Lesní oběť

4. 9. 2020 · 13 322 zhliadnutí Elka1

Od oslavy bratrových narozenin už uplynul nějaký čas a na mne zase přišly choutky. Na té oslavě to sice bylo fajn, ale přecejen když jsem se pořád musela kontrolovat, tak to trochu rušilo. Navíc jsem nikoho z těch chlapů neviděla a to mi taky trochu chybělo. Prostě mi bylo jasné, že teď to chci trochu jinak. Sice jsem ještě nevěděla jak, ale bylo mi jasné, že moje teorie o ochotě chlapů využít ženskou bezmoc byla správná.
Přemýšlela jsem o tom vlastně pořád. A jednouho dne, když jsem chodila po lese a hledala houby, jsem se najednou ocitla na místě, o kterém jsem ihned měla jasno: TADY!!
Byla to malá půlkruhová mýtinka v mlází, která byla zakončena ostrým, asi metr vysokým břehem, na kterém rostly blízko u sebe tři stromy. Mezi stromy a břehem bylo tak asi půl metru volného prostoru - tak akorát na posazení. Samotná mýtinka byla asi 300 - 400 metrů od kraje lesa, kde houbaři parkovali auta. Netrvalo dlouho a měla jsem přesnou představu o tom, co a jak udělám.
Následující sobotu mi počasí přálo a tak jsem vyrazila splnit si svůj sen. Byla jsem dost roztřepaná, protože mi bylo jasné, že zatímco na bratrově oslavě byli "ověření" hosté, tak v tomhle případě jdu dost do rizika, ale rozhodla jsem se, ze to udělám, tak jsem si posbírala připravené potřeby a vyrazila jsem na své místečko.
Bylo ráno a na kraji lesa už bylo několik aut, takže jsem jen doufala, že mne nikdo nepřekvapí až se budu připoutávat. Došla jsem na místo a pustila se do příprav. Ze všeho nejdřív jsem na větev prostředního stromu, pod kterým budu sedět, umístila ceduli s nápisem: POUŽIJ, NAPLŇ, NEUBLIŽ. PO POUŽITÍ ZASE ZAŠPUNTUJ. To pro ty míň chápavý, nebo nerozhodný. Pak jsem připravila provazy a řemeny na připoutání nohou k bočním stromům a naměřila je tak, aby mi provazy vedly od řemenů, co budu mít nad koleny, šikmo nahoru a držely nohy doširoka roztažené.
Dalším krokem bylo umístění kovových pout na větve prostředního stromu, takže když budu sedět pod stromem, budu mít ruce zhruba ve výši hlavy. vzdycky jeden náramek na ruce a druhý připnutý k větvi. Dál jsem si připravila robertka, roubík a deku pod zadek a za záda, vych se neodřela o kmen.
Poslední kontrola před připoutáním.... PROBOHA KLÍČEK OD POUT!!!!! Málem bych zapomněla.... vzala jsem klíčky a zasunula je do štěrbiny v kůře stromu v místě, kde větev vyrůstá z kmene. Tak, aby nebyly vidět, ale abych je mohla nahmatat a vytáhnout až se budu chtít osvobodit. No, teď už je to vše a hurá na to...
Svlékla jsem se, šaty a prádlo pohodila vedle sebe, pro zájemce jsem u šatů nechala 2 krabičky kondomů, nasadila si roubík, usedla pod strom, karabinama připnula provazy k řemenům, zavedla si robertka (musela jsem se usmát nápadu se "zašpuntováním"), zapnula ho na mírné vibrace a nakonec zaklapla pouta na ruce a druhé náramky na vybrané větve. TAK! A teď už jen čekat....
Čekání se celkem protahovalo a celkem jsem se nudila. Najednou mne ze zamyšlení vytrhl mužský hlas: "Panebože paní, kdo vám to udělal? Počkejte, hned vás z toho dostanu!" Krucipísek...s rytířema jsem teda nepočítala..... Honem něco vymyslet...... Začala jsem na něho důrazně vrtět hlavou a huhlat do roubíku "Hehmmeme ho hmím". Chlap se zarazil: "Vy nechcete rozvázat?" Další zavrtění hlavy a výmluvné nastavení roubíku. Došlo mu to a roubík mi sundal.
