Zážitek z Afriky..(1)

7. 9. 2020 uzzkuseny

Mám už docela dost zážitků ze světa sexu, ale některé přeci jen „vykukují“ z celé té řady. Psal se rok 2014 a už po několikáté jsme se vydali s manželkou na dovolenou do Afriky, konkrétně do Egypta. Manželka vedro zbožňuje, nicméně výlety po pyramidách apod nevyžaduje a bydlení v pěkném, uzavřeném resortu, s plným „all inclusive“, není špatný dovolenkový relax. Byli jsme v Egyptě už po několikáté, takže jsme jen opakovali klasické plážové povalování, kdy si manželka četla a opékala se, koupání a šnorchlování, proložené mojí občasnou sportovní aktivitou v podobě volejbalu nebo fotbalu na písku a hlavně posedáváním u plážového baru. Co bych byl za chlapa, kdybych neokukoval rekreantky a občas se nezasnil, jak která vypadá nahá ( v Egyptě moc žen nahoře bez nepotkáte) nebo jaký by byl dokonce s tou kterou sexík.
Asi třetí den jsem opět seděl na drinku u bazénového baru a můj pohled krytý skly slunečních brýlí hodnotil ženské osazenstvo. Přes jednu sedačku se posadila dvojice dam, matka s dcerou a bylo milé zaslechnout z jejích úst zvučnou slovenštinu. Matka odhadem něco mezi 50 a 60, trochu, ale sympaticky při těle, pěkně opálená, obarvené mikádo na blond. Plná prsa, i když zkrocená podprsenkou, jistě by se pěkně zhoupla níž, kdybych ji vzadu rezepnul háčky, říkal jsem si a trochu se pousmál, když jsem si uvědomil, že mi při těch představách můj pták trochu ztuhnul. Jestli je matce jak si myslím, tak dcera bude mít tak 25 roků, přemýšlel jsem dál, když jsem zrakem přejel postavu mladší, skoro stejnou jako měla máti. Jen vlasy měla tmavé, po ramena, menší prsa a pěkně se smála. No nic, budou tu mít svoje protějšky, pomyslel jsem si. Dcera najednou řekla, že si musí odskočit, ať to mamka tady pohlídá a zmizela. Už jsem chtěl jít také, když najednou ta starší Slovenka na kluzké vodní barové stoličce zavrávorala a „hrkla“ do vody. Přiskočil jsem, a i když tady bylo asi tak metr hluboko, pomáhal jsem máti se zvednout. Ta mi děkovala s tím, že jsem jí zachránil život a zároveň hořekovala nad tím, že si zmáčela vlasy (některé ženy to jistě znají, že ponořit hlavu do vody je pro ně nepředstavitelný čin) a že musí vypadat hrozně.
Vše jsem jí vyvracel s tím, že kdybychom si dali panáka, šok odpadne a vlasy uschnou, než přijde dcera. Přistoupila na můj návrh a zanedlouho jsme si i tykali, takže jsem zjistil, že se jmenuje Majka. Sdělovali svoje poznatky s právě probíhající dovolenou a chválili a i haněli některé skutečnosti. Co jsem ještě stačil zjistit, než se vrátila dcera, že jsou zde spolu sami, protože Andy (Andrea) řeší malý manželský problém, takže na plánovanou manželskou dovolenou vzala maminku, a Majka že je 4 roky vdovou. Jelikož se Andy vracela , rozloučil jsem se s tím, že se třeba ještě potkáme, když oni tu budou ještě týden. Hm, pomyslel jsem si, matka vdova, mladá problém v manželství.. A tak jsem se rozhodl zkusit se s Majkou seznámit blíž. Samozřejmě jsem nic manželce neřekl, ani si nevšimla, že jsem tak dlouho pryč (což bylo běžné) a skenoval terén, kde Slovenky spolu uvidím. Spatřil jsem je na večeři a pod záminkou, že si odskočím, jsem vysledoval, v které části resortu bydlí.
