Trojka na swingers pláži Punta Križa

10. 9. 2020 Lapalip

Naše zážitky z první návštěvy Punty v nás musely dozrát. Další dny byly prosyceny vzrušením, smyslností, nahotou a provokacemi v soukromí i na veřejnosti FKK resortu Valalta a okolí. I naše povedená návštěva ve swingers clubu „Anaconda“ přispěla k tomu, že jsem při druhé návštěvě Punty byl připraven a chtěl se znovu kochat tím neskutečně vzrušujícím pohledem na Lenu kroutící se slastí, když se dělím s jiným mužem o potěšení rozmazlovat její tělo něžnostmi, pevným stiskem i rozverným plácnutím a její mysl situacemi, které uspokojí její submisivní i tu skrytější, hříšnou část duše.
Řekl bych, že rozdávačné rozpoložení mojí nadržené mysli Lena tušila. Je v podstatě stydlivá a velmi citově založená dračice. Snad i proto mě tak baví donutit ji uvědomit si, že to chce, že touží podlehnout zvířecí touze být chlípnou opečovávanou ženou i nástrojem rozkoše rozvášněných dobyvatelů. Kazím ji. A jak rád. Tolik mě uspokojuje provokovat a rozvíjet její smyslnost.

I tentokrát jsme začali skvělým obědem v krásném prostředí restaurace „Blaž“, než jsme se vydali najít nějaké pěkné místo na pláži. Naši přátelé z Čech už tu byli. Nebylo v tu chvíli zrovna vhodné si rozložit deku u nich. Nechtěli jsme je rušit. Nebyli sami. Docela mě překvapovalo, že neměli zase tolik diváků, protože byl na ně opravdu krásný pohled. Je pravda, že jejich dynamické sousoší bylo dobře viditelné i z dálky. On ležel na zádech. Jeho žena, jemná blondýna s krátce střiženými vlasy a krásně tvarovaným poprsím, seděla u jeho nohou na patách a labužnicky mu kouřila ptáka. Bál jsem se o její krk. Hýbala hlavou velmi dovedně. Jazykem pomáhala rtům. Vždy se na okamžik objevil za spodním rtem. Skoro jsem cítil to brnění z přejíždění jejího drsného jazyka po uzdičce. Krásná štíhlá černovláska mu seděla rozkročmo na hlavě. Sama měla hlavu dozadu zvrácenou, dlouhé vlnité kadeře ji hladily bedra, tvář přikrytou závojem rozkoše. Držela si prsa, kroutila si bradavky a krásně vzdychala. On si ji přidržoval zespodu rukama kolem stehen a divoce ji lízal s malými pohyby hlavou. Byl jsem zvláštně pyšný, že zrovna naši známí tu předvádějí něco, čím všechny scény z naší první návštěvy této pláže strčili do kapsy. Prošli jsme kolem nich dál do zadnějších, méně obsazených částí skalnaté pláže a hledali vhodný volný flek.

Zaujal mě na první pohled. Postával vedle relativně malého ručníku uprostřed docela volného místa. Krásný vysoký snědý černovlasý sportovec. Na první pohled Chorvat. S výbavou, která se mu houpala u pasu, to byla hodně konkurenceschopná sestava. Se špetkou rošťácké škodolibosti jsem vnímal nervózní chvění Leny, když jsem se ho zeptal, zda je vedle něj volno a začal rozbíjet ležení. Znám ji. Její okatě suverénní chování mě nemohlo zmást. Navíc jen o kousek dál se slunil a s polotuhým nadprůměrným klackem pozoroval dění na pláži další zajímavý chlápek. Téměř holohlavý vyrýsovaný vikingský svalnatec. Tohle bude zajímavé. I já jsem se trochu chvěl. Já věděl, co mám v plánu. Lena to mohla jen tušit. Chovali jsme se však nenuceně a pouze s nenucenou důstojností může mít naději případný uchazeč o naši přízeň. Náš pohledný soused dobře skrývaným zájmem i v tomto bodoval.