"Já vím, že to myslíte dobře, ale prosím, nedělejte to"
"Tak teda ne, když nechcete. Ale proč?"
"Víte, prohrála jsem sázku a tohle si na mne vymysleli. Musím tu takhle být do večera, než pro mne přijdou. Když mne odvážete, tak si na mne vymyslí něco horšího..."
"Tak co mám teda dělat? Vrátit vám roubík a odejít jakoby nic?". Sklopila jsem oči a jen jsem kývla.
"Nebo mám zneužít situace podle týhle cedule?" Vypadal celkem naštvaně.
Zase jsem sklopila hlavu a myslím, ze jsem i zčervenala: "To je na vás"
"Ok" řekl a nacpal mi roubík zpátky. "Ale jen tak neodejdu" a začal mi mačkat prsa a mnout bradavky. Pak sjel do rozkroku, vytáhl robertka a zabořil mi do kačenky prsty.
"Uhmfffff"
"Copak čubko? Koukám, že se ti to líbí....Tak přidáme!" Začal mi palcem jedné ruky masírovat klitoris a druhou rukou mne (teď už třemi prsty) začal divoce prstit. PANEBOŽE TOHLE JSEM POTŘEBOVALA!!!! Do roubíku jsem hučela teď už nepřetržitě. Po chvíli přišel první orgasmus a neměl být ten den poslední.
"No, ale jestli si myslíš, že jsem ti udělal dobře a teď zmizím, tak se pleteš. Taky chci svoje" Rozepnul kalhoty a na svět vyskočil jeho penis. Byl už v pohotovosti a už z něj kapalo. Sice žádný obr, ale svojí práci udělá.....tak už dělej......AAAAAA!!!!!! O nejaký ohledy se teda nestaral..... Vrazil ho do mne naráz a bezohledně. Ještě že jsem už tekla jak potok..... Začal přirážet jako o život a přitom mi chvíli drtil prsa, chvíli bradavky.... PANEBOŽE TEN MNE SNAD O TEN STROM UMLÁTÍ!!!!
Najednou udělal mohutný tvrdý příraz a zůstal přitlačený na mne s ptákem hluboko ve mně, pak krátký křečovitý příraz na dno a JEŠTĚ JEDEN!!!! UUUUUŽŽŽ!!!! Můj druhý orgasmus přišel zároveň s horkým proudem jeho semene, který jsem cítila uvnitř kačenky........ No, na to, jak byl zezačátku rytíř plný ohledů, tak to do mne nastříkal celkem bez skrupulí. Ani neví, jestli jsem chráněná.....
Otevřela jsem oči. Seděl přede mnou v dřepu a koukal se, jak ze mne teče jeho semeno. A na mne dolehl silný stud.....
"No, kurvičko, bylo to super! Ještě něco na památku a půjdu" Panebože, co tím myslí????
Odstoupil na tři kroky a vytáhl mobil. JEŽÍŠIMARJÁ TO SNAD NEEEEE!!!!! S TÍMHLE jsem teda nepočítala!!! Ale bylo pozdě. Spoušť foťáku cvakala na plný obrátky.... Detaily prsou, mušličky s vytékajícím semenem, selfíčko s nahatou, přivázanou a použitou.....
"Tak díky a teď tě tu nechám pro další.... Možná se přijdu navečer podívat, jestli tě odvázali.... Jo a abych nezapomněl - ZAŠPUNTOVAT!!!" Zarazil mi zpátky robertka a nezapomněl ho spustit.....
Zase jsem tu sama..... a přemýšlím.... bylo to fajn, to jo, ale není to moc risk? stojí mi to za to? neměla bych radši vypadnout dokud je čas?
"Ty píčo, pánové pojďte sem! Tohle jste eště neviděli!!!!"
Fuj to jsem se lekla.... ani jsem si nevšimla, že někdo jde.....a druhej.....
"Co tu máš vole? No ty krávo!!!!! To je něco!!!"