Druhý den jsem zase sledoval bar, kdy si děvčata půjdou dát do nosánku a zanedlouho jsme je viděl. Po chvilce jsme se tedy zvedl a a zamířil rovnou k nim. Sice nebylo okolo nich místo, ale zastavil jsem se a s poznámkou, jestli dnes bude Majka sedět na stoličce klidněji jsem se tak seznámil i s Andy a setrval s nimi v příjemném rozhovoru. Dodnes nevím, zda Andy viděla mojí touhu balit matku nebo to byla náhoda, řekla, že si jde zaplavat a nás nechala samotné. Dva, tři drinky a jazyky se nám pěkně rozvázaly. A nebo spíš narostla sexuální touha, patrná z našeho rozhovoru a narážek. Už jsem to nevydržel a podle zásady „když něco nepodnikneš, nic není“ jsem se na rovinu Majky zeptal, zda by se se mnou chtěla pomilovat, že já s ní určitě. V takovém případě musíte čekat zhruba tři reakce: dostanete facku, dotyčná vám slušně odpoví, že ne a nebo máte štěstí. Podívala se na mě a z dotazem, jestli chci takovou starou brécu mi sáhla nenápadně do rozkroku. Tam samozřejmě nahmátla můj erotickým rozhovorem už skoro stojící kolík, a odpověděl ji, že asi cítí, co bych chtěl. Když máte štěstí, projeví se to třeba tak, že jsme okamžitě začali řešit možnost společného milování. Kdy, kde, kolik máme času atd. Prostě jsme se realisticky domluvili, kdy si zašukáme. Majka nechtěla, aby o tom Andy věděla, já samozřejmě nechtěl, aby se o tom dozvěděla manželka. Spicha jsme si dali po poledni před jejich bungalovem. Andy prý má domluvenou masáž, moje manželka miluje polední grilování afrického slunce (já přes poledne chodil vždy na pokoj). No řeknu vám, vydržet tu hodinu a půl bylo utrpení. Až se manželka divila, že jsem s ní tak dlouho pod slunečníkem a netrajdám. No nebudu jí vykládat, že se nechci vysilovat sportem, plaváním a dalším popíjením u baru. O půl jedné jsem stepoval na domluveném místě, když se z balkónu nade mnou ozvalo „haló, třistajedenáct“. Schody do druhého patra jsem bral po dvou, zabouchl za sebou již pootevřené dveře a málem se přizabil, když jsem si v rychlosti svlékal plavky, protože Majka už ležela na dvojlůžku nahá, přikrytá jen lehkým šátkem.
Přisáli jsme se k sobě a začali se mazlit, jak to jen dva dospělí dovedou. Já ochutnával její ušní lalůček, ona mi vrazila celý svůj jazyk do pusy. Já cumlal její bradavky a dusil se jejími kozami o velikosti 5, ona mě lechtala jazykem na mých bradavkách. Přes bříško jsem svými polibky doputoval mezi její stehna, která ochotně rozevřela a přisál se ke kundičce s krásně vyvedeným trojúhelníkem kudrnatých chloupků nad ní. Vzdychala, jak maratónec po 35.kilometru, já kladně hodnotil její tekoucí jeskyni a když to vypadalo, že půjde do finiše, se slovy „já sa nechcem tak rýchlo urobit´“, mě odstrčila a vsála můj tvrdý úd do pusy. No nemyslete, že jsem ji dlouho nechal. I já bych se rychle udělal a vím, že by se mnou pak nebylo déle nic. Její sání, lechtání na uzdičce, občasné puštění si žaluda až na mandle se dlouho vydržet nedalo. Takže jsem ji přerušil, otočil na záda a po přelíznutí kundičky jsem s pohledem do její hnědých očí pomalu zasunul svoje kopí do její studánky. Lehce vzdychla a zavrtěla se, abych se pěkně usídlil. Chvíli jsme takhle zůstali, načež jsem pomalu začal přirážet. Pořád jsme si hleděli do očí a vychutnávali tu vzrušivou chvilku. Zavřela oči a jakoby stydlivě mi řekla „dva roky jsem se nemilovala“. Tak si to vychutnej, odpověděl jsem ji a pokračovali jsme v té krasojízdě. Chvíli rychle, chvíli pomalu, chvíli klasicky, chvíli na koníčka, chvíli zezadu, chvíli z boku. Udělala se na misionáře, když jsem jí dráždil poštěváček. Neměla nijak bouřlivý orgasmus, akorát ztuhla a víc si mě přitáhla nohama, abych se nehýbal. Já když cítil, že to na mě jde, jsem vždy přestal s pohyby nebo změnil polohu. Nechtěl jsem stříkat, i když mi dovolila, že mohu do ní. Řekla že má ráda pomalé šukání a když cítí, jak jí projíždím kundičku. A já to kvitoval, protože tohle bylo mazlení se šukáním dohromady. Ležela zády ke mně, já se mazlil rukama s jejími prsy a pomalu šukal její skvěle mokrou kundu, takže nehrozilo, že se udělám.
Šok nám způsobilo, když se zpoza rohu chodbičky pokoje vynořila dcera a s vyvalenýma očima sledovala matku, jak jí píchá zezadu ten chlap od baru. Majka sáhla po šátku a snažila se nás přikrýt, já jen přestal píchat, ale prsa jsem držel, aby asi nebyla vidět. „No mama? Já ťa hľadám a ty tu šukáš? Andy, važ slová“ zmohla se jen Majka odpovědět. S líbezností jsem poslouchal koverzaci v té měkké slovenštině a nějak mi to nevadilo. „No čo pozeráš, choď preč, ať sa móžme obliect´“. Andy místo toho, aby opustila pokoj zaplula do koupelny. Budeš mít problém, zeptal jsme se? No, asi ne, jsem přeci svobodná, zasmála se Majka. Ale měl bys jít. Škoda, bylo to krásné, odvětil jsem a dal jí polibek. Přitáhla si mě zpět a řekla „no snad to nebylo naposled“.
Když jsem odcházel, ještě jsem se musel vrátit pro žabky a tak jsem zaslechl, jak se z koupelny ozvalo „taky si ho nemusela posielať preč, mohla som si užiť aj ja“. Teprve teď jsem přibouchl dveře a při cestě chodbou jsem začal přemýšlet, co mi Majka slíbila. Že to nebylo naposled a co kdyby… Pokračování příště..