Po jedné koupací pauze jsme se s Lenou rozhodli, že si zahrajeme kostky. Byla to vhodná příležitost. Nabídl jsem sousedovi, že si je může zahrát s námi. S milým úsměvem to přijal a přesunul svůj ručník k nám. Představil se jako Marco, sevřel svou tlapou malou ručku Leny a vyměnili si letmý polibek. Pravidla nebyla složitá. Ale už od začátku hry bylo jasné, že o kostky tu opravdu nejde. Přesto jsme všichni tři prokázali slušnou výdrž, když jsme v tom vedru na rozpálené skále dohráli celou hru. Mezitím jsme si povídali. Trochu neohrabaně jsem se ho zeptal, jestli patří do této části pláže nebo do té, která začínala jen o pár metrů dál, kam ženy chodí jen ze zvědavosti. S úsměvem nás ujistil, že právě tady je správně. Došlo samozřejmě i na informaci, že my jsme tu prvním rokem, ale během pár dní podruhé. Udělal nám radost, když řekl, že si to myslel. Chodí sem pravidelně každý rok a zná už mnoho z místních tváří. Nás by si určitě pamatoval. Byl jsem zvědavý a ptal jsem se směle dál na jeho zkušenosti. Najít tu pár nebo dokonce samotnou ženu na sex se mu zde pravidelně poštěstí. Pomyslel jsem si, že většina přítomných náruživců jistě vedle takových samců stejné štěstí nemá. Na předminulé léto Marco vzpomíná obzvláště rád. Potkal tu rumunsko-ukrajinský manželský pár. Postarší Rumun se rád díval z pláže na to, jak jeho krásná manželka ve všech polohách s Marcem divoce souloží na velké nafukovací matraci ve vlnách kousek od břehu. Moc se mu líbilo, že ji tam měl jen pro sebe a nemusel se bát ani zbloudilého výstřelu příliš říčného diváka. Rozuměl jsem mu. Před pár dny jsem tu také měl obavy z potřísnění nějakým frustrovaným cizím honičem.

Ti dva se na hru asi vůbec nesoustředili a nechali mě vyhrát. Po nutné ochlazovací koupeli se Marco nechal pozvat na drink do „Weisse“ baru. U lehkého koktejlu se stala atmosféra poněkud jiskřivější. Bavili jsme se mimo jiné o masážích a tantře. I Marco měl tyto pojmy v oblibě. Lena tála. Jako každá žena potřebuje dostatečně dlouhý rozjezd. Obzvlášť to platilo, když se jí má dotýkat někdo do té doby neznámý. Marco měl velkou výhodu relativně dlouhého a milého rozhovoru s letmými doteky a jiskřivými pohledy už při hře s kostkami. Naše nahota, vzrušení z atmosféry, celková scéna pláže, jeho galantní chování, úsměv na pohledné tváři, krásné tělo i dobře stavěný pták Lenu znatelně vzrušovaly. Možná jsem to vnímal jen já. Nedávala to na sobě příliš znát. Nechávala nesměle veškerou iniciativu na mě.
Ještě než jsme dopili, zeptal jsem se ho, jestli by mi chtěl pomoci na pláži rozmazlit Lenu masáží. Úsměv a kývnutí byla jeho odpověď po tom, co se Leně zadíval do očí. Prozradil jsem mu naši oblíbenou hru. Až se vrátíme na deku, společně Lenu namasírujeme kokosovým olejem. Dokud ale sama nedovolí, nesmíme se jí ani jeden dotknout v klínu. Stále se choval nenuceně, ale bylo znát, že ho to baví. Mezi ním a Lenou to pěkně sršelo. Bylo až neuvěřitelné, jak příjemně jsme se všichni tři cítili.

Tolik bych chtěl znát, jaké myšlenky a pocity Lena měla, když jsme se vraceli na naše místo. Na dece si Lena dle našeho pokynu lehla na břicho a my vedle ní z každé strany na bok. Začali jsme ji něžně a pomalu hladit. Podávali jsme si nad její prdelkou nádobu s kokosovým olejem a postupně, kousek po kousku, pokrývali její tělo kluzkým, hedvábným a jemně voňavým filmem. Marco se ukázal jako zkušený borec. Přizpůsoboval se našemu tempu, nespěchal a užíval si každý dotek a pohlazení.
Navíc byl podobný hračička jako já a nadšeně se přidal k mému nápadu, zahrát si s Lenou hru „Poznej, Leno, čí je to ruka!“. Vítězila. Vzhledem k polohám rukou to měla Lena snazší. Nám však nešlo nám o vítězství, ale o provokativní doteky a vzrušení Leny. A to se dařilo dobře. Tu hru jsme nehráli moc dlouho. Čekaly nás jiné.

Přestože jsme se stále drželi pouze na zadní části těla, začala Lena brzy vzrušeně dýchat. Přestaly nám stačit naše polohy pro delší dosah na celé Lenino tělo. Oba jsme si k jejím bokům klekli. Změnou polohy Marco nebojácně předvedl své vzrušení. Jeho velký klacek polotuze opisoval do prostoru čtvrtkruh. Přestal jsem skoro vnímat okolí. Ale to, že jsme byli brzy obklopeni smíšeným davem v relativně širokém kruhu, se samozřejmě nedalo nevidět. Snad i proto, že další muži by byli evidentně navíc, se průměr hlediště nezmenšoval. Velké množství přihlížejících nás vlastně chránilo před příliš smělými nadrženci. Těžko tomu věřit, ale diváky jsem skutečně téměř vytěsnil.

