S tím starším...

17. 9. 2020 peeepa

Tento příběh pojednává o intimní zkušenosti se zkušeným padesátiletým můžem. Přeskočím to jak mě to vůbec napadlo nebo jak jsem došel k tomu, že to chci zkusit s mužem i když jsem normálně orientovaný na ženy.
Domluvil jsem se s mužem ze serveru amatéři, který není homosexuál, ale je na tom stejně jako já. Nejprve sme se několikrát viděli přes Skype, nahý.... hráli s pérama, pořádně.... společně vyhonili před webkou. Po pár týdnech jsme se domluvili na společné setkání v penzionu. Sraz jsme si dali restauraci nebo hospodě, kousek od penzionu v podvečer. Asi hodinu jsme pokecali v hospodě a skoro za tmy vyrazili na penzion. Na pokoji jsme chvíli povídali o zkušenostech a já jako o dost méně zkušený, konkrétně s jednou zkušenosti a to jsme si jen honili, kouřily jinak nic víc. Tak oblečení dolů a jdeme do sprchy řekne, nic nenamítám a začínám se svlékat. Trochu se stydím říkám, ale tak to snadno překonám a sundám trenýrky ze kterých vystřelí stojící péro. Oholil sem si ho jen strojkem na vlasy jestli to nevadí říkám a koukám, že on má péro oholený normálně žiletkou. To nevadí tak já ti ho pořádně oholím říká, nic proti tomu nenamítám. Do jedné ruky vezme sprchový gel a do druhé můj penis, který už mi dávno maximálně stojí jak jsem psal dříve, sprchovým gelem mi ho pořádně poleje a na mydlí. Při oplachování jsi malinko rukou hraje s mým penisem. Vezme pěnu na holení a říká tak a teď ti ho oholím a společně i se zadkem. Poté ve sprše se vzájemně namydlíme a hlavně pořádně vydrhneme jeden druhému péra.
Jemu už kláda taky stojí, při mytí a sprchování mi to nedalo a trochu jsem si také pohrál s jeho kládou. Koukám na jeho zahlý péro 19 cm dlouhý, nevím jak tlustým s předkožkou maximálně staženou přes velkýho žaluda. Nedá mi to a musím mu říct, že mě jeho kláda opravdu moc vzrušuje. Odpoví mi na to, tak si klekni a já tě naučím Jak se kouří. Ano zkusím to nejdřív sám viděl jsem to hodněkrát. V ruce držím jeho kládu a jazykem začnu pomalu olizovat, nebo spíš dráždit toho velkýho žaluda. Ano dobře, jazykem začni kroužit kolem žaluda, jazykem kroužím kolem žaluda přesně podle jeho instrukcí, ano teď špyčkou jazyka pěkně šimrej špičku mého žaluda. Jemně špičkou jazyka dráždim žaluda a po pár vteřinách konečně strčím péro do pusy a začnu kouřit. Ano to je ono, slastí vzdychá a jeho péro stále rychleji přiráží, až ho nakonec polknu celý, mám ho snad až v krku. Teď se vyměníme a já ochutnám toho tvého macka, jdeme do pokoje. Lehnu si na postel, já jsem tak vzrušený říkám, asi to moc dlouho nevydržím. Jen se neboj já tě nenechám aby ses hned udělal, jazykem mi pěkně drážní žaluda, jen tak špičkou jazyka šimrá a já slastí vzdychám.
