Povedená noc v baru

4. 10. 2020 NastyFantasy

Stojím před zrcadlem jen v krajkovém spodním prádle a prohlížím si svůj odraz. Lehce přitom přejíždím po svém těle a zkoumám ho. Dlouhé světlé vlasy, světlá pleť, labutí krk. Tělo mám samou křivkou, hlavně na těch správných místech. Přejíždím přes velká plná prsa a maličko upravím podprsenku, dolů na menší bříško a pak přes boky až na zadek. Je velký a kulatý, ale díky hodinám stráveným v posilovně i pevný.
Tiše se ke mně zezadu přikradeš a obejmeš mě kolem pasu. Za vteřinku už cítím, jak mě líbáš na krku a na rameni a potom si mě začneš v zrcadle taky prohlížet.
„Dneska by sis mohla vzít ty nové modré šaty.“
„Myslíš?“
„Určitě, chlapi z tebe nebudou moct spustit oči.“
Oblékám si šaty. Jsou jednoduché, sahají mi až pod kolena, ale výstřih mají tak hluboký, že mi krajkový lem podprsenky lehce vykukuje a tělo obepínají jako druhá kůže. Když se člověk zaměřil, mohl rozpoznat krajku na mých kalhotkách, jak se mi zařezává mezi půlky. K tomu lodičky s otevřenou špičkou na vysokém podpatku, řetízek s přívěškem, který mi sahá až mezi moje plné pětky a rudá neslíbatelná rtěnka.
„Můžeme vyrazit!“

Když dorazíme na místo, v baru už je spousta lidí. Držíš mě za ruku, ale i tak se hodně mužů neovládne a mlsně si mě prohlíží. „Dneska to bude zábava“, pošeptám ti do ucha.
Za chvíli už si dáváme drinky u baru, povídáme, pouštíme se do rozhovoru s ostatními. Jak hladina alkoholu stoupá, čím dál víc se osmělují muži kolem a sem tam mě nenápadně pohladí tam po zadku, jindy jen po zádech nebo po ruce a tobě to neunikne. Brzy máme vítěze, vysokého sympaťáka s lehkým strništěm, který ze mě nemůže spustit oči. Dáváš mu trochu prostoru, bavíš se s ostatními a on mě začne lehce svádět, zvlášť po tom, co mu řeknu, že se flirtu nebráním, i když tam nejsem sama. Spíš naopak.
Za chvíli přijde nevyhnutelné, jdu si odskočit, v zrcadle se pro jistotu zkontroluju a výstřih stáhnu ještě o kousek níž. Když vyjdu ven, sympaťák Marek už na mě čeká opřený o zeď a usmívá se.

„Pojď se mnou.“, chytne mě za ruku a odvádí mě dozadu na dvorek a hned mě táhne do schovaného tmavého rožku. Beze slova mě opře o zeď, dívá se mi do očí, hladí mě po vlasech a napětí mezi námi narůstá. Nemůžu to vydržet a začnu si kousat ret, a to ho zlomí. Začne mě líbat, naše jazyky se proplétají, až skoro nemůžeme popadnout dech. Hladím ho po silných zádech přes košili a cítím, jak mi jeho ruce mačkají prsa a zadek. Přestane mě líbat a stáhne mi výstřih šatů až pod prsa. Hned stáhne dolů jeden krajkový košíček a vezme si mezi rty moji bradavku. Vytrvale saje a občas lehce zkousne, rukou mi masíruje i druhé prso a sleduje, jak zhluboka dýchám a začínám potichu vzdychat. Zdá se to jako věčnost a já jsem čím dál nadrženější. Zvedne se a kouká mi přímo do očí, když mi vyhrne šaty až do pasu a rukou zajede na krajku kalhotek. Míří rovnou mezi nohy a zkoumá zvlhlou krajku.

Cítím, jak mi odhrnuje kalhotky stranou a bez váhání strčí prst hluboko do mé kundičky, až zase nahlas vzdychnu. Zkoumá mou kundičku, která už naplno teče vzrušením, po chvíli prst vytáhne přímo přede mnou prst olízne. Pak si najednou klekne a v pičce už cítím jeho hladový jazyk, zajíždí hluboko dovnitř, na střídačku prozkoumává pysky, až se zaměří na poštěvák a začne ho střídavě dráždit špičkou jazyka a sát. Sotva se kontroluju, hladím ho ve vlasech a přitahuju hlouběji do svého klína.

„Pojď nahoru, chci tě v sobě.“, zašeptám.
Zvedne se a políbí mě mokrou pusou, cítím z něj svoji šťávu a to mě ještě víc vydráždí. Hrubě mě otočí čelem ke zdi a plácne po vyšpuleném kulatém zadku.
„Připrav se na pořádnou jízdu, kotě.“, řekne mi do ucha, zatímco mi jeho naběhlý žalud už přejíždí po poštěváku.

Nepřeháněl, jeho péro je úplně tvrdé a dost velké a já už se nemůžu dočkat. Chytne mě za boky a ještě víc si mě nastaví, zadek je vystrčený přímo na něj. Roztáhne pysky a začne si pomalu prorážet cestu do mojí mokré kundy. I když jsem vzrušená, tohle tvrdé péro mi dává zabrat, ale ten pocit naplněné kundičky zbožňuju. Soustředěně a vytrvale mě projíždí a mě stojí hodně sil nezačít nahlas křičet. Nohy se mi třesou a on tvrdě přiráží a povzbuzuje mě.

„Tak pojď, ty krásná děvko, líbí se ti být takhle šukaná? Líbí? Tak dělej, udělej se, ať ti tu nažhavenou kundu pořádně vystříkám.“
Chytne mě levou rukou pod krkem, šoustá mě a pravou mi zajede dopředu na poštěvák. Stačí minutka dráždění a ve chvíli, kdy zrychlí na maximum a kousne mě do ramene se udělám, že sotva stojím na vlastních nohou. Když mě takhle vidí, udělá se i on a já cítím, jak ve mně péro pumpuje a provazce mrdky mi stříkají hluboko uvnitř.

Oba sotva oddechujeme, ale už jsme dlouho pryč, tak si jen natáhnu kalhotky, stáhnu šaty dolů a zběžně přečešu vlasy. Usměje se na mě, zapne si kalhoty a dá mi rychlý vlhký polibek.
Nejdřív se vracím já, o chvíli později jde zpět do baru i on. V tu chvíli už ale držím svého milého za ruku a odcházíme pryč.

Naštěstí bydlíme jen pár minut od baru. Hned jak se zavřou dveře, zeptáš se, kde jsem byla tak dlouho. Než začnu povídat, odvedu si tě do obýváku.

„Sedni si na zem a opři si hlavu dozadu o gauč.“, řeknu ti. Pomalu si před tebou svlékám uplé šaty, svléknu podprsenku. Na závěr k zemi míří kalhotky, podpatky si nechám. Kleknu si nad tvůj obličej a ošukanou kundičku si položím přímo na tvůj nedočkavý jazyk. Cizí mrdka pomalu klouže ven a jazykem tomu ještě pomáháš. Vidím, jak si ho začínáš honit a posloucháš moje vyprávění, jak mě přímo v baru omrdal a udělal cizí chlap a já mu podržela jako nadržená děvka jen kousek od tebe.