonec doggystyl. Miluju to, řekla mi Lucka a já jí rád vyhověl. Zasunul jsem meč do úžasně mokré pochvy a rozjel závěrečný finiš. Tvrdě, jak se říká mezi chlapi, na dělohu. Cítil jsem stahy poševních stěn, cítil jsem, jak dorážím na dno, cítil jsem, jak mi teče pot z čela, přestože jsme šukali u otevřeného okna. Lucka hekala při každém přírazu a ještě mi přirážela vstříc. Krásně mě šukáš a dorážíš do mě až na dno, volala. Jsi božská mrdna, přešli jsme zase na vulgarity. Vymrdám ti tu nenasytnou píču. Jo, kontrovala. Co, jo? Chtěl jsem jí slyšet. Jo, vymrdej mi mojí kundu, odpověděla celou větou.
Byl to dlouhý finiš. I když jsem cítil, že bych mohl stříkat dnes i podruhé, pořád to nepřicházelo. Soustředil jsem se na její vzdechy, její reakce a její slova. I přes to úžasné, co jsme prožívali, to na mě nepřicházelo. Otočil jsem si Lucku na misionáře a začal do ní bušit na klasiku. Líbal se s ní a ochutnával bradavky. Stiskni ji, vyzvala mě, když jsem měl levou v ústech. Rty jsem zmáčkl bradavku. Ještě. Zkusil jsem víc. Ještě. Vzal jsem bradavku do zubů a stiskl. Víc, nutila mě. Přiznám se, že jsem měl strach, abych ji neublížil. SMko není můj šálek kávy, už jsem psal, že jsem spíš na něžnosti. Ale v té euforii jsem opravdu kousl. Zavyla, ale poznal jsem, že slastí. Okamžitě jsem hryzl do druhé. Opět ten zvuk, který bezpečně prozradil, že se jí to líbí. Během chvilky se roztřásla v dalším dnešním orgasmu a znovu pustila svou šťávu. A já v tu chvíli poznal, že jí dnes dokážu i podruhé dát svoje sémě. Mám ti vystříkat kundičku? Připadá to jako trapná otázka, když víte, co si partnerka přeje. Ale čekáte tu kladnou odpověď, protože ta vám ještě víc vybičuje to vaše vzrušení. Prosím, vystříkej mi ji.
Dnešní finále se blížilo. Soustředil jsem se teď na sebe. Na pocit, jak se můj žalud tře o její sliznici, jak přichází orgasmus. Ješ-tě, ješ-tě, ješ-tě, už-to-bu-de mi s přírazy bě-že-lo moz-kem. Najednou se prostata stáhla a vystřelila svoji nadílku. Poprvé, podruhé, potřetí. Přirazil jsem a přestal. Ještě jsem cítil cukání, možná nějaké stříčky posledních kapek, co ve mně zbyly. Nikdy jsem nestříkal litry semene, ale přiznám se, že dnes jsem byl se sebou spokojený. Protože pode mnou bylo slyšet „jo, jo, ještě, to je krásný“. Splnil jsem přání mojí milenky, abych jí vystříkal. A jak jsem psal na začátku, uspokojení ženy při sexu je pro mě priorita.
Ležel jsem na ní, až možná příliš velkou vahou, a prudce oddychoval. Po orgasmu jsem vždy tu chvilku totálně vyčerpaný. Pak jsem se svezl vedle ní a jen to zhodnotil „to teda bylo“. Začala mě pusinkovat a děkovat. Já děkuji, oponoval jsem, tohle jsem v životě nezažil. Jen nepovídej, stačí se podívat na tvůj nick. Určitě jsi takových sexů zažil. Zamyslel jsem se, abych nelhal. Mysli si co chceš, jsem odpověděl. Mám mnoho sexuálních zážitků, ale takovou koncentraci sexu v jeden večer a ještě k tomu s jednou ženou jsem v životě fakt nezažil. A navíc s tím drážděním prostaty..
Objal jsem ji, spocená těla se na sebe lepila, otevřeným střešním oknem proudil chladivý noční vzduch. Kolik je hodin, hodila nás otázkou do reality. Nechtělo se mi, ale musel jsem k mobilu vstát. Na displeji svítilo 0,50. Milovali jsme se s opravdu malými přestávkami skoro 3 hodiny. Uff. Tak to je snad další moje premiéra. Ne, že bych chtěl nějak sbírat rekordy do Guinnessovy knihy, ale všechno dohromady dalo dnes Top topů.
Půjdeme se umýt? Jo, jdeme, jsme spocení jak závodní koně. Jdeme pod sprchu na zahradu, zeptala se? Ale je studená! Já jdu do bazénu, opáčil jsem. Ale ten je asi ještě studenější, smála se. Nedbal jsem a ponořil se do vody cca 20 st. teplé. Příjemně to studilo a vracelo mi to do těla vzpruhu. Bohužel jedna část se krčila, takže mít ho o centimetr kratšího, mám díru do břicha. Lucka se zatím s výskáním osprchovala, otřeli jsme se, oblékli a sedli si opět na lavičku. Udělala bys mi prosím kafe, já ti zatím naleju víno, poprosil jsem s tím, že potřebuji životabudič, než sednu za volant.
Seděli jsme tiše, koukali na hvězdy, viděl jsem padat jeden Perseid a uvědomil si, že jsem si ani nic v tu chvíli nepřál. Ale na druhou stranu, že jsem prožil jeden z nejúžasnějších dnů, pro který stojí za to žít. Asi už se neuvidíme, co, hlesla? Proč ne, divil jsem se. Jsem realistka, byla smutná. Podívej Lucko, když se zase sejde příznivá konstelace hvězd, jak dnes, moc rád přijedu. Mám jednu průpovídku – „Kdo si počká, ten se dočká“. Pro nás to bude platit na 100%. Schoulila se mi v náručí. Oba jsme věděli, že budu muset jet.
Rozloučili jsme se docela rychle. Několik polibků a už jsem uháněl k domovu. Ještě mi poslala sms, jak to bylo krásné a ať ji určitě dám vědět, že jsem dobře dojel. Pravda, snažil jsem se být v řízení pozornější než obvykle, volume na rádiu víc doprava. Ale při tom si promítal okamžiky uplynulého večera a noci. V tom mě to napadlo. Nikdy jsem tu nic na Amatérech, mimo nějakých komentářů, nenapsal. Ale tohle setkání bylo tak vyjímečné, že by to stálo alespoň napsat do blogu. Zastavil jsem u domu ve 3,59 hod.
Když jsem se rozepsal a zjistil „že to mám fakt dlouhý“, rozhodl se, že to bude povídka. Později, že to musí být alespoň dva díly. Vyměnili jsme si s Luckou od té doby několik zpráv. Stále pochybuje, zda se ještě někdy uvidíme. Já ji přesvědčuji, že určitě. A fakt bych si to přál. Už vymýšlím, jak by se dalo naše setkání zařídit. Lucko, byla to nádhera a věřím, že spolu něco podobného zase zažijeme.
Napsal jsem tu příběh, jak se může na stránkách Amatérů domluvit muž se ženou, jak se mohou sejít a jak spolu mohou prožít nezapomenutelný večer. A vážení, tento příběh je pravdivý a zažil ho „uzzkuseny“.