Zážitek z Afriky..(2)

7. 9. 2020 · 12 543 zhliadnutí uzzkuseny

Pokračování zážitku z Egypta. První část najdete v mém profilu v sekci „Povídky“ nebo přímo na - https://www.amateri.com/cs/povidky/8197/zazitek-z-afriky-1

Při cestě od Majky jsem si uvědomil, že jsme se asi hodinu milovali a já se nevystříkal. Takže jsem zaplul do pokoje a pěkně si to s myšlenkami na právě proběhlé setkání udělal. Asi za 10 min se otevřely dveře do našeho pokoje a manželka se slovy „mám asi průjem“ vlítla na záchod. Uff, to bylo o fous. Ale už jsem o tom psal – musíte mít občas štěstí.
Na večeři tentokrát Slověny nebyly, ale já byl v klidu. Nicméně mi stále zněla v uších poznámka Andy, že by si také ráda užila. A tak jsem podnikl druhý den atak, když děvčata seděla zase u baru a už zcela přímo se za nimi zastavil s otázkou na Majku, jestli bude mít dnes zase po obědě chvilku čas. Přes krásně hnědé opálení zčervenala jak pivoňka a lehce kývla. Zase v půl jedné zatlačil jsem na pilu? Druhé kývnutí mi to potvrdilo. Zavadil jsem pohledem o dceru, která se ale koukala někam směrem na moře, jako by nic.
Mělo to stejný průběh, jak včera. Z balkónu se ozvalo „halo, halo“. Skočili jsme na sebe jako medvědi po zimním spánku a vychutnávali se navzájem. „Chci, aby ses dnes vystříkal“ zahrozila mi Majka a já, protože umím poslouchat, jsem se s ní miloval tak, že asi po 20 minutách jsem zezadu nasadil tempo, že hekala nejen ona, ale i já a po chvilce do ní už prýštilo moje sémě. Leželi jsme zpocení, navzájem se hladili a mluvili o včerejšku, kdy nás překvapila dcera. Prý je to v pohodě, ona žádné závazky nemá a navíc ji to trochu dcera závidí, protože má doma malinko v sexu problémy. Se mohla přidat, špitl jsem. Dostal jsem hned malý pohlavek s dovětkem „tak já ti nestačím, jo“? No, nejlepší byste byly vy obě, kontroval jsem a uhnul dalšímu políčku. Mazlili jsme se a já cítil, že to půjde zase. Bohužel se ozvalo zaklepání s otázkou „mamka jsi vnu“? Bože, co tu ten kazišuk dělá, hodila Majka oči v sloup a šla otevřít. Co mohu pokazit, říkal jsem si a zůstal na posteli, aniž bych se zakrýval. Po krátké a tiché výměně názorů, co tu dcera dělá, když si maminka užívá, jsem zaslechl zřetelně Majčino „to nemyslíš vážně“? A proč ne, odvětila Andy a vynořila se zpoza rohu. Z jejího pohledu jsem tušil, že mě rozhodně mlátit nebude. Za ní vykoukla Majka se slovy „ona by si taky chtěla zašukat“.