Lena se postupně zcela propadla do vášně. Smyslně a provokativně kroutila prdelkou, roztahovala stehna a ukazovala nám svou vlhce lesklou brázdu v buclaté kundičce. Usmáli jsme se s Marcem na sebe. Dílo se dařilo. Lena se ale stále neměla k tomu, aby nám dala pokyn k intimnějším hrátkám. Usoudili jsme, že je čas na masáž přední strany těla. Nechtěl jsem ji nechat otevřít oči a rozkoukat se. Naklonil jsem se nad ni, něžně ji políbil na tvář u ucha a pošeptal do ucha, ať se otočí na záda. Při otáčení si obecenstva stejně všimla. V jejích očích proběhlo několik emocí najednou. Vyděšení, vzrušení, nesmělost i neřest. Výsledkem bylo slastné pomalé opětovné zavření víček. Evidentně ji vzrušovalo i to, kolik ptáků teď stojí a je drážděno jen při pohledu na ní. Nesnažila se jakkoli zakrýt. Naopak mírně roztáhla nohy. Všichni jsme měli moc hezký výhled na její krásu. Hrotité bradavky, ploché bříško i rozevírající se kundičku s výrazným tělem poštěváčku.

Marco si znovu vychutnával každý kousek a záhyb tentokrát přední strany těla. Zvláštní péči jsme samozřejmě věnovali jejím ňadrům, dvorcům a bradavkám. V její tváři se zračili rozkošné emoce. Olej byl brzy rozetřen všude krom ostrůvku kolem jejího krásného buclatého klínu s blonďatou ozdobou na vrcholu provokativně vystouplé hrmy. Lena ale stále nic neříkala. Nezvala nás dál. My tedy trpělivě pokračovali v masáži, hlazení, laskání a kroužení. Z jejích úst však čím dál častěji unikaly pří výdechu sténavé tóny. Hrály na struny harfy našich nervů vedoucích přímo do našich penisů. Marco ji zrovna jemně hnětl na boční straně stehna, když se slastným zavrněním pochválila jeho umění masáže. Využil jsem toho vyrušení ticha mezi námi. Obával jsem se, že Lena buď zapomněla na naši hru, nebo nedokáže překročit svou stydlivost. Znovu jsem se nad ní naklonil.
„Miláčku, ještě nechceš, abychom se dotýkali Tvé buchtičky?“
Otevřela lesklé oči. Vrátila se z velkých dálek říše rozkoše.
„Cože? Ach, ano... Ano! Prosím, už se mě smíte dotýkat všude!“
S Marcem jsme na sebe pobaveně mrkli. Nemusel jsem překládat. Vypadala tak kouzelně. Jako kotě předla v rozkoši.

Oba jsme se dotýkali jednou rukou bradavky a druhou rukou jsme jemné hlazení ukončili na své straně od čárky její vzrušením nateklé kundičky. Postupně jsme pomačkali velký i malý pysk, přejížděli mokrými bříšky prstů mezi nimi a začali si střídavě jemně hrát s poštěváčkem a provokovat kolem vchodu.

Lena nádherně reagovala na každý náš pohyb v centrech rozkoše. Sama se vydala na průzkum našich těl dlaněmi. Nekroužila dlouho. Neomylně našla to, co hledala. Uchopila naše tuhá mužství pod žaludy. Laskala je a hodnotila stiskem. Vzrušení mužské části tria okamžitě vyrostlo. Naše dráždění jejího těla se stalo důraznějším. Marco se prsty statečně vydal na průzkum jejích hlubin. A i tohle uměl dobře. Podle jejích reakcí rychle nacházel body, o kterých mu pověděla, když jsme se před nemnoha minutami bavili v baru o masážích a o tom, jaké dráždění se jí líbí. Ptala se ho, jestli mu nevadí stříkání ženy, což se jí stává při správném dráždění jejího G-bodu. Prsty nebo v lepším případě ptákem. Byl poslušný i k jejímu přání, že může sice stříkat brzy, ale daleko raději má, když si nechá kundičku nevystříkanou co nejdéle, plnou pro píchání, protože je pak užší a citlivější. Vystřídal jsem jeho prsty. Plnost jejího „géčka“ jsem podpořil drážděním za ním a pěkně jí ho napumpoval. Sklonil jsem se nad jejím tělem a polaskal její kundičku jazykem. Navlhčil ji celou a nasál poštěvák. Unikl jí slabý výkřik. Její honění našich ptáků bylo intenzivnější.