Ano to je ono, moje péro mizí v jeho ústech, kouří mi ho pěkně pomalu. Já jsem říkal, že to moc dlouho nevydržím a cítím, že už za chvíli budu. Začnu hlasitě vzdychat, ano už budu a těsně před výstřikem přestane. Znovu začne dráždit žaluda jazykem a najednou my ho začne brutálně rychle kouřit. Ano a hlasitě vzdychám, netrvá to dlouho a říkám už budu, a zase těsně před přestane. To opakuje asi ještě třikrát a pak říká, tak jdi do koupelny a oblékni se do toho dámského prádla, jsem zvědavý jak mi budeš dělat ženu. Dámské erotické prádlo si obléknu v červené barvě, malý krajkovaný tanga s dírou na penis a podvazky se síťovanýma červenýma silonkama, horní část je malý korzet. Koukám se v koupelně do zrcadla na oholený zadek a v něm pořádně zařízlý tanga, v duchu si říkám to je, ale opravdu pořádná prdel, ne velikostí, když moc nepřeháním tak můžu říct že by mi jí kde jaká ženská mohla závidět.

Vyjdu z koupelny a on leží na posteli, na péru má několik škrtících kroužků. Nejdřív mě několikrát vyfotíš říkám, podám mu foťák a chvíli pózují a on fotí. To budou pěkné fotky konstatuje hlavně ten tvůj zadek jak je oholený tak je jak na ženský. Lehni si na postel říkám a já ti nejdřív pořádně namasíruji péro, jako správná žena. Na péro a na mé ruce naliji hodně lubrikačního gelu a začnu masírovat jeho péro. Kde ses to naučil říká, kdepak asi sám na sobě a vlastně jsem to také okoukal od jedné ženské s kterou jsem si to občas rozdával. Ta mě vždycky masírovala hodinu nebo snad ještě víc, bylo to neuvěřitelný co taková ženská ve věku 55 let dokázala provést s ním pérem, ale to povyprávím jindy. Prstama si hraju s jeho žaludem honím kroutím a tak dále, na chvíli natáhne ruku a začne mi ho taky honit. Náhle se nakloní k nočnímu stolku a vidím že má v rukou škrtící kroužky, na chvíli přestanu a první kroužek mi dá až pod koule, další dva na péro. Koukám a nic neříkám, nebo je nechceš, že se tak díváš zeptá se? Jo jo dělej s ním pérem co uznáš za vhodné, odpovím.
Leží na zádech, péro mi pořádně poleje lubrikačním gelem, tak pokračuj masíruj říká a začne mi ho pomalu honit. Já hned na to, chtěl bych ti ho zase kouřit. Tak začni co ti v tom brání říká, ale já ti ho budu kouřit taky, poloha 69 jestli ti to něco říká. Nic neříkám jen za kývám hlavou a během pár vteřin oba kouříme. Uchopí moje péro do ruky a já cítím jak jazykem dráždí mého žaluda. Trochu povzdechl slastí, začnu okamžitě kouřit jeho péro. Vezmu ho do pusy a pomalu kouřím. Jsem strašně zrušený a cítím velkou slast, zároveň vzdychám s jeho pérem v hubě. Já už cítím a zároveň udýchaně říkám už to dlouho nevydržím a začnu ho rychle kouřit. A pak tam přestane a říká ano brutálně mi ho vyhul. Snažím se kouřit nejrychleji jak mi to jde, za to on my jen tak jemně jazykem krouží po žaludu, sotva se dotýká a já jsem už na krajíčku, ale nedovolí abych se udělal. Já na chvíli přestanu vyndám jeho péro z pusy a jen se kroutím, hlasitě vzdychám. Najednou to už cítím, budu stříkat vykřiknu a on přestane. Já si lehnu na záda, ještě vzdycham a vidím jak mi péro jen cuká a ze žaludu vytekla malá kapička. Jak ležím na zádech tak my začíná stahovat tanga, říkal jsi, že doma nasedáš na uměláka, tak teď to zkusíš s živým pěkně tě ošukám. Ještě udýchaným hlasem