Jen jsem se posunul na posteli a poklepal na ní. Andy se usmála, mrkla na matku a hupsla ke mně. „Boha mójho, iděm do kúpelně“ vyklidila matka pole. Spojili jsme se v polibku a během chvilky si Andy stáhla podprsenku a já jí kalhotky. Potřeboval jsem ještě trochu času k získání plného postavení a tak jsem zaútočil na její zcela vyholený klín s růžovými pysky a výrazným poštěváčkem a rozehrál hru pro jazyk a prsty. Během chvilky Andy dospěla k orgasmu a já takové tvrdosti, že jsem jí ho tam bez skrupulí vrazil. „Mrdej ma prosím. ale nesmieš do mňa striekať“ jen hlesla a pak už vydávala zvuky, které žena umí jen když si to užívá. Cítil jsem se jako největší king. Během hodiny mrdám matku a dceru a navíc podruhé mi to trvá daleko déle, než stříkám, takže jsem se o svoji pověst vůbec nebál. Andy byla sice po matce, ale přeci jen mládí jí dalo víc temperamentu a pružnosti, takže jsme vystřídali i jiné pozice než s její matkou. Zvláště se jí líbil obrácený koníček. Vydržela na bobku po mě jezdit, až jsem si říkal, aby mi neutrhla péro. Kouřila malinko hůř než Majka, ale snažila se. Pak si vymínila 69 a posadila se mi mokrou kundou na obličej, kde si rejdila, jak když se potřebuje uvelebit na židli. Občas mi i docházel kyslík, ale zvládl jsem to. Také jsem párkrát zahlédl Majku, jak vykoukla, aby zkontrolovala, v jaké fázi jsme. Ale decentně vždy zalezla zpět do koupelny a nechala nám soukromí. Naše „zápolení“ trvalo skoro hodinu. Dokonce jsem byl tak přešukaný, že jsem už cítil, že se neudělám a můj bojovník taky umdléval. Ještě jsem nakonec Andy vyprstil. Závodní koně nejsou tak zpocení jak byli my dva. Navíc jsem byl fakt docela grogy. Andrea se ke mně přivinula a řekla „to byl nejkrásnější sex za posledních deset let“. Nepřeháněj, smál jsem se. Ale je fakt, že po tvém čtvrtém orgasmu jsem je přestal počítat. Kolikrát si byla? Ukázala všech deset prstů…
Konečně taky vyšla Majka. „Tak hele“, zaútočila na Andy, „jestli si myslíš, že mi ho tady ušukáš, tak to ne. Ještě si s ním chci něco užít“. Pánové, co chcete víc, než když se o vás takhle hádají (a ještě k tomu po dobrém) dvě ženy. No, mírnil jsem ji, „asi bych za nějakých podmínek něco vydržel“. Obě se na mě podívaly. „Když to uděláme jako dnes, nejdřív (chtěl jsem říct starší, ale rychle jsem to spolkl a bleskově vymýšlel příměr) půjde ta zkušenější a pak ta náruživější, tak to zvládnu“. Výborně zatleskala Andy a já už přemýšlel, jak dlouho tu ještě mají holky být.
Domluvili jsme se na klasických 12,30 u nich na pokoji. Ale hned druhý den to bylo jinak. Po zaklepání a vstupu mě přivítala na posteli nahá Andy. Co je, divil jsem se. „No máti zapomněla, že má dnes masáž ona a tak mi dovolila, že mohu být dnes první já. A opravdu je mně vidět, že nemám tolik zkušeností“ se hned ptala? Bože, jak člověk musí vážit slova, než něco řekne, blesklo mi hlavou. Jenže než jsem stačil něco říct, vrhla se mi Andy na můj kolík a polkla ho až k mandlím. Vyhrkly jí slzy a začala se dávit. Lásko, povídal jsem, mně nic dokazovat nemusíš. Pojď si užít milování, jak to máš ráda a bude to nejlepší. A tak jsme se do toho dali.. Asi po čtvrthodině se mě Andy zeptala, jestli jsem se už miloval do zadečku. No samozřejmě, ty bys chtěla? No víš, doma to ten můj po mě chtěl, má ho ale víc tlustýho než ty a fakt mě to bolelo. A to ses ani před tím nijak nepřipravila? Ale ano, vypláchla jsem se, ale jinak nic. Začali jsme probírat možnosti análního sexu včetně nutnosti postupného roztahování včetně použití gelu nebo olejíčku. Tak když budeš chtít, tak se zítra vyprázdni a zkusíme to. „Já už se připravila dnes“ sdělila mi červená Andy. Nemám s tím problém, zkusíme to dnes. A zase jsme se k sobě přisáli jak pijavice.
Později na mě vystrčila prdýlku a já s naolejovanými prsty jí začal dráždit okolo tmavého otvůrku. Při tom jsem jí řekl, ať se dráždí na kundičce. Šlo to poměrně hladce. Andy byla po chvilce v pohodě na dva prsty i třetí by šel, ale věřil jsem, že to půjde i tak. Nanesl jsem tedy ještě víc olejíčku na análek a na můj kolík a pomalu ho začal zasouvat. „Pěkně se prsti, hezky dýchej a uvolni se“. Šel sice ztuha, ale nakonec tam vklouzl. Wau, ozvala se Andy. „Zvykni si a zkusíme šukat“. S těmito slovy jsem do ní pomalu začal zajíždět. Nesnažil jsem se až po kořen, prdelka Andy si musela zvyknout. Ale líbilo se jí to a sama začala přirážet a při tom se prstila. To dopadne, pomyslel jsem si a když na ní přicházel orgasmus, koutkem oka jsem zahlédl, že se vrátila Majka. S docela vytřeštěnýma očima sledovala, jak šukám Andy do zadečku a ona začíná křičet. Vydržela koukat až do krásného orgasmu své dcery, která s heknutím padla na postel, pak přistoupila a začala jí hladit po vlasech. Nechtěla věřit, že i přes anál se může žena takhle udělat.
