Veronika a Lukáš 3. Lék na kocovinu

2. 10. 2020 · 6 308 zhliadnutí Zeronia

V Pátek příštího týdne o celých pět dní dříve Veronice zazvonil telefon a na display blikalo Lukášovo jméno. Okamžik se na telefon dívala se zdviženým obočím a pak hovor přijala připravena být chladná jako on a bezbarvým hlasem se ohlásila do mluvítka.
,,Ano.,,
,,Ahoj, mám pro tebe nabídku, která se neodmítá. Co kdybych ti odpustil zbytek dluhu?,,
-Škoda- pomyslela si...moc jsme si toho neužili. Ale řekla jen ,,Poslouchám.,,
,,Pořádám za několik dní večírek pro obchodní partnery. Blízké partnery, a sháním nějakou holku která by je pobavila. co ty na to? Mám z tebe pocit že tohle by se ti mohlo líbit.,, Lukáš zněl jako obvykle trochu nadrženě. Veronika se na okamžik zamyslela a zvážila své možnosti.
,,Co kdybych odmítla?,, optala se a zatajila dech.
,,Nic. Řeknu své asistentce ať objedná profesionálku.,,
,,Dobře. Rozmyslím si to.,, a s tím zavěsila.
Dny ubíhali a termín večírku se neúprosně blížil. Veronika přemýšlela o tom, co by se stalo kdyby se Lukášovi neozvala ale toto dilema se vyřešilo bez jejího přičinění. Dva dny před termínem večírku Veronice opět zazvonil telefon, tentokrát neznámé číslo. Nezvedla to. To stejné číslo se na display toho dne objevilo ještě několikrát a po páté už to Veronika nevydržela a telefon zvedla.
,,No konečně jsem se vám dovolala. Tady Lucka. Šéf říkal ať se vás zeptám jestli příjdete na ten páteční večírek pořádaný pro jeho obchodní partnery.,,
,,Ehm...dobrý den Lucie. řekněte šéfovi že jsem se ještě nerozhodla. Ať zavolá zítra.,,
,,Seznam účastníků uzavírám teď. Takže čekám ano nebo ne.,,
,,Dobře tedy. Řekněte mu že ne.,,
,,Dobrá.,, hovor se přerušil.
Veronika očekávala že se Lukáš ozve a vyčte jí že odmítla ale nestalo se tak. Neozval se ve středu, kdy se měli sejít kvůli další ,,splátce,, ale Veronika mu telefonovat nehodlala. Nezavolal ani v pátek v den večírku. Zato v sobotu po osmé ráno jí přišla SMS. ˇMyslím, že je čas na další splátku. Přijď ke mě. Hnedˇ byla tam připsána jeho adresa. Oblékla se tedy do rudého, krajkového prádla sestávajícího z korzetu a miniaturních kalhotek. Přidala oblíbené černé samodržící punčošky, lodičky a pouzdrovou sukni taktéž černou. Oblékla si ještě stejný kabátek jenž na sobě měla při ,,akci,, v Café Imperial a vyrazila.
Stejně jako poprvé když stála před těmi zdobnými, dřevěnými dveřmi zaváhala. Sama sobě v duchu vynadala a zazvonila. Když se dveře otevřeli, stanula v nich tatáž blondýnka se kterou byl Lukáš v Imperialu. Drobná s malými prsy a útlými boky. To bylo vše co Veronika dokázala přes župan odhadnout.
,,Ahoj, já jsem Lucka.,,
,,Veronika.,, natáhla k ní ruku a připojila ledový úsměv. Lucka ustoupila ze dveří a nechala Veroniku vejít.
,,Dáš si kafe?,,
,,Ano, kávou nepohrdnu díky.,, Lucie vedla Veroniku chodbou kterou onehdy šla do koupelny. chodba ústila v luxusní, moderní kuchyni.
,,Šéf čeká u sebe. Po schodech nahoru a doleva. První dveře vpravo.,, pokyne ke schodům napravo od vstupu do kuchyně a sama se dá do přípravy kávy zatímco Veronika zamíří určeným směrem.
