Přistižen 2. část

17. 9. 2020 · 11 084 zhliadnutí Tolerantnipritel

Jak tam přede mnou stála, vzrušená, opilá a skoro nahá, nemohl jsem ji pustit ven. Stáhnul jsem si kraťasy a postavil se před ni. Okamžitě ho vzala do ruky a táhla mě za něj do ložnice. Shodila mě na postel, klekla si a chvíli kouřila. Ne tak jako jindy. Tentokrát sála neuvěřitelně silně, mačkala mi koule a zasouvala si ho až do krku. Pak se zvedla, obešla postel a hledala něco v šuplíku. Přisunula se po čtyřech nade mě, sukni už vyhrnutou do pasu. Sedla si mi na obličej.
"Líbilo se ti, jak jsem kouřila? Takhle vykouřím nějakýho chlapa, až mě pustíš ven na ostro." nečekala na odpověď a znovu si sedla.Chvilku mi jezdila úplně mokrou kundičkou po obličeji a nechávala se lízat. Pak se nadzvedla.
"A takhle to bude vypadat, až mě bude někdo šukat." a těsně nad mým obličejem si do sebe začala zasouvat to veliký dildo, co dostala k Vánocům. Tehdy říkala, že takový hovado do sebe nikdy nenarve. Nevím, jestli to někdy zkoušela, ale vypadalo to, že ne. Cpala ho do sebe opravdu pomalu. Znovu se na mě přitlačila, abych pořádně lízal. Spíš jsem jen popadal dech. Ona zjevně taky. Měla ho v sobě asi tak půlku, možná malinko víc, když se najednou začala třepat, hlavu mi drtila mezi stehny a skoro mě udusila. Musel jsem ji nadzvednout, abych se nadechl. Nechtělo se jí. Ten umělák byl pořád v ní. Ještě oddychovala, když jsem se znovu přisál na klitoris, jednou rukou chytil to dildo a zase o kousek zasunul. Zavyla jako vlk, ale držela. Povytáhl jsem ho a znovu zasunul. Začala mu vycházet vstříc. Snažil jsem se synchronizovat lízání a zasouvání, ale moc mi to nešlo. I tak ale za chvilku povolila natolik, že byl uvnitř skoro celý. Vůbec se nehýbala, jen držela a nechala se šukat a lízat. Znovu mi začala drtit hlavu. Tentokrát křičela, že ji muselo být slyšet i venku na ulici. Pak se na mě zhroutila a ztěžka oddychovala. Vytáhla ho ven, lehla si vedle mě a postavila mi ho na břicho. Stálo mi péro, ale nebylo přes něj vidět. Smála se tomu. Chvilku mi ho honila.
"Chtěl bys mě šukat? Moji použitou a roztaženou kundu? Myslíš, že tam toho tvýho pindíka ucítím?"
Otočila se, lehla si na záda a strčila mi ji přímo před obličej. Opravdu byla roztažená. A celá rudá. Koukala se, jak si prohlížím tu spoušť. "Líbí? Ještě kdyby z ní teď tekla mrdka, co?" Takhle sprostou jsem ji neznal. To asi to víno. "Tak co bude? Budeš lízat, nebo mi ošukáš rozmrdanou kundu?"
Na nic jsem nečekal a skočil na ni. Vlastně do ní. Cítil jsem, že je opravdu hodně volná, ale taky mokrá. Říkal jsem si, že to asi nevydržím dlouho. Ale když mi pošeptala do ucha "Příště v ní bude čvachtat cizí mrdka. A na jazyku taky." a vrazila mi jazyk až do krku, udělal jsem se. Křičel jsem jako před chvílí ona. Cítil jsem jak stříkám, silně a dlouho.
Pak jsme ještě leželi, oddychovali a já málem usnul. Vstala, postavila se nade mě, dala nohy od sebe. Pořád byla ještě roztažená, měla ji celou mokrou, teklo to po stehně a pár kapek mi spadlo na hrudník.
"Tak co, pustíš mě ven samotnou, nebo mi budeš dělat nenápadně doprovod?"