Ještě chvíli jsme záměrně zvyšovali její nadrženost. Dařilo se nám to. Po jednom táhlém dlouhém vzdechu se Lena zvedla na lokty a podívala se na nás pohledem, který zbožňuji. Byl plný divoké vášně a odhodlání. Probudili jsme draka. Převzala iniciativu. Změnila polohu. Tlakem na tělo Marca ho položila na záda a vystrčila na mě prdelku. S hlavou nad jeho břichem se ho smyslným hlasem zeptala, jestli chce, aby ho kouřila. Jen kývl a vzrušeně zamručel. Naskytl se mi pohled, který pokaždé trhá mou duši vzrušením. Ta její prdel. Úzký pas. Ženská sexy záda.

Podívala se na mě přes rameno smyslně a pouze očima mě vyzvala k akci, než se otočila zpět na něj. Její hlava se začala pohybovat nad jeho břichem. Olizovala mu ptáka od koulí přes rýhu pod uzdičkou až po žalud. Pak si ho přizvedla rukou a zmizel jí mezi rty. Trochu jsem si pohonil ptáka k maximální tvrdosti, navlhčil žalud a penis slinami, roztáhl její půlky stiskem a pomalu ho do ní zasunul. Slast ze situace, z předchozího dráždění jejími prsy i ze vzrušené měkké nateklosti jejího mokrého a horkého lůna byla nadpozemská. Krom šumění moře bylo kolem nás ticho. Možná to nebylo jen moře, ale i šustot předkožek diváků, ale od chvíle vpochvení jsem ještě méně vnímal svět kolem nás. Pevně jsem ji chytil za prdelku, hnětl jí a pořádně přirážel. Střídal jsem to s táhlejšími pomalejšími hlubšími šťouchy. Moje koule jí pleskaly přes pysky a poštěváček. Lena vydávala omamné kňučivé zvuky. Její prdelka si zasloužila odměnu. Kvůli mému vzrušení jsem špatně odhadl sílu a dlaně na ni dopadly možná s příliš velikou silou. Po zaplněné pláži se rozlehlo hlasité plesknutí. Kňučivý vzdech z Leniných plných úst se změnil ve vysoké zakvílení. Vyndala na chvilku ze rtů jeho žalud a zařvala hlubokým vášnivým hlasem jako lvice. Divoce si ho hned zase zasunula hluboko a rozjela opravdu divokou kuřbu. Marco měl klidnou tvář, ale bylo zřejmé, že bojuje se vzrušením.
„Do you wanna fuck her?“
Podobně jako před chvílí Lena, i on se vracel k vědomí pomalu. Díval se, jakoby nerozuměl.
„Do you want to fuck her?“
Pomalu kývl. Lena se ladně otočila prdelkou k němu. Mezitím si Marco klekl a nasadil si kondom, který jsem mu podal. Lenin obličej byl změněný. Musím říct, že v takovém stavu vzrušení a vášně jsem ho snad ještě neviděl. Nelehl jsem si jako Marco. Stále jsem klečel, nechal se kouřit a pozoroval, jak jeho péro, které v pláštěnce nic neztratilo ze své velikosti i tvaru s výrazným žaludem, je směřováno správným směrem a za slastných zvuků obou mizí v milované ženě. Jeho pták nebyl o moc silnější než můj, ale byl minimálně o dobré 3 cm delší. Byl jsem zvědavý na Leniny zvuky, až v ní bude po koule s žaludem ponořeným v jejím čípku. Brzy jsem se měl dočkat a neměl jsem být zklamaný. Později mi vyprávěla, že byl skvělý. Jeho pták v ní, ale hlavně jeho velké ruce na její prdelce. Hnětl ji a plácal. Každý chlap prý plácá jinak. A on plácal dobře.

