Jak jsem poprvé kouřil

25. 8. 2020 · 14 830 zhliadnutí OralTisnov

Jsem heterák. Mám rodinu, jsem spokojený, dá se bez nadsázky říct, že šťastný. A přece mi v životě něco schází. Tedy... scházelo. Až donedávna. Ale popořadě...

Jako každý kluk jsem odjakživa koukal na porno a honil u toho péro. Kdo říká, že to nedělá, honí o to víc. Stále častěji jsem ale přeskakoval děj vždy až na konec, kdy ho chlap vytáhne a začne stříkat. A běda jak u některého videa tenhle závěr chyběl nebo byl ustřihnutý. Časem jsem už hledal jen "cumshot compilation", abych se s tím nezdržoval.
Později jsem si všiml, že se během těch scén nedívám na holku, jak ji pokrývá sperma. Ale na péro, jak ho stříká. Tehdy mi došlo, že ač heterák, líbí se mi péra, zvlášť když z nich cáká semeno.

Nezbývalo než zkusit oslovit někoho s kým bych to mohl vyzkoušet. Zabrousil jsem do erotické seznamky a našel několik inzerátů. Odpověděl jsem na ně a čekal. Trvalo dlouho, než přišly odpovědi. Čekal jsem, že budou ostatní kontrolovat poštu tak dychtivě a často jako já, ale už je to asi nebavilo, tak odpověděli až za den nebo i za dva. Nakonec z domluvy nic nebylo, ať už se konverzace nelíbila mně nebo protistraně. Tak jsem to zkusil jedno odpoledne na chatu. Hodil jsem nesmělý dotaz a dostal pár odpovědí. Nakonec jsem se domluvil s Danem. Jeho zprávy měly hlavu a patu a byl mi hned sympatický. Neměl žádné zkušenosti a chtěl prostě zkusit, co se mu bude líbit a kam až bude ochotný zajít. Ani jsme si neřekli o fotku a rovnou se smluvili na místě a času kde mě vyzvedne a pojedeme hledat místo, kde to zkusíme.

Dan přijel jak bylo domluveno. Už se smrákalo, což hodně zjednodušilo hledání vhodného místa, protože jsme se shodli, že zůstaneme v autě. Po sklopení předních sedaček to sice nebyla žádná hitparáda, ale oba jsme byli nadržení zkusit něco nového, tak jsme si nějaké to nepohodlí odpustili. Svlékli jsme se a koukali na svá péra, nevěděli jsme moc, jak začít. Tak mi ho Dan vzal do ruky a začal hladit, pak pomalu honit. Byl jsem nervózní a péro ne a ne ztvrdnout.

Změna - nech sáhnout mě a pak to zkusíme znovu, řekl jsem. Dan měl krásný, do hladka oholený penis. Vypadal celkem dlouhý. Byl jsem zvědavý, co se z něj vyklube. Dan byl o hodně vzrušenější než já. Bylo to vidět podle toho, jak krásně rostl v mé ruce a taky mu z dírky vytékala kapka vzrušení. Přišla první příležitost ochutnat druhého muže. Setřel jsem kapku prstem druhé ruky a tak aby si ničeho nevšiml, za neustálého hlazení jeho péra, jsem ji opatrně olízl. Mírně slaná, ale dobrá. Nic co by mě odradilo. Tak jsem ho masíroval, dokud nebyl krásně tvrdý. V tu chvíli jsem ho jemně stiskl až u kořene a pomalu z něj vymáčkl všechnu zbývající čirou tekutinu. Tentokrát jsem ji slíznul jazykem tak aby to viděl a taky zatraceně cítil. Páni, co to s ním udělalo, jsem nečekal. Dan netušil, co se stane, byl připravený na honění. Kdesi hluboko v hlavě a taky v rozkroku ale cítil touhu po tom pokračovat dál. Jakmile jsem mu olízl špičku žaludu a on uviděl, jak jeho šťáva mizi v mých ústech, málem se udělal. Dost, nebo začnu stříkat a bude po všem, řekl a odstrčil mě.

