Manželský sex - zlobivá školačka

4. 9. 2020 Lovetatto

Miluju svého muže, jsme spolu už přes 15 let a pořád mě něčím překvapuje. Rajcujeme se neustále a to i když jsme v práci a podobně. Včera to začalo stejně.... Ráno se převlékám a když se na sebe kouknu do zrcadla říkám si trochu ho pozlobím :-P Vezmu mobil a udělám sadu fotek jen v kalhotkách v lascivních pózách a posílám muži do práce. Za chvilku přichází odpověď... Oooo nádhera máš ještě ? Posílám pár dalších a to už mu z toho stojí a píšeme si jak se na sebe těšíme. Uděláme si hezký večer ? No jistě. Miluju tyhle naše večery. Koupím vínko a udělám večeři. Mám chuť už teď ale na něj a tak mě napadá že už dlouho svýho krásnýho čuráka nenafukoval vakuovou pumpou. Píšu hned nechceš dnes foukat ? A on že klidně :-) Je prostě pro každou špatnost.
Uvařila jsem a všichni jsme se najedli. Muž si hodil sprchu a jde se se svým náčiním zavřít do ložnice. A já už vymýšlím scénáře v hlavě co se sebou provedu. Za chvíli ukládám syna a jdu si taky hodit sprchu. V ložnici tahám ze skříně punčochy ( takové ty jako podvazkové ) krátkou károvanou sukýnku, korzet pod prsa a černou lesklou košili. Udělám ze sebe nezbednou školačku :-) Celá se vymydlím oholím a do zadečku si dávám malý anální kolík. S trochou gelu tam krásně vklouzne.... dnes bych si ho dala i nafouklého do zadečku, snad to zvládnu. Muž je stále v ložnici a já se jdu nalíčit. Oči výrazné s linkami a přidám i pár pih ať to má šmrnc. Obleču na sebe punčochy, sukni, zapínám korzet a utahuji. Nad ním mi krásně trčí kozy a to má rád. Přes ně hodím košili a zapínám jen na dva knoflíčky aby mu zůstal výhled na obří výstřih. Nakonec ještě udělám dva culíky ať mě má za co tahat :-P
Koukám na mobil a už mi posílal fotky svýho napumpovanýho klacka ... Je tak krásnej z toho pohledu hned vlhnu. Nemeškám a dělám hned taky fotky a posílám. V zápětí mu nesu skleničku s vínem a projdu se před ním. Ten podled se mu moc líbí a je to i vidět na jeho chloubě. Mám na něj chuť ale ještě ho tam nechávám a jdu se vedle dívat na tv. Měním si kolíček za vibrační kuličky a pomalu vsouvám do zadečku. Pouším si je a nechávám se unášet tou rozkoší. Po nějaké době přijde fotka. Koukám na ni u ní popisek Stačí ? Bože je tak krásně široký a nadýchaný z pumpy. Najednou mám zase řádně mokro a kuličky z zadečku vibrují. Přijde muž a říká jdem na cígo ? No jasný dáváme si u balkonu s otevřenými dveřmi cigárko. Přijde ke mě zezadu a rozepíná mi další knoflíček na košili aby si vytáhl kozičky ven. Pěkně je masíruje a hněte a jeho chlouba mě tlačí do zadku. Cítíš ty vibrace ? Oooo ano. Ruce mu kloužou dolů na boky a pak k zadečku. Krásně ho zpracovává rukama. Občas povytáhne kuličky kousek ven a dovnitř. Ohne mě rovnou tam u balkonových dveří nohu vyhodí nahoru na práh já se stíhám jen opřít rukama futra od balkonu. Vrazí mi ho tam a divoce šuká. Ty přírazy jsou krásný a úžasně mě vyplňuje a drží mě u toho za culíky - jooo líbí se mu....myslím že nás musí slyšet až venku. Vytáhne ho a pleskne mě přes zadek až to plácne. Nechá mě dokouřit si svý cigárko a lehne si na záda na postel. Koukám na něj a úžasně mu trčí. Teď si ho dám jak na něj mám chuť už celý den. Jdu k němu ústy a začínám polibky po celé jeho délce. Takhle ho zlobím jen chvíli a už si ho beru celého do pusy a kouřím. To už slyším jak vzdychá a to mě vzrušuje ještě více. Beru si do parády i jeho koule saju je tak dlouho dokud je nemám pěkně obě v puse a lížu jako blázen. Přejíždím i na zadek a lížu i tam. U toho mu ho pořádně honím. Moc se mu to líbí...Ještě znovu kouřím a tentokrát jde na řadu hluboké kouření. Nacpu si ho tam celého a držím co nejvíc to jde koule mám až u nosu ale to jak ho to bere .... tak po patnácti sekundách už musí ven ale jeho slova " Miluji tě " Mi říkají že dnes jsem obzvláště šikovná. Říká pojď ke mě.... A já na něj nasedám Ať si můžu zajezdit na ocásku. Pěkně jezdím a u toho se líbáme a taky mi občas nasaje bradavku a hraje si s prsy. Jelikož mi pořád v zadku pulzují kuličky je to pro mě dost intenzivní a vytahuji je.
Další pauza na cigaretu. Nechceme se ještě udělat. Ovšem mě stejně zase na chvilku ohne u balkonových dveří... Prostě mu to nedá.
Hodí mě na postel a mám zakleknout na všechny 4 . Hned je za mnou na kolenou a přiráží tak divoce jak jen může. koule mě pěkně pleskají do rytmu. Najednou říká : " Chci to zkusit do zadečku " Souhlasím a natahujeme gumu. No jde mu tam jen do půlky s tou velikostí se ani nedivím. Já si dávám na zadeček ještě trochu gelu a pomalu zkouším nasedat. Jelikož je opravdu velký trvá to dlouho než jsem až dole u kořene. Pak se začínám pomalu pohybovat. Je to nečekaně příjemné a intenzivní. Můžu se zbláznit slastí. Za cvíhvíli už pěkně přirážím zadeček v tempu na jeho kládě a on je taky vzrušením bez sebe.

"Sundáme tu gumu ? " Chci ti vystříkat zadek.... říká. Souhlasím vytahuji a sundávám gumu chviličku pokouřím a dávám dávku gelu na jeho špičku a směřuji opět do svého análku. Už tam bez problému zajel a mě to baví. Opírám se vzadu o ruce a rajtuju na něm co jen můžu. Jsem skoro na vrcholu blaha a už cítím jak mu pulzuje a on vrcholí přesně tam kam si přál. Moc ráda mu plním přání. Oba odpadáme vyčerpáním. Sakra a mě chyběl kousek. Muž mě ovšem už dobře zná a tak vytahuje masážní vibrátor pokládá na klitoris a ruku hluboko do kundičky. Je tak šikovný... Tohle dlouho nevydržím . A taky že ne asi za minutu mám dva silné orgasmy hned po sobě a odpadám taky úplně vyčerpaná.

Jak říkám Miluju svého muže a tyhle naše společné večery.

Toto je můj první výplod, vše je podle skutečnosti :-) Budu ráda za jakékoliv komentáře ! Hezký den ;-)