Musel být na nás hezký pohled. Dva klečící muži a mezi nimi krásná blondýna s kulatou prdelkou vydávající úžasné sténavé zvuky. Najednou si ji Marco silně přitiskl k sobě, zasunul ho až na doraz a přestal s pícháním. Lena to určitě poznala v sobě, ale já si nástupu jeho orgasmu nevšiml. Zpětně jsem si přehrál a uvědomil její pohyby, sténání a gesta z posledních chvil, které naznačovaly, že lůnem vnímá jeho mohutnění a tvrdnutí před vyvrcholením. Tyhle změny v sobě milovala. Vytáhl z ní péro s plným kondomem. Položil se na záda a oddechoval. Lena se znovu otočila prdelkou na mě. Takhle to má ráda. Střídání, když jeden odpadne. Vzal jsem si ji a užíval si nádherné píchání s hlasitými vzdechy mé úžasné překrásné Leny. Položila si hlavu na břicho Marca, držela se jeho těla a přijímala mé přírazy. Rozhodl jsem se, že teď se neudělám a to vzrušení si vychutnám s Lenou ještě jednou, až si to celé budu přehrávat. Podíval jsem se na dav kolem nás. Bylo jich skutečně hodně. Stále hluboce zaražený v jejím těle jsem rozpřáhl ruce a zvolal: „And that´s all!“.

Po chvilce ticha se z davu ze všech stran kolem nás ozval potlesk. Nečekal jsem to. Uznávám, že těmi slovy jsem si o to trochu řekl, ale neměl jsem to v úmyslu. Překvapilo nás to a pobavilo. Lena se položila na záda, oddechovala a s blaženým výrazem ve tváři se smála tomu potlesku. Znovu se styděla. Lehl jsem si k ní a líbal ji.
„Byla jsi úžasná, miláčku!“, řekl jsem jí plný citu.
„Bylo to úžasné! Oba jste byli skvělí! Ty jsi ale ještě nebyl! Pojď ještě do mě! Udělej se, jestli chceš!“.
Roztáhla pode mnou stehna a já měl najednou žalud přesně na správném místě. Mé rozhodnutí neudělat se bylo pryč. Při polibku jsem zajel do její uvolněné roztažené kundičky. Zavřela oči, když jsem byl na dně. Koule mi napovídaly, že je ten správný čas. Rozjel jsem svůj šicí stroj. Ale skála byla na tuhle polohu pro moje kolena moc tvrdá. Otočil jsem si Lenu na břicho, přitáhl její levé koleno k tělu, zajel znovu do ní, opřel se o její prdelku a přidržel si ji za vlasy. Tuhle submisivní polohu má ráda, ať už mířím do hlubiny na čípek nebo mělčeji na géčko. I pro mě je to rychlá cesta na vrchol. Stačilo několik hlubokých pohybů následovaných prudšími přírazy směřovanými na přední stranu pochvy za stydkou kostí a její kundička doprovázená čím dál hlasitějším Leniným vzlykáním, jak se zvyšoval tlak zadržované tekutiny, svlažila moje koule teplým výstřikem. Na vrchol jsem to měl ještě kousek. Pokračoval jsem v přirážení a brzy jsem měl mokrá celá stehna. Dál už to ale nešlo vydržet. S chroptěním a cukáním jsem ji zalehl. Cítila, jak jí vylévám své semeno pulsujícím ptákem k čípku.

Bylo to úžasné. Ale realita nás obklopila velmi brzy. Téměř okamžitě jsme cítili, jak hodně jsme rozpálení. Museli jsme se jít zchladit a smýt ze sebe pot a olej. Lidé se mezitím rozešli, ale vnímali jsme jejich zaujaté pohledy. Bylo nám to jedno. Bylo nám krásně.

Marco s námi ještě chvilku klábosil, ale jak se slunce pomalu chystalo na večerní mořskou koupel, brzy jsme se společně vydali k východu z pláže. Lena měla na cestu krásné modrobílé přiléhavé šaty samozřejmě bez kalhotek. Moc jí to slušelo. Očima jsem visel na jejím prdelce. Nejen já. Byla jak nahá. Rozloučili jsme se u aut. Vyrazili jsme směrem k Valaltě.

Nedojeli jsme ani na asfaltku, když mi Lena se vší vážností a smyslností v hlase řekla, že úplně teče a že mě musí znovu mít v sobě. Zatočil jsem na soukromou cestu. Přál bych Vám vidět její nadšený obličej, když zjistila, proč jsem „špatně“ odbočil. Přelezli jsme si na zadní sedadlo. Seděl jsem, ona si pouze vyhrnula šaty k bokům a klekla nade mne. Vpochvil jsem se s pohledem do jejích blankytných očí se stiskem její neskutečné prdele. Přímo jsem si ji na mého nadrženého kamenného ptáka nasunul. Držel jsem ji pevně za půlky, nadhazoval si ji a žaludem pumpoval její géčko. Držela mi hlavu v dlaních, když mi její ostře citelné proudy výstřiků dělaly důlky na břichu a stékaly do klína a po šourku. Za chvilku jsem křičel do jejích prsou při pulsování kořene penisu s cukajícím se žaludem za branou její pochvy. Ona ty pohyby vnímala a křičela se mnou. Miluju ji.