Dveře na které ji Lucie odkázala byli jen přivřené. Strčila do nich a ony se otevřeli dokořán. Lukáš se rozvaloval na moderní, hranaté, šedé posteli jen v napnutých boxerkách a na zádech a vypadal že spí. Nebyl přikrytý. Přešla k posteli a přejela konečky prstů po jeho nahé noze od nártu až po lem boxerek kde ruku spustila podél těla.
Svlékla kabátek i sukni a obkročmo se na něj posadila. Okamžitě ji přes látku boxerek i krajek jejích kalhotek do mušličky zatlačil jeho tvrdý, horký penis. Lukáš se ihned probral a usmál.
,,Je fajn že už tu jsi. Mám pro tebe speciální úkol.,, při řeči jí položil dlaň na bok a změřil si ji chtivým pohledem.
,,Jaký?,, ona si smyslně přejela jazykem po horním rtu, zavlnila boky a dlaněmi položenými doposud těsně pod jeho pupíkem prsty k sobě, projela přes jeho ploché, svalnaté bříško na hrudník kde mu rostlo pár tmavých chloupků a trochu ho zatlačila do matrace.
,,Potřebuju vyléčit tuhle opičku. A prý je nejlepší stříkat, stříkat a stříkat.,, znovu se usmál tentokrát chlípně a dodal. ,,Takže až budeš odcházet, očekávám že už mi stát nebude.,, Veronika se v odpověď pouze nadzdvihla a za jeho pomoci stáhla boxerky pod zadeček takže z nich na ni téměř vyskočil tvrdý, hebký pták. Znovu se na něj posadila a přes tenkou látku svého spodního prádla cítila jak ji penis tlačí do vlhnoucí mušličky. Zatáhla za stužku vpředu na svém korzetu čímž uvolnila svá ňadra z jeho sevření a stáhla košíčky. Naklonila se nad jeho tvář v níž se usadil kamený výraz a přitiskla mu k ní plná, pevná ňadra. Otirala mu je o nos a rty a pak mu je znovu přimáčkla na tvář. V tu samou chvíli se nadzdvihla a odhrnula krajku kalhotek. V zadečku se jí zaleskl skleněný kolík. Nasměrovala jeho penis do své chtivé kundičky a pomaličku na něj dosedla.
Byla tak soustředěná na Lukáše že si nevšimla Lucie, přinášející objednanou kávu takže její přítomnost zaregistrovala až v okamžiku kdy se ozvalo klapnutí porcelánového podšálku o dřevěný noční stolek.
,,Tady máš to kafe.,, Lucka se jen usmála a otočila se k odchodu. Skutečnost že v sobě Veronika měla penis ji vykolejila ale zároveň jí pomohla zachovat chladnou hlavu.
,,Díky.,, podařilo se jí říct poměrně vyrovnaným hlasem ale Lukáš si vybral přesně ten okamžik aby nadzvedl boky a rukama držícíma ji za zadeček si ji vtiskl více do klína, čímž ji prorazil až na dno horké, úzké jeskyňky. Tenhle nepatrný pohyb u ní způsobil bouřlivou reakci. Prsty obou rukou zaryla do bronzové kůže jeho hrudi, vykulila oči, hlava se jí zvrátila přičemž prudce zadržela dech a vzápětí vykřikla. Koutkem oka zahlédla pohyb někde těsně za sebou vedle postele. Ohlédla se a zjistila že Lucie teprve v té chvíli zmizela ve dveřích ložnice.
,,Tvoje asistentka musí být hodně diskrétní.,, poznamenala Veronika jakoby mimochodem a dál razantně přirážela proti jeho bokům vycházejícím jí vstříc.
,,Ano to musí.,, potvrdil Lukáš. Stále ji pevně držel za zadeček a jeho vzdechy tlumené a hrdelní se mísily s jejími hlasitými a procítěnými. ,,Ve své práci je nenahraditelná.,, dodal a vrhl na ni nadržený pohled.
,,Vezmi do pusy moji kozičku. Dělej prosím.,, zasykla Veronika vzrušeně a přitiskla mu obě na tvář. Lukáš její prosbu ignoroval.
