Proč mám raději více baculky než modelky

13. 9. 2020 nahac-ze-severu

Skoro každý chlap se rád otočí za krásnou, štíhlou, vysokou a ideálně dobře vybavenou slečnou. I já k ním rozhodně patřím, rád se za nimi otočím, rád se na ně podívám na koupališti, na internetu, ... Prostě a jednoduše, taková krása lahodí oku.

Ale potěšení z pohledu nepřivodí to správně fyzické potěšení. Nechci tu spoře opakovat to známé klišé, že modelky jsou v posteli jako prkna, a baculky jsou vděčné za to že je někdo chce. Není to vždy pravda, i štíhlé a vysportované ženy umějí být v posteli sexuální dračice, protože to tak mají nastavené. Ale sex se štíhlou ženou je předvídatelný, je to akce kde je cesta završená cílem. A ta cesta je mnohdy krátká, navíc v tu danou chvíli, chlap ani nemá šanci řádně docenit tu krásu, je přítmí, jsou k sobě přitisklí, nemá pořádný výhled, chvíli si užívá a je v cíli.

Kdežto sex se ženou krev a mlíko, tady je cesta tím cílem. Už od počáteční chvíle svlékání, zde platí zlaté pravidlo dvojnásob, že každá nahá žena je krásná, nesoustředíte se na dokonalost, na vyrýsované břicho, na pevná prsa, ale soustředíte se na přirozenou a přírodní krásu která je tak lákavá, zároveň přestanete vnímat svou nedokonalost, která vám mnohdy se naplno otevřít a uvolnit svou mysl, potažmo i emoce a prožitky.

Když před sebou vidím nahou ženu baculku / krev a mléko / dobře stavěnou, krom toho že mi ihned stojí jako šutr :-D , tak vidím a cítím obrovské nutkání si sáhnou a cítit tu hebkou a měkkou pokožku, zmáčknout přírodní prsa, ať už jsou pevná nebo i povyslá, ale jistojistě vždy velká působící jako magnet pro mé ruce i pohled, když si roztáhne nohy a pustí si mě k sobě, jsem uhranutý tvarem pysků, není to žádná kůže a kost, tvrdá a nepřívětivá, ale je to měkoučký heboučký polštářek, na dotek šťavnaté masíčko, pohlazení kundičky ženy krev a mlíko je jako dotknout se obláčku, ne jako pohlazení kamene u hubených žen.

Když vsouváte svůj natěšený penis do baculky, je to jako když jdete spát, na měkkou matraci, přikryjete se nadýchanou dekou a spokojeně usnete, i tak se cítí můj penis když vklouzává do heboučké a měkkoučké kundičky natěšené baculky. Nic proti kundičkám štíhlých žen, také to krásně plní svůj účel, ale málokdo rád ulehá na karimatku ve stanu :-D

Hrátky s baculkou jsou radost a slast, stejně tak jako vy chcete potěšit ji, chce ona stejně potěšit vás, není to typ který jen přijímá ale ráda i dává, pak se ze sexu stane závod plný dopřávání tomu druhému, a právě proto je ta CESTA k vyvrcholení cílem, nikoliv samotné vyvrcholení. Nechci tu nijak schazovat sex se štíhlími ženami, to vůbec ne, to co popisuji je čistě můj subjektivní názor. Možná se pro mě štíhlé ženy staly okoukanými, i proto se mezi mé vyhledávací fráze v pornu staly CHUBBY, MATURE, MILF.
Proto prosím, ženy krev a mlíko, baculky, nebo jakkoliv jste nazývané, nepociťujte stud za svou postavu, nenechte si vštípit názor, že nejste tak sexy jako modelky, máte v sobě naopak mnohem více chtíče a energie po které chlap touží.