Teď byla řada na mě. Měl jsem ještě jeho chuť na jazyku a jeho reakce mi udělala tak dobře, že se vzrušení rázem dostavilo a moje péro ztvrdlo během vteřin. Ono už teda tvrdlo když jsem se mu olizoval žalud.
Dan mi ho trochu nesměle a nešikovně hladil. Bylo vidět, že opravdu nemá zkušenost. Ale když se mu před obličejem pěkně postavil, našel si cestu ke správné technice. Asi se mu taky líbil, protože si to masírování začal užívat a já se rozplýval. Hladil mě přes koule a znovu honil, bylo to skvělé. Brzy jsem zapomněl, že jsem v autě s klukem a oddal se jen příjemným pocitům.

V tom se Dan zastavil a jemně mě stiskl u kořene. Bylo jasné, kam míří. Musel jsem to hodně rozdýchávat, protože moje vzrušení se blížilo vrcholu a já to ještě nechtěl ukončit. Chtěl jsem si to užívat dál a dál. Opatrně vymáčkl spoustu šťávy a trochu neochotně jí jen trošku ochutnal. Taky tomu nedůvěřoval jako já. Když ale zjistil, že na tom nic není, slízl taky zbytek. Aaaaachhhhh, vyrazil jsem ze sebe. Už chápu, proč mě po tomhle hned odstrčil. Bože... ten pocit, když se vás poprvé dotkne kluk jazykem, ta exploze nepoznaných pocitů, ta je prostě nádherná.

Dana můj vzdech povzbudil. Chuť mých šťáv se mu líbila a tvrdý žalud tyčící se před jeho obličejem evidentně taky, protože přešel do další fáze. Začal se jazykem jemně dotýkat celého péra, několikrát ho olízl až k žaludu a pak to přišlo. Jemně mě vzal do rtů, zatímco jazykem nepřestával zkoumat povrch mého penisu. Aaaaachhhhh, muselo to ze mě ven. To teplo v jeho ústech, to sevření rtů a masáž jazyka, to bylo prostě neskutečné. Nečekal jsem, že mě to bude s klukem tak silně vzrušovat. Ale péro tvrdlo jako kámen, splněný sen se blížil a já se tak tak vyhnul orgasmu. Rychle jsem ho zastavil - teď zase já, nebo se ti tu udělám.

Nebránil se. Líbilo se mu, jak mi to dělalo dobře a chtěl to mít taky. Najednou jsem neměl nejmenší pochybnosti o tom, jestli mi bude příjemné mít cizí péro v puse. Byl jsem tak vzrušený, že bych zabíjel, kdyby mi ho teď někdo vzal. Olízl jsem ho několikrát od kořene až po žalud. Na špičce se zastavil a jemně dráždil dírku. Pak znovu od kořene a znovu a znovu. Dan čekal, kdy už ho vezmu do pusy. Bavilo mě to prodlužovat. Po jednom olíznutí jsem se zastavil nad jeho žaludem, rozevřel rty, skoro celý žalud vložil mezi ně a... dýchl na něj horký vzduch. Dan se nechal zmást. Aaaaaaachhhhhhh, vyrazilo z něj, ale o to víc vzrušující bylo, když poznal, že to není teplo mých úst, že si bude muset ještě počkat. Pevně jsem stiskl rukou jeho tvrdý penis a začal mu lízat koule. Uffff, aaaaaaa, líbilo se mu to. Ještě chvíli, pak najednou jazykem od koulí přes uzdičku až na špičku žaludu a šup s ním do pusy. Pěkně hluboko, ať cítím celou jeho délky mezi rty.