,,To ty jsi tady děvka.,, zavrčel. ,,Když si chci zapíchat, volám tobě, když potřebuju pomoct něco opíchat volám Lucii.,, usmál se ale pak její žádost splnil. Vsál do úst jednu tuhou pravidelnou bradavku, sál, přejížděl jazykem nebo lehce skousával. Vynášelo ji to do nebe díky čemuž vzdychala hlasitěji a rychleji na něm vysedala.
,,Myslím že naše role už se trochu vyrovnali.,, neodpustila si úšklebek a zavzdychala když ucítila jeho pečující rty na své citlivé bradavce.
,,Vezmi mi ho mezi ty pěkný cecky.,, rozkázal on ale ona jakoby mu chtěla dát najevo že role se skutečně vyrovnávají, zůstala ve stejné poloze a několika rychlými a prudkými tempy došla divokého, silného orgasmu. Když odezněl, zklouzla z něj a poklekla mezi jeho stehna. Podepřela obě ňadra celými dlaněmi a vtiskla mezi ně penis ulepený od jejích milostných šťáv.
,,Jinak...co se týká vyrovnání rolí...,, nedořekl odněkud vytáhl telefon a vzápětí ho přitiskl k uchu. ,,Pojďte nahoru.,, bylo to vše co řekl. Pak se pohledem zaměřil dolů do jejích očí. Z chodby se ozvali tiché kroky.
,,Pomožte jí se...na mne naladit.,, Zavelel svým hrdelním hlasem Lukáš a za okamžik Veronika ucítila jak se za ní prohnula matrace a hned na to, horký pevný jazyk na svém poštěváčku. Vyjekla, ale nestáhla se. Na to byly pocity jež pociťovala moc příjemné.
,,Tak ne jen obyčejná asistentka ale i asistentka režie.,, ironie z Veroničina hlasu doslova kapala. Přimáčkla ňadra ještě víc k sobě aby byl Lukáš v co nejužším sevření. on se jen usmál a pohladil ji po tváři. ,,Tohle ti ale každopádně jde.,, to něžné gesto z jeho strany Veroniku překvapilo. Zamrkala ale snažila se předstírat že to ani nezaregistrovala. Lukáš jí zatím opětoval vzrušený pohled. Díval se na ni zpod sklopených hustých řas a usmíval se.
,,Chtěla by jsi si někdy mou asistentku půjčit?,, povytáhl obočí a mrkl jedním okem. Veronika zatímco pohybovala prsy nahorů a dolů po tvrdém penisu nabídku zvažovala. Chlípně se usmála.
,,Myslím že by se příště mohla znovu přidat.,,
,,Napadá tě něco speciálního nebo by dělala to samé co teď?,, Lukáš pohlédl za Veroniku na Lucku jakoby jí dával signál. V tom Lucie k jazyku připojila ještě dva prsty a jemně jimi vnikala do roztoužené jeskyňky před sebou.
,,Myslím že bych to nechala na situaci ale tohle umí.,, vydechla překvapeně Veronika a vyšpulila se trochu víc.
,,Víš proč tady jsi.,, zapředl Lukáš sametovým hlasem podbarveným vzrušením a významně se na Veroniku podíval.
,,Jistěže.,, zavrčela Veronika nesouhlasně. Lucie se mezitím opravdu činila a Veronika měla po celou dobu co dělat aby se jí hlas nelámal. Lukáš vymanil penis ze sevření pevných ňader a párkrát jím obě prsa plácl.
,,Tady kamarád potřebuje kundičku.,, Veronika na něj uličnicky mrkla.
,,A kterou?,, neodpustila si drzý dotaz. Lukáš na ni vrhl pohled říkající aby si nezahrávala.
,,To ty jsi tady přes moji spokojenost...je to tvůj boj.,,
,,Boj?,, Veronika se musela smát. -Kdybys tušil chlapečku- pomyslela si ale udělala co po ní chtěl a znovu si ho osedlala. Lucie zůstala na místě jen se otočila a posadila zatímco Lukáš se usmíval a hltal pohledem Veroniku vysedající na něm, hladící svá prsa a oplácející mu nadržený, chlípný pohled. Rty se jí rozevírali nehlasnou slastí a jeho penis v ní pulsoval jakoby ho ten pohled opravdu velmi vzrušoval.