říkám, ano jen mi ho tam vraž pěkně zezadu. Šprcku si nasadí sám, já jen kleknu a on my ho tam společně s lubrikačním gelem začíná vrážet. Pomalu my ho tam zasouvá a proniká stále hlouběji. Za krátkou chvíli slyším, už ho tam mám až po koule a začne pomalu přirážet. Cítím, že ho vytáhne nalubrikuje a vrazil mi ho tam celýho znova, to několikrát opakuje a pak už jen zezadu přiráží. Po krátké chvíli říkám, teď se chci na tobě povozit. Vytáhne péro a lehne si na záda, já na něho nasednu a prdely přirážím až to trochu začne pleskat. On slastí vzdychá a moje tvrdé péro jen lítá. Vezme ho do ruky a začne mi ho při tom honit, jo to je nádhera říkám a také vzdychám. Teď se uděláme oba dva říká, já rychle na něm skáču a on mi ho pomalu honí. Já už zase cítím, že za chvíli budu říkám. Jojo uděláme se společně a přestane mi ho honit Jen ho zlehka drží v ruce. Za chvíli říká já už taky budu a udělám se do tebe. Najednou začne hlasitěji vzdychat a sám přirážet, opět mi ho honí, už budu už budu říkám. Najednou cítím sobě teplo jak se ve mně udělal a přitom hlasitě vzdychá, a současně přitom pár vteřin mě brutálně honil a já začal také stříkat. Masivní výstřiky doprovázený hlasitým projevem a nejen ode mě, ale i on hlasitě vzdychal. Bylo to opravdu hodně silný když jsem se udělal, péro mí brutálně cukalo a každý výstřik jsem cítil obrovskou slast doprovázenou hlasitým projevem. Nevím možná to popisuji trošku divně nebo přehnaně, ale bylo to opravdu hodně silný.

Oba jsme leželi na zádech na posteli a rychle dýchali. To byla nádhera říkám, wauuuu. Jo jo taky jsem se brutálně udělal říká zkušený chlapík, ale tím nekončíme to je snad jasný ne. No jo to je jasné taky doufám, že ne dneska chci stříkat několikrát říkám. Tak jdi do koupelny říká já tam za chvíli přijdu. Pustím sprchu opláchnu si péro a on vejde s menší taškou, tak a teď jsem připravil pár pomůcek říká, otevři tašku a vidím tam od vakuové pumpy po nevím co. Já si pořádně opláchnu péro když jsem ti ho strkal do análu a ty mezitím připrav vanu. V koupelně je pěkná větší rohová vana, tak začnu napouštět vodu. On vyleze ze sprchy a vidím, že vyndavá vakuovou pumpu, ale opravdu pořádnou ne nějakou levnou, vlastně jsem takovou ještě neviděl. Tak uvidíme jak ho máš velkého, pořádně si je změříme říká. Mě už zase začíná tvrdnout nebo spíš cítím, že už mi stojí. Sedni si na vanu a začneme s tebou říká. Tak si teda sednu a on zapne pumpu do zásuvky, do dlaně si nalije lubrikant a párkrát mi ho pořádně prohoní. Žaluda pořádně poleje lubrikantem a na péro mi nasadí pumpu. Zapne jí a já během pár vteřin cítím jak ho mám neuvěřitelně tvrdého snad jako nikdy. Přidá to na maximum a vidím, že na pumpě to lítá nahoru dolů, cítím jak mi ho to brutálně honí plus ještě ten velký podtlak. Vakuovou pumpu my sundá z péra a změří. No vida tak to není tak nejhorší, 16 cm ho máš dlouhého a skoro 4 cm silného. Teď zase změřím já tobě říkám, sedne si na vanu a na péro nasadí vakuovou pumpu. Za chvíli jí sundá a já začnu měřit, to je pořádná kláda říkám, něco přes 19 cm a 4 cm je tloušťka. Moje péro přitisknu k jeho kládě a začnu jednou rukou honit. Já myslel, že půjdeme do vany říká zkušený chlapík, ale tak si hraj s pérama když chceš. Moc mě to vzrušuje když žaludy třou