Bože, aaaaaachhhhhhh, ooohhhhhhhh, nemohl si pomoct, vzdychal mi tam jakoby chtěl, aby to slyšeli všichni i venku z auta. Nádherně si to užíval a mně jeho péro tak strašně chutnalo. Bylo jemné, hladké, voňavé a tak pevné vzrušením. Stalo se z něj lízátko, které jsem si užíval plnými doušky. Byl jsem tak vzrušený jeho vzdechy a chutí jeho penisu, že jsem nevnímal jeho pokusy mě zastavit. Křičel Už budu! a jeho péro najednou ztvrdlo jako kámen, pohyby ustaly a mně bylo jasné, že sbírá všechnu nahromaděnou energii k mohutnému výstřiku. Vytáhl jsem ho z pusy a pevně sevřel rukou. Díval se přímo na něj, když začala jeho pánev couvat, penis klouzal v ruce až k žaludu v očekávání první vlny orgasmu. V tom pánev vyrazila dopředu, ruka sklouzla až ke kořenu, Dan vykřikl a první mohutná dávka jeho semene vystříkla proti mému obličeji. Bože to byl nádherný pohled. Přesně tak jsem si to představoval pokaždé, když jsem snil u sledování porna. Dan vzdychal, sténal a s každým přírazem do mé ruky vystříkla další dávka horkého semene na můj obličej. A mě v tu chvíli napadlo - jak asi chutná? Třeba bych to zvládl... v jednom z posledních stahů jsem se k němu přiblížil s otevřenými ústy a jemně vysunutým jazykem. A měl jsem štěstí, jedna z posledních kapek skončila ve mně a já ji ochutnal.

Dan ještě dlouho oddechoval a sbíral síly. Kolena se mu třásla a já stíral sperma ze svého obličeje i z jeho penisu. Pak jsem ho vzal do pusy a vysál z něj poslední zbývající kapičku.

Když nabral trochu sil, vrhl se po mém péru. Bylo malinko povadlé, protože jsem po jeho orgasmu tak nějak odpočíval s ním. To mu nedalo a hned ho vzal do úst. Rukou mi hladil koule a můj penis tvrdl znovu jako na povel. Pomalu mě kouřil, dovnitř a ven, dovnitř a ven, pokaždé jsem cítil, jak se penis tře o jeho jazyk, jak vniká do teplých houbek jeho úst. Pak ho vzal do ruky a jemně ho krouživými pohyby honil, zatímco kroužil jazykem okolo a přes žalud. Páni, to byl nádherný pocit. Můj rozkrok začalo zaplavovat nejvyšší vzrušení, když jsem si představil, jak mu stříkám do pusy a jak mu moje semeno stéká po jazyku. Co asi udělá, až mu řeknu, že budu stříkat? A mám mu to vůbec říkat? Nemám mu to rebelsky nastříkat do pusy bez varování?

Blbost, ještě by mě zabil. A navíc by to beztak poznal. Já to poznal okamžitě, když jeho péro ztvrdlo jako kámen. Mám to před výstřikem stejně. OK, už se to blíží, Už budu!, křičím. Dan nic, nepřestává. Copak mě neslyší? Dane, už buduuuuuu, aaaaaaahhhhhhhhhh!! Moje péro ztvrdlo, pohyb se zastavil a v rozkroku se sbíhala rozkoš z celého těla. Dan zpomalil pohyby. Věděl dobře, co přijde, ale pořád mě pevně držel a jazykem laskal můj žalud. Už, užžžžžž...! kde se ve mě proboha vzalo tolik semene? První, druhá, třetí dávka, všechny mohutné a horké, zalily Danova ústa. Některé se od jazyka odrazily ven a stékaly mi po koulích, jiné naplnily Danovu pusu a jen pomalu a neochotně vytékaly ven po jazyku, zatímco nepřestával masírovat můj žalud. Péro pulsovalo a pulsovalo, vlny rozkoše, které jsem v tu chvíli prožíval, trvaly snad minutu, dvě. Pokaždé, když jsem myslel, že záškuby skončily, že jsem už vypumpoval všechno semeno z těla, Dan pohnul rukou sevřenou kolem penisu a já se zase cukal rozkoší. A když už nestačila ruka, ponořil zase moje péro do své horké pusy a vysával ze mě poslední kapky sperma. Spousta ho unikla, ale něco zůstalo Danovi v ústech. Chvíli se rozmýšlel, ale pak to spolknul a usmál se - chutnalo mu to.

Zbytek téhle příhody mám trochu v mlhách. Oběma se nám třásly nohy, mozek byl skoro odkrvený a domů jsem se dostal ani nevím, jak. Co na tom ale bylo nejhorší, že jsme si nevyměnili žádný kontakt. Jeho přezdívka z chatu se mi vykouřila z hlavy a ačkoliv jsem tam několikrát čekal, psal výzvy, asi tam v té době prostě nebyl. Nikdy jsem se už nedočkal pokračování. A přitom jeho sperma tak dobře chutnalo...