Pak od ženy na svém klíně odtrhl pohled přičemž vypadal že se mu ani moc nechtělo ale udělal to a pokynul Lucii. Ta jakoby Lukášovi četla myšlenky a tudíž přesně věděla co po ní chce obkročmo poklekla nad jeho hlavu a poodhrnula si tmavě červené kalhotky s ozdobnou krajkou vpředu ze své mušličky. Lukáš do ní okamžitě zabořil jazyk a chytl ji zepředu za stehna. Chvilku ho jen tak nechala projíždět kundičku s dohladka depilovanou, přičemž se oběma rukama opírala o vysoké čelo postele ale pak chytila Veroniku za obě ňadra a začala si s nimy pohrávat. Veronika sebrala odvahu vpletla jí prsty do polodlouhých blond vlasů a přitáhla si její tvář ke své. Přejela jazykem po plnějším spodním rtu a pak ji do něj jemně hryzla. Lukáš se mezitím snažil dělat dvě věci najednou. Respektive, dvě ženy. Zatínal svaly pevného zadku takže se dostával hluboko do Veroniky, kmital jazykem v jeskyňce své asistentky a ještě stíhal vzdychat kdykoliv Veronika dosedla do jeho klína. Lucie s Veronikou se líbali, zatímco Veronika se jednou dlaní dosud opírala o Lukášovo břicho druhou chytila Lucčino ňadro a začala třít maličkou tuhou bradavku. Náhle se ozval ostrý, pleskavý zvuk. To Lukáš plácl Lucku přes zadek.
,,Obě na čtyři!,, zařval Lukáš zničehonic. Lucie okamžitě poslechla ale Veronika nechala Lukáše vyklouznout jen zdráhavě a neochotně a splnila jeho příkaz o poznání pomaleji než jeho asistentka. Klekl si za obě vyšpulené ženy a obě popadl za zadeček. Hnětl dvě půlky zadečku, každou úplně jinou. Jednou maličkou a druhou kulatou.
,,Tak co která ho potřebuje v sobě?,, Veronika věděla že onen dominantní muž chce aby prosili ale nehodlala mu to dopřát, zatímco Lucie zřejmě přivyklá jeho aroganci tiše žadonila. Tmavovlasý krasavec plácl drobnou blondýnku po zadečku.
,,Tohle ale není vaše náplň práce.,, zavrčel škodolibě Lukáš a prudce přirazil do vyšpulené brunetky v rudém korzetu staženém pod prsa která se teď jemně pohupovala v rytmu Lukášových pomalých ale silných přírazů. Veronika spokojeně sténala a zakláněla hlavu díky slasti kterou jí Lukáš poskytoval ve velkém. Lucie se podsunula pod slastně vrnící Veroniku hlavou pod její klín a zapojila do hry jazyk kterým přejížděla hned po její mokré mušličce a hned zase po Lukášových pohupujících se varlatech. Prsty roztahovala její závojíčky a vylizovala všechnu vlhkost která se tvořila znovu a znovu, zatímco Lukáš Veroniku pevně držel za boky a silmými přírazy ji vynášel do extáze. Lucčin klín se pro tuto chvíli ocitl v úrovni šukané ženy a ta toho ihned využila. Dohladka vydepilovaná, tekoucí pička Veroniku vybízela k ochutnávce a tak brunetka přijímající tvrdé přírazy velmi nadrženého krasavce, sklonila hlavu a začala Lucku lízat. Nejprve jemně ale pak čím dál tvrději a rychleji. Po chvíli přidala i sání a v tu chvíli pocítila na své škebličce závany teplého dechu vzdychající blondýny.