Druhej... kolik jich tam ještě je? Tak ještě další dva...... Kolik jim může být? 18? 19?
"Tak pánové nevím jak vy, ale já si tohle ujít nenechám. Hodlám si luxusně zašukat a pustit jí do rodidel to nejlepší, co ve mně je"
"Ty vole aspoň si vem gumu. Jsou tam vedle tý čubky...."
"Ses posral, ne? Poprvé v životě mám šanci vystříkat se do baby a já si budu brát gumu???" To už byl u mne a vytahoval mi vibrátor...
"A hele! Někdo měl stejnej nápad jako já. Nevadí, přidám to svoje!" AAAAAAAAAAAHHHHHHHHHH tak tenhle je fakt velkej!!!!! A vypadá, že je zkušenej.... využívá svojí velikosti a protahuje mne pomaaluu a dlooouze!!!!!!!! Ježíši to je nádhera!!!!!!!
"Tak čubí neflákat se, hlavinku sem a jako u zubaře!!!!!" Druhej stojí na břehu vedle mne, ptáka má venku a šermuje mi s ním u obličeje. Sundavá mi roubík, ale než stihnu cokoliv říct, mám ho až v krku.....
"AHGHDDRRRRRMMGGG"
"Tak je to správně..." Jeden mi pomalu a důkladně projíždí mušličku a přitom mačká klitoris, druhej mne šuká do krku, třetí mačká prsa a kroutí bradavkama a ctvrtej... kde je??? Támhle.... panebože - všechno to natáčí...... Tak tohle jsem nezvládla. Že to budou fotit a točit mne nenapadlo..... Kristepane to bude ostuda, jestli to někam pošlou.....
"Helejte, šukálisti, bude chtít ještě někdo vykouřit, nebo jí mám nasadit ten roubík?"
"Já jí dám taky ochutnat. Pusť mne na ní" Fotograf se zapojuje......
"Venco, už budeš? Já to po tom kouření držím na krajíčku, tak bych potřeboval volnej otvor..."
"Vydrž...ještě...chvilku......JOOOOOOOO!!!!!!" Teda ten to opravdu potřeboval.... cítila jsem silnej proud a další a zas...... měl toho moc...... Vyjel ze mne a okamžitě se do mne dral další.Čtyři - pět přírazů a stříkal taky.....
Mezitím mi fotograf strkal toho svýho až na mandle a bylo vidět, jak si to užívá. Najednou začal bez varování stříkat a já toho měla plnou pusu. No, ani s tímhle způsobem použití mého těla jsem nepočítala, ale co.... Sperma už jsem párkrát v puse měla a nic se nedělo. Vytáhne ho, vyplivnu to a bude to....
Omyl.... Vytáhl ho a než jsem stihla plivnout, měla jsem zpátky roubík a ucpanej nos...... Nezbylo než polknout..... FUJ!!!!!!
Byla jsem tak šokovaná tím polknutím, že jsem si ani nevšimla, že se mi do mušličky chystá poslední ze čtveřice..... No... velikost - spíš průměr.... ale byl z toho všeho dění už tak vzrušenej, že stříkal skoro hned.
"Takže pánové, zašukali jsme si, navrhuju tady čubičce poděkovat, naposled si plácnout přes kozy, zašpuntovat pindu a jdeme."
"Ty, Fery, mám nápad. Co to mrdáníčko pro další "hosty" nějak ozvláštnit?"
"Super. A jak jako?"
"No, zašpuntujeme jí pindu šiškou. Nám to pude zasunout hravě. Oni to budou vyndavat složitě a ona si užije...." TO SNAD NEMYSLÍ VÁŽNĚ!!!!! TO NÉÉÉ!!!!! AAAÚÚÚ!!!!! Fakt to udělali....
Při odchodu si každý ještě plesknul přes prs, zmáčknul bradavku a plácnul do šišky, takže tam byla celkem hluboko, a pak odešli..... Jeden se ještě na kraji mlází otočil:
"Neboj kurvičko, sama tu dlouho nebudeš. Když někoho potkáme, tak ti ho sem pošleme....."

(Pokračování příště - jestli pokračování chcete...?)