Řešili jsme to potom, když jsme se milovali spolu a já jí nabídl, jestli to nechce taky zkusit. Zprvu jednoznačně odmítala, ale když to slyšela její dcera, která zatím relaxovala v koupelně ve vaně, přišla s tím, že to musí máti rozhodně zkusit. Když jí pomůžeš se zítra připravit, tak to bude brnkačka, řekl jsem jí a už jsem viděl ty plamínky v jejích očích. Zbývaly dva dny do jejich odjezdu.
Předposlední den mě čekaly obě. „Děvčata, ale najednou vás nezvládnu“, vtipkoval jsem. Dnes máš důležitější úkol, řekla mi Andy, musíš odpanit mamke riťku. Všechno měli připravené. Majka vyčištěná, olejíček nachystaný, vše šlo výborně. Majka se jen trochu víc bála, takže předehra a roztahování trvalo déle než s Andy, ale nakonec se krásně poddala a do ní jsem později vjel až po kořen ptáka. Andy asistovala, maminku držela za ruku a když jsme skončili, na oplátku mě krásně vykouřila, ovšem bez polykání. No, kontrovala Majka, já se naučila anál, ty by ses měla naučit polykat.
Přišel poslední den. Čekali na mě zase obě. S tím, že by se jedna na druhou chtěly dívat, jak se ta která miluje. Tentokrát jsem začal s Majkou a skutečně jsme si užívali něžností, vystřídali několik poloh i vzájemný orální sex v 69 a nakonec Majka chtěla, jestli bych jí nevystříkal pusinku, že by to chtěla spolykat. Došlo i na to s mou poznámkou, že ale Andy bude muset chvíli pak počkat, než se mi postaví.
Po skončení milování s Majkou, při kterém nás z blízkostí pozorovala Andy,která si dělala dobře a občas maminku a i mě políbila nebo pohladila jsme se šli osprchovat. Už tam si mě Andy namydlila a zkoušela přimět mého ptáka k rozletu. Nedařilo se jí to a byla trochu vyvedená z míry. Ale znám svoje tělo a dokážu poznat, kdy to ještě snad půjde a kdy je definitivní konec. Odebrali jsme se na postel, u které tentokrát seděla a koukala na nás Majka. Lehli jsme si a s Andy se začali mazlit. Najednou jsem cítil na svém penisu objetí rtů druhé ženy. Sen každého muže? No, už jsem v životě na swingers něco podobného zažil, ale kdo to zná, přizná také, že je to dřina, obsloužit ke spokojenosti dvě ženy najednou. Majka jen však chtěla pomoci Andy, abych se vzpamatoval co nejrychleji a když mi ptáka postavila ke své spokojenosti, vybídla Andy, ať si naskočí na koníčka a sama zavedla můj penis mezi závojíčky dcery.
Jak jsem psal, podruhé za sebou, když už hópne, vydržím déle. A tak jsme s Andy, za pozornosti její matky Majky prošukali skoro hodinu ve všech možných polohách, i do análku, i mezi její kozičky. A na popud starší a zkušenější mě Andy nakonec vykouřila a spolykala můj zbytek semene, co ve mně ještě za těch pět dní zbyl.
Ležel jsem potom jak paša mezi matkou a dcerou a užíval jsem si jejich nahotu, vzájemné hlazení a i popichování, jestli bych ještě mohl a že nic nevydržím, protože si hrály s mým hadrovým panáčkem a on už nefungoval. K ránu odlétaly domů a myšlenky, zda je možné se někdy sejít alespoň s jednou z nich, jsme s rozumem zavrhli. Děvčata někde od Košic, já Východní Čechy…Ale – nikdy neříkej nikdy, je moje heslo.
A tak, i když jsem nikdy nedoufal v takový dovolenkový zážitek, který překonal pyramidy, šnorchlování i šumění moře, podařilo se něco, na co člověk bude vzpomínat asi až do smrti. A vážení, jména jsou sice změněná, ale tento příběh se s opravdu malinkými odchylkami stal a zažil ho „uzzkuseny“.