Netrvalo to ovšem dlouho a Lukáš ještě přitvrdil. Jednou rukou popadl rozkoší sténající ženu kterou už tak šukal velmi tvrdě, za bok, zatímco druhou ji popadl za vlasy. Sevřel je v hrsti a vytáhl ji k sobě takže se Veronika musela pořádně prohnout. Lukášova hlava byla těsně vedle její šíje. Využil toho a do krku ji hryzal, sál jemnou kůži a nebo ji jemně políbil zatímco její hlava byla zvrácena v hrubém záklonu. Krátké, rychlé a tvrdé přírazy ji poslali na vrchol a ona přidušeně křičela když ji přelévala jedna vlna orgasmu za druhou. Jemu jakoby její orgasmus dopomohl k tomu aby si užil svůj. Přírazů bylo méně ale stali se ještě razantnější než doposud a s každým z nich se Lukášův penis stáhl a vychrlil dávku horkého semene které z Veroničiny skvěle rozšukané kundičky, odkapávalo do Lucčiny pusy. Lucka poslušně polykala a ještě oba olizovala. Když orgasmus oběma odezněl, Lukáš pustil její vlasy, takže Veronika se v kleče narovnala, přehodila stehno přes Lucii a z postele zklouzla úplně. To už byl Lukáš v koupelně sousedící s jeho ložnicí. Beze slova odešel a Lucie udělala to samé. Veronika se upravila a oblékla. Na tři loky vypila už stydnoucí kávu, sešla po schodech a v kuchyni ještě potkala Lucii. Usmály se na sebe a Lucie ještě přešla k Veronice a potežkala její prsa v perfektně padnoucím korzetu. Veronika jí na oplátku vjela dlaní pod polorozhalený župan, našla prsty její mušličku a párkrát ji prsty pohladila přičemž projela i mezi lístky. Blondýnka zavzdychala a znovu se usmála. Veronika prsty od její šťávičky olízla, mrkla na ni a vydala se k chodbě pryč z kuchyniě. Mávla rukou a ležerním krokem odešla.
,,Snad zase někdy.,,

Nick
Región
Ganicus1 Ganicus1
Slovakia Žilinský kraj
Hekate Hekate
Czech Republic
ktb8102 ktb8102
Czech Republic
medanl medanl
Czech Republic Liberecký kraj
Wgs Wgs
Czech Republic Plzeňský kraj
Kundaptak666 Kundaptak666
Czech Republic
IronPen IronPen
Czech Republic Ústecký kraj
peter.balvan peter.balvan
Czech Republic Hlavní město Praha
vr84 vr84
Czech Republic Jihomoravský kraj
BenderBending BenderBending
Belize
1medvidekl 1medvidekl
Czech Republic Liberecký kraj
Zdenek08 Zdenek08
Czech Republic Vysočina
1milan11 1milan11
Czech Republic Olomoucký kraj
perthezz666 perthezz666
Czech Republic Hlavní město Praha
HodnyKluk25 HodnyKluk25
Czech Republic Královéhradecký kraj
Kleredrag Kleredrag
Czech Republic
PAVOL-I PAVOL-I
Czech Republic Plzeňský kraj
Janua Janua
Czech Republic Jihočeský kraj
nezbedna_kocicka nezbedna_kocicka
Czech Republic Hlavní město Praha
franti-see franti-see
Czech Republic Liberecký kraj
jjj3 jjj3
Czech Republic Vysočina
barb_20 barb_20
Czech Republic Hlavní město Praha
tool tool
Slovakia
Kraftyy Kraftyy
Czech Republic Ústecký kraj
patriot39 patriot39
Czech Republic Královéhradecký kraj
Donna43 Donna43
Slovakia Bratislavský kraj
CockRunner CockRunner
Czech Republic
tucano tucano
Czech Republic
Bossolom Bossolom
Czech Republic Olomoucký kraj
Silverstar1 Silverstar1
Czech Republic Středočeský kraj
tnt83 tnt83
Czech Republic Ústecký kraj
Muzprovas Muzprovas
Czech Republic Zlínský kraj
penguin-m penguin-m
Czech Republic Ústecký kraj
Ulysees Ulysees
Czech Republic
Jurasek55 Jurasek55
Czech Republic Zlínský kraj
Goya402 Goya402
Slovakia Žilinský kraj
Vevodatemnot Vevodatemnot
Czech Republic Jihomoravský kraj