o sebe, říkám. Po pár vteřinách jdeme do vany a říká teď si je vzájemně pořádně umyjeme a pohrajeme si. Ve vaně sedíme proti sobě a péra si pomalu vzájemně rukama dráždíme. Chtěl bych ho do tebe zasunout ze zadu a pořádně si zašoustat říkám. Nic nenamítá a jdeme opět na postel, klekne si pořádně prohne záda a na mě kouká jeho připravený anál. Tak si nasaď šprcku a už mi ho tam vraž říká, natáhnu si na péro gumu, použiju lubrikant a pomalu zasouvám péro do jeho análu. Za pár vteřin už ho tam mám celého a začnu pomalu přirážet. Koukám jak žalud do něho zajíždí tam a zpět, pořádně ho tam zasouvej až po koule říká. Ano říkám udýchaný hlasem a začnu ho tam vrážet celého až to pleská. Přidej, přidej říká pořádně rychle, ale neudělej se. Začnu ho tam tedy vrážet brutálně rychle a za chvíli říkám už cítím, že budu. Tak přestaň a prohodíme se, budeme to takhle několikrát opakovat, pořádně si protáhneme prdele říká zkušený muž. Několikrát se takhle prohodíme, pak když jsem na řadě a moje péro šoustá jeho anál, udělej se do mě říká. Cítím jak to na mě přichází a začnu hlasitě vzdychat. A konečně se v jeho análu opravdu brutálně udělám. Vytáhnu péro a nasednu na jeho kládu, prdelí začnu rychle přirážet, on mi stáhne šprcku a ještě mi ho přitom honí, netrvá to dlouho a on se do mě vystříká, hlasitě přitom vzdychá. To je ono říká, udělal jsem se fakt brutálně, já taky odpovím, ležíme na posteli a ještě vzdycháme.
Kouknu na hodiny a říkám, už to děláme cca 3 hodiny. Ty už chceš skončit odpoví, ne to neříkám a jdu do koupelny opláchnout si zase péro. On je ve sprše a já jsi opět obléknu dámské prádlo. Teď to nechám jen na tobě co budeme dělat říká starší chlap a jde opět do místnosti na postel. Jdu za ním v červeném erotickém prádle, ale musíš mi ho postavit říká jestli si chceš hrát dál. Nic neříkám a vezmu jeho zvadlý péro do pusy, on leží na posteli a já mám v ruce jeho měkký péro a snažím se ho pořádně kouřit. Cítím, že mu už péro začíná tvrdnout a on má moje péro v ruce a honí mi ho. Jo jen mi ho pořádně kuř a mě už péro pořádně stojí. Netrvá to dlouho a jeho 19 cm dlouhá kláda je už taky v maximálním pozoru. Tak a teď si je budeme vzájemně kouřit oba, nebo spíš jen tak jazykem dráždit žaludy. Ok odpoví a jazyky krouží kolem žaluda, atd... Za chvíli přestanu, vezmu lubrikační gel, pořádně poleju obě péra a nemusím nic říkat, začneme si je vzájemně honit, prstama začnu dráždit jeho nateklého červeného žaluda. On začne dělat to samé, a já za nějakou chvíli už zase cítím že budu, ale oba si péra jen tak jemně dráždíme a nenecháme se udělat. Jo nádhera říkám, to mám moc rád a budeme to prodlužovat dlouho.....
Trochu to zkrátím, hrajeme si a dáváme pauzy asi tak hodinu, pak přitisknu svoje péro k jeho kládě, žaludama zase třeme o sebe. Zkušený chlap říká a teď se oba stejně uděláme. Maximálně nateklý rudý žaludy jezdí po sobě, já začínám cítit a říkám, už za chvíli budu. Já také odpoví, oba vzdycháme a za pár vteřin my z péra začne stříkat sperma doprovázený hlasitým vzdycháním. Pár vteřin po mně cítím a vidím, že mu z péra taky začne stříkat sperma. Vzájemně si je ještě chvíli honíme.
Tak a to je závěr mé druhé zkušenosti s mužem. Byla to opravdu skvělá zkušenost, užívali jsme si zhruba